FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Sleti li Rekoba vise hebemu ? 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kisovito vrijeme, 'izgubljena' titula...a skoro 20 000 ljudi!
Sta ce tek biti kad budemo pravi i osvajali titule (nadam se vec od sledece sezone), ima da nam prosjek bude 25-30 soma ljudi... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- zvornicki klan
- Kontakt:
$ " ? ",? " " је $ 20000 $ на " " $.marconato je napisao/la:Kisovito vrijeme, 'izgubljena' titula...a skoro 20 000 ljudi!Sta ce tek biti kad budemo pravi i osvajali titule (nadam se vec od sledece sezone), ima da nam prosjek bude 25-30 soma ljudi...
% се ? ",& ? " са " $ % - те $ $ ње. % се ' ? $ $ " ' - запет у ? јер овај " ? ' ? за ?,$ ".
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Slazem se da nema...Da bi bili prvi, moramo imati tim koji ce biti jaci bar za 50 % od ostatka lige! Ne smije nam se desavati da zavisimo od drugih, tj. da strepimo hoce li se Partizanu vs Spartaka ili Javora pokloniti penal, hoce li im vs Rada produziti tekmu 6-7 min. hoce li nam ponistiti cist gol vs OFK-e...Jednostavno, ne smijemo kiksati, jer ne vidim drugi nacin kako da budemo prvaci... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Dzaba nam i tim,ako savez bude postupao sa nama na nacin kao sto je to slucaj prethodne 3 godine.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Palili bi i vi s nama ali Robi je s vamaTribalian je napisao/la:Dzaba nam i tim,ako savez bude postupao sa nama na nacin kao sto je to slucaj prethodne 3 godine.
Nego sta ono bi sinoc 2:0 ahahahahahah
Radovci crvenkape fasistickeSamo F.K.S !! je napisao/la:Palili bi i vi s nama ali Robi je s vamaTribalian je napisao/la:Dzaba nam i tim,ako savez bude postupao sa nama na nacin kao sto je to slucaj prethodne 3 godine.Kompleksasi
![]()
Nego sta ono bi sinoc 2:0 ahahahahahah
A to 2:0
Delije navijanje -prvo poluvreme
- drugo poluvreme
Delije su jos jednom potvrdile zasto su u svakom pogledu najbolja navijacka grupa na prostoru bivse YU ,a mozda i Evrope i sveta
HOCEMO ' KALCIOPOLI' U SRPSKOM FUDBALU
Karta za utakmicu Borac-Zvezda 5 evra
Svaka cast
Seljacizam na najvisem nivou . Ali ni to nece spreciti 4-5.000 Delija da se pojave na ovoj utakmici 
Jel' bilo sta zanimljivo ovih dana,sta se kaze ko dolazi(Recoba
),odlazi
.
Sutra utakmica u Cacku protiv Borca,nadam se pred velikim brojem gledalaca,uvod mi se ne da pisati ali eto nadam se jos jednoj pobedi i da Robi polako uvede neke mladje igrace u tim.
Sutra utakmica u Cacku protiv Borca,nadam se pred velikim brojem gledalaca,uvod mi se ne da pisati ali eto nadam se jos jednoj pobedi i da Robi polako uvede neke mladje igrace u tim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dolazi Kufre,stize 25. maja u BG, stize onaj "Novi Adriano",odlazi Isah u Lece u Italiju.Devil je napisao/la:Jel' bilo sta zanimljivo ovih dana,sta se kaze ko dolazi(Recoba),odlazi
.
Lose veoma lose.Danas se jednostavno videlo kako mi losu kontrolu lopte imamo i sta sve treba da odradimo u pauzi izmedju dva prvenstva.
Porazeni smo 2:0,nezasluzeno mora se reci.Imali smo bolje prilike,pogodjena precka,stativa,Kaludjerovic zicer masio,Lazovic promasio jos jednu veoma dobru priliku...Jednostavno igrali smo lose,imali 4-5 izglednih prilika ali ponovo,ponovo problem realizacije.
Bila je ovo zasigurno najlosija utakmica od dolaska Prosineckog na nasu klupu,hteo je on da vidi kako ce funkcionisati neki igraci ali nadam se da je video ko mora da dobije sut kartu,i da mora poceti da ubacuje mladje igrace,na tome mu najvise zameram,izgubiti bodove sa juniorima ili sa "iskusnim" nije isto,mnogo je lakse kada ih izgubis sa juniorima ali ih bar pocnes stvarati za narednu sezonu.
Definitivno se nekim igracima treba zahvaliti i dovesti zamene na njihove pozicije,a ima ih i u nasem prvenstvu svakako.O tome cu nekada kasnije.
Imaju jos dva kola do kraja,dve utakmice koje bi mogle da obiluju dobrim fudbalom.Prvo u sredu cekamo Spartak na Marakani a zatim idemo u Novi Sad da spustimo zavesu na ovu sasvim solidnu sezonu.
I KADA NE BUDES PRVA TI I KADA SE CUJU ZVIZDUCI I TADA CU CRVENA ZVEZDO ZNAJ DA TE VOLIM JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Porazeni smo 2:0,nezasluzeno mora se reci.Imali smo bolje prilike,pogodjena precka,stativa,Kaludjerovic zicer masio,Lazovic promasio jos jednu veoma dobru priliku...Jednostavno igrali smo lose,imali 4-5 izglednih prilika ali ponovo,ponovo problem realizacije.
Bila je ovo zasigurno najlosija utakmica od dolaska Prosineckog na nasu klupu,hteo je on da vidi kako ce funkcionisati neki igraci ali nadam se da je video ko mora da dobije sut kartu,i da mora poceti da ubacuje mladje igrace,na tome mu najvise zameram,izgubiti bodove sa juniorima ili sa "iskusnim" nije isto,mnogo je lakse kada ih izgubis sa juniorima ali ih bar pocnes stvarati za narednu sezonu.
Definitivno se nekim igracima treba zahvaliti i dovesti zamene na njihove pozicije,a ima ih i u nasem prvenstvu svakako.O tome cu nekada kasnije.
Imaju jos dva kola do kraja,dve utakmice koje bi mogle da obiluju dobrim fudbalom.Prvo u sredu cekamo Spartak na Marakani a zatim idemo u Novi Sad da spustimo zavesu na ovu sasvim solidnu sezonu.
I KADA NE BUDES PRVA TI I KADA SE CUJU ZVIZDUCI I TADA CU CRVENA ZVEZDO ZNAJ DA TE VOLIM JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja sam bio brate na tekmi,al ne videh nijedan gol,jer su pali tamo kod onog gola daleko od nas.Inace skandiralo se "Adzicu odlazi" i "Uprava napolje",pa je po zavrsetku tekme doslo do nesporazuma izmedju dvojice nasih vodja.Mislim nije bilo tuce nego jednostavno raspravka.Kartu naravno opet nisam platioDevil je napisao/la:Lose veoma lose.Danas se jednostavno videlo kako mi losu kontrolu lopte imamo i sta sve treba da odradimo u pauzi izmedju dva prvenstva.
Danas sam baš gledao na RTS 1 utakmicu Borac-CZV i mogu reći da sam bio neugodno iznenađen igrom gostiju iz Beograda. Mislio sam da će glatko da dobiju momčad iz Čačka, ali sam se grdno prevario.
Tokom ljetne pauze, Robi bi trebao da napravi kompletni remont momčadi, jer ima igrača koji su zaslužili da dobiju otpusnicu iz kluba.
Onaj stadion u Čačku je baš loš, nekako starinski trebalo bi se dosta toga izmijeniti...
Tokom ljetne pauze, Robi bi trebao da napravi kompletni remont momčadi, jer ima igrača koji su zaslužili da dobiju otpusnicu iz kluba.
Onaj stadion u Čačku je baš loš, nekako starinski trebalo bi se dosta toga izmijeniti...
BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Ma golovi smesni pravo.Prvi gol jedna nicija lopta i Mikic je daje tacno u noge Knezevicu koji zaobilazi Bajkovica a Ady kasni da izblokira,mada to i nisam ocekivao da ce stici jer nije njegova greska.Drugi gol centarsut sa desne strane i Ady u stilu Dudica i Vidica umesto glavom loptu udara rukom i lagano se realizuje za 2:0.Tribalian je napisao/la:ja sam bio brate na tekmi,al ne videh nijedan gol,jer su pali tamo kod onog gola daleko od nas.Inace skandiralo se "Adzicu odlazi" i "Uprava napolje",pa je po zavrsetku tekme doslo do nesporazuma izmedju dvojice nasih vodja.Mislim nije bilo tuce nego jednostavno raspravka.Kartu naravno opet nisam platioDevil je napisao/la:Lose veoma lose.Danas se jednostavno videlo kako mi losu kontrolu lopte imamo i sta sve treba da odradimo u pauzi izmedju dva prvenstva.
A ovo drugo da nisi kartu platio.Ko ne moze da unese baklju i udje bez karte na nase stadione taj je kloc.
Ma ono je ruglo od stadiona,a Zvezda je prodala tekmuDiino_10 je napisao/la:Danas sam baš gledao na RTS 1 utakmicu Borac-CZV i mogu reći da sam bio neugodno iznenađen igrom gostiju iz Beograda. Mislio sam da će glatko da dobiju momčad iz Čačka, ali sam se grdno prevario.
Treba izbaciti -isterati 90% igraca iz Zvezde
Nije Versaci,nije Armani,to dres je Zvezde vi manekeni
Mislim da ćete naredne sezone biti puno bolji, jer Robi zna što radi. Slj. sezone ćete moći parirati Partizanu u pravom smislu, već ste poćeli sa transferima doveli ste provjerenog branića Cufrea iz Dinama uz još par pojačanja u vezi i napadu biti ćete dobri.
BOSNA ♥
Nakon zavrsteka sezone krece rekonstrukcija stadiona u koju ce biti ulozeno 260 miliona dinara.Diino_10 je napisao/la:Danas sam baš gledao na RTS 1 utakmicu Borac-CZV i mogu reći da sam bio neugodno iznenađen igrom gostiju iz Beograda. Mislio sam da će glatko da dobiju momčad iz Čačka, ali sam se grdno prevario.
I vrijeme je, baš me zanima kakve su gostujuće tribine?
BOSNA ♥
- zvornicki klan
- Kontakt:
Не ' - ? се ? $ ? са ',? по " & " / " у ' '.
? је ? у ' ' ".
Та " & " ? $ ¥ ? $ " ? " % / по ".
Ја & & & је " ' ' ? - у евро ".
? је ? у ' ' ".
Та " & " ? $ ¥ ? $ " ? " % / по ".
Ја & & & је " ' ' ? - у евро ".
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.