pa nije bio drugi nisam to ni ujednom postu spomeno bi je izmiksani sastav.....brazovec jest zivotinja otkako je doso dokaziva se,al je doso tek na polusezonigollum je napisao/la:Brezovec je bolji igrač od Ademija, a Sylvestr od Moralesa, iako po profilu nisu isti igrači, ali imaju sličnu ulogu u ovoj formaciji Dinama. Ne zanosimo se mi večerašnjom igrom, i ne smatramo da smo bolji od Dinama kad je on u punom sastavu, ali nije ovo bio baš drugi sastav.Rosas7 je napisao/la:Kelava
Cufre
Biscan
Tonel
Vrsaljko
Badelj
Ademi
Tomečak
Sammir
Morales
Beqiraj
ovo ti je prva postava
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Da, nisi ti, nego @jacky09.Rosas7 je napisao/la:pa nije bio drugi nisam to ni ujednom postu spomeno bi je izmiksani sastav.....brazovec jest zivotinja otkako je doso dokaziva se,al je doso tek na polusezoni
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Polu-B sastav, kako je to Osim rekao. Zbog reprezentativnog termina su im falila 3 igrača više nego nama. Nama kapiten, a ne znam kakav je status ovih Dinamovih što su falili i koliko su bitni.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Naravno da je drugi sastav. Da pratiš Dinamo znao bi da je prvi sastav:Željovac je napisao/la:Eki drugi satavjacky09 je napisao/la:Sa drugim sastavom remizirali protiv Željezničara 2:2. Jako čudno mijenjanje rezultata..![]()
Od standardnih igrali su samo Kelava i Tonel.
Inače smo igrali u sastavu:
-----------------Kelava---------------
---Tomečak--Barbarić--Tonel--Ibanez----
---Palić--Brezovec--Chago--Calello--Slyvestr---
-----------------Rukavina----------------
Igrali su još Mesarić, Babić, Cufre i Šitum.Kome ti bacaš šuplju, molim te?! Sylvestr ultra zvučno pojačanje, Tomečak pojeo Hajduk, Rukavina donedavno glavna napadačka uzdanica. Chago i Barbarić naj utakmici sezone protiv PAOK-a starteri. Kombinovani sastav, u najgorem slučaju. Furač
I da, provukli ste se.
Čuj jako čudno mijenjanje rezultata?!Kako uopšte izgleda čudno mijenjanje rezultata 2:2
Čudno je jedino kako ste iščupali remi sa par šuteva u okvir gola. I dva puta je Željo prečku pogodio, a da ne spominjem još neke zicere i poništen gol.
Kelava
Vrsaljko Tonel Bišćan Cufre
______ Badelj Ademi Morales
Sammir
Beqiraj
Na desnom veznom nitko nije standardan, ja bi volio tu vidjeti Tomečaka što više, ali nikako na beku.
Znači. Samo Tonel i Kelava su igrali jučer. Barbarić je igrao protiv PAOK-a jer je Bišćan bio suspendiran, a Chago nije ni bio u konkurenciji za utakmicu.
I da...
Dobro ste parirali našim rezervama, svaka čast.

...što je više lome to je volim jače...
- badblueboylivno
- Kontakt:
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Pa i vi sad pretjerujete...Sad ispade Dinamo dosao s juniorima ! Sta vam je...ovdje je bilo par igrača koji igraju od 1. minute, ali većina je uvjek u konkurenciji za prvih 11 i obavezno dobivaju priliku u svakoj utakmici...Jeste bolji, tu nema sta da se priča, al nemojte mi te priče. Ja se jos onda zapitam, jesmo li igrali protiv Reala il protiv Dinama !
TM87
Naravno da niste igrali sa Realom, ali ste igrali sa Dinamovim drugim sastavom. Lijepo sam ti i nacrtao sastav, ne znam koji dio nisi skužio. Kelava i Tonel su jedini standardni, a naravno da neki dobijaju minutažu, ali prvenstveno u drugom djelu kad se sve rješi.tm-ovac iz mase je napisao/la:Pa i vi sad pretjerujete...Sad ispade Dinamo dosao s juniorima ! Sta vam je...ovdje je bilo par igrača koji igraju od 1. minute, ali većina je uvjek u konkurenciji za prvih 11 i obavezno dobivaju priliku u svakoj utakmici...Jeste bolji, tu nema sta da se priča, al nemojte mi te priče. Ja se jos onda zapitam, jesmo li igrali protiv Reala il protiv Dinama !
O cemu ti majke ti??? P.S inace slabo komentarisem teme drugih timova ali me ovo bas interesuje???Rosas7 je napisao/la:uso sa klupe jednu revijalnu utakmicu i ti mislis d nije clan udarne postave ahahahah,ne prosipaj seŽeljovac je napisao/la:Kako onda objašnjavaš da taj Cufre danas uđe sa klupe? Što samo njega da poštede tako?Rosas7 je napisao/la:Kelava
Cufre
Biscan
Tonel
Vrsaljko
Badelj
Ademi
Tomečak
Sammir
Morales
Beqiraj
ovo ti je prva postava
Idi komentariši svoj klub, FKS traumo
zelji svaka cast na dobroj igra sa najboljim klubom u ex-yu
a ja sam navijac kluba koji ima vise od vas titula prvak bih otkada se igra zajednicak plbih![]()
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Evo iz "drugog sastava" Dinama sa Grbavice devet istih startera i u prvenstvu. Za šta li Vaha čuva te prvotimce...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Zašto tvrdiš gluposti o nečemu u što nisi upućen? Dinamo je igrao sa drugim sastavom, to je činjenica, možda to tebi teško pada ali to je tako.Željovac je napisao/la:Evo iz "drugog sastava" Dinama sa Grbavice devet istih startera i u prvenstvu. Za šta li Vaha čuva te prvotimce...
Što se tiče današnje utakmice:
http://sportske.jutarnji.hr/-u-karijeri ... --/935815/
Vahina izjava prije puta u Sarajevo, imaš na službenoj stranici:
Izvoli.- Ovo je prilika igračima koji ne igraju puno da se nametnu igrom i da mogu konkurirati za sljedeće susrete u prvenstvu i hrvatskom Kupu. –
P.S
Ajde nastavi i dalje tvrditi da Ibanez igra ispred Cufrea, Barbarić Bišćana, Chago Ademija, Palić Moralesa, Sylvestr Sammira, Tomečak Vrsaljka..

Prvo, patetičan si sa tim smajlijima, jer me ne može više bolit ona stvar ko prije koga igra u Dinamu. Ništa nisam slagao i izjave Vahe me ne zanimaju. Isto tako, povrede, prehlade i sve što uz to ide, su sastavni dio sporta. Nije niko ni iz Želje govorio da nam je Bogičević povrijeđen, da Spahić još ima šipku u nozi, da je Stančeski nedovoljno oporavljen, da je kapiten Šehić sa reprezentacijom... Ako je Dinamo igrao sa B ekipom, igrao je i Željo.jacky09 je napisao/la: Ajde nastavi i dalje tvrditi da Ibanez igra ispred Cufrea, Barbarić Bišćana, Chago Ademija, Palić Moralesa, Sylvestr Sammira, Tomečak Vrsaljka..![]()
Znači, DEVET istih startera u prijateljskoj i u prvenstvu.
I ništa mi teško ne pada, već mi je smiješno kako se furaš k'o da ste fakat neki evropski giganti

Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 02 apr 2011, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nisam gledao puno utakmicu, gledao sam samo do gola, uobičajena naša prvenstvena utakmica jedino je Hajduk bio izuzetak
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Bravo za vas.Željovac je napisao/la: Prvo, patetičan si sa tim smajlijima, jer me ne može više bolit ona stvar ko prije koga igra u Dinamu. Ništa nisam slagao i izjave Vahe me ne zanimaju. Isto tako, povrede, prehlade i sve što uz to ide, su sastavni dio sporta. Nije niko ni iz Želje govorio da nam je Bogičević povrijeđen, da Spahić još ima šipku u nozi, da je Stančeski nedovoljno oporavljen, da je kapiten Šehić sa reprezentacijom... Ako je Dinamo igrao sa B ekipom, igrao je i Željo.
Znači, DEVET istih startera u prijateljskoj i u prvenstvu.
Dinamo je igrao sa drugim sastavom, za Željezničar ne znam, nezanima me i ne opterećujem se tim.

Nismo euro gigant, ali smo za vas očito gigant kad ne možete dobiti ni naše rezerve.Željovac je napisao/la: I ništa mi teško ne pada, već mi je smiješno kako se furaš k'o da ste fakat neki evropski gigantiTačnije, tebi teško pada što se Dinamo provukao kroz iglene uši sa devet prvenstvenih startera, pa si poletio da ovdje tražiš alibi u drugom timu, uz pretpostavku da ti osjećaš prvotimce i da znaš bolje od Vahe ko je kad bliže prvih 11.
Došli sa drugim sastavom, obavili posao, bez novih ozljeda, pojeli koji ćevap, Vaha pogledao utakmicu Bosne i svi sretni nazad.
Znam prvi sastav jer pratim Dinamo, ti očito ne.
Ma svaka utakmica do kraja 1 ili 2 gola max. Ako se kladiš imaš zicer svaki vikend.Ted Mosby je napisao/la:Nisam gledao puno utakmicu, gledao sam samo do gola, uobičajena naša prvenstvena utakmica jedino je Hajduk bio izuzetak

jesu dosadni ovi navijači Želje
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Željovac
Jeste li vi ono zimus od Belupa primili tricu?
Jeste li vi ono zimus od Belupa primili tricu?
- spielführer_21
- Kontakt:
S jednim čovjekom se prepirete i ti govoriš "navijači"Ted Mosby je napisao/la:jesu dosadni ovi navijači Želje

@Jacky, nemoj te tupave usporedbe.. Sad i ja mogu reći da smo mi uzeli Cibaliju 4-0 a vi se stalno mučite s njima.. I tako krene nepotrebna rasprava. Dinamo je za klasu bolji i to je to. Dva kluba imaju dobre odnose i zašto bi na forumu bilo drugačije.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- badblueboylivno
- Kontakt:
To protiv Želje je bio rezervni sastav, i gotovo. Priča na tu temu se više ne treba podizati.
Sinoć rutinski kod Zagreba. Brine loša realizacija, pet-šest zicera promašeno.
Sinoć rutinski kod Zagreba. Brine loša realizacija, pet-šest zicera promašeno.
Hayley <3

Zanimljiva slika. Još ako se zna da smo 82.' imali najveći broj članova poslije Barcelone u Europi!
Fina statistika, ali to je bilo u ex yugi sa nauporedivo boljim kvalitetom fudbala! Danas (u poslednjih par god.) Zvezda ima vecu prosjecnu posjetu od Partizana, Dinama i Hajduka zajedno... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ovo je samo pokazatelj koliku Dinamo ima bazu navijača i simpatizera. Kada se stanje oko kluba popravi i pojedinci napuste svoje fotelje opet će biti ljudi na stadionu. Naravno ovako nešto teško da će biti.. 40 000 prosjek kod kuće na proljeće.marconato je napisao/la:Fina statistika, ali to je bilo u ex yugi sa nauporedivo boljim kvalitetom fudbala! Danas (u poslednjih par god.) Zvezda ima vecu prosjecnu posjetu od Partizana, Dinama i Hajduka zajedno...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.