Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 26 sep 2011, 20:12

alan_kardec je napisao/la:
Devil je napisao/la:Napad:
D.Lazovic
Dj.Despotovic
M.Sulejmani
N.Zigic

(U konkrenciji Mrdja,S.Scepovic,Kojic,Milic,Katai,+buducnost Ozegovic,Markovic)

Zašto ti među ovim napadačima nema Đorđevića? Ili si ga zaboravio, ili ga ne smatraš dovoljno dobrim?
Kao sto rekoh verovatno sam nekoga zaboravio,ovo je sve iz glave islo,mislim da bi mogao naci jos neke koji bi mogli u konkurenciju pored Filipa.Ali opet po meni Filip se jos uvek nebi mogao ugurati u ovu konkurenciju od4 napadaca koja su gore nabrojana,zato bi isao u ovaj donji dom zajedno sa nabrojanim.
braoolyo je napisao/la:Ne znam sta vidis u Kojicu i Scepovicu, oni su po meni uzas zivi.
Kojic mi je kao neka (ne puno) mladja verzija Kaludjerovica. :?
Ti onda definitivno nisi gledao Kojica u pravim izdanjima.Ja sam pisao jos pre godinu dana da je Kojic dosta kvalitetni spic od Jovancica,samo sto je ovaj sada u Partizanu i odma' strucnjaci ga proglasavaju boljim od ostalih.Kaludjerovic je slucaj i to teski,verujem,ali ono bas da bi on u reprezentaciji u tandemu sa lupam Sulejmanijem ili Lazovicem cinio cuda,u sustini u svakom drugom sistemu sa 2 napadaca Kaludjerovic je za 2 klase ubojiti,jedino sa Zigicem bi bio problem jer bi Kaludjerovic tada morao da se vraca,trazi loptu,a to mu ne ide od ruke.Kaludjerovic je drugi najbolji strelac JSL od osnivanja,ispred je samo Diarra za par golova,i kada pogledamo nejgove utakmice videcemo upravo da je i u Radu zajedno sa Jovancicem i ostalim,a i u Zvezdi sa Jevticem/Perovicem/Trifunovicem pruzao upravo najbolje partije,dakle kada se on vrzma oko 16 i samo posprema loptu a ovaj drugi napadac mu ih dostavlja.Naravno on je sa fudbalskim shvatanjem jos uvek na VI(i to velikim VI),ali da zna nanjusiti loptu to itekako zna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 sep 2011, 20:26

Stoji to za Kaludjerovica, ali brate on i sto je znao, zaboravio je. Prije je makar davao 1 na 1 situacije (ali samo one gdje ima 1, eventualno 2 kontakta sa loptom) ali sad ni to. Pogledas samo protiv Hajduka je 2 puta promasio gol sa 5 metara. :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 sep 2011, 20:34

Kod napadaca je veoma bitna psiha,kod svakoga je ustvari bitna psiha,ali kod napadaca je najvise izrazena.Jer ti si centralna figura ti moras da dajes golove,od tebe se golovi ocekuju,pogotovo ako igras u velikom klubu.Navijaci ne trpe Andriju nikako,sto stvara kontraefekat,videli smo prosle sezone kako je bilo,nema gola,nema,i onda se stvori idealna prilika,penal u Jagodini,ali promasi i to sto ga je i dotuklo.Takodje od Andrije su se ocekivale velike stvari da doprinese umnogome igri u reprezentaciji,ali kao da ga je slava ponela,isto sto se desilo i sa Aleksicem i sa M. Scepovicem(potencijal vanserijski,znanje i htenje nikakvo :roll: )i slava i igranje u velikom klubu i trazenje istih su ih dotukli.

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 28 sep 2011, 18:02

[youtube][/youtube]

Na 9:35- Zigic Kolarovu yebe mater! Haha! Odlicni odnosi medju reprezentativcima! :D
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 sep 2011, 02:12

Tata, faca, ministar, beton, zivotinja, terminator, zvijer, doktor, shef, institucija, kapiten...ili jednostavno receno NEMANJA VIDIC! 8-)

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 sep 2011, 15:37

Ja ne mogu da vjerujem da čovjek nije pozvao Sulejmanija. :o :o Pozvao samo trojicu napadača (Pantelić, Žigić, Mrđa) od toga ova druga dvojica su u fazi povratka u formu nakon povreda i sve to pred dvije odlučujuće utakmice kvalifikacija. Sa druge strane, Sulejmani i Đorđević će čekati neku drugu priliku, ako je uopšte i bude :roll:
recimo još da u timu od čak 27 reprezentativaca nema mjesta za jednog Dušana Tadića, a ima za tomića i luku milivojevića. Smješno!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 sep 2011, 16:12

Golmani: Bojan Jorgacevic, Damir Kahriman, Bojan Saranov - tri golmana, a onaj koji jedini brani u top ligama (Brkic) nije na spisku :lol:

Odbrambeni igraci: Branislav Ivanovic, Nenad Tomovic, Neven Subotic, Nemanja Vidic (povredjen), Milan Bisevac (povredjen), Marko Simic , Milan Vilotic , Slobodan Rajkovic, Aleksandar Kolarov, Dusko Tosic - ovo je tek smehijada: trecina kvalitetnih, trecina povredjenih, trecina zalutalih :lol: :lol:

Veznjaci: Dejan Stankovic, Zdravko Kuzmanovic, Radosav Petrovic slika: , Ljubomir Fejsa, Milos Ninkovic, Luka Milivojevic, Milos Krasic, Nemanja Tomic, Zoran Tosic, Adem Ljajic, Milan Jovanovic - menadzerski igraci + sporost i bezidejnost + obavezna 3 DMFa slika :lol: :lol: :lol:

Napadaci: Marko Pantelic, Nikola Zigic (posle 6 meseci ne igranja) i Dragan Mrdja (tek dosao posle povrede) - 3 napadaca, od toga sva trojica ili povredjeni ili grejaci klupe, a svako i jedno i drugo :lol: :lol: :lol: :lol:

Selektor slika
http://www.alo.rs/sport/42113/STOP_za_Sulejmanija" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=545582" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jbte, pa ovo je ludost. A jos je jaca fora sto cemo i ovakvi u baraz. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :P :D ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 sep 2011, 18:33

Sreca nasa pa smo upali u grupu gdje su sve ekipe jadnije od nas. Italijani nikad losiji nisu bili, a ubjedljivo prvi.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 30 sep 2011, 20:20

Bolje da ne izborimo baraž pa da Pižon ode sa klupe ali nismo mi te sreće. Odnos selektora Srbije prema Sulejmaniju je kriminalan, hebo ga Ljajić.
YNWA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 sep 2011, 20:49

Sasvim ocekivan sastav,samo moram reci da sam itekako iznenadjen sto nema Markovica u reprezentaciji,kada se vec guraju igraci ocekivao sam i njega. ;)

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 okt 2011, 14:10

Kuzmanović povredjen i ne igra protiv Italije i Slovenije.
YNWA!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 01 okt 2011, 14:47

Poprilican gubitak, u odbrani bez Vidica, na sredini bez Kuzme, u napadu bez napadaca.
Sad ce Raca od prve minute da objasni Pirlu pojam zadnjeg veznog. :lol:

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 05 okt 2011, 23:09

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... mu-Djorica" onclick="window.open(this.href);return false;

Vest je iz prosle nedelje no vredi je procitati.

Kao sto sam i nedavno rekao to sto je Bata Djora(uz velike pocasti) drugi put ispracen u penziji je totalno nebitno,jer je odmah bilo jasno da ce on i dalje svoj nos guruti tamo gde mu nije mesto.

Takve kao sto su on i Tole jedino priroda moze da spreci da "doprinose" razvoju Srpskog fudbala...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 okt 2011, 22:01

Kad mladi igraju s Dancima? Mislim da bi ovaj generacija, na celu sa Acom Jankovicem, mogla dostici uspjehe generacije Krasic, Bosko, Ivanovic...

Svidja mi se sto imamo dosta dobrih mladih igraca: Nastasic, Savic, Cosic, Medojevic, Djuricic, Lazovic, Markovic...+ Subotic, Rajkovic, Kuzmanovic, Ljajic, Fejsa, Sulejmani, Tadic, Djordjevic...

Ne svidja mi se, savez, menadzerski igraci, koji ce uzeti mjesto ovim momcima u A selekciji...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 okt 2011, 22:04

Ne znam kad igraju sa Dancima, sutra u 15h je sa Makedonijom. :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 okt 2011, 22:22

slika-slika

SRBIJA-ITALIJA
Petak,7.oktobar 20:45
Stadion:Marakana
Prenos:RTS,RTRS

Dan D bi ovo vrlo lako mogao da bude,sa pobedom mi smo u barazu,sa neresenim mi smo opet blizu baraza,sa porazom opet imamo realne sanse za baraz.Mnogo kombinacija je u glavama,ali za nas je najbitnije da sutra izadjemo na Marakanu i odigramo sto bolje i ako ostvarimo pobedu,dobro jeste,ako ne ostvarimo ostaje nam da se bavimo kalkulacijama.Doslo je vreme da se na zelenom tepihu revansiramo sto bi Tole rekao "nasim prijateljima iz Italije",koji su se prijateljski poneli u Djenovi i iako su neredi bili u jeku stoicki izdrzali utakmicu do kraja. :roll:
Vreme je da ih podsetimo da se utakmice dobijaju na zelenom tepihu,a ne na onakav nacin,e zato ce sutra da ih ceka pakao.Odbrana je jasna,na gol ide Jorgacevic,odbrana ce biti u sastavu Tomovic,Ivanovic,Subotic,Kolarov,u vezi sigurni Stankovic i Ninkovic,a videcemo ostalu trojku,centralni bi vrlo lako mogao da bude Petrovic pre Milijasa,a po krilima ja bih voleo Tosic,Krasic,ali cenim da je Jovanovic skoro pa siguran tu,pa ce ova dva da se pokolju oko tog jednog mesta.I na kraju Pantelopoulos ssam u napadu,Ziga ulazi u 60.minutu i postize gol za veliko slavlje i pobedu. :lol: :mrgreen:
Sa druge strane Italjani su otkrili sastav:Buffon,Maggio,Barzagli,Bonnuci,Chiellini,Pirlo,De Rossi,Marchisio,Montolivo,Cassano,Rossi...

Nece biti lako,ali nadamo se,verujemo u nase momke.Karata jos uvek,ali verujem da ce se sutra jos vise kupovati,prema poslednjim informacijama kazu da je otislo 35000 ulaznica...

SRETNO ORLOVI !!!!!!!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 okt 2011, 22:33

Nece igrati Tomovic vec Rajkovic. Ivanovic ce na beka.

Ocekujem sporu i dosadnu utakmicu, sa uzasno malo prilika, 0-2 gola zagarantovano. Nadam se pobjedi!
A kao sto kazu na Vukajliji:

slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 okt 2011, 23:10

Odlucujuca utakmica za baraz (vs jedne Italije) i mogucnost odlaska reprezentacije na EP - 35-40 000 ljudi

Pretkolo EL, Zvezda - VENTSPILS 40 000 +

E moj Tole...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 okt 2011, 11:29

Paradoksalno, ali ovoj sarlatanskoj ekipi na celu sa mentalno zaostalim selektorom ("Da bi pobedili veceras moramo da damo GO" :lol: :lol: :lol: ) pruza se istorijska sansa da ucini ono sto mnogo ozbiljnije generacije nisu bile u stanju - da u Beogradu pobedi jednu veliku reprezentaciju. Ne verujem da cemo ovakvu priliku imati u blizoj buducnosti.
Jos je bolja stvar sto nije u pitanju kvalitet ekipe. Sa krstenim napadacem ovo bi bio sasvim ozbiljan tim. Stvar je u tome sto su navijaci u jednom kratkom periodu dobili nadu da ce stvari oko reprezentacije krenuti nekim normalnim tokom po kome bi fudbal ipak bio na prvom mestu, a novac i muljacine negde na marginama na koje bi vecina mogla i zazmiriti. Odmah potom je svako ko je poverovao u to ispao budala. FSS je opet privatna firma koja radi za privatni interes, samo sto je nakon pravljenja budala od navijaca to jos ocigledinje. Jbte, 1 Tole jos uvek jase u 2011oj.slika
Ljudi ovaj tim ne shvataju kao reprezentaciju Srbije. Jednostavno im nije stalo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 okt 2011, 13:02

Ja se prvi ne lozim nesto previse na reprezentaciju, upravo zbog vec pomenutog i prozvakanog!

S' druge strane, 'ko zna zasto je ovo dobro'...'Niko nista ne ocekuje, nemamo sta izgubit!!'

Do sada kad' god smo se lozili i pravili euforiju, nismo uradili nista (ako posmatramo potencijal), a s ozbirom da smo mi 'nenormalni', nista me ne bi iznenadilo... :D

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.