Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Misimovic je bio katastrofa protiv Stuttgarta kao i ostali igraci Wolfsburga osim Dzeke.
Na kraju tekme primjetio sam kad je Misimovic promjenio dres sa nekim igracem Stuttgarta da je Misimovic se puno udebljao.
Misimovic je visok 179 cm ili 180 cm a trenutno ima minimalno 85 kg a mozda i vise.
Na kraju tekme primjetio sam kad je Misimovic promjenio dres sa nekim igracem Stuttgarta da je Misimovic se puno udebljao.
Misimovic je visok 179 cm ili 180 cm a trenutno ima minimalno 85 kg a mozda i vise.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Uvjek je on imao malo previse kila, i nikad nije bio neki atlet. Ali mu je tehnika dovoljno dobra da mu to ne smeta. A mozda ga je poremetila malo ta nova formacija strucnjaka Veha, jer sad igra blize aut liniji. Ali Miske je majstor, samo bi mozda trebao napustit Wolfsburg na ljeto, pogotovo ako je istina da ga Atletico zeli.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jeste bio ''malo'' ali ovo je stvarno vise nego ''malo'', na kraju tekme kad je promjenio dres i izlazio vidjelo se stvarno da ima kila viska na stomaku i sa strana pogotovo.Cartman je napisao/la:Uvjek je on imao malo previse kila, i nikad nije bio neki atlet. Ali mu je tehnika dovoljno dobra da mu to ne smeta. A mozda ga je poremetila malo ta nova formacija strucnjaka Veha, jer sad igra blize aut liniji. Ali Miske je majstor, samo bi mozda trebao napustit Wolfsburg na ljeto, pogotovo ako je istina da ga Atletico zeli.
-------------------Begović------------------
Cinjenice govore, kako je Manipulator optuzio lik i djelo Misketa, ovaj lose igra, to su fakti. Prema tome, Ciro hvala ti jos jednom.Ponos Torina je napisao/la:Misimovic je sada ispod prosjeka nemogu vjerovati da se onako izgubio i da pruza onako slabe partije,nemogu ga prepoznati....
Mora da mu zena dobro kuhaPauk je napisao/la:Jeste bio ''malo'' ali ovo je stvarno vise nego ''malo'', na kraju tekme kad je promjenio dres i izlazio vidjelo se stvarno da ima kila viska na stomaku i sa strana pogotovo.Cartman je napisao/la:Uvjek je on imao malo previse kila, i nikad nije bio neki atlet. Ali mu je tehnika dovoljno dobra da mu to ne smeta. A mozda ga je poremetila malo ta nova formacija strucnjaka Veha, jer sad igra blize aut liniji. Ali Miske je majstor, samo bi mozda trebao napustit Wolfsburg na ljeto, pogotovo ako je istina da ga Atletico zeli.

Sigurno su ga pogodile te teske optuzbe mada nevjerujem da to moze biti jedini razlog zasto igra ovako slabo. Dali je stvarno Miske kriv sto trener postavlja novu formaciju gdje on neigra tacno na svojoj poziciji? Sumljam! Svaki veliki igrac dozivi jedan tezak trenutak u svojoj karijeri ali vjerujem da ce Miske izaci jos bolji i jos jaci iz ove krize. Ipak je on igracina i mozak nase reprezentacije!pinoche je napisao/la:Cinjenice govore, kako je Manipulator optuzio lik i djelo Misketa, ovaj lose igra, to su fakti. Prema tome, Ciro hvala ti jos jednom.Ponos Torina je napisao/la:Misimovic je sada ispod prosjeka nemogu vjerovati da se onako izgubio i da pruza onako slabe partije,nemogu ga prepoznati....

jbg.pa ne može miske sam igrat. Treba mu podrška ostalih igrača, on je playmaker i njemu treba potpora igrača iza njega, i pored njega da bi on mogao djelit lopte. Naravno, treba se malo potrudit i onaj kloc ( i jedan i drugi u napadu ) da što više njegovih lopti ubace a ne promaše...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Principatus
- Kontakt:
Iz Avaza, ako bi stvarno sada doveli ovakvo pojacanje iz Schalke, njihovu jaku odbranu, Wolfsburg bi znacajno ojacao:
Misimović prespavao Sušićev poziv
Veznjak Wolfsburga nije imao sreću da upozna novog selektora
Misimović: Wolfsburg očekuje serija jakih susreta
Foto: Arhiv
Volfsburg je ponovo poraž en. Ovaj put u Štutgartu „vukovi“ su poklekli u drugom dijelu (1:3). I pored eurogola Edina Džeke, nogometaš i aktuelnog prvaka Njemačke nikako ne uspijevaju da se priključe vodeć im ekipama u Bundes ligi.
O razlozima lošeg nastupa Volfsburga nakon susreta na Gotlib-Dajmler stadionu razgovarali smo sa bh. reprezentativcem Zvjezdanom Misimovićem.
- Više nije čudno što gubimo, ali smo morali pružiti jači otpor, bez obzira na to što su igrači Štutgarta bili krajnje motivirani da nas pobijede. Možda i nismo igrali loše drugo poluvrijeme, ali smo prvo definitivno prespavali. Kao da nismo bili na terenu - kaže Misimović.
Naš reprezentativac tvrdi da trenerska stolica Armina Veha jeste poljuljana, ali da nije upitno da će i dalje voditi ekipu.
- U klubu smatraju da Veh nije krivac, a sa tim se i ja slažem. Potrebni su nam kvalitetni igrači, a u klubu su već krenuli u potragu za pojačanjima. Kontaktirali su Šalke i dovest će Rafinju (Rafinha) i Hovedesa ( Hoenjedes). Navodno Šalke za njih traži 20 miliona eura i naši će ih kupiti. Tim iz Gelzenkirhena ima velikih finansijskih problema i morat će prodati oba odbrambena igrača - otkrio nam je Misimović.
Volfsburg je izgubio trku za vrhom, ali i dalje ostaje nada da mogu izboritiu plasman na evropsku scenu. Misimović smatra da je ključ uspjeha u narednim susretima.
- Očekuje nas serija jakih susreta. Keln s kojim igramo u subotu nije jaka provjera, ali nakon toga će se znati da li smo ekipa za vrh tabele. Igrat ćemo protiv HSV-a, Bajerna i Bajera i nakon tih susreta bit će dosta jasnija slika oko našeg plasmana - kazao je Misimović, koji nije želio govoriti na temu Evropske lige i dva meča sa španjolskim Viljarealom, jer smatra da je još rano govoriti o duelima koji su na programu sredinom februara.
Prespavao Sušićev telefonski poziv
Misimović nije imao sreću da upozna novog selektora Safeta Sušića. Kaže da je očekivao susret sa Papetom nakon susreta u Štutgartu, ali ga selektor nije zvao. Od nas je saznao da je Sušić imao želju da s njim razgovara telefonom.
- Sušić me nazvao na telefon dan nakon meča sa Štutgartom, ali sam spavao u vrijeme poziva. Kasnije sam vidio da imam propušten poziv, ali mi na displeju mobitela nije pisao broj s kojeg dolazi poziv. Nisam ni slutio da je to bio Sušić. Sada mi je žao što se nisam probudio.
Nadam se da ćemo imati priliku da se ponovo čujemo - kaže Misimović.
Džeko: Nije red da me selektor čeka
Edin Džeko je postigao eurogol. Drugi golman „Švaba“ Sven Ulrajh (Ulreich) loptu na putu do mreže mogao je ispratiti samo pogledom. Naš reprezentativac je u Štutgartu postigao deveti gol u sezoni, ali i ovaj put Volfsburg je ostao bez bodova.
Nakon susreta naš najbolji reprezentativac nije imao priliku da vidi selektora Safeta Sušića, ali su razgovarali telefonom.
- Desetak minuta smo pričali. I njemu je kao i meni žao što se nismo vidjeli, što razumijem. To je jako teško, jer mi iz svlačionice direktno ulazimo u autobus i idemo na aerodrom. Nije red da me selektor čeka ispred autobusa. Ipak, najvažnije je da smo razgovarali, pa makar i telefonom - kaže Džeko.
Na pitanje da li je dolazak Sušića na tribine stadiona u Štutgartu bile posebna motivacija, Džeko kaže:
- Motivacija mi je svaka utakmica, ali mi je bilo drago što me Sušić gledao. Njegov dolazak nije bila neka posebna motivacija, jer na svakoj utakmici želim pružiti maksimum, ali sam sretan što je došao. Naš reprezentativac je zadovoljan igrom, ali žali za pogođenom stativom.
- Šteta je što nisam zabio i drugi gol. Primamo previše pogodaka i tu je najveći problem. Nismo dovoljno agresivni i protivnič ki igrači nam prilaze golu i previše pucaju na naša vrata. Kada pogledaš tabelu, mnogo smo lošiji nego prošle sezone. Ekipa je ista, igramo dobar nogomet, ali smo u odbrani mnogo slabiji - kazao je Džeko, koji se nada da će ekipa popraviti realizaciju u mečevima sa Kelnom, HSV-om, Bajernom...
Misimović prespavao Sušićev poziv
Veznjak Wolfsburga nije imao sreću da upozna novog selektora
Misimović: Wolfsburg očekuje serija jakih susreta
Foto: Arhiv
Volfsburg je ponovo poraž en. Ovaj put u Štutgartu „vukovi“ su poklekli u drugom dijelu (1:3). I pored eurogola Edina Džeke, nogometaš i aktuelnog prvaka Njemačke nikako ne uspijevaju da se priključe vodeć im ekipama u Bundes ligi.
O razlozima lošeg nastupa Volfsburga nakon susreta na Gotlib-Dajmler stadionu razgovarali smo sa bh. reprezentativcem Zvjezdanom Misimovićem.
- Više nije čudno što gubimo, ali smo morali pružiti jači otpor, bez obzira na to što su igrači Štutgarta bili krajnje motivirani da nas pobijede. Možda i nismo igrali loše drugo poluvrijeme, ali smo prvo definitivno prespavali. Kao da nismo bili na terenu - kaže Misimović.
Naš reprezentativac tvrdi da trenerska stolica Armina Veha jeste poljuljana, ali da nije upitno da će i dalje voditi ekipu.
- U klubu smatraju da Veh nije krivac, a sa tim se i ja slažem. Potrebni su nam kvalitetni igrači, a u klubu su već krenuli u potragu za pojačanjima. Kontaktirali su Šalke i dovest će Rafinju (Rafinha) i Hovedesa ( Hoenjedes). Navodno Šalke za njih traži 20 miliona eura i naši će ih kupiti. Tim iz Gelzenkirhena ima velikih finansijskih problema i morat će prodati oba odbrambena igrača - otkrio nam je Misimović.
Volfsburg je izgubio trku za vrhom, ali i dalje ostaje nada da mogu izboritiu plasman na evropsku scenu. Misimović smatra da je ključ uspjeha u narednim susretima.
- Očekuje nas serija jakih susreta. Keln s kojim igramo u subotu nije jaka provjera, ali nakon toga će se znati da li smo ekipa za vrh tabele. Igrat ćemo protiv HSV-a, Bajerna i Bajera i nakon tih susreta bit će dosta jasnija slika oko našeg plasmana - kazao je Misimović, koji nije želio govoriti na temu Evropske lige i dva meča sa španjolskim Viljarealom, jer smatra da je još rano govoriti o duelima koji su na programu sredinom februara.
Prespavao Sušićev telefonski poziv
Misimović nije imao sreću da upozna novog selektora Safeta Sušića. Kaže da je očekivao susret sa Papetom nakon susreta u Štutgartu, ali ga selektor nije zvao. Od nas je saznao da je Sušić imao želju da s njim razgovara telefonom.
- Sušić me nazvao na telefon dan nakon meča sa Štutgartom, ali sam spavao u vrijeme poziva. Kasnije sam vidio da imam propušten poziv, ali mi na displeju mobitela nije pisao broj s kojeg dolazi poziv. Nisam ni slutio da je to bio Sušić. Sada mi je žao što se nisam probudio.
Nadam se da ćemo imati priliku da se ponovo čujemo - kaže Misimović.
Džeko: Nije red da me selektor čeka
Edin Džeko je postigao eurogol. Drugi golman „Švaba“ Sven Ulrajh (Ulreich) loptu na putu do mreže mogao je ispratiti samo pogledom. Naš reprezentativac je u Štutgartu postigao deveti gol u sezoni, ali i ovaj put Volfsburg je ostao bez bodova.
Nakon susreta naš najbolji reprezentativac nije imao priliku da vidi selektora Safeta Sušića, ali su razgovarali telefonom.
- Desetak minuta smo pričali. I njemu je kao i meni žao što se nismo vidjeli, što razumijem. To je jako teško, jer mi iz svlačionice direktno ulazimo u autobus i idemo na aerodrom. Nije red da me selektor čeka ispred autobusa. Ipak, najvažnije je da smo razgovarali, pa makar i telefonom - kaže Džeko.
Na pitanje da li je dolazak Sušića na tribine stadiona u Štutgartu bile posebna motivacija, Džeko kaže:
- Motivacija mi je svaka utakmica, ali mi je bilo drago što me Sušić gledao. Njegov dolazak nije bila neka posebna motivacija, jer na svakoj utakmici želim pružiti maksimum, ali sam sretan što je došao. Naš reprezentativac je zadovoljan igrom, ali žali za pogođenom stativom.
- Šteta je što nisam zabio i drugi gol. Primamo previše pogodaka i tu je najveći problem. Nismo dovoljno agresivni i protivnič ki igrači nam prilaze golu i previše pucaju na naša vrata. Kada pogledaš tabelu, mnogo smo lošiji nego prošle sezone. Ekipa je ista, igramo dobar nogomet, ali smo u odbrani mnogo slabiji - kazao je Džeko, koji se nada da će ekipa popraviti realizaciju u mečevima sa Kelnom, HSV-om, Bajernom...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ma prenajeo se pa zaspo, ono **** Papeta. I ja znam tako
Lik mora da ima nekih (privatnih) problema, jer vec tri meseca nelici ni na sta. Kao da ima dve leve noge. Ja sam misljenja da nije po sredi pad forme, vec nesto drugo.
Igra Wolfsburga, kao i reprezentacije BiH u mnogome zavisi od njega, kako njemu "neide" nema rezultata ni u ova dva spomenuta kolektiva.
Igra Wolfsburga, kao i reprezentacije BiH u mnogome zavisi od njega, kako njemu "neide" nema rezultata ni u ova dva spomenuta kolektiva.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bice Miske onaj pravi kad bude najvise trebalo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Pa zaboravili ste da je dobio prinovu, pa taj plač, obaveze i noćna dežurstva oko bebice nedaju čovjeku da se naspava a san je najpotrebniji za dobre rezultate
Malo šale, ma vratiće se on u formu, ima još vremena, neka samo bude zdrav i bez ikakvih povreda.

Malo šale, ma vratiće se on u formu, ima još vremena, neka samo bude zdrav i bez ikakvih povreda.
- NoName
- Kontakt:
Žalosno je da je tako ali Miske je jedan od glavnih razloga loših nastupa Wolfsburga trenutno. Dok se on vrati u formu mogu oni i u cvajti da završe...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Miske se vratio,ali nisu drugipirotehnik je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma i danas je dosta slab bio, iako je se pred kraj popravio. Ali po meni nije on kriv za to, nego trener. U prvom je bio blize svom golu nego Leverkusenovom. Ne znam jesu li tako i planirali, ili ih je Leverkusen natjerao da tako igraju, jer Misimovic treba bit sto blize Dzeki i Grafiteu.
Treba da tebe i mene ko pita gdje ce igrati. Danas cim je jednom ostao iza 2 napadaca,odmah dobra lopta i gol. Ja koliko sam vidio on u zadnje vrijeme ne igra tu poziciju,iz koje je stvarno majstor,zasto je to tako znaju trenri,iako ne mogu da vjerujem da su toliko slijepi. Od kako je ovaj novi dosao brane se cijelu tekmu i idu na kontre,susta suprotnost od prosle sezone,ne kontam,jer ce im odbrana i tako i tako primiti najmanje 2 gola po utakmici
miske bjezi iz wolfsburga u juventus dok mozes , jedino sto vrijedi u wolfu je ti i dzeko ako dzeko ode propasces sa tim klocevima suigracima 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Glup je ovaj clanak. Cuj Miske zamjena za Mela, a ovaj defanzivni vezni. A Juve vec ima Diega koji igra na Misketovoj poziciji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.