I jos nam sole rane.
Yebem vam sve nejebano i kosookom i kusti i dini i svima u Upravi
Pu gadovi licemjerni

Eto vam i kamp i vraceni dugovi i sve pa igrajte za dvije godine pred praznim tribinama...
Razvijajte svoj 'biznis' prisjelo vam

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
daj ba pasa samo places ovdje po forumu... da imamo fula imamo, al poslozit ce se to treba par godina.potrosit cemo mi jos zivaca al ne mozete ba porediti baljkovo doba i ovo sada, dosta napredka ima samo fali strpljenja. aktuelni smo prvaci drzave, fulili smo s ovom sezonom jbg. sta bi trebalo celsi, united da rade?? ne ide uvijek u fudbalu sve onako kako zamislis i ne mijenjaju se uprave i ostale stvari samo tako. bice bolje ne brinite.zagorski je napisao/la:Za godinu dana ce imati klub bez publike i navijaca...a u nama ce ostati samo sjeta i nostalgija na voljeni klub...vise i ne igraju u bordo dresovima
A i mnogo toga sam jos napisao koje se sad pokazuje tacno, ali nema veze ja sam pljuvacFudo je napisao/la:Daj boze da grijesim ali sa ovom ekipom prvaci necemo biti, cak i za euro takmicenja mi je prpa.. vi pricajte sta hocete ali zrinja i plavi su dobro odradili transfere u zimskom plus sloboda sto ima bodovni zaliha..tesko bogami
Nisu nam ukrali klub, ove ljude smo mi navijači "progurali" na čelu kluba, dali im naše povjerenja da ga izvuku iz "helaća" u kojem se nalazio. Uspjeli su, mi smo to aminovali. Greške se dešavaju i treba ih ispraviti.zagorski je napisao/la:Ukrali su nam i prodali klub!!!
I jos nam sole rane.
Pu gadovi licemjerni
![]()
Eto vam i kamp i vraceni dugovi i sve pa igrajte za dvije godine pred praznim tribinama...
Bravo Hilmohilmo je napisao/la:Nisu nam ukrali klub, ove ljude smo mi navijači "progurali" na čelu kluba, dali im naše povjerenja da ga izvuku iz "helaća" u kojem se nalazio. Uspjeli su, mi smo to aminovali. Greške se dešavaju i treba ih ispraviti.zagorski je napisao/la:Ukrali su nam i prodali klub!!!
I jos nam sole rane.
Pu gadovi licemjerni
![]()
Tribine nikad neće biti prazne, a fudbal je odavno postao biznis a fudbalski klubovi uspješne kompanije.
Lakoste je napisao/la:Prvih 11 protiv Slobode
Pavlovic, Kadusic, Kovacevic, Barbaric, Bekic, Rustemovic, Simeunovic, Euljevic, Emerson, Bekic, Cezar.
Na poluvremenu izmjena Deni --> Benko, u 60-oj minuti ulazi Harba umjesto Cezara, i pred kraj Okic umjesto Bekica.
Arsen WengerLakoste je napisao/la:Prvih 11 protiv Slobode
Pavlovic, Kadusic, Kovacevic, Barbaric, Bekic, Rustemovic, Simeunovic, Euljevic, Emerson, Bekic, Cezar.
Na poluvremenu izmjena Deni --> Benko, u 60-oj minuti ulazi Harba umjesto Cezara, i pred kraj Okic umjesto Bekica.
Kako se ono kaze, ma kakvog Dzenu..Kad bi se neko trebao vracati to je Hus ili Kodro..Majkl je napisao/la:Dino i Edise otjerajte ovog celavca i vrati Dzenu da spasi što se spasiti moze.
Serite vi Dzeno alkos,Dzeno kako se ono kaže ,on je naš najuspešniji trener u zadnjih 10 godina i više ,ali kad ovako pričamo o njemu mi zaslužujemo ovo sve da nam se dešava.Fudo je napisao/la:Kako se ono kaze, ma kakvog Dzenu..Kad bi se neko trebao vracati to je Hus ili Kodro..Majkl je napisao/la:Dino i Edise otjerajte ovog celavca i vrati Dzenu da spasi što se spasiti moze.
kanarinac je napisao/la:Ljudi dajte nam na klupu budalu koja voli vise Sarajevo nego ista i sa ovim igracima ce da popisa po ekipama,samo mi nemojte Husrefa nazalost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.