Da. Moze li naziv Carlsberg park?

Moderator/ica: GracanicaAA
Da. Moze li naziv Carlsberg park?
Sto da ne, pogotovo u ovom trenutku. Kad bi bilo kako treba sve, grad da je na nasoj strani kap sto bi trebao biti. Pritisnuti mittal da oni preuzmu to na sebe, sto mi je nekako i prirodno da bude. Mittal arena, super sve, na 4 godine za 1 milion KM, klubu svake godine legne 250.000KM, svima dobro, a ovi nece ni osjetiti.
Eh et
Slažem se za to. Možda potražiti kontakt sa Vicom i NFSBIH. Sigurno da već rade na tome ali eto ovdje smo da diskutujemo o tome
Ima snimak sjednice na kojoj gnjida kaze kada je u pitanju prodaja imena da ce grad Čeliku dati sve moguce dozvole koje su potrebne i saglasnost vijeća ali to je bilo sve prije ovih tuzbi i kočijaskog ponasanja gradonačelnika. Dobro se sjecam a i snimak se moze naci kad je to govorio za govornicom i dodao kako grad nece ucestovati u tome da ne bi opet sutra optuzilo Fudo nesto sabotira..dobit Ce te svu moguću saglasnost i dozvole grada i to provedite..eto to su bile njegove riecihabuba je napisao/la: ↑25 okt 2021, 17:21Ma trenutno klub ima mala ili nikakva prava. Vakufska gnjida kontrolise to. Morao bi i u rat krenuti da im otmes te pare koje bi se dobile prodajom prava na ime stadiona. Stadion je atraktivan, nacionalni tim igra na stadionu, klubovi igraju svoje evropske utakmice ukoliko prodju odredjeni krug takmicenja, itd. Bilo bi tu hljeba, sad koliko..ehh..
Sta si ti mislio clanarina je 40 KM, mislis da az to mozes dobiti opremu, bespletne treninge zimi u zatvorenom, putovanja na neke turnire. Uvijek se to placalo, nije samo u Čeliku u svim klubovima. Svi bi mi bili sretni da je besplatno, ali nije.Stativa88 je napisao/la: ↑25 okt 2021, 21:28Sad sam citao izvjestaj mi dosao ovaj kvartalni i jedna mi stvar zapala za oko,naime u omladinskom pogonu roditelji placaju opremu,placaju clanarinu,placaju putovanje na neki kup u dalmaciji znam da smo u losoj situaciji ali to bi jako volio da se promjeni znaci tu dolaze djeca ciji roditelji to mogu finansirat,a ne djeca koja su talentirana zbog tih stvari mi slavimo bod sa Azotom to se mora promjenit ako zelimo prvi tim dobar. I bilo bi lijepo organizovat turnire osnovni i srednji skola gdje bi imali uvid u djecu kojom Zenica raspolaze.Kad pricamo o zdravim temeljima to je definitivno jedan temelj na koji se mora obratit velika paznja
Siguran sam da bi igrali u federalnoj ligi, ali u ovoj trecoj ligi tesko, posebno jer Jusic je i sa 35 godina na ledjima jedan od najboljih stopera u Premijer ligi i izuzetno ga cijene u Slobodi