Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Goalgetter » 26 okt 2013, 16:35

Izgleda pomalo nesiguran na terenu, u nekim situacijama je mogao/morao bolje reagovati. Ovo mu je prva utakmica koju igra od pocetka, tako da i to sigurno ima uticaja. Ali da je toliko los, nije bgm, ostatak tima ne igra nista bolje.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 26 okt 2013, 16:36

dobar
Zadnja izmjena: hroni, dana/u 26 okt 2013, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 okt 2013, 16:41

DM je izrazito taktički zahtjevna pozicija. @Devil je jednom o tome pisao u detalj. Jbg. znam da to n asokeru drugačije izgleda.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 okt 2013, 16:47

pa i ja sam o tome hiljadu puta pisao :roll: svako ko imalo razumije danasnji fudbal zna kako je vazna pozicija zadnjeg veznog
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 26 okt 2013, 16:51

J.Jones vjerovatno prelazi u MLS uskoro i bice vise mjesta za Kolasinca u prvom timu. Ali Salke treba boljeg trenera!?
http://www.mlssoccer.com/news/article/2 ... r-move-mls
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 okt 2013, 16:54

Bosniacum Lilium je napisao/la:pa i ja sam o tome hiljadu puta pisao :roll: svako ko imalo razumije danasnji fudbal zna kako je vazna pozicija zadnjeg veznog
Ma naravno. Nerealno je očekivati za dečka s malo više od po' sezoen seniorskog fudbala da bude klasa i da nam kao odmah riješi tu poziciju u reprezentaciji ko Gatusso. Ima on još da napravi hiljadu grešaka , skrivi golova, dok ispeče zanat. Ako ga budu gurali tu idalje, naravno.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 okt 2013, 17:07

Kazu komentatori izlazi napokon Kolasinac :lol:
1946

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 26 okt 2013, 17:13

Head je napisao/la:Kazu komentatori izlazi napokon Kolasinac :lol:
bas se ona dvojica pokemona mogu nazvati komentatorima :roll:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 okt 2013, 17:14

slika

Subotic u zadnjem momentu sprijecio Kolasinca da razbije Großkreutza. Momcina je bio toliko odlucan da mu razbije glavu, ali sreca, pa ga Subotic suzdrza, inace bi mu se crno pisalo.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 okt 2013, 17:17

miki_92 je napisao/la:
Head je napisao/la:Kazu komentatori izlazi napokon Kolasinac :lol:
bas se ona dvojica pokemona mogu nazvati komentatorima :roll:
u pravu su ljudi, jako loš je bio, lijeva strana očajna, Aogo, Matip i on, ne znaš ko je gori :roll: komentatori su extra, uživanje je pratiti Bundesligu uz njih, a to što vama ne paše što iskreno govore da je bio očajan, to je druga stvar .. ljudi su zajebanti, komentarišu tekmu, malo zajebancije, itd, baš umjereno, svaka im čast

btw, svršavaju oni na Vedu stalno, da ne mislite da su hejteri, nacionalisti ili nešto slično
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 26 okt 2013, 17:28

@JTS
prvo meni uopste nije zasmetalo sto su rekli da je Kola bio jedan od najgorih jer je to fkt istina, znam ja gledati stvari objektivno ;) , ovu opasku sam ubacio jer isti nemaju veze sa komentarisanjem, lik mrtav 'ladan govori kako navija za Schalke u poslu gdje je valjda 1. pravilo da budes nepristrasan (barem javno), za koga navijas dok si kuci 'ladno me boli taki, da ne nabrajam dalje koliko gafova u toku jedne tekme imaju :roll:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 okt 2013, 17:31

ma odlični su, barem meni .. ne znam, ne vidim bolje komentatore od njih na ovim prostorima, baš zbog toga što rade u paru :D a kad rade u paru, onda moraju i neke provale da bacaju, malo bi glupo bilo da rade u paru a striktno ozbiljno, mislim, za tako nešto treba jedan čovjek .. ovako oni naprave druženje sebi, a i nama koji smatramo da su super, itd
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 26 okt 2013, 17:41

Istina, jako los danas. Imao je nekoliko akcija gdje se vidilo da je on ipak specijalan igrac, SEO RUSILAC.. Ali JBG, prva mu utakmica u prvih 11 dugo vremena, i plus protiv jedne od najboljih 5 ekipa u Europi, koja je rival i koji se stvarno se trudili da pobjede. U losoj formi. Kod onog treceg gola bila kratko kamera jedna gdje mu se moglo vidit lice i izgledo kao da samo nije crko kad je trco nazad.

Ocajno nam treba jedan dobar zadnji vezni. Volio bih vidit Seu protiv Argentine na toj poziciji. Ne znam kolko ce nam dobro doci za Brazil, vise ce nam dobro doci za godine poslje Brazila.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 okt 2013, 17:57

Seo ne može biti zadnji vezni, on može biti dobar stoper i dobar bek za naše uslove vrhunski stoper, on uopšte ne zna igrati lopte da bi igrao u sredini terena ;) to je jasno većini od početka i Safet je to vidio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 okt 2013, 20:24

Seo je nespreman, a igrao je na poziciji gdje u karijeri ima odigrana 3-4 meča. Keller ja katastrofalan trener. Igra mu polovnjak zvani Matip, a bek mu propuh u vidu Aoga. Seo je lijevi bek i na toj poziciji mora igrati, jedino ako se konstatno "fura" na DM, onda možda nešto i bude o njega. Cijena lošijeg izdanja je nespremnost nakon dvomjesečne pauze.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 okt 2013, 21:18

legenda reala je napisao/la:Seo ne može biti zadnji vezni, on može biti dobar stoper i dobar bek za naše uslove vrhunski stoper, on uopšte ne zna igrati lopte da bi igrao u sredini terena ;) to je jasno većini od početka i Safet je to vidio
Ma za destruktivca ima sve fizičke predispozicije. No nema taktičke zrelosti još uvijek. Svejedno, on će nama igrati lijevo i to je to.

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 27 okt 2013, 20:04

legenda reala je napisao/la:Seo ne može biti zadnji vezni, on može biti dobar stoper i dobar bek za naše uslove vrhunski stoper, on uopšte ne zna igrati lopte da bi igrao u sredini terena ;) to je jasno većini od početka i Safet je to vidio
Sve što ja pisa prije par mjeseci,i zašta ste na mene bacali i drvlja i kamenje vi sad spoznali i sad o tome komentarišete!Toliko o tome ko je kompetentan da komentariše nečije kvalitete!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

emir_

Post Postao/la emir_ » 27 okt 2013, 20:09

Seo je jučer igrao lijevog beka ljudi.
4-IN-A-ROW

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 28 okt 2013, 01:33

emir_ je napisao/la:Seo je jučer igrao lijevog beka ljudi.
i ja gledam, ovdje razvezali priču kako je igrao na poziciji DM, a to ustvari nidji veze.. Jučer je frajer igrao lijevog beka i bio veoma loš, ali naravno to je samo jedna tekma, bit će to sve ok ;)

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 okt 2013, 13:31

Cijela ekipa je bila loša a i lijeva strana Šalkea. SEO zmaj :mrgreen:
Allegri je gospodin!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAZIN i 40 gostiju.