Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kiwior i Havertz moraju vani
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Majko mila amaterluka, ovo je zalosno 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Havertz se vratio u crnilo, ne može da odigra pas na 2 metra
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BegovicRamiz
- Kontakt:
za 5 dana puni 41 godinu
neunistiv je frajer i kako igra
neunistiv je frajer i kako igra
Tocno bi trebali pokupovat jos neke gromade i rokat ove kornere samo jer tu uvijek nekaj skuhamo 

ARSENAL4ever
Svaki korner. Pa pogledajte zbog cega oni padaju
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Arteta nam pocesto priredjuje sramotno lose predstave u knockout fazama bilo kojeg kupa
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gol definicija vecerasnje utakmice
odegaard je najjaci kapiten na planeti, kakav bolid
kako cemo ispasti slatko iz ovog takmicenja
kako cemo ispasti slatko iz ovog takmicenja
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Havertz i Odegaard daleko, daleko najlošiji igrači danas.
Jorginho kako uđe ne znam da je 2 pasa tačna dao. A i štoperi su bili nesigurni nešto danas, što je neobično ali eto
Jorginho kako uđe ne znam da je 2 pasa tačna dao. A i štoperi su bili nesigurni nešto danas, što je neobično ali eto
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kako smo losi sa Artetom u utakmicama na ispadanje ovo je fakat zabrinjavajuce. Pa mi sa njim necemo ni liga kup osvojiti.
Covjece 4 godine je tu, jos uvijek nema jednu dobru utakmicu spremljenu
Covjece 4 godine je tu, jos uvijek nema jednu dobru utakmicu spremljenu
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Raya na ivici peterca
svakako je metar i sumska jagoda
svakako je metar i sumska jagoda
najgori ingame menadzer na planeti je arteta
0 udaraca na okvir gola, nema sredina kod nas il igramo predobro ili smo qrcina za tabanje
samo da dodam ono sto je nama zapisano da smo vjeciti mentalni patuljci koje prati ogroman luzerski mentalitet, usrali su se tekme od samog pocetka i ni u jednom segmentu nismo bili bolji
idi u pm
0 udaraca na okvir gola, nema sredina kod nas il igramo predobro ili smo qrcina za tabanje
samo da dodam ono sto je nama zapisano da smo vjeciti mentalni patuljci koje prati ogroman luzerski mentalitet, usrali su se tekme od samog pocetka i ni u jednom segmentu nismo bili bolji
idi u pm
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne znamo mi igrat sa ekipama koje se ovako defanzivno postave, a da pri tome ne prave greske iz kojih bi mi zabili taj prvi gol, koji bi nam olaksao zbog cinjenice da se protivnik onda mora odrec te taktike. Ne bi dali gola da se igralo jos 180 minuta. Kornera imali haman 10 i svaki yebeni je bio na isti fazon i apsolutno nista iz njih nismo napravili.
Porto je zasluzio ovaj gol. Nisu nam dali nista, a sve vrijeme su cekali ovakvo nesto. U prvom poluvremenu su imali zicer i ovaj gol je samo nagrada za odlicnu takticku postavku. Raya je ovdje previse bio ispred svog gola. Ramsdale bi ovu loptu uhvatio "zivu".
Za nadat se da ce krenut od prve minute ofanzivno kuci, jer ako bude slicna utakmica, nemamo mi sta trazit. Koliko smo neiskusni, pokazuje i ovaj pas Martinellija u 94. minuti, kad se ceka da sudija svira kraj, on pokusava neki rizican pas, umjesto dodavanja Jorgiju ili nekom, ko ce smirit loptu i cekat na sudiju..

Porto je zasluzio ovaj gol. Nisu nam dali nista, a sve vrijeme su cekali ovakvo nesto. U prvom poluvremenu su imali zicer i ovaj gol je samo nagrada za odlicnu takticku postavku. Raya je ovdje previse bio ispred svog gola. Ramsdale bi ovu loptu uhvatio "zivu".

Za nadat se da ce krenut od prve minute ofanzivno kuci, jer ako bude slicna utakmica, nemamo mi sta trazit. Koliko smo neiskusni, pokazuje i ovaj pas Martinellija u 94. minuti, kad se ceka da sudija svira kraj, on pokusava neki rizican pas, umjesto dodavanja Jorgiju ili nekom, ko ce smirit loptu i cekat na sudiju..
Ma to je najgori osjecaj u vezi ovog tima, kad u prvih 50 sekundi vidis ishod cijelog meca. Rice na pocetku, drzi loptu, solira, bez potrebe koci i vraca nazad. Onda nesto gleda okolo dok mu lopta prolazi kraj nogu. Jednostavno receno luzeri se usrali.
I opet cemo ispast yebat nas nesposobne
I opet cemo ispast yebat nas nesposobne
Jel realno da oni ne racunaju na ponos, na energiju, na intezitet, na cast, na vaznost, na prestiz takmicenja, na cinjenicu da ce protivnik sve to iskoristiti da da 120% na terenu.
U gostima u osmini finala oni poceli igrati i dodavati se uokolo kao da su na gostovanju Sefildu.
Fakat mi nije jasan ovaj klub i ljudi koji ga vode
U gostima u osmini finala oni poceli igrati i dodavati se uokolo kao da su na gostovanju Sefildu.
Fakat mi nije jasan ovaj klub i ljudi koji ga vode
Joj al se sere ovdje ,odigrali lose i to je to,neka marnu Njuku za vikend i sve im je oprosteno ,svakako cemo ove hamelje satrat na Emirtima
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
I sporting je bio hamelj isto tako
Jedini hamelji ovdje smo mi i europa, najgori klub u svim europskim takmičenjima koji misli da je dobar
Kako se mi precijenimo jer smo natrpali barnli u pizdu materinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.