O tome se i radi medo jedan imaš krila koja dotrce do šesnaest i ne znaju Šta dalje il s jebu lošim dodavanjem ta se ti uvijek mozak pravis, samo ti tvrdiš da takva krila imamo svrsavas po yangu te onBelmin6 je napisao/la:Kakvo lupanje majko draga.
Svaki igrac se moze sjuriti prema odbrani, samo malo koji moze uspjesno i zavrsiti posao bokte.
Pa sam ADM se prosle sezone brukao, na svaki peti pokusaj, samo jedan bi prolazio.
Vise volim vidjeti Younga koji ce strpljivo odigrati dupli pas po pet puta s nekime, pa tek onda ubaciti loptu, nego li onog smrada kad je nabije pa kako Bog da.
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Svom babi se tako obracaj klosaru jedan.
Uvijek cu biti za igrace poput Younga. A covjek je dosta unaprijedio svoju igru 1na1. Samo neki ne zele to da vide.
Uvijek cu biti za igrace poput Younga. A covjek je dosta unaprijedio svoju igru 1na1. Samo neki ne zele to da vide.
Belma, neke stvari nisu vrijedne rasprave.
Cuj meni se govori da cu se uvjeriti vremenom, et pratim United od jucer.
Ovdje se kapiten toliko puta oblatio da je to zalosno. Svi bi zeljeli viditi wc igraca na svakoj poziciji, ali bi izgubili i timski duh.
Igraca poput Younga nikad dosta.
Cuj meni se govori da cu se uvjeriti vremenom, et pratim United od jucer.
Ovdje se kapiten toliko puta oblatio da je to zalosno. Svi bi zeljeli viditi wc igraca na svakoj poziciji, ali bi izgubili i timski duh.
Igraca poput Younga nikad dosta.

Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 avg 2015, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
IZVINI BELMIN6 Vidjet ćemo dokle ćeš dogurat ako nam on bude prvi izbor čast za prošlu sezonu al za nešto više ako hocemo titulu il u ligi prvaka nešto on 

Zadnja izmjena: tajger, dana/u 05 avg 2015, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]MrParanoic je napisao/la:Spreman ic 1 na 1 pitam se kako to izgleda u tvojoj glavi kad on ide u prodor.Nekad mu brzina il glupost bramic pomogne al vecini slucajeva to djeluje komicno,a kad prodje usere sve vrlo cesto jako losim centarsutom
Evo gledam reprizi Bajerna pa.ovaj mali Costa je u jeednoj tekmi meni pokazao kako se to radi.Ponavljam dobar je al ne alza prve postave Uniteda!
Uzivaj.
Guardian: West Ham are lining up a £12m bid for Man United's Javier Hernandez, after seeing their first offer of £8.5m rejected.
da hoce otici nema on buducnost u Unitedu kod LvG
da hoce otici nema on buducnost u Unitedu kod LvG
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Young jeste borben zahvalan i da igra srcem ali realno na toj poziciji ako igras za United moras na kraju sezone da imas ucinak od min 10 golova ili barem 12 do 15 asistencija a on to nazalost ne moze garantirati
i ako tim nema igraca s takvim ucinkom na toj poziciji titule su veoma daleko
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Kome je mogao asistirati toliko prosle sezone, Felli ili
Rooney izjeban u dosta navrata u onom rasulu od sistema, pa i nismo imali stabilnog napadaca. I opet u takvoj situaciji, poslije Davida nas najbolji igrac.
Treba uzeti sve okolnosti u razmatranja pa onda donositi neke zakljucke.

Rooney izjeban u dosta navrata u onom rasulu od sistema, pa i nismo imali stabilnog napadaca. I opet u takvoj situaciji, poslije Davida nas najbolji igrac.
Treba uzeti sve okolnosti u razmatranja pa onda donositi neke zakljucke.
O tome se radi al neki ovde neće da shvate da niko nema nista protivnika njega već za nešto više treba takav kojeg si ti opisao da zabija i asistira al et skontaju nekadPoliceman je napisao/la:Young jeste borben zahvalan i da igra srcem ali realno na toj poziciji ako igras za United moras na kraju sezone da imas ucinak od min 10 golova ili barem 12 do 15 asistencija a on to nazalost ne moze garantirati
to da je uz De Geu prosle sezone bio ponajbolji igrac nije upitno ali to ne znaci da kada druge sezone ides u pohod na titulu da ce opet biti tako i po izjavi LvG od prije 10 dana se moze zakljuciti da i on ima isto misljenje "Young je dobar igrac ali nije Neymar" znaci treba mu nesto vise osim borbenog igraca da bi uzeo titulu
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
-
- Kontakt:
Zao je meni raje koji u Jangu vide Robena,Riberija,Azara,Grizmana itd itd.Nmg da se raspravljam milioniti put jer ko me zna zna da navise volim sopstvene produkte,dobar skauting pogotke ala Ronaldo.Ali kada se tekma prelama kada se stize rezultat ganjati to sa Jangom je besmisleno neda mi se vise uzivajte u Jangovim prodorima ja ne kazem nemoramo nikog dovest prvi se protim davat 100mil Bejlu i slicnim,ali daj malom Perreiri sansu vidi se da momak zna i moze treba bit strpljiv. Btw ne mrzim momka naprotiv za klupe je dobar
pa mislim da sve sto je i imao asistencija uglavnom je skupio na Felli svojim ubacivanjima dakle ako hocemo ucinak Younga iduce sezone Fella mora biti u prvih 11Asteriks je napisao/la:Kome je mogao asistirati toliko prosle sezone, Felli ili![]()
slazem se od Pereire barem mozes ocekivati neki potez ili neki magican pasMrParanoic je napisao/la: daj malom Perreiri sansu vidi se da momak zna i moze treba bit strpljiv. Btw ne mrzim momka naprotiv za klupe je dobar

Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 05 avg 2015, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ama niko ovdje nije protiv wc igraca, al' takvog trenutno nema za tu lijevu stranu. Kazem jedino Bale ili Reus, a u ovom trenutku nije realno razmisljati o tim transferima.Policeman je napisao/la:to da je uz De Geu prosle sezone bio ponajbolji igrac nije upitno ali to ne znaci da kada druge sezone ides u pohod na titulu da ce opet biti tako i po izjavi LvG od prije 10 dana se moze zakljuciti da i on ima isto misljenje "Young je dobar igrac ali nije Neymar" znaci treba mu nesto vise osim borbenog igraca da bi uzeo titulu
Young nek ponovi proslu sezonu i imat ce skoro pa sigurno mjesto u prvih 11. Zasto?
Zato sto pokriva citavu stranu, trci ko navijen 90 min., popravio neke segmente poput prijema, 1 vs 1, centarsut cak i lijevom, odlican sut,...
Kreirao preko 35 sansi,...
kada bi citavu zaradu od Di Marie ponudili Dortmundu za Reusa mislis da bi odbiliAsteriks je napisao/la: Ama niko ovdje nije protiv wc igraca, al' takvog trenutno nema za tu lijevu stranu. Kazem jedino Bale ili Reus, a u ovom trenutku nije realno razmisljati o tim transferima.
Young nek ponovi proslu sezonu i imat ce skoro pa sigurno mjesto u prvih 11. Zasto?
Zato sto pokriva citavu stranu, trci ko navijen 90 min., popravio neke segmente poput prijema, 1 vs 1, centarsut cak i lijevom, odlican sut,...
Kreirao preko 35 sansi,...
kada igras za tim velicine Uniteda zelje navijaca prema nekom igracu bi trebale da budu da popravi zavrsnicu da unaprijedi zadnji pas i tako neke bitne segmente igre a ne kao sto kazes "popravio neke segmente poput prijema(igras za United a u 30g popravljas prijem

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
dakle sada mu je 30g i ako ovim tempom nastavi popravljati ove segmente igre onda pravog Younga tek treba ocekivati 2023g. 
njemu je klupa VRH

njemu je klupa VRH
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Popravio do tog nivoa, da je itekako upotrebljiv. Kakve to ima veze sa godinama, ako prikazuje odlicne partije.
Pogledaj malo top partije Younga prosle sezone, a bilo ih je mnogo, pa ces viditi o cemu govorim, a valjda si gledao ili sta vec.
Svaki tehnicki segment je itekako bitan.
Ostatak napisanog ne bih komentarisao, mislim da je bolje tako.
Pogledaj malo top partije Younga prosle sezone, a bilo ih je mnogo, pa ces viditi o cemu govorim, a valjda si gledao ili sta vec.
Svaki tehnicki segment je itekako bitan.
Ostatak napisanog ne bih komentarisao, mislim da je bolje tako.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 avg 2015, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Mi se možemo samo nakloniti momku, koji je svoju igru digao na zavidan nivo, i zakucao najvecu pickurinu za klupu.
Oduvijek sam volio tog momka, to zna moj haver @Ethel.
Momak koji je pratio utakmice na tribini s navijacima, koji daje 120% za klub je za mene kao Cristiano.
Oduvijek sam volio tog momka, to zna moj haver @Ethel.

Momak koji je pratio utakmice na tribini s navijacima, koji daje 120% za klub je za mene kao Cristiano.
Nadam se samo da će mi jedan od ova dva vrsna stručnjaka razjasniti malu nedoumicu. Ako sam dobro razumio, u nekom hipotetičkom scenariju, kada se prelama utakmica polufinala Lige prvaka ili kada se ganja rezultat u jednoj takvoj utakmici, tada ne treba igrati iskusni Young koji je bio ponajbolji igrač prošle sezone, nego mladi Perreira?
Nadam se da me logika ovaj put izdala i da nisam dobro shvatio.
I samo bih još da dodam da je jedan Robben možda i najpredvidljiviji igrač koji se pojavio u svijetu fudbala. Pametnom dosta.
Nadam se da me logika ovaj put izdala i da nisam dobro shvatio.
I samo bih još da dodam da je jedan Robben možda i najpredvidljiviji igrač koji se pojavio u svijetu fudbala. Pametnom dosta.
I opet mu ne mogu ništaBalasevic je napisao/la: I samo bih još da dodam da je jedan Robben možda i najpredvidljiviji igrač koji se pojavio u svijetu fudbala. Pametnom dosta.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
yebote nisam znao da je Young ovako popularan i neizostavan clan prvog tima
prezivjeli smo odlazak Giggsa i Scholesa ali Younga izgleda necemo
prezivjeli smo odlazak Giggsa i Scholesa ali Younga izgleda necemo

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.