Dragi forumasi,ovo vam je tipican primer kada neko pokusava da se napravi pametan a apsolutno ga ne zanimaju prethodni postovi koje je neko napisao.ASD je napisao/la:Rezultati u Evropskim takmicenjima su jedino mjerilo kvaliteta.Devil je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moram,jace je od mene.
Da ja tebe prvo pitam da vidim da li stvarno znas o cemu pricas ili ti je razmisljanje onako bas decije.Cuj porede se najbolji.![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko klubova broji Engleska Premier liga ili ti ga skraceno EPL.
Koliko klubova broji Spanska Primera ?
U kojim to Evropskim takmicenjima ucestvuju ti ostali klubovi iz kojih cemo gledati njihove rezultate ili cemo kvalitet lige ocjenjivati po velikim strucnjacima Devilu i Saurmanu koji unaprijed znaju da bi QPR ili neki drug klub razvalio 2/3 Spanske Lige?

Sad reci opet da veliki strucnjak devil trvdi unapred da ce QPR dobiti nekoga iz Primere ?Devil je napisao/la: Pa o tome ti ja pricam.Kako neko moze da tvrdi da je jedna liga jaca od druge i da pri tome kao svi sretni lupi da je pokazatelj 4 kluba u LP Spanaca naspram 2 EPL.Mislim...![]()
![]()
Jedini nacin da se dokaze koja je liga kvalitetnija je liga od 40 klubova,po 20 jednih i drugih i opleti.![]()
Sve ostalo ovo sto mi pricamo svodi se na licni utisak,ali dokaza za to nema.Nekome je lepsi i bolji engleski fudbal (meni npr.) sa raznoraznih strana,nekome je lepsa i bolja Primera (tebi npr.) i i ja i ti mozemo navesti po najmanje 10 stavki zbog cega je to tako a da ne mozemo pobiti suportne ni po kojoj tezi.
Al' ova tema je izgleda i napravljena da nabija smeh koliko mogu da primetim,jer se ozbiljno bar na ovu temu ne moze pricati.
Napisano 30.januara u 01:30.