OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

zuka_TM
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la zuka_TM » 28 okt 2012, 17:07

STBoys je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Upućen sam bolje od tebe..pratim sve domaće utamice i gotov svaki trening ..Nije sad riječ o stanju u klubu nego o tome da je sviran nepostojeći penal i da kad god imamo neke šanse za bodove sudije se umiješaju..pa ja sam na poluvremenu smjeo stavit kuću na kocku da će bit penal do kraja utakmice za Slaviju..
Mi da znamo koliko ne znamo,mogao je svirati deset penala,imalo ozbiljnija ekipa bi rasula ovu slaviju bez kokota i rasevica danas,ali mi smo pretanki,nama igraju igraci tipa zeljkovica,selimovica,a zukica,od kojih ces naci pet boljih da prodjemo samo od spionice do tinje,ali svi znamo sto je to tako da dalje ne raspravljamo mi ne zasluzujemo premier ligu !
Mi trenutno nemamo bolji od ovi danas,to je to sto imamo za sada. I meni nije jasno sto se uvijek isti napadaju,a ima jos koji nisu nista uradili a niko nije nista rekao protiv nji. Damce nista nije uradio do sada,protiv Sirokog je imao 2 prilike u kojim je mogao golmana pitati gdje da puca a on masa,Turba jos gori od njega. Piriju htjeli objesiti za gol protiv Sirokog a Arap nas ukopa 2-3 utakmice bar al niko nista,malo se sta kaze i to je to :roll: .

Treba probati sad na zimu kako sklopiti ekipu,mislim da se moze izboriti opstanak ako se pocne raditi kako treba. Vratice nam se sledecu polusezonu Dzafa,probati jos kojeg uloviti,vratiti Mitrovica i Dzananovica,pa ako treba i Tulija,bolji ce biti od Hamze.Vidjeti s Ostrakom ja mislim da nema kluba,kako i njega slomiti da brani za nas,bez obzira sta je pricao bolji je od ovi trenutno,kao i Husica.Trener nije los.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 okt 2012, 17:10

zuka_TM je napisao/la:
STBoys je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Upućen sam bolje od tebe..pratim sve domaće utamice i gotov svaki trening ..Nije sad riječ o stanju u klubu nego o tome da je sviran nepostojeći penal i da kad god imamo neke šanse za bodove sudije se umiješaju..pa ja sam na poluvremenu smjeo stavit kuću na kocku da će bit penal do kraja utakmice za Slaviju..
Mi da znamo koliko ne znamo,mogao je svirati deset penala,imalo ozbiljnija ekipa bi rasula ovu slaviju bez kokota i rasevica danas,ali mi smo pretanki,nama igraju igraci tipa zeljkovica,selimovica,a zukica,od kojih ces naci pet boljih da prodjemo samo od spionice do tinje,ali svi znamo sto je to tako da dalje ne raspravljamo mi ne zasluzujemo premier ligu !
Mi trenutno nemamo bolji od ovi danas,to je to sto imamo za sada. I meni nije jasno sto se uvijek isti napadaju,a ima jos koji nisu nista uradili a niko nije nista rekao protiv nji. Damce nista nije uradio do sada,protiv Sirokog je imao 2 prilike u kojim je mogao golmana pitati gdje da puca a on masa,Turba jos gori od njega. Piriju htjeli objesiti za gol protiv Sirokog a Arap nas ukopa 2-3 utakmice bar al niko nista,malo se sta kaze i to je to :roll: .

Treba probati sad na zimu kako sklopiti ekipu,mislim da se moze izboriti opstanak ako se pocne raditi kako treba. Vratice nam se sledecu polusezonu Dzafa,probati jos kojeg uloviti,vratiti Mitrovica i Dzananovica,pa ako treba i Tulija,bolji ce biti od Hamze.Vidjeti s Ostrakom ja mislim da nema kluba,kako i njega slomiti da brani za nas,bez obzira sta je pricao bolji je od ovi trenutno,kao i Husica.Trener nije los.
Nisi spomenuo i osposobit stadion za igranje domaći utakmica u Srebreniku.. :) Ovo što si nabrojao uz stadion bi bilo dovojno za opstanak u ovoj ligi..
OFK Gradina Srebrenik

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 29 okt 2012, 10:15

Naši su znali da će sudija u drugom biti naklonjen domaćinu i shodno tome, trebali su više pokušavati u napadu, ali nažalost ništa.

Jedina istina je da smo mi pobijedili sami sebe. Svaka imalo ozbiljnija akcija Slavije je krenula nakon greške naše zadnje linije. Koliko samo loših dodavanja....

Ali jedina pozitivna stvar je što plaćenici odlaze (kako menadžeri tako i igrači). Ostat će naši momci. Sada nam je potrebna podrška više nego ikada

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 29 okt 2012, 18:38

---navijač----------- Sve to stoji jarane i ja to uvijek kazem,ali i u prvih dva tri kola su kiksvei bili,dobro sam razmislio sta da napisem ;),jednostavno ni igraci ni golman ni iko u nasem klubu nije u tom rangu,misli se premijer lige,budimo realni,necu nikoga pojedinacno prozivat,da ne misle nekoga branim pocev od Maketa,Arapa,Turbe,Tosunovica,Opeta,Saleta,Selimovica,Kataneca i svih svih drugih...jednostavno nisu igraci za premijer ligu budimo relni,ako je iko davao podrsku ja sam se necemu nadao ali uvjerio sam se kao i svi da nije to to...mimo ovih drugih nabrojanih razloga stvari u i oko terena...
prije 4 sati · Sviđa mi se · 1

Osman Hodžić lijepo bi te molio da ne spominjes moje ime da nebi ja kome **** mater..ok pozzz

Sa društvene mreže,grupe OFK Gradina za šire mase u BiH.. :lol: Igač javno prijeti navijaču zato što ga je ovaj spomeno u postu :lol: I ovo je Bosna i Hercegovina.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 29 okt 2012, 22:11

Brcko87 je napisao/la:---navijač----------- Sve to stoji jarane i ja to uvijek kazem,ali i u prvih dva tri kola su kiksvei bili,dobro sam razmislio sta da napisem ;),jednostavno ni igraci ni golman ni iko u nasem klubu nije u tom rangu,misli se premijer lige,budimo realni,necu nikoga pojedinacno prozivat,da ne misle nekoga branim pocev od Maketa,Arapa,Turbe,Tosunovica,Opeta,Saleta,Selimovica,Kataneca i svih svih drugih...jednostavno nisu igraci za premijer ligu budimo relni,ako je iko davao podrsku ja sam se necemu nadao ali uvjerio sam se kao i svi da nije to to...mimo ovih drugih nabrojanih razloga stvari u i oko terena...

Osman Hodžić lijepo bi te molio da ne spominjes moje ime da nebi ja kome **** mater..ok pozzz

Sa društvene mreže,grupe OFK Gradina za šire mase u BiH.. :lol: Igač javno prijeti navijaču zato što ga je ovaj spomeno u postu :lol: I ovo je Bosna i Hercegovina.. :lol:
svega ima u nasoj Gradini zalosnoo :(
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 30 okt 2012, 07:34

KEC je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:---navijač----------- Sve to stoji jarane i ja to uvijek kazem,ali i u prvih dva tri kola su kiksvei bili,dobro sam razmislio sta da napisem ;),jednostavno ni igraci ni golman ni iko u nasem klubu nije u tom rangu,misli se premijer lige,budimo realni,necu nikoga pojedinacno prozivat,da ne misle nekoga branim pocev od Maketa,Arapa,Turbe,Tosunovica,Opeta,Saleta,Selimovica,Kataneca i svih svih drugih...jednostavno nisu igraci za premijer ligu budimo relni,ako je iko davao podrsku ja sam se necemu nadao ali uvjerio sam se kao i svi da nije to to...mimo ovih drugih nabrojanih razloga stvari u i oko terena...

svega ima u nasoj Gradini zalosnoo :(
Ma druže nije samo ovoga, u nas uprava čitava čita ove komentare.. prvo slala svog novinara da piše i poriče nešto.. pa onda menadžer preko profila fb svoje curice piše (samo se izdao malo je u muškom rodu pisao).. žalosno..

Umjesto da se bave svojim poslom, kako prikupiti šta i pomoći oni čitaju po fb komentare :roll:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 31 okt 2012, 13:41

Ja sam vama na pocetku sezone govorio da ti igraci vise nisu za P.L. Mozda uz dobru organizaciju uprave da se bore za opstanak i to je njihov vrh. Vi ste mi se tada smijali aj jbg sta je tu je.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 31 okt 2012, 14:16

Gradina da je imala svoj stadion uz one igrace koje su doveli da se niko nije ozlijedio otisao u drugi klub mislim da ono husic ode ,ta ekipa je bez problema mogla ostati u ligi.Al vasa uprava je tu krivac najveci cim je husara tu nema napretka .A imali ste vi itekako kvalitetnih igraca ,koji mogu igrat u svakoj ekipi Smajlovic,zoletic,pa da je husic ostao,dzafic se povrijedi,Mikelini se povrijedi,onaj katanec,hamza iako je star dobar je on za podvalit loptu,tosun je dobar spic ali kad se uozbilji kada imam autoritativnog trenera .Dok je kod nas sok bio trener tosun je bio medju 3 spica u ligi.Sve su to provjereni igraci ali bez stadiona i kvalitetne uprave messi ti nemoze pomoci.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 okt 2012, 18:42

sloboda je napisao/la:Gradina da je imala svoj stadion uz one igrace koje su doveli da se niko nije ozlijedio otisao u drugi klub mislim da ono husic ode ,ta ekipa je bez problema mogla ostati u ligi.Al vasa uprava je tu krivac najveci cim je husara tu nema napretka .A imali ste vi itekako kvalitetnih igraca ,koji mogu igrat u svakoj ekipi Smajlovic,zoletic,pa da je husic ostao,dzafic se povrijedi,Mikelini se povrijedi,onaj katanec,hamza iako je star dobar je on za podvalit loptu,tosun je dobar spic ali kad se uozbilji kada imam autoritativnog trenera .Dok je kod nas sok bio trener tosun je bio medju 3 spica u ligi.Sve su to provjereni igraci ali bez stadiona i kvalitetne uprave messi ti nemoze pomoci.
Slažem se u većini.. da smo imali stadion lagano bi ostali , ekipa je dobra ova za srede ;)

Ali ništa još nije gotovo, sve zavisi od ove 4 utakmice koje slijede: Zrinjski i Čelik kući, Prijedor i Radnik gostovanja.

Meni se više sviđa ova sad ekipa, samo možda fali stoper jedan ali samo da Zuka dobije malo samopouzdanja.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 okt 2012, 18:51

ma kakav stoper fali neki kreativac u sredi ustvari dva.to se vidjelo protiv slavije kada i sa igracem vise niste mogli ni poluprilike napraviti.mislim da je steta sto barem hamza nije ostao valjao bi vam na ovu mladu ekipu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 okt 2012, 18:59

astra1922 je napisao/la:ma kakav stoper fali neki kreativac u sredi ustvari dva.to se vidjelo protiv slavije kada i sa igracem vise niste mogli ni poluprilike napraviti.mislim da je steta sto barem hamza nije ostao valjao bi vam na ovu mladu ekipu
fali to , fali svašta ali ovo je nešto najpreče :D Mi trebamo igrati defanizvniju postavu i na kontru Damčetu i Brzom.. odbrana slaba tako da treba pokriti to malo.. Tako smo i ušli u Premijer :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 31 okt 2012, 19:59

slika

S tim da bi nam trebao bolji desni bek :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 31 okt 2012, 21:40

zuka_TM je napisao/la:slika

S tim da bi nam trebao bolji desni bek :D
Džananović na mjesto dobar štoper .. :)
OFK Gradina Srebrenik

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 31 okt 2012, 22:34

Moze i ovako ne treba nam onda Dzananovic :lol:

slika

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 01 nov 2012, 00:26

zuka_TM je napisao/la:Moze i ovako ne treba nam onda Dzananovic :lol:

slika
Ovo ekipa za gostujuće utakmice,vidim pink... :) Ja mislim da bi se ova ekipa komotno mogla borit za prvaka PL.. :)
Kako moćno..Jaka odbrana,jaka sreda,jak napad..dobar golman..
Ja mislim da je nama trenutno najpotebniji golman..Arap svaku utakmicu prelomi svojim greškama..Uz golmana i dva štopera malo kvalitetnija..i nebi to bila loša ekipa..Oštrak,Mitar,Škaha.. :)
OFK Gradina Srebrenik

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 01 nov 2012, 08:02

Nama treba uprava sa jasnom vizijom.Onda bi sve ostalo drukčije izgledalo.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 nov 2012, 08:52

Bolje da su dali Bekriću platu od 3 igrača sa strane što su bila došla.

Kakav Tuli bog vas vidio :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 01 nov 2012, 09:02

Benjo_AFC86 je napisao/la:Bolje da su dali Bekriću platu od 3 igrača sa strane što su bila došla.

Ti mislis da bi Bekric tek tako dosao,i da on moze doci kad Gradina ude u premijer ligu pa se opet vratiti u Zelju kad ispanu :)

A koga dovesti da je bolji od Tulija,bar Tuliju dati par stoja nek igra( a i to mu ne treba redovno davati,da ga pare ne pokvare) ,jer tesko koga cemo mi moci dovesti sad u zimskom periodu jer niko nece da igra za 500 KM koje dobije u 3 mjeseca. Takva je nasa realnost jbg :?

A Brcak ovo ce biti od polusezone nasi domaci dresovi,da nam se uklapa u ambijent nove trebine :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 nov 2012, 09:38

zuka_TM je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Bolje da su dali Bekriću platu od 3 igrača sa strane što su bila došla.

Ti mislis da bi Bekric tek tako dosao,i da on moze doci kad Gradina ude u premijer ligu pa se opet vratiti u Zelju kad ispanu :)

A koga dovesti da je bolji od Tulija,bar Tuliju dati par stoja nek igra( a i to mu ne treba redovno davati,da ga pare ne pokvare) ,jer tesko koga cemo mi moci dovesti sad u zimskom periodu jer niko nece da igra za 500 KM koje dobije u 3 mjeseca. Takva je nasa realnost jbg :?

A Brcak ovo ce biti od polusezone nasi domaci dresovi,da nam se uklapa u ambijent nove trebine :lol:
Tuli je bio dobar prije 3 sezone i da se nastavio ozbiljno baviti fudbalom...
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 01 nov 2012, 09:42

Tuli je uvijek bio odlican tehnicar i veliki talenat al njega su pokvarile neke druge stvari jbg,menadzeri alkohol i sl. A ja sam opet nekog misljenja da mi on nama mogao pomoci ako bi ozbiljno i komplet prosao pripreme s klubom.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.