FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kako prođoše naši omladinci jučer u Gradačcu?
-
- Kontakt:
Zasto nebi igrali Tomic i Stanic sa zvjez.?
Kartoni.zeljovolim je napisao/la:Zasto nebi igrali Tomic i Stanic sa zvjez.?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
prije tekme prica, na zapadu ih cekaju nabrijani svi, zgazice ih ovo ono... poslije tekme djecu napadate ovo ono
tone tuzla, tone sloboda

tone tuzla, tone sloboda

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- storm_raider
- Kontakt:
Jos jednom, bravo Adzeme! Odlican posao, mangupski!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Imal jos snimaka ovih "nereda" u Tuzli 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
Koliko sam ja mogao naći o ovome Asanoviću zadnje što je zvanično odigrao bilo je 4 minute za Dinamo Bukurešt i to 01.03.2014. godine kad se vratio sa posudbe. Bio je i tri puta na klupi Dinama.
Zadnje prije toga što je igrao bilo 10 utakmica (838 minuta) U 2013. kad je nastupao u jesenjem dijelu za Coronu Brasov kao posuđen igrač upravo iz Dinama Bukurešta. Inače ova Corona je bila ubjedljivo zadnja prošle sezone u Rumuniji sa svega 14 bodova. Predzadnji Navodari je imao 38.
Osim toga, Rumuni su ga držali kao igrača sredine terena, a ne stopera.
Zadnje prije toga što je igrao bilo 10 utakmica (838 minuta) U 2013. kad je nastupao u jesenjem dijelu za Coronu Brasov kao posuđen igrač upravo iz Dinama Bukurešta. Inače ova Corona je bila ubjedljivo zadnja prošle sezone u Rumuniji sa svega 14 bodova. Predzadnji Navodari je imao 38.
Osim toga, Rumuni su ga držali kao igrača sredine terena, a ne stopera.
Mislim da bi kod nas igrao zadnjeg veznog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zanimljiv nam je rapored do pauze:
Kuci: Zvijezda, Velez, Sarajevo, Celik ... Na strani: Borac, Mladost, Travnik.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Ne znam, ovo što sam mogao saznati od hajdukovaca ne ulijeva neki optimizam.
Komentari su od toga da citiram: "za asanovicevog sina se prica da nezna niti trcat da valja a kamoli igrat..." pa do "Asanović je dobar u trećoj ligi..sumnjam da je za nešto više."
ili recimo: "Antonio Asanović igra redovito stopera ove sezone za Primorac koliko znan. Očito su našli poziciju na kojoj najmanje smeta. Ko zna, možda je i korisan" itd.
Komentari su od toga da citiram: "za asanovicevog sina se prica da nezna niti trcat da valja a kamoli igrat..." pa do "Asanović je dobar u trećoj ligi..sumnjam da je za nešto više."
ili recimo: "Antonio Asanović igra redovito stopera ove sezone za Primorac koliko znan. Očito su našli poziciju na kojoj najmanje smeta. Ko zna, možda je i korisan" itd.
- SimkeSamke
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Zanimljiv nam je rapored do pauze:
**** je samo protiv pitara i borca, ali to su ekipe sa kojima se moze fer igrati....
ostalo bi morali dobiti bez problema
Kakva steta sto nismo uspjeli dovesti Kuzmanovica iz Zvijezde. Preso u Jagodinu koja se bori za opstanak a momak vazi za jednog od najveci napadacki talenata u BiH.
Kakva je situacija sa Cerimagicem, zna li neko? Ovog ljeta preso u Gornik Zabrze ali nije upiso 10 minuta mescini. Nebi bilo lose njega vratiti
Kakva je situacija sa Cerimagicem, zna li neko? Ovog ljeta preso u Gornik Zabrze ali nije upiso 10 minuta mescini. Nebi bilo lose njega vratiti

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Cerimagic mislim da ce biti vječiti talenat, nije još ispoljio svoj potencijal i ni u jednom klubu u kojem je igrao nije se dugo zadržao.. Što se tice Kuzmanovića on ima brzinu samo mu fali koncentracije malo više i biće od njega dobar igrač..sajo10 je napisao/la:Kakva steta sto nismo uspjeli dovesti Kuzmanovica iz Zvijezde. Preso u Jagodinu koja se bori za opstanak a momak vazi za jednog od najveci napadacki talenata u BiH.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
nisu oni gledali kosorića, bogdanovića i zeljkovića kad imaju prenoserodom s Mejtaša je napisao/la:Ne znam, ovo što sam mogao saznati od hajdukovaca ne ulijeva neki optimizam.

malo je drukčija priča prije i poslije utakmice, nije puno, samo malo...
- SarajlijaTM
Kako mi je samo draga ova pobjeda
Odose furaci,nestadose bez traga
Gdje i pripadaju,na otpad fudbala u bih...
P.S.-ignorisite ih,ovo su sve davljenicki pokusaji

Odose furaci,nestadose bez traga

Gdje i pripadaju,na otpad fudbala u bih...
P.S.-ignorisite ih,ovo su sve davljenicki pokusaji
Znaci u srijedu je sa zvijezdom posto vidim i na fkz.ba pise da je u srijedu.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Samo da ovi mesari iz Travnika ne dignu bunker kako znaju.SimkeSamke je napisao/la:Elegant je napisao/la:Zanimljiv nam je rapored do pauze:
**** je samo protiv pitara i borca, ali to su ekipe sa kojima se moze fer igrati....
ostalo bi morali dobiti bez problema
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
na sportsport.ba pise da je tek za sljedeci vikend?Minjore je napisao/la:Znaci u srijedu je sa zvijezdom posto vidim i na fkz.ba pise da je u srijedu.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.