Super za Slobodu.zlo87 je napisao/la:zrinja gubi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nek idu burazeru bolje je i to nego da odemo u Evropu pa onda izjave proslu sezonu nismo imali srece ovu cemo jako idemo dobro i onda opet isto bolje ne otic bit 6 i onda mjenjaj igrace koji igraju slabo i to je toPitarBordo je napisao/la:Kamiondžija iz Vlasenice će se zadnji smijati, čovjek koji je u dva-tri dana uspio da oblati klub kao niko u 70 godina. Ali on će da se zadnji smije.
Najjače mi je bilo i ljetos i na ovom sada prelaznom roku što je većini ovdje gotovo svaki igrač koji je došao u konkurenciju bio "potrošen", "promašen", "propao"...
@Coromandel pusti ti to "vidio amidža", hajde da se prestanemo lagati da čovjeka toliko zanima uspjeh prve ekipe.
Još jendom ću da ponovim da Zrinjski i Široki imaju bolji međusobni omjer, u slučaju istog broja bodova oni idu iznad.
Da ste vi meni živi i zdravi titula je izgubljena. Matematički možemo osvojiti, kao što se Velež može spasiti od ispadanja. Nikada nisam bio sigurniji da nećemo osvojiti irecepivedik je napisao/la:titula nije izgubljena, samo je u domenu teorije, ali nije izgubljena, moramo se boriti!MartinSco je napisao/la:Titula jos uvijek nije izgubljena!!! Samo da se Jesic dozove pameti pa da pocne igrati 4-5-1 sa Benkom i Harbom.
a na kraju sezone cemo im jeb.ati mater ako je ne uzmu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
To je poenta svegazlo87 je napisao/la:KO TE NIJE VOLIO NIJE NI OBOLIO
Samo Sarajevo
Ma naravno, u podsvijesti nekoj ludoj i ja imam neki scenario koji nas vodi do duple krune...al sa ovakvom igrom i bodovnim zaostatkom, jako, jako tesko...ja kazem ne treba pretjerivati, treba im pod moranje staviti izlazak u Evropu, sve preko(trofeji) je odlicno, ali i sve ispod je katastrofa...MartinSco je napisao/la:ReufHerco je napisao/la:Ti brate gori od onih što su poslije barikada 1992. i pucnjave sa Holiday Inna govorili, nema šanse da rata budeMartinSco je napisao/la:Titula jos uvijek nije izgubljena!!! Samo da se Jesic dozove pameti pa da pocne igrati 4-5-1 sa Benkom i Harbom.![]()
Znam brate al necu da vjerujem da je gotovo kad ima jos 9 kola do kraja.. I drugi imaju teske utakmice. Kad bude teoretski nemoguce, reci cu gotovo je.. Svjestan sam i igre i igraca i trenera i svega, al' nije gotovo dok debela ne zapjeva
-
- Kontakt:
uspjeh ga zanima sigurno.PitarBordo je napisao/la:Kamiondžija iz Vlasenice će se zadnji smijati, čovjek koji je u dva-tri dana uspio da oblati klub kao niko u 70 godina. Ali on će da se zadnji smije.
Najjače mi je bilo i ljetos i na ovom sada prelaznom roku što je većini ovdje gotovo svaki igrač koji je došao u konkurenciju bio "potrošen", "promašen", "propao"...
@Coromandel pusti ti to "vidio amidža", hajde da se prestanemo lagati da čovjeka toliko zanima uspjeh prve ekipe.
Još jendom ću da ponovim da Zrinjski i Široki imaju bolji međusobni omjer, u slučaju istog broja bodova oni idu iznad.
koliko se samo zadao na proslavi titule da svijetu pokaže da je investirao u pravi projekat, a smim tim sa uspjehom i cijena projekta na tržištu raste. odmah je zdrm'o četvrtinu uloženog na transferima gojka i miloša. njemu treba par kvalitetnih igrača, kako bi mladi iz akademije uz njih napredovali i kasnije se prodali. ali nešto mi tu ne štima jer dolaskom krigera veladžić, osmanović, mihojević i ostatak mladog društva grije stolice dok gledamo renesansu brazilaca sa izletišta bijambare.
-
- Kontakt:
druze, sve je savrseno jasno ali..Zagor je napisao/la:Da ste vi meni živi i zdravi titula je izgubljena. Matematički možemo osvojiti, kao što se Velež može spasiti od ispadanja. Nikada nisam bio sigurniji da nećemo osvojiti irecepivedik je napisao/la:titula nije izgubljena, samo je u domenu teorije, ali nije izgubljena, moramo se boriti!MartinSco je napisao/la:Titula jos uvijek nije izgubljena!!! Samo da se Jesic dozove pameti pa da pocne igrati 4-5-1 sa Benkom i Harbom.
a na kraju sezone cemo im jeb.ati mater ako je ne uzmu!
ne mogu da odustanem od nje, sve dok i matematicki ne ispadnemo iz igre, necu a ni ti neces!
sta god da se desi (vrlo vjerovatno bez trofeja iako kup nije nedostizan kao titula) ova ekipa mora proci ogroman remont na kraju sezone.
neg' idemol' u utorak, to mi reci!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Nabijem ja Ješića i njegovu i taktiku i tvrdoglavost i nikakvu igru i polu-igrace koje je doveo na neku stvar. Pa ja gore Sarajevo nisam gledao odkako je Tan došao. Pored toga frajer uvijek ima ebeno obravdanje.
Sezona se samo moze spasiti na jedan nacin a to je osvajanje Kup-a, i to donekle. Samo ovakvom igrom i taktikom bez sredine terena Evropa ce biti itekako upitna.
Sezona se samo moze spasiti na jedan nacin a to je osvajanje Kup-a, i to donekle. Samo ovakvom igrom i taktikom bez sredine terena Evropa ce biti itekako upitna.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dzeno je Adem a.s. za ovu civcijinu podvalu koji u prosjeku nije izdrzao ni 3 mjeseca na klupi normalnih timova. Ne racunam ove ping-pong lige.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 12 mar 2016, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Rekao sam da bih halalio titulu da se ekipa ocisti, sad bih halalio i evropu kad bi se rijesili pickica iz uprave. Kakvu sansu za iskorak ste prokockali da Bog sa za hljeba nemao sve i jedan koji je ucestvovao u ovom cirkusu. Ja sam jednom virsle prezivio, ja nemam snage opet ono sve proci nakon sto smo bili ovako blizu jedne prelijepe price. A ova ekipa nije bolja ni od onih virslasa, kad se izuzme par igraca kao Benko i Matej...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja europu nikad ne bih halalio, sta god da se desi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
za Sarajevo zivimo samo mi, svi drugi su prolazni.kanarinac je napisao/la:To je poenta svegazlo87 je napisao/la:KO TE NIJE VOLIO NIJE NI OBOLIO
Kad skontas mozda je i bolje sto je sve ovako, jer smo se dosta puta provlacili, sad se rijesava glavni problem i dugotrajni problem..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- egzodus1946
- Kontakt:
Za koga bi ti navijao da smo se kojim slucajem u kupu sastali sa Radnickim ? Na cijoj bi tribini bio ?SiouxLukavac je napisao/la:E yebi ga sad.MartinSco je napisao/la:Titula jos uvijek nije izgubljena!!! Samo da se Jesic dozove pameti pa da pocne igrati 4-5-1 sa Benkom i Harbom.
Nevjerovatna glupost, pa isto sad da ja napisem prosetat cemo se ligom, opustite se.
Nema ni Evrope, treci put to kazem i opet cu cim neko spomene titulu, Slobodu ili Svinjski, koji su bar 15 puta kvalitetniji.
Ovo danas ne bih komentarisao. U najmanju ruku bruka.
-
- Kontakt:
šta bi sa onim talentom iz partizana!? meŠčini nešto ne štima unutra...danas nije doveo dvojicu, a nisu bili kažnjeni niti roviti, a nema ni geme malbora.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Strucnjak Jesic **** ga ustaCoromandel je napisao/la:šta bi sa onim talentom iz partizana!? meŠčini nešto ne štima unutra...danas nije doveo dvojicu, a nisu bili kažnjeni niti roviti, a nema ni geme malbora.
Prije svega treba slobodi čestitati na tituli,igraju bolji fudbal od nas bar pet puta!!!Zrinjski,široki i seljo su takodje puno puno bolji od nas?!kao sto sam pisao ranije jesic je otjerao šampionski tim naravno uz aminovanje uprave!"kamiondžija"kako ga ovdje zovemo voli svoj klub pa kako god!!!on nas je popljuvao a naši se usrali sto znaci da nismo cista posla!!!uglavnom nećemo ispast ove sezone,evrope nema garant!!@evander sve za "amidju" se slažem sa tobom,ovo je vise postala muka,**** li im majku mi imamo teške amatere od igrača,čast izuzecima
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Sloboda zivi nas san, to je tuga jarane. Ljudi bez sekiranja dominiraju od pocetka lige, konstantno prvi, ne kiksaju, sve ono sto smo mi prizeljkivali ove sezone. Na tome im skidam kapu, kao i Musemicu. A nista posebno ulozili nisu, tek onda vidis kako nasi rade krv im lopovsku. Necu neke stvari da iznosim na forum, ali mozda pocnem u narednom periodu u zavisnosti od situacije.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da je dobro nije nikako, da je toliko bas tako lose kako vecina pise ovdje, nije ni to....
Da je bilo samo malo vise srece i manje nasih nicim isforsiranih gresaka (za koje vrlo moguce razlog moze biti ovaj pritisak i naboj koji sami stvaramo od priprema nadalje - al ne bih o tome jer tu je prica uvjek 50:50) i sa ovakvom igrom (koja je u generalno ispod ocekivanja a samo na momente ono sto zelimo gledati) bi u ove tri utakmice imali 9 bodova. Zrinjski smo ispustili sami, a o utakmici danas ne bih nista dodao. Sve je vidjeno i receno, i tu smo sami sebi krivi a nije bilo ni srece..
Na pocetku polusezone vecina bi bila zadovoljna sa jednim trofejom. Ja sam 95% siguran da prolazimo Slobodu u utorak i da cemo u kupu ici do kraja. Titula sad jeste jako daleko ali opet nije ni u domenu naucne fantastike. Ima jos dosta da se igra. Ekipe iz vrha imaju medjusobne susrete, stize umor, kartoni, a od danas ce i Olimpic igrati vrlo bitnu ulogu - Nijaz ce uraditi sve da ne ispadnu - znaci da ce se od Olimpica jako tesko uzimati bodovi.
Idemo dalje, nama je u utorak najbitnija utakmica u dosadasnjem toku sezone. Ne treba nam dodatnih turbulencija i poziva na linc, toga im i previse.
Kad dobijemo u utorak pricat ce se druga prica...
Da je bilo samo malo vise srece i manje nasih nicim isforsiranih gresaka (za koje vrlo moguce razlog moze biti ovaj pritisak i naboj koji sami stvaramo od priprema nadalje - al ne bih o tome jer tu je prica uvjek 50:50) i sa ovakvom igrom (koja je u generalno ispod ocekivanja a samo na momente ono sto zelimo gledati) bi u ove tri utakmice imali 9 bodova. Zrinjski smo ispustili sami, a o utakmici danas ne bih nista dodao. Sve je vidjeno i receno, i tu smo sami sebi krivi a nije bilo ni srece..
Na pocetku polusezone vecina bi bila zadovoljna sa jednim trofejom. Ja sam 95% siguran da prolazimo Slobodu u utorak i da cemo u kupu ici do kraja. Titula sad jeste jako daleko ali opet nije ni u domenu naucne fantastike. Ima jos dosta da se igra. Ekipe iz vrha imaju medjusobne susrete, stize umor, kartoni, a od danas ce i Olimpic igrati vrlo bitnu ulogu - Nijaz ce uraditi sve da ne ispadnu - znaci da ce se od Olimpica jako tesko uzimati bodovi.
Idemo dalje, nama je u utorak najbitnija utakmica u dosadasnjem toku sezone. Ne treba nam dodatnih turbulencija i poziva na linc, toga im i previse.
Kad dobijemo u utorak pricat ce se druga prica...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo opleti drug,ti tebe ni mene,ni jednog mavijaca niko ne stedi!Ja citav dan nista nisam jeo,na apaurinima isto lud!Ali kako ce to neki kramar skontati ili jesic koji ne zive za sarajevo!Ovo je sramota!joker90 je napisao/la:Sloboda zivi nas san, to je tuga jarane. Ljudi bez sekiranja dominiraju od pocetka lige, konstantno prvi, ne kiksaju, sve ono sto smo mi prizeljkivali ove sezone. Na tome im skidam kapu, kao i Musemicu. A nista posebno ulozili nisu, tek onda vidis kako nasi rade krv im lopovsku. Necu neke stvari da iznosim na forum, ali mozda pocnem u narednom periodu u zavisnosti od situacije.
-
- Kontakt:
klokotnik nas je unazadio k'o žil vern - 20.000 milja pod morem.joker90 je napisao/la:Sloboda zivi nas san, to je tuga jarane. Ljudi bez sekiranja dominiraju od pocetka lige, konstantno prvi, ne kiksaju, sve ono sto smo mi prizeljkivali ove sezone. Na tome im skidam kapu, kao i Musemicu. A nista posebno ulozili nisu, tek onda vidis kako nasi rade krv im lopovsku. Necu neke stvari da iznosim na forum, ali mozda pocnem u narednom periodu u zavisnosti od situacije.
ne znam jel kriger klokotnikov projekat, jer sam čitao u avazovom sportu cca. godinu dana prije krigerovog dolaska, intervju u kojem hvali sarajevo... bosanski dinamo, bla bla, bila bi mi čast, ovo ono.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.