FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 20 sep 2014, 22:12

ennis je napisao/la:Lik na 3:24?? blizu redara :D
cim pitas za njega vidim znas dobro ko je, jest on je.. malo i on do tuzle skokno :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 sep 2014, 22:13

terabajt je napisao/la:Tek sad vide golove strasne akcije, 5 pobjeda u nizu :o . Jesul i danas fukare bojkotovale ili im je smetala kisa ili ih je bilo strah :lol:
ma kakve crne fukare, smiješna skupina sa seljačkim mentalitetom, ljudi nemaju 3 svoje pjesme koje pjevaju na utakmicama, sve se svodi na je i be ovog ili onog, cekali skoro 3 godine utakmicu i poluprazan stadion, bolje da se ugase nego da se brukaju ..
što se nas tice sad treba ako Bog da dobiti Zvijezdu na Grbavici i onda otići hladne glave u goste Borcu i tu probati pobijediti i onda ide pauza ako se ne varam, 6 bodova iz ove dvije tekme bi bilo fantastično za nas, mada bih i 4 odmah potpisao
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 20 sep 2014, 22:14

terabajt je napisao/la:Tek sad vide golove strasne akcije, 5 pobjeda u nizu :o . Jesul i danas fukare bojkotovale ili im je smetala kisa ili ih je bilo strah :lol:
Pa sta hoces bilo ih je 10 hiljada :lol: :lol: :lol:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 20 sep 2014, 22:19

TResla se gora rodio se miš.Murija je ispeglala od pretresa u nekoj vukojebini do ulaska na stadion,izbacivanje sa stadiona i udaranje poslije,sve iscenirano zbog straha od Manijaka.BRAVO ŽELJO .VAREAAAAA OOOO
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 20 sep 2014, 22:21

Ono sto sam mogao vidjeti jeste da su braca Sadikovic odigrali odlicnu tekmu pogotovo Enis na mjestu stopera..
laku noc plavi
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 20 sep 2014, 22:24

Ovo je organizacija utakmice kriva, ne znam sto ove specijalce odma nisu postrojili izmedju nas i njih i gottovo, navijacu su huligani i pale kad im se pusti, a vidim ovde su obje strane bile pustene da rade sta hoce

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 20 sep 2014, 22:26

Valja sad skrpiti ekipu za zvijezdu bez Stanića i Tomića valjda će se ostali oporaviti

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 20 sep 2014, 22:29

Jel se meni cini ili je E. Sadikovic odigrao utakmicu bez greske?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Polarstar
Kontakt:

Post Postao/la Polarstar » 20 sep 2014, 22:33

Sve huligane treba poslati na neku njivu, pa nek se tuku, a normalan narod neka gleda i kulturno se prepucava. Čujete ovog lika što govori da su mu dijete pogodili. Eh zbog toga i ne dolaze familije s djecom na utakmice. :oops:
Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 20 sep 2014, 22:35

neroazzuro je napisao/la:Jel se meni cini ili je E. Sadikovic odigrao utakmicu bez greske?
Zacudilo je i mene, ali je bilo stvarno tako, prepao sam se pravo kad sam vidio (ovdje doduse, nisam gledao pocetak utakmice) da je on u prvoj postavi, ali se nije negativno istakao, hvala Bogu :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 20 sep 2014, 22:36

kako da vise nasim navijacima dodje u glavu nesto,hajde da krenem redom
1: dado sadikovic nebrojeno puta osporavan od mnogih navijaca,pa stanite momci znam da vi kao i ja volite igrace koji "jedu" zemlju u nasem dresu al dado nije tip igraca defanzivaca,evo recimo igra istu poziciju kao jamak al recimo da ima statistiku u ovih par kola kao jamak za cijelu sezonu,vjerujte pred njim je blistava karijera
2: kerim memija nas ubjedljivo najveci dragulj,pa za ova dva momka smo na pocetku sezone od plzena imali ponudu po 300k eura sto se odbilo,momak ce da udje u A reprezentaciju brzo
3:enis sadikovic,momak me zaista odusevio danas,prva utakmica na stoperu i igra u stilu Vugdalica i Alihodjica(koristi pamet) i onda vidis zeljkovica i pitas se kome je prva utakmica
4:stanic kod drugog gola onaj "stana"koji je dosao na siri spisak A reprezentacije,majstore takvog te volim gledati
5:nedo turkovic osporavan momak bespotrebno,nije mesi nije pele al je brate ko gatuso,gine rilja odradjuje i kupi svaku loptu koju mu posalju u radijusu od 10 metara od njega
6:varea definitivno majstor(sumnjalo se u Amara kada ga je doveo ;) )
najvise mi je drago radi Adzema,pa taj momak ima nekad kikseva al recimo da vam je neko dao ekipu od prosle godine kao sto je imao Dino i ostanes bez Are,kerle,jamaka,svrake,loncarica i selimovica i rekao od 24 moguca boda imat ces 17 vecina nas bi rekla da je to nemoguce,svidja mi se sto je skroz okrenuo igru naseg tima,igra se brze,leprsavije i borbenije......momcima koji su bili gore ne treba zamjeriti toliko jbg svi smo bili mladi i zeljni dokazivanja,moraju i oni sada shvatiti da su nas sekunde djelile od prekida utakmice koja bi bila zavrsena 3-0 za slobodu da nije nastavljena i da im to bude poruka za ubuduce al u svakom slucaju moras im odati pohvalu za privrzenost klubu(vecina ovdje pametuje a ne dolazi ni na domace utakmice) sve u svemu nadam se da nisam otisao u krajnost...pozz svim navijacima voljenog nam kluba
LIMVO TE LJOZE

8
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 sep 2014, 22:39

Pobjeda jako vazna, nastavljamo donositi bodove sa gostovanja i bez neke leprsave igre, a ko je danas i mogao igrati tako. Posebno mi je drago sto smo "pokorili" Tuzlu i spustili na zemlju sve one kojima je tamo i mjesto. Mi idemo dalje u borbi za vrh tabele, a to nam ide i bollje od ocekivanog...

Danas je malo nedostajalo da od gotovog napravimo veresiju, krivica je i igracka i navijacka, a o incidentu ne bih puno pricao, sreca nasa da nas nije kostao nekog prekida ili neceg slicnog. Igra OPET nije bila na nekom visokom nivou, ponajmanje je danas bilo fudbala, ali igraci su odradili lavovski posao i donijeli zlata vrijedne bodove. Ovaj stoperski par nije nikad odigrao utakmicu, niti ce vise. Bez klasicnog zadnjeg veznog na ovakvoj utakmici.. Bez najiskusnijeg igraca (Bucana) i bodovi opet dolaze na Grbavicu. :njanjanja:

Pojedinacni ucinak je manje bitan, ali poprilicno sam zadovoljan igrom i zalaganjem nasih igraca. Ne pljujte Zeljkovica, osim gola momak je odigrao dobru utakmicu, milion lopti rascistio iz sesnesterca, greska je bila pocetnicka, ali ne smijemo zanemarit i dobre stvari. Kapiten-kapitenski. Enis odradio odlicno utakmicu na neprirodnoj poziciji. Kvesa je iskreno malo bio neprimjetan.. Turkovic i Memija se hrabro tukli sa seljacima, primali udarce, ali znali i uzvratit. Vareina zavrsnica je ono sto ponajvise fali ekipi, ali to dolazi s godinama, bravo majstore! :tokralju:

Iduca stanica- Zvijezda. Ljudi su pravo tanki, na nama je da i bez Tomica i Stanica odradimo utakmicu i iskoristimo to sto Adzem koristi 20 igraca, prilika za druge igrace da pokazu sta znaju i donesu nova tri boda.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 20 sep 2014, 22:42

Čestitke na pobjedi. Ne znam šta su navijači proživjeli do puta u Tuzlu, međutim ovo huliganstvo je za svaku osudu. Međutim nisu samo Manijaci krivi. Organizacija je bila katastrofa.
Mes Que Un Club

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 sep 2014, 22:55

slika

:mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 20 sep 2014, 22:58

Malo pretjerujemo u potenciranju grube igre od strane igraca Slobode. Svasta se pisalo,najavljivalo...Otisao sam u Travnik u srijedu i pogledao utakmicu sa Travnikom.Vidio sam da to nije ekipa koja igra grubo,naprosto igraci nisu taj profil.
Realno,par grubljih faulova je napravio Kuduzovic,ito u fazi utakmice kad su postajali svjesni da gube.Vecim djelom utakmice se igralo vrlo korektno.
Cinjenica je i to da su nasi vrlo iskusno i rutinirano koristili te jace startove da privedu utakmicu kraju.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 sep 2014, 23:00

halalim mu ovo danas, ali onaj derbi mu nikad neću halaliti.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 20 sep 2014, 23:09

Trenutno imamo tri boda manje od Širokog, a bod više od Zrinjskog, koji sutra igra u Banjaluci.
U sljedećem kolu imamo daleko najlakšu utakmicu:

Željo-Zvijezda
Zrinjski-Velež
Široki-Sarajevo
FK Željezničar 1921

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 20 sep 2014, 23:15

Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali u drugom je ono izgledalo dosta dobro.
Pozitivno sam iznenađen time kako se ekipa dobro i organizovano brani. Bar u ovih zadnjih par utakmica.
Fizička sprema je nešto bolja nego prije nekoliko kola, mada mora to još malo bolje.
Imam i nekoliko zamjerki, ponajviše u vezi tranzicije i kontra napada, ali kad se u obzir uzmu sve okolnosti, dobro je. :)
Adžemu treba skinuti kapu zato što je stavio Sadikovića na stopera, odlično je odigrao.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 20 sep 2014, 23:23

extra je napisao/la:Valja sad skrpiti ekipu za zvijezdu bez Stanića i Tomića valjda će se ostali oporaviti
Kad bi sa povredama ostalo ovako onda bi to bilo :

.............Antolović...................

...Memija....Zeljković....Bogdanović....Kvesić...

......Čolić......D.Sadiković....E.Sadiković....

.....Bajić......Nurković.........Varea........

Rezerve : Kjoševski, Hadžiahmetović, Hasković, Grebenar. Baša, Nurspahić

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2014, 23:24

Valjda je vrijeme za jednu laganiju utakmicu i rutinsku pobjedu, dosta je više drame.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.