FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 12 mar 2016, 21:29

aleksandar_veliki je napisao/la:Teska vam je situacija. Pod velikim ste pritiskom pred Kup, Evropa vam opasno visi, ali upravo zbog toga je fudbal nssns. Sloboda je danasnjom pobjedom gotovo izborila Evropu i dolazi bez pritiska na Kosevo. Dosta zanimljivo ali vi mi malo nejasni. Ljudi ovo je samo sport, opusteno...
Vidim krivo ti pravo :D , dobro evo reči ču ti pošto nisi gledao utakmicu igrali smo kao amateri i gore nula od igre nije bilo ni sreće ali sve u svemu nismo zaslužili pobjedu.Sarajevo danas čista sramota i brukanje imena kluba .
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 12 mar 2016, 21:33

Sutra svi na Grbavicu da vidimo kako se igra. :salut:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2016, 21:36

sekac je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Teska vam je situacija. Pod velikim ste pritiskom pred Kup, Evropa vam opasno visi, ali upravo zbog toga je fudbal nssns. Sloboda je danasnjom pobjedom gotovo izborila Evropu i dolazi bez pritiska na Kosevo. Dosta zanimljivo ali vi mi malo nejasni. Ljudi ovo je samo sport, opusteno...
Vidim krivo ti pravo :D , dobro evo reči ču ti pošto nisi gledao utakmicu igrali smo kao amateri i gore nula od igre nije bilo ni sreće ali sve u svemu nismo zaslužili pobjedu.Sarajevo danas čista sramota i brukanje imena kluba .
Po treci put zaredom :facepalm:

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 12 mar 2016, 21:36

Za sve ove što pricaju da će Sarajevo postati klub bez publike i navijaca, zamolio bih da ne dolaze više na Stadion Asim Ferhatovic - Hase!

SVI NA KOŠEVO!
15.3.2016!

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 12 mar 2016, 21:38

Za nekoga sport, a za nekoga sve u zivotu, 1000 puta sam pozelio da razmisljam tako kao ti, bio bih rahatniji
M.Delac 2

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 12 mar 2016, 21:38

crozzer je napisao/la:Za sve ove što pricaju da će Sarajevo postati klub bez publike i navijaca, zamolio bih da ne dolaze više na Stadion Asim Ferhatovic - Hase!

SVI NA KOŠEVO!
15.3.2016!

Ma stipu to....posljedica razocoronjaaa....Inace svi jedva cekamo utorakk :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 mar 2016, 21:39

Sarajevo igra katastrofalno. Podcjenjena liga od strane strucnog staba i to je to. Evropa ce biti veliki uspjeh ako se izbori ove sezone! ne dovesti Zahirovica je kap koja je prelila casu, jasno je da je uprava izgubila kompas... i ove price oko Husica i Slobode, i nedavanja obecanih 20 hiljada KM, jasno govore u kom pravcu ide politika kluba! Pojacanja u zimskom prelaznom roku su skandalozna, Kramar,brazilci iz amaterske lige sa nepostojecim fudbalom itd itd. su jasan znak da sve ovo nema smisla. bilo bi steta da Sarajevo ne izbori Evropu, ali sve ide u tom pravcu nazalost! Jagodic je realno dr. za ovu ligu i jedino on moze od ovog kluba napraviti nesto!

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 12 mar 2016, 21:40

ma slavko petrovic je trenercina za sve u ligi, njega bi najvise volio vidjeti na mjestu trenera
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 mar 2016, 21:42

HeraklitMracni je napisao/la:Za ovog djidica iz celika i vasiljevica iz drine dao bi brazilce i odbranu nasu kompler ..
upravo to, ta dva igraca su bolja nego mozda i jedan kojeg ima fcs izuzev Duljevica, realno... Uprava Sarajeva i strucni stab nisu imali sluha za pojacanja u ovom prelaznom roku, tamam da se posumnja u njihove ciste namjere...

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 12 mar 2016, 21:42

bosnas_ je napisao/la:Sarajevo igra katastrofalno. Podcjenjena liga od strane strucnog staba i to je to. Evropa ce biti veliki uspjeh ako se izbori ove sezone! ne dovesti Zahirovica je kap koja je prelila casu, jasno je da je uprava izgubila kompas... i ove price oko Husica i Slobode, i nedavanja obecanih 20 hiljada KM, jasno govore u kom pravcu ide politika kluba! Pojacanja u zimskom prelaznom roku su skandalozna, Kramar,brazilci iz amaterske lige sa nepostojecim fudbalom itd itd. su jasan znak da sve ovo nema smisla. bilo bi steta da Sarajevo ne izbori Evropu, ali sve ide u tom pravcu nazalost! Jagodic je realno dr. za ovu ligu i jedino on moze od ovog kluba napraviti nesto!
Previse gledas emisiju "poluvrijeme" pa ti je on dr.
M.Delac 2

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 12 mar 2016, 21:47

crozzer je napisao/la:Za sve ove što pricaju da će Sarajevo postati klub bez publike i navijaca, zamolio bih da ne dolaze više na Stadion Asim Ferhatovic - Hase!

SVI NA KOŠEVO!
15.3.2016!
za dobrobit opceg mijenja o navijacima FKS, pogotovo od strane ovih evropljanja tuzlaka i komsija najbolje bi bilo da se ovaj podforum ugasi, jer svi mogu da pisu sta hoce, pisu jer svi znaju, al u kur.cu! mijenjaju trenere, postavljaju taktike, smjenjuju uprave i na kraju jos imaju vremena odigrati bolje od duljevica, rustema i radovca!

lahko i daleko najlakse je popljuvati i iznositi neke cinjenice koje se zasnivaju na subjektivnom pogledu na stvari, a sa druge strane kad bi se svako od nas nasao u bilo kojoj ulozi, dine, jesica ili duljevica imali bi mnogostruko vise gresaka i padova!

budite zahvalni na stabilnosti, prvenstveno finansijskoj koju imamo, do prije par godina smo bilo pred gasenje (danas bi se zvali mozda FK Sarajevo SAŠK!!), a onda i na ucinjenom do sada, svakako ne sakrivajuci mane i greske uprave i kolektiva!

mi smo veliki klub, historija i ime stoji iza nas ali rezultati i evropski renome ne dolazi preko noci, radimo, radit cemo i pokazati da smo najveci klub u drzavi!

odjava!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 12 mar 2016, 21:48

X31987 je napisao/la:ma slavko petrovic je trenercina za sve u ligi, njega bi najvise volio vidjeti na mjestu trenera

slavko je za ovog nasheg pechinara beckenbauer,vidim neki jagodicha prizivaju,e to je tek lavorchina strashna,vjerujte mi

VVVBK

X31987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la X31987 » 12 mar 2016, 21:49

nukleusmember je napisao/la:
X31987 je napisao/la:ma slavko petrovic je trenercina za sve u ligi, njega bi najvise volio vidjeti na mjestu trenera

slavko je za ovog nasheg pechinara beckenbauer,vidim neki jagodicha prizivaju,e to je tek lavorchina strashna,vjerujte mi

VVVBK

za komplet ligu je beton lik ;)
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2016, 21:51

FKS1946 je napisao/la:
Za nekoga sport, a za nekoga sve u zivotu, 1000 puta sam pozelio da razmisljam tako kao ti, bio bih rahatniji
:tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 12 mar 2016, 21:54

Kad pocnete gledati prema zapadu a ne prema istoku i prestanete dovoditi ondasnji trenerski i igracki skart doci ce i rezultati.Do tada uzalud i da vas kupi Emirates.
I naravno iz kluba potjerati ljude koji imaju tu poslovnu filozofiju.

Kratkorocno,recite puncu nek bude tacan sa isplatom i pokusajte nekako dograbiti to trece mjesto ili kup.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 12 mar 2016, 21:56

Ma ljudi ja garantujem da nase pola ekipe igra jer postoje pritisci sa strane,u suprotno me nemoze niko ubijediti,jer nije ljudi Jesic lud,prosao je i on mnogo toga pa i on sam vidi da Amer Bekic nema veze sa fudbalom ili Dino,ali ja garantujem da ima pritiske npr gdje njih 2 moraju igrati,dodas tome i njegova dva igraaca brazilca u cije se ugovore i sam ugradio i automatski moraju igrat,i posljedica svega toga ti je da ti najbolji igrac sjedi na klupi,a Zahirovic ti nije pozeljan u rosteru.
Samo Sarajevo

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 mar 2016, 21:58

Ovo je plakati!Sto se tice trenera,Boris Pavic je neko ko fino radi sa igracima,ali hajmo mi 4-4-2 sa jesicem!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 mar 2016, 22:12

Bas me zanima gdje ce pare od duljevica zavrsiti , jedino nevin u svemu ovome je tan i nas predsjednik kojem ovim putem zelim sve najjjj u zivotu ...
Selimovic aut ostale preispitat , al ima dosta skafa , kad je hadzibegic trebao preuzeti ibrakovic je bio protiv kao i selimovic , onda je ibrak doveo jesica u suradnji sa selimovicem ... opet kazem faruk je bio pred potpisom , cak je bio dogovorio sa nasim predsjednikom , al ova dvojica cccc

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 mar 2016, 22:12

SVI NA KOŠEVO!
15.3.2016!
Pitarluk druze, iz krajnosti u krajnost :D Tanki smo kao baslija sto jeste jeste, ali svi na Kosevo u utorak da izbacimo sisatog i "najciscu" titulu satro u plbih :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 mar 2016, 22:16

Kako smo mi nezahvalni i bezobrazni navijači, a svakako i kontradiktorni. Čitam komentare i svo vrijeme razmišljam
o sudbini Glazgov Rendžersa, i pitam se kako bi mi podnijeli sličnu sudbinu... zlo mi bude kad uporedim vjernost prema
klubu njihovih i naših "stream" navijača.
Zašto smatram da smo kontradiktorni... Tražili smo ostavku Ibrakovića i tvrdili kako je funkcija koju on obavlja suvišna
i da bi trener trebao biti taj koji će, osim što će obavljati trenersku poziciju ujedno i selektirati igrače, tj. dovodiće igrače
po želji. Tako je i bilo, otišo Ibraković, došao Ješić i dobio odriješene ruke, zar ne ? To su navijači prihvatili sa oduševljenjem
uz komentare kako će Ješić otjerati one igrače za koje su navijači smatrali da su to igrači koji su formirali klan i na taj
način sabotirali prethodne trenere tako što su namjerno loše odigrali određene utakmice. Hajde, i ta im se želja ispunila...
Dalje, svi dobro znamo i podržali smo da samo Ješić može dovoditi igrače, kao što je i bilo zar ne?
Što znači da je Ješić taj koji će odgovarati za rezultate, u slučaju neuspjeha podrazumjeva se kakav bi ishod trebao biti.
Kada se pričalo da bi trebao Harba potpisati, i da je on navodno želja Dine Selimovića, digla se frka, jao ma ne može to tako,
šta ima Dino dovoditi, šta on zna o fudbalu, nikad lopte nije igro, Ješić se pita ne pita se Dino i tako dalje...
Međutim, šta se sad dešava; isti ti navijači, nezadovoljni i razočarani, uostalom kao i uvijek, optužuju Upravu kluba i traže
smjenu iste, zbog pazi molim te, loše odrađenog prelaznog roka i lošeg izbora igrača, pa su u priču uvukli i Tana...
Upratih da se radi o istim navijačima... Uh, neću dalje !!!
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.