Lopovi jedni, cistu nam pobjedu oduzeli

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Daleko je bolja organizacija u HR kad je sport u pitanju.totasef1 je napisao/la:To za omladinske skole stoji al nisu hrvatska djeca nista talentovanija od nasih niti imaju toliko bolje uslove ..
Sudije su svirale pasivnu igra cim je Malinovic krenuo da suta.Naravno ako sam ja dobro vidio.Semper je napisao/la:Vrijeme na Tv se ne poklapa sa vremenom zvaničnog semafora a vrijeme sa semafora se ne poklapa sa štopericom delegata. Delegat je povezan sa sudijama i on je rekao da se svira kraj.
Sarajevo1946 je napisao/la:Gdje se može pratiti?
Kod mene ima.legenda reala je napisao/la:Ima li kod vas tona iz Zetre![]()
![]()
Vodimo 18:15 protiv Njemačke na poluvremenu
Netačno, svirale su kraj.samo_lijevo je napisao/la:Sudije su svirale pasivnu igra cim je Malinovic krenuo da suta.Naravno ako sam ja dobro vidio.Semper je napisao/la:Vrijeme na Tv se ne poklapa sa vremenom zvaničnog semafora a vrijeme sa semafora se ne poklapa sa štopericom delegata. Delegat je povezan sa sudijama i on je rekao da se svira kraj.
Opet se Milas pati u napadu.
I ja sam isprva to mislio ali sada gledam na klixu snimak i meni je ocigledno da su sudije nesto odsvirale.Posto oni ne mogu svirati kraj logicno je da su svirali pasivno.I to svirao je sudija u polju onaj pored Malinovica pokazujuci ruku u pravcu naseg gola.ArthurBishop je napisao/la:Netačno, svirale su kraj.samo_lijevo je napisao/la:Sudije su svirale pasivnu igra cim je Malinovic krenuo da suta.Naravno ako sam ja dobro vidio.Semper je napisao/la:Vrijeme na Tv se ne poklapa sa vremenom zvaničnog semafora a vrijeme sa semafora se ne poklapa sa štopericom delegata. Delegat je povezan sa sudijama i on je rekao da se svira kraj.
Opet se Milas pati u napadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.