M4kaveli je napisao/la:Cime se taj spuc'o ?
Spustio bf

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
M4kaveli je napisao/la:Cime se taj spuc'o ?
Može no nakon iftara.donCorleone1892 je napisao/la:Da pitam, da li ko radi u teretani sad tokom ramazana a da posti ?
Da li se može raditi ?
I još jedno pitanje, mislio sam krenuti sa teretanom jer mi treba malo snage ali i mase jer sam mršav ali ne pretjerano. Snage mi treba jer igram nogometa, što se tiče duela gornji dio tijela a naravno i noge bih volio malo da ojačam. Eh da li bi se od teretane moglo imalo udebljat ali u smislu da dobijem mase jer mi treba a pri tome i građe fine ?
Hvala unaprijed..
kyrcine se napusio. Pa vidi se da je na metanu/testi/podizacima ...Neutral je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Cime se taj spuc'o ?
Spustio bf
Naravno samo zdravlja.Neutral je napisao/la:Može no nakon iftara.donCorleone1892 je napisao/la:Da pitam, da li ko radi u teretani sad tokom ramazana a da posti ?
Da li se može raditi ?
I još jedno pitanje, mislio sam krenuti sa teretanom jer mi treba malo snage ali i mase jer sam mršav ali ne pretjerano. Snage mi treba jer igram nogometa, što se tiče duela gornji dio tijela a naravno i noge bih volio malo da ojačam. Eh da li bi se od teretane moglo imalo udebljat ali u smislu da dobijem mase jer mi treba a pri tome i građe fine ?
Hvala unaprijed..
Teretanom ćeš uz kvalitetnu ishranu sigurno napredovati. (Bože zdravlja naravno)
Bosniacum Lilium je napisao/la:kyrcine se napusio. Pa vidi se da je na metanu/testi/podizacima ...Neutral je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Cime se taj spuc'o ?
Spustio bf
to se zove gutanje spermeBosniacum Lilium je napisao/la:mislim bukvalno se napusio. Bjelancevine iz sperme i to
reds je napisao/la:Haj ne zezajte se, nego se razletite po netu i nađite ko je ovaj lik.
mr olympia je hemija tj. takmičari. Vidio sam istu vaskularnost od momka koji je čisti naturalac. I šta sada neko dođe i kaže on je na hemiji. Kako bi se ti osjećao ? Čitav život mu je odricanje i onda neko dođe i čisto širi neistine.Bosniacum Lilium je napisao/la:daj ba neutral nemoj biti ofiran, cuj prirodno, vidis ti njemu koliki je njemu abdomen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.