Mi trenutno nemamo bolji od ovi danas,to je to sto imamo za sada. I meni nije jasno sto se uvijek isti napadaju,a ima jos koji nisu nista uradili a niko nije nista rekao protiv nji. Damce nista nije uradio do sada,protiv Sirokog je imao 2 prilike u kojim je mogao golmana pitati gdje da puca a on masa,Turba jos gori od njega. Piriju htjeli objesiti za gol protiv Sirokog a Arap nas ukopa 2-3 utakmice bar al niko nista,malo se sta kaze i to je toSTBoys je napisao/la:Mi da znamo koliko ne znamo,mogao je svirati deset penala,imalo ozbiljnija ekipa bi rasula ovu slaviju bez kokota i rasevica danas,ali mi smo pretanki,nama igraju igraci tipa zeljkovica,selimovica,a zukica,od kojih ces naci pet boljih da prodjemo samo od spionice do tinje,ali svi znamo sto je to tako da dalje ne raspravljamo mi ne zasluzujemo premier ligu !Brcko87 je napisao/la:Upućen sam bolje od tebe..pratim sve domaće utamice i gotov svaki trening ..Nije sad riječ o stanju u klubu nego o tome da je sviran nepostojeći penal i da kad god imamo neke šanse za bodove sudije se umiješaju..pa ja sam na poluvremenu smjeo stavit kuću na kocku da će bit penal do kraja utakmice za Slaviju..
Treba probati sad na zimu kako sklopiti ekipu,mislim da se moze izboriti opstanak ako se pocne raditi kako treba. Vratice nam se sledecu polusezonu Dzafa,probati jos kojeg uloviti,vratiti Mitrovica i Dzananovica,pa ako treba i Tulija,bolji ce biti od Hamze.Vidjeti s Ostrakom ja mislim da nema kluba,kako i njega slomiti da brani za nas,bez obzira sta je pricao bolji je od ovi trenutno,kao i Husica.Trener nije los.