Utakmice klubova iz BiH na TV-u

MaliMemo
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la MaliMemo » 18 mar 2010, 19:56

marseille_unique je napisao/la:nemate vi pojma
:mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 18 mar 2010, 19:58

Nikad mi nece biti jasni ovi silni navijaci benfice,barce,reala,man utd,liverpoola umjesto da sto vise navijaca hrli na stadione i prati svoje klubove i pomogne financijski klub s tim sto ce platiti ulaznicu 5KM i bavi se svojim gradom i svojim klubom ,pa kazu kako su prije stadioni puni bili,jeste dok na televiziji nije bilo stranih liga i imao si samo svoju,lijepo je to zapad kamiflirao i prodao ,koliko samo dresova i sl sranja se proda van svoje drzave i koliko na marketingu zarade neki klubovi poput reala i barce,ma jeb mi se za njih,meni je Zrinja veci od njih,da mi netko sutra kaze preseli se u barcelonu,prati spanjolsko nogomet budi dio tog svijeta lagano bi ga odbio?!Zasto?ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA!
Pozdrav svim ljudima koji prate nasu BiH ligu ,malo nas je al nas ima! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 18 mar 2010, 20:03

Babilon je napisao/la:Nikad mi nece biti jasni ovi silni navijaci benfice,barce,reala,man utd,liverpoola umjesto da sto vise navijaca hrli na stadione i prati svoje klubove i pomogne financijski klub s tim sto ce platiti ulaznicu 5KM i bavi se svojim gradom i svojim klubom ,pa kazu kako su prije stadioni puni bili,jeste dok na televiziji nije bilo stranih liga i imao si samo svoju,lijepo je to zapad kamiflirao i prodao ,koliko samo dresova i sl sranja se proda van svoje drzave i koliko na marketingu zarade neki klubovi poput reala i barce,ma jeb mi se za njih,meni je Zrinja veci od njih,da mi netko sutra kaze preseli se u barcelonu,prati spanjolsko nogomet budi dio tog svijeta lagano bi ga odbio?!Zasto?ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA!
Pozdrav svim ljudima koji prate nasu BiH ligu ,malo nas je al nas ima! :mrgreen:
potpis veliki burazeru i ja mislim da si ti jedini normalan ultras na ovom forumu jer se jedino sa tobom moze popricati ;) a nek drkaju oni po tim klubovima ja znam samo 2 stvari da nikad nece biti na njihovom stadionu i da nemaju koristi od njih

a 3 stvar je SAMO TI I NIKO VISE SARAJ'VO I NIKO VISE.... i ja se radujem prenosu nase lige i pregledu nedjeljom na bht-u u 22:15 kao malo dijete

a za ovog sto navija za marsej burazeru ti nemas pojma :mrgreen:
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 18 mar 2010, 20:07

Parla vu france?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 18 mar 2010, 20:11

Sto reko kolega Babilon, nisu mi jasni ti "navijači". Recimo, ovako, ja simpatišem Marseille, gotivim taj klub, al kad mi dodje neko sa tekstovima u stilu za Bayern se živi, "mi" ćemo vas uništiti, Inter je ponos Italije (mada nikakve veze sa Italijom nemaju, neki neznaju ni glavni grad). Kae pratiš li našu ligu, ma jok, đe ću onu seosku ligu pratiti. Takve treba banovati, šire nemoral, zapadni marketing, nametanje, pa normalno da će naša liga biti nekima smijesna u srijedu, ako je u utorak bila liga prvaka. Kae svaka čast Murinju, Anćelotiju, sta ba svaka cast, za šta, možda griješim, možda ljudi se trude, al sa onakvim timovima ko što je Inter, Čelzi i slični, pa sta tu treba trener, samo da im kaže igrajte, brže, sporije ili tako nešto. Pa takve ekipe koštaju milione i milione, valjda ti igrači znaju nešto uraditi bez trenera.

Denza, jel mislis na mene ili ma "marseille_unique"
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 18 mar 2010, 20:16

Wert je napisao/la:Sto reko kolega Babilon, nisu mi jasni ti "navijači". Recimo, ovako, ja simpatišem Marseille, gotivim taj klub, al kad mi dodje neko sa tekstovima u stilu za Bayern se živi, "mi" ćemo vas uništiti, Inter je ponos Italije (mada nikakve veze sa Italijom nemaju, neki neznaju ni glavni grad). Kae pratiš li našu ligu, ma jok, đe ću onu seosku ligu pratiti. Takve treba banovati, šire nemoral, zapadni marketing, nametanje, pa normalno da će naša liga biti nekima smijesna u srijedu, ako je u utorak bila liga prvaka. Kae svaka čast Murinju, Anćelotiju, sta ba svaka cast, za šta, možda griješim, možda ljudi se trude, al sa onakvim timovima ko što je Inter, Čelzi i slični, pa sta tu treba trener, samo da im kaže igrajte, brže, sporije ili tako nešto. Pa takve ekipe koštaju milione i milione, valjda ti igrači znaju nešto uraditi bez trenera.

Dijelimo misljenje,zapadni marketing,sto nebi malo mi sirili nas marketing,meni se osobno gadi taj novi nogomet,ti velikani pa ona udruga najvecih klubova ,sranje sranje sranje...
kaze igra arsenal,koji bolan arsenal,engleza nekada nema ni na klupi,igra liverpool,strnaca pun kur...
Zakon donijeti maximalno 3 stranca pa proberi !
HSK Zrinjski Mostar

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 18 mar 2010, 20:18

Jedan je momak rekao da mu neko ponudi zivot u spaniji i placena gostovanja barce / reala i svih tekmi da bi to odbio!
PA NORMALNO JE DA BI ODBIO KAD MU SRCE PRIPADA OVDEJ - U JENDOJ JEDINOJ TISUCULJETNOJ BOSNI I HERCEGOVINI!

i svi imamo svoje klubove....a ovi sto govore za bayern se zivot daje il kad se svadjaju navijaci liverpola i arsenala na ovom forumu dodje mi da se ubijem.......

BAŠ ZBOG TIH DEBILA ( banujte me to je moje misljenje i stojim iza njega do zadnjeg dana ) TREBA UMJESTO BARCA - REAL UVESTI DA SE GLEDA NA TELKI LAKTASI-ORASJE...
ovo je Naša država i gledat će se ono što je NAŠE a ne tamo negdje!

DA TE VOLIM ODUVIJEK SAM ZNAO , ZA TEBE I ŽIVOT BIH JA DAO!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 18 mar 2010, 20:21

Wert je napisao/la:Sto reko kolega Babilon, nisu mi jasni ti "navijači". Recimo, ovako, ja simpatišem Marseille, gotivim taj klub, al kad mi dodje neko sa tekstovima u stilu za Bayern se živi, "mi" ćemo vas uništiti, Inter je ponos Italije (mada nikakve veze sa Italijom nemaju, neki neznaju ni glavni grad). Kae pratiš li našu ligu, ma jok, đe ću onu seosku ligu pratiti. Takve treba banovati, šire nemoral, zapadni marketing, nametanje, pa normalno da će naša liga biti nekima smijesna u srijedu, ako je u utorak bila liga prvaka. Kae svaka čast Murinju, Anćelotiju, sta ba svaka cast, za šta, možda griješim, možda ljudi se trude, al sa onakvim timovima ko što je Inter, Čelzi i slični, pa sta tu treba trener, samo da im kaže igrajte, brže, sporije ili tako nešto. Pa takve ekipe koštaju milione i milione, valjda ti igrači znaju nešto uraditi bez trenera.

potpisujem ma mislim na njega i meni je simpatican notts county al ih nevolim a mogu se kladit ove navijace tih klubova da pitam samo 2-3 pitanja znam odgovor a najvise me nervira sto se djeca loze na onog ****,kaku,mesija i slicne moji fudbalski idolu su alen skoro i zvjezdan misimovic jer volim njihovu igru a sto je najvaznije moji su i nevira me kd vidim da nosaju dresove tih klubova i misle oni su navijaci ma oni su moj ..... nemaju oni pojma kad pricaju za svoju ligu da je seoska nikad nece biti napretka umjesto da se ostave tih trophy huntersa pa da idu gledat laktase,velez,leotar,borac.... i da pune stadione pa da njihovi predjesdnici ulazu u tim i naprave bolji stadion jok oni navijaju za neku bayern,inter..... kao sto babilon kaze malo nas je al nas ima

i potpisujem bratov post do zadnjeg dana cu imat ovakvo misljenje!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedva cekam subotu da upalim ritam sporta malo odslusam i aBd na kosevo
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 mar 2010, 22:16

Babilon je napisao/la:Nikad mi nece biti jasni ovi silni navijaci benfice,barce,reala,man utd,liverpoola umjesto da sto vise navijaca hrli na stadione i prati svoje klubove i pomogne financijski klub s tim sto ce platiti ulaznicu 5KM i bavi se svojim gradom i svojim klubom ,pa kazu kako su prije stadioni puni bili,jeste dok na televiziji nije bilo stranih liga i imao si samo svoju,lijepo je to zapad kamiflirao i prodao ,koliko samo dresova i sl sranja se proda van svoje drzave i koliko na marketingu zarade neki klubovi poput reala i barce,ma jeb mi se za njih,meni je Zrinja veci od njih,da mi netko sutra kaze preseli se u barcelonu,prati spanjolsko nogomet budi dio tog svijeta lagano bi ga odbio?!Zasto?ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA!
RESPEKT IMAŠ MOZGA! ! ! :ugeek:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 mar 2010, 22:20

vidi, vidi ima nas kojima je draža liga od ovih stranjskih. ovi sto su pristalice stranaca je vecinom iseljena dijaspora

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 18 mar 2010, 22:26

bh hrvat je napisao/la:vidi, vidi ima nas kojima je draža liga od ovih stranjskih. ovi sto su pristalice stranaca je vecinom iseljena dijaspora
i nasa bosanskohercegovacka djecurlija

a mi sto pratimo nas nogomet kako to kaze babilon malo nas je al nas ima!!!!!!

Brothers 4 ever!!

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 19 mar 2010, 00:38

Na BHT rekose da su potpisali ugovor o TV pravima sa 9 premijerligasa, jel neko zna koji su to klubovi??

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 mar 2010, 08:02

dado83 je napisao/la:Na BHT rekose da su potpisali ugovor o TV pravima sa 9 premijerligasa, jel neko zna koji su to klubovi??
Možeš pretpostaviti...
ps -Hoceli sljedeću prenositi Zrinjski -ŽELJO ?? :? Čuo sam da bi trebali .....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 mar 2010, 08:04

http://derbikola.ba/

Prenosila se Zrinjski -Slavija.. :?

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 19 mar 2010, 09:39

nime_tm87 je napisao/la:
dado83 je napisao/la:Na BHT rekose da su potpisali ugovor o TV pravima sa 9 premijerligasa, jel neko zna koji su to klubovi??
Možeš pretpostaviti...
Gdje si to cuo? ;)
Prenose Siroki - Borac, vec odavno objavljeno.

P.S. U Avazu danas pise da su se dogovorili sa svim premijerligaskim timovima, i da su na nekakvom sastanku dogovorili koje ce sve utakmice do kraja sezone prenositi.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 mar 2010, 13:08

jose je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Možeš pretpostaviti...
Gdje si to cuo? ;)
Prenose Siroki - Borac, vec odavno objavljeno.

P.S. U Avazu danas pise da su se dogovorili sa svim premijerligaskim timovima, i da su na nekakvom sastanku dogovorili koje ce sve utakmice do kraja sezone prenositi.

Siroki - Borac je na tv-u
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 19 mar 2010, 17:56

U Extri su danas rekli da ce i derbi biti prenosen.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 19 mar 2010, 18:25

Butmiran je napisao/la:U Extri su danas rekli da ce i derbi biti prenosen.
pa to se mora prenosit al ima jos dosta do derbija mozda do tad budu sve tekme prenosili :D :D

ljudi da vam pricam danas mi lopte igramo i sad dolaze nakva djeca jedan dres mancestera a drugom barselone malo je falilo da se pobiju koliko su se svadjali ko je bolji sramota!!!!!! :(

Brothers 4 ever!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 19 mar 2010, 18:39

dobro sad malo i pretjerujete ,bas da nikad ne gledate lige petice i ligu prvaka to lazete :D al ono sto se slazem s vama je da jednostavno MORA biti mjesta na nasim televizijama za nasu ligu pa kakva -takva,na kraju ipak ona djeca o kojoj govorite imace priliku vidjet i nase igrace pa makr znat ko gdje igra :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 mar 2010, 18:43

Pa eto ima mjesta i bice bar do kraja sezone jedna tekma hefticno,sto se mene tice to je dovoljno,ja se samo nadam da ce se ubuduce komentatori malo bolje spremiti za prenose jer su sada kada je bio prenos iz Lukavice bili dno dna,svaka druga recenica je bila "...cini mi se ovaj igrac je igrao prije...", "... ovo bi trebao biti...","..Korner ce izvesti jedan od igraca Slavije..." (logicno kad je korner za Slaviju)...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Redred i 19 gostiju.