FK Rudar Kakanj

L' Imperator
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la L' Imperator » 02 apr 2012, 21:12

Ooj u kojim smo dresovima igrali :? Stariji od mene..

slika

slika
#samoRudar #zauvijek

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 apr 2012, 21:14

Night_Crew_Kakanj je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Kakav je Durakovic ? jel nastavio dobre igre koje je pruzao i u Velezu :D
Ma Durakovic jede zivu djecu na terenu predobar :D A i Haubica je isto dobar..Predobri su svi koji su dosli kao pojacanja,malo se golman slepa :D al dobro je :D :mrgreen:
Aj valja kad je tako :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 02 apr 2012, 21:18

ANTIFA ! je napisao/la:
Aj valja kad je tako :)
Da nam je jos par igraca k'o on sto je :D Momak trci za cijeli vezni red, nema izgubljene lopte za njega.., gine na terenu. Za kratko vrijeme je postao miljenik navijaca :D
#samoRudar #zauvijek

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 02 apr 2012, 21:19

Najjači dresovi! :D Te iste je i Budućnost imala u ono vrijeme kad smo doživjeli svoje najveće uspjehe i po tome su mi u lijepom sjećanju. Evo gledam dosta raje ima ih i danas i izgledaju kao novi.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 02 apr 2012, 21:22

LjumanM95 je napisao/la:Najjači dresovi! :D Te iste je i Budućnost imala u ono vrijeme kad smo doživjeli svoje najveće uspjehe i po tome su mi u lijepom sjećanju. Evo gledam dosta raje ima ih i danas i izgledaju kao novi.
Hehe, ma nisu oni losi, samo su stari :D Mi u njima Premijer ligu igrali, a to je DAAVNO proslo vrijeme :lol:
#samoRudar #zauvijek

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 apr 2012, 21:30

L' Imperator je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Najjači dresovi! :D Te iste je i Budućnost imala u ono vrijeme kad smo doživjeli svoje najveće uspjehe i po tome su mi u lijepom sjećanju. Evo gledam dosta raje ima ih i danas i izgledaju kao novi.
Hehe, ma nisu oni losi, samo su stari :D Mi u njima Premijer ligu igrali, a to je DAAVNO proslo vrijeme :lol:
Imam ja ovakav dres, dok je još i Mašić nekada igrao za Budućnost :) bilo je to DAVNOO :P
1947!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 02 apr 2012, 21:33

Sad je meni jasno sto je kasnila utakmica u Mostaru :D Na radiju javi da je utakmica pocela sa 15 min. zakasnjenja zbog problema sa opremom. Garant su ovi dresovi bili u pitanju :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

Sportfan
Kontakt:

Post Postao/la Sportfan » 03 apr 2012, 14:08

Samo da pohvalim ovog Durakovica, sad vidim zasto mu se poklanja toliko medijske paznje, momak daje ton igri Rudara, bori se ko lav, bez obzira kakav nocni zivot i ponasanje ima, na terenu izgara, gori od zelje, prsti od samopouzdanja,
;)

Durakovic ce biti najbolji igrac "stranac" u Rudaru, nadmasit ce i Igora Ilica kako je krenuo, samo naprijed Mostarac!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 03 apr 2012, 19:10

Sportfan je napisao/la:
Durakovic ce biti najbolji igrac "stranac" u Rudaru, nadmasit ce i Igora Ilica kako je krenuo, samo naprijed Mostarac!
Ako udjemo u PL, Dzeno ostaje u Rudaru, naravno uz malo veca primanja.
#samoRudar #zauvijek

Sportfan
Kontakt:

Post Postao/la Sportfan » 03 apr 2012, 19:32

Sportfan je napisao/la:
Izvini, ali kako ti toliko znas o njemu? Da niste bliski prijatelji?

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 03 apr 2012, 19:45

Sportfan je napisao/la:
Sportfan je napisao/la:
Izvini, ali kako ti toliko znas o njemu? Da niste bliski prijatelji?
Svakodnevno smo u kontaktu ;)
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 apr 2012, 20:30

Rudar dočekuje Famos/SAŠK Napredak

Protiv Famos/SAŠKA-a bez Durakovića i Kubata

Protivnik "zeleno-crnih" nalazi se u opasnoj zoni i sigurno će pokušati da Kakanj napusti neporažen. Na klupi Famos/SAŠK Napretka od ove zime nalazi se Asim Saračević, koji je u dva navrata bio trener Rudara i to ovom susretu daje posebnu dimenziju. Ukoliko žele, a u to ne treba sumnjati, da nastave kontinuitet uspješnih rezultata, izabranici trenera Buze morat će ozbiljno i krajnje motivirano ući u ovaj meč jer Famos/SAŠK Napredak sigurno ima bolju momčad nego što bi se to moglo zaključiti po njihovom plasmanu.

U odnosu na ekipu koja je prošle nedjelje slavila u Mostaru, bit će izvjesnih promjena jer pravo nastupa nema mladi Dženan Duraković, koji je protiv Branitelja po treći put javno opomenut i automatski je kažnjen jednom utakmicom neigranja. Još uvijek je van stroja štoper Admir Kubat, čija ozljeda skočnog zgloba je mnogo komplikovanija nego što su ljekari dijagnosticirali poslije utakmice u Bihaću.
#samoRudar #zauvijek

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 apr 2012, 16:12

L' Imperator je napisao/la:Ooj u kojim smo dresovima igrali :? Stariji od mene..

slika

slika
vidi dure oca jedinog,kako igra
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 07 apr 2012, 18:06

budimo_realni je napisao/la: Ove godine ako Bog da Rudar ide u PL. Samo cudo moze to sprijeciti, tj. da finansijeri ostanu bez novca, a dok oni kupuju utakmice lahko cemo :D
Ko ba kupuje?? Ni u Bihacu, ni u Mionici, ni Mostaru nije kupljena utakmica. Oni da su htjeli kupovati, ne bi dovodili premijerligaska pojacanja.
Ne rekoh li ja da je Rudar kupio utakmicu... Mislili su da mogu Famos pobijediti pa nisu kupili i eto sta im se desi. Mislim da se trebas malo vratiti u realnost. Da dovedu ne znam kakva pojacanja kad je trener obicna rupa.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 07 apr 2012, 18:09

Dosta me iznenadio kiks Rudar protiv Famosa koga je i UNIS razbio. :roll: Ne znam, ali ovaj kiks vas je dodatno odaljio od Premijer lige, s obzirom da su Gradina i Čapljina ubilježili pobjede.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 07 apr 2012, 18:29

Priblizili se na NEVJEROVATNA 2 boda zaostatka za vodecim i odmah se prepali Premijer lige!
#samoRudar #zauvijek

Sportfan
Kontakt:

Post Postao/la Sportfan » 07 apr 2012, 18:55

Falio je Durakovic, danas se moglo vidjeti koliki je njegov znacaj i uticaj! ! !

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 07 apr 2012, 19:26

Nocima ne spavam zbog Rudara, odem na utakmicu i imam sta i vidit :? tuga..
Jesmo i naivni mi kakanjci jbt.., ponadali se :roll:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 07 apr 2012, 23:20

Razočarenje na Vardi
Igrači Rudara razočarali su navijače slabom igrom i gubitkom dva planirana boda koja su ih izbacila iz trke za prvo mjesto

Nakon odličnog starta i osvojenih 10 od mogućih 12 bodova, malo ko je očekivao da će "zeleno-crni" ostati bez pobjede protiv niskopozicionirane ekipe Famos/SAŠK Napretka. Izabranici trenera Asima Saračevića pružili su veoma dobru igru i malo je nedostajalo da osvoje puni plijen. Od samog početka gosti su krenuli ofanzivno i u par navrata ozbiljno zaprijetili golmanu Pjaniću. U 7. minuti Samir Haznadar prešao je kompletnu odbranu Rudara i kad se očekivao siguran pogodak, Gafurović je padom u noge izblokirao udarac i spasio Pjanića. Bio je to signal za Saračevićevu momčad da se mogu ravnopravno nositi s indolentnom i indisponiranom ekipom Rudara, čiji su igrači djelovali nemoćno. Odbrana je bila nesigurna, vezni red spor, bezidejan,a u napadu usamljeni Amel Neimarlija nije se uopće primjećivao i golman Kadić, izuzev odbrane udarca štopera Damira Begića glavom poslije centaršuta Matovića, nije ozbiljnije ugrožen. U 28. minuti Mirvić je pobjegao odbrani Rudara, izašao sam pred Pjanića, međutim, slabo je šutirao i prokockao šansu utakmice.

U drugom poluvremenu Rudar je imao više od igre, ali bez prilika da ozbiljnije zaprijete golmanu Kadiću. Najpovoljniju priliku imao je Bajro Spahić u 80.minuti, ali je oklijevao i dozvolio protivničkom igraču da izbaci loptu i spasi najgore.

"Zeleno-crni" su u sudijskoj nadoknadi uspjeli stvoriti pritisak na zadnju liniju gostiju, međutim, čvrsta odbrana i sigurni golman Kadić uspjeli su zaustaviti očajne pokušaje Rudarevih napadača, koji su, mora se priznati, djelovali nemoćno i gosti su zasluženo osvojili jedan bod koji im je produžio nadu u opstanak u prvoligaškom društvu.

I dok su gosti zasluženo ispraćeni aplauzom na otvorenoj i kvalitetnoj igri, domaći igrači su razočarali navijače, koji su ih "nagradili" zvižducima. Gubitkom dva boda "zeleno-crni" su još više zaostali za vodećom Čapljinom i Gradinom i umanjili šanse u borbi za prvo mjesto, koje po prikazanoj igri na utakmicama u Kaknju protiv Bratstva, a posebno Famos/SAŠK Napretka, iskreni da budemo nisu ni zaslužili.

Istina, do kraja prvenstva ima još 10 kola, matematički gledano, šanse još postoje, ali ovakvim igrama i ponašanjem teško da se može očekivati veći preokret.
#samoRudar #zauvijek

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 07 apr 2012, 23:43

Sportfan je napisao/la:Samo da pohvalim ovog Durakovica, sad vidim zasto mu se poklanja toliko medijske paznje, momak daje ton igri Rudara, bori se ko lav, bez obzira kakav nocni zivot i ponasanje ima, na terenu izgara, gori od zelje, prsti od samopouzdanja,
;)

Eto kakvog su igraca otjerali iz Veleza (Varesanovic) a doveli onog Pehlica i Hirosa koji nemogu maknuti i to samo zato sto je se bunio sto nije dobiva odredjenu minutazu a kad bi dobij sansu da igra bio bi najbolji na terenu on je igrac koji trci za cjelu ekipu , neznam kakav mu je nocni zivot sada ali dok je bio u Velezu bio je pravi sportista koji nepije i nepusi vrijedno treniro pravi borac na terenu Mostarski Gattuso nadam se dacega vratiti na ljeto u Velez jer je on Velezovo djete i Velezu je potreban igrac tipa Durakovic koji se bori ko lav i dobar je igrac otjeran je samo zato sto je Varesanovic stijeo da pokaze ko je on najvecu gresko je napravio Varesanovic

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.