U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la LBJ MVP » 24 okt 2011, 01:10

Kad vec ne dobija priliku da igra protiv odlicnog Szekelyea iz Volge,Astafjeva iz Sibira a tek protiv neugodnog Bazhenova iz Tomska,duel protiv Ronalda ce biti odlicna prilika da uhvati formu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2011, 01:41

LBJ MVP je napisao/la:Kad vec ne dobija priliku da igra protiv odlicnog Szekelyea iz Volge,Astafjeva iz Sibira a tek protiv neugodnog Bazhenova iz Tomska,duel protiv Ronalda ce biti odlicna prilika da uhvati formu.
Imao je manju povredu, lik je manje-vise standardan ove sezone u nikad jacoj ruskoj ligi. U ovom trenutku nemamo puno alternativa u odbrani. Ko je bolja opcija od Vranjesa na desnom beku? Jedino ako cemo zrtvovat i Salihovica i Lulica u odbrani.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 okt 2011, 01:55

Cartman je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Kad vec ne dobija priliku da igra protiv odlicnog Szekelyea iz Volge,Astafjeva iz Sibira a tek protiv neugodnog Bazhenova iz Tomska,duel protiv Ronalda ce biti odlicna prilika da uhvati formu.
Imao je manju povredu, lik je manje-vise standardan ove sezone u nikad jacoj ruskoj ligi. U ovom trenutku nemamo puno alternativa u odbrani. Ko je bolja opcija od Vranjesa na desnom beku? Jedino ako cemo zrtvovat i Salihovica i Lulica u odbrani.
Nisam rekao da imamo bolje,samo da sam skeptican u vezi bilo kojeg naseg beka koji ce igrati protiv Ronalda,pa i Mujdza koji je debelo nas najbolji desni bek je igrac trenutno zadnje ekipe u Bundesligi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2011, 01:59

LBJ MVP je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Nisam rekao da imamo bolje,samo da sam skeptican u vezi bilo kojeg naseg beka koji ce igrati protiv Ronalda,pa i Mujdza koji je debelo nas najbolji desni bek je igrac trenutno zadnje ekipe u Bundesligi.
Pa yebiga, zna se sta nas ceka ako dopustimo da Ronaldo i Nani idu jedan na jedan protiv nasih bekova. Ubit ce ih. Ali zato je vazno da se branimo kao kolektiv i da uvijek neko cuva ledja bekovima. Centarfor ce im vjerovatno bit Helder Postiga, koji je dosta prosjecan igrac, tako da najveca opasnost dolazi sa krila. Sigurno da ce i Spaha izlazit na Ronalda vrlo cesto.

Licno bi popricao sa Salihamidzicem, on je sigurno u stanju odradit posao na beku. Cisto na iskustvo.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 okt 2011, 22:17

18 godina,najbolji strijelac svedske druge lige,otac mu iz BiH,majka iz Hrvatske
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2011, 22:28

Neki intervju s njim: http://www.fotbollsoraklet.se/vem-ar-branimir-hrgota/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pitaju ga Svedska ili Hrvatska, odgovara igrat nogomet za Svedsku, a ic na odmor u Hrvatsku. Sad ne znam nosi li pastetu i paprike u Makarsku, ali ovoga mozemo prekrizit. :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 okt 2011, 22:31

Cartman je napisao/la:Neki intervju s njim: http://www.fotbollsoraklet.se/vem-ar-branimir-hrgota/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pitaju ga Svedska ili Hrvatska, odgovara igrat nogomet za Svedsku, a ic na odmor u Hrvatsku. Sad ne znam nosi li pastetu i paprike u Makarsku, ali ovoga mozemo prekrizit. :D
:lol: :lol: :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 okt 2011, 22:32

Cartman je napisao/la:Neki intervju s njim: http://www.fotbollsoraklet.se/vem-ar-branimir-hrgota/" onclick="window.open(this.href);return false;

A sta ocekivati kada te svedski novinari pitaju "Hrvatska ili Svedska",da kaze "BiH je jedina reprezentacija u cijem dresu se vidim" :mrgreen:
Navodno je vec igrao za mladu reprezentaciju Svedske :? ,ali po meni jedan poziv nekoga iz saveza da vidi kako momak razmislja ne kosta nista.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 okt 2011, 22:34

Dylan Dog je napisao/la:

A sta ocekivati kada te svedski novinari pitaju "Hrvatska ili Svedska",da kaze "BiH je jedina reprezentacija u cijem dresu se vidim" :mrgreen:
Navodno je vec igrao za mladu reprezentaciju Svedske :? ,ali po meni jedan poziv nekoga iz saveza da vidi kako momak razmislja ne kosta nista.
Čuj ne košta :shock: Nek zovu sa haloo, kažu da su tamo najjeftiniji pozivi za inostranstvo :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 okt 2011, 02:03

Za tog Šveđanina ima text i na jednom hr. sajtu izmedju ostalog lik je fasciniran Hrvatskom repkom navija za DInamo .a inace otac mu iz Kaknja :) divi se Slavenu Bilicu,naravno Hrvati ga odma prozvali Bosancem i ulizicom :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 okt 2011, 02:14

zgembo89 je napisao/la:Za tog Šveđanina ima text i na jednom hr. sajtu izmedju ostalog lik je fasciniran Hrvatskom repkom navija za DInamo .a inace otac mu iz Kaknja :) divi se Slavenu Bilicu,naravno Hrvati ga odma prozvali Bosancem i ulizicom :lol:
A sto ocekivati da ces procitati na hrvatskim sajtovima,oni i sa Dzekom dok je bio u Teplicima da su radili intervju pisali bi da mu je Prosinecki uzor a najveca zelja zaigrati na prepunom Maksimiru u dresu Hrvatske :roll:

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 25 okt 2011, 08:18

Treba ga definitivno prekriziti!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 3832504.ab

Ovde ga pitaju koga ce izabrati, Svedsku ili Hrvatsku. Kaze ko ga prvi pozove! Bosnu i ne spominje! Da su ga pitali da bira izmedju Bosne i Svedske sigurno bi rek'o Hrvatsku. K'o da gledam!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 okt 2011, 11:16

Ja se ne bi previse obazirao na novinske natpise,pa po nasim novinama je Emir Preldzic bio siguran reprezentativac BiH,pa ispade kako ispade.
Logicno je(ova sad govorim opcenito,ne samo za ovog igraca) da ce novine vuci za svoju drzavu,tak da bi ja da sam clan saveza preferirao licni razgovor sa igracima,a ne obracao paznju na novinske natpise.
Nazvati,malo popricati,sta fali,time i sebi daju mir,jer zbog Ibrahimovica ih i danas prozivaju,ovako barem mogu lijepo reci,nazvali smo,rekao je da ga BiH ne zanima itd.
A mozda uopce i ne bude tako,,ne radi se o tome kakvi su oni igraci sada,vec sta bi mogli postati..
Previse se mi kockamo,pa mnogi ne znaju da smo mi bili na ivici da izgubimo Dzeku,da je on sada vrlo lako mogao biti reprezentativac Ceske..

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 25 okt 2011, 16:43

Prvo provjeriti ovo u vezi sa pastetom i paprikama.To razjasniti pa tek onda sve ostalo.
BosnaE

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 okt 2011, 20:54

Subasica nema u sastavu Dinamo Dresdena igraju protiv BVB

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 26 okt 2011, 11:13

Vidim danas nasa U-17 reprezentacija u 14:00 igra protiv Holandije, a niko nista ne spominje. :D Ja mislim da mi imamo bolji omladinski pogon od Holandjana i da cemo ih razvalit. :mrgreen:

Jos smo u grupi sa Engleskom i Latvijom.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 okt 2011, 11:14

strasna je grupa, holandija i engleska (i latvija :)).
...

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 26 okt 2011, 11:15

U ovoj grupi biti medju prva 2 bi bio podvig. Holandija i Engleska, TOP Evropske selekcije i skole nogometa.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 26 okt 2011, 11:17

Zna li neko sastav da nam postavi :?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 26 okt 2011, 11:53

panties je napisao/la:strasna je grupa, holandija i engleska (i latvija :)).
Kod kadeta ima dosta iznenađenja , tako da imena i rejting reprezentacija nemoraju determinirati odnos snaga.Uostalom naši če imati daleko veči motiv protiv Engleza i Holanđana nego oni protiv nas.A tu je i domači teren koji u fudbalu uvijek pomaže. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Confiance, izdzezveubrazil, JEDRILICA, Meshko91, MostarNeretva, Zra i 44 gosta.