cim pitas za njega vidim znas dobro ko je, jest on je.. malo i on do tuzle skoknoennis je napisao/la:Lik na 3:24?? blizu redara

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
cim pitas za njega vidim znas dobro ko je, jest on je.. malo i on do tuzle skoknoennis je napisao/la:Lik na 3:24?? blizu redara
ma kakve crne fukare, smiješna skupina sa seljačkim mentalitetom, ljudi nemaju 3 svoje pjesme koje pjevaju na utakmicama, sve se svodi na je i be ovog ili onog, cekali skoro 3 godine utakmicu i poluprazan stadion, bolje da se ugase nego da se brukaju ..terabajt je napisao/la:Tek sad vide golove strasne akcije, 5 pobjeda u nizu. Jesul i danas fukare bojkotovale ili im je smetala kisa ili ih je bilo strah
Pa sta hoces bilo ih je 10 hiljadaterabajt je napisao/la:Tek sad vide golove strasne akcije, 5 pobjeda u nizu. Jesul i danas fukare bojkotovale ili im je smetala kisa ili ih je bilo strah
Zacudilo je i mene, ali je bilo stvarno tako, prepao sam se pravo kad sam vidio (ovdje doduse, nisam gledao pocetak utakmice) da je on u prvoj postavi, ali se nije negativno istakao, hvala Boguneroazzuro je napisao/la:Jel se meni cini ili je E. Sadikovic odigrao utakmicu bez greske?
Kad bi sa povredama ostalo ovako onda bi to bilo :extra je napisao/la:Valja sad skrpiti ekipu za zvijezdu bez Stanića i Tomića valjda će se ostali oporaviti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.