FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 12 mar 2016, 20:59

Jagodic je najbolji trener ovdje kojeg mi možemo nafatati,čovjek je prije svega gospodin a ligu poznaje malo je reći dobro.Ja njega odavno priželjkujem a znam i koliko ima lijepo mišljenje o nama kao klubu.Na kraju jeftiniji je XY od ovih trenera zvani talovi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2016, 20:59

aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam gledao pa ako moze realsn komentar. Kakvi ste bili, jeste li imali prilika, dominaciju...
Horor se nastavlja, ukratko.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 12 mar 2016, 21:00

Fudo je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Dino i Edise otjerajte ovog celavca i vrati Dzenu da spasi što se spasiti moze.
Kako se ono kaze, ma kakvog Dzenu..Kad bi se neko trebao vracati to je Hus ili Kodro..
Mislim da bi Husa brzo srce izdalo.. Ako mu zelimo dobro, neka ga dalje od Sarajeva..
IDEMO PONOVO!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2016, 21:00

hilmo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ukrali su nam i prodali klub!!!
I jos nam sole rane.
Yebem vam sve nejebano i kosookom i kusti i dini i svima u Upravi
Pu gadovi licemjerni
:puke:
Eto vam i kamp i vraceni dugovi i sve pa igrajte za dvije godine pred praznim tribinama...
Razvijajte svoj 'biznis' prisjelo vam
:puke:
Nisu nam ukrali klub, ove ljude smo mi navijači "progurali" na čelu kluba, dali im naše povjerenja da ga izvuku iz "helaća" u kojem se nalazio. Uspjeli su, mi smo to aminovali. Greške se dešavaju i treba ih ispraviti.

Tribine nikad neće biti prazne, a fudbal je odavno postao biznis a fudbalski klubovi uspješne kompanije.
Kod tebe je malo duzi fitilj moj hilmo...vidjecemo za 6-7 mjeseci sta ces pricati

Fudo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 12 mar 2016, 21:01

Majkl je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Dino i Edise otjerajte ovog celavca i vrati Dzenu da spasi što se spasiti moze.
Kako se ono kaze, ma kakvog Dzenu..Kad bi se neko trebao vracati to je Hus ili Kodro..
Serite vi Dzeno alkos,Dzeno kako se ono kaže ,on je naš najuspešniji trener u zadnjih 10 godina i više ,ali kad ovako pričamo o njemu mi zaslužujemo ovo sve da nam se dešava.
On je imao najacu ekipu i zato je i bio uspjesan. Problem za ostale trenere u doba prije Dzene je nezalaganje igraca, zbog cega su ceh placali treneri. Najvise mi je zao Kodra jer je bio gospodin koji je htjeo uvesti red u ekipi a to se pojedincima nije svidjelo i zato su preko one stvari igrali
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 12 mar 2016, 21:02

aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam gledao pa ako moze realsn komentar. Kakvi ste bili, jeste li imali prilika, dominaciju...
Prvo poluvrijeme najgore u ovoj polusezoni, Prijedor bio dosta bolji. Fulili penal, oni pogodili penal, zasluženo poveli.

Drugo poluvrijeme odmah izjednačili, uspostavili dominaciju (prvi put da **** Ješićev "visoki pritisak" nečemu posluži), imali 2-3 dobre šanse nakon gola, Benko pogodio stativu, i na žalost nismo uspjeli pobijediti.

Slabo, sve u svemu.

Teren kaljuža kompletna.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 mar 2016, 21:04

tenpenny je napisao/la:Sta se ba sikirate ljudi sljedece sezone pojacanja iz indonezije
Nije tacno. Kambodza je u pitanju.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 mar 2016, 21:05

Imam osjecaj da su svi ovi anonimusi koji su dosli na zimu, dovedeni da pojedini ljudi u klubu izvuku koju kintu preko njih.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 mar 2016, 21:06

ja dosao da pljujem branioce uprave
pljuc
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 12 mar 2016, 21:07

Bolanos je napisao/la:
tenpenny je napisao/la:Sta se ba sikirate ljudi sljedece sezone pojacanja iz indonezije
Nije tacno. Kambodza je u pitanju.
Ma hajd **** sta fali sta i mi hocemo pa osvojili smo 2 trofeja u 10 godina i mi smo gladni stvarno zaista.Libo nas racku za trofeje imamo skaute po indoneziji,kambodzi,mijanmaru sta hos uredjen klub...

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 mar 2016, 21:08

miky_hz je napisao/la:Jagodic je najbolji trener ovdje kojeg mi možemo nafatati,čovjek je prije svega gospodin a ligu poznaje malo je reći dobro.Ja njega odavno priželjkujem a znam i koliko ima lijepo mišljenje o nama kao klubu.Na kraju jeftiniji je XY od ovih trenera zvani talovi.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: Ali nema od toga nista. I da nabiju Jesica dovesce recimo Elvira Baljica, Mirsada Hibica, Aljosu Asanovica ili nesto slicno.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 mar 2016, 21:10

Vlado je buduci Cimijev punac. :tralala:

High

Post Postao/la High » 12 mar 2016, 21:12

Paju za trenera. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 12 mar 2016, 21:12

Možda sam lud ali imam osjećaj da će ovo da se okrene na dobro i na našu stranu ,kako i kad ne znam ali imam osjećaj da će biti uredu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 mar 2016, 21:13

High je napisao/la:Paju za trenera. :kafa:
Repuh. :kafa:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 12 mar 2016, 21:16

e raja u cemu je problem, 3. smo mjesto trenutno, to mjesto vodi u evropu..na vakat smo skontali od titule nema nista ove sezone. ako prodjemo slobodu u utorak, onda nema problema..derbi u finalu kupa :)
a jesiic i prelazni rok...jos mi nije jasno jel amidja zavrno pipu ili ovaj ne konta gdje je dosao.
fali punooo stvari za evropu i dobar nastup u bar 2-3 kkola!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 mar 2016, 21:18

Da je sad kraj sezone mi bi bili četvrti ;)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2016, 21:20

Evander je napisao/la:Imam osjecaj da su svi ovi anonimusi koji su dosli na zimu, dovedeni da pojedini ljudi u klubu izvuku koju kintu preko njih.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Jbg ne mogu vise direktno Tana musti,probali su nije dugo trajalo, pa se moraju nekako snalaziti

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 mar 2016, 21:24

aleksandar_veliki je napisao/la:Teska vam je situacija. Pod velikim ste pritiskom pred Kup, Evropa vam opasno visi, ali upravo zbog toga je fudbal nssns. Sloboda je danasnjom pobjedom gotovo izborila Evropu i dolazi bez pritiska na Kosevo. Dosta zanimljivo ali vi mi malo nejasni. Ljudi ovo je samo sport, opusteno...
Tesko je navijati za klub koji igra formaciju 5-1-4.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 mar 2016, 21:26

Zip je napisao/la:Mislim da ja i u vrijeme Dragana Jovica Sarajevo jako lijepo igralo.

Sad opet dolazi sve na vidjelo i sto se kasnilo sa izgradnjom kampa, sto se i dalje kasni..
Uvalili mam pricu da se trava nije primila, i druge suplje price..
Al dobro, svakako smo ovce..
Nije uvaljena priča trava se nije primila lićno sam se uvjerio u to ali ko odgovara za taj propust to je pitanje sad.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.