Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hasansas1978
Kontakt:

Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Post Postao/la Hasansas1978 » 17 nov 2020, 07:07

idi ba dok nisi fasovao Koronu. Sakrij se dole u Hercegovinu i ne javljaj se vise nikad..

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 18 nov 2020, 15:37

Duško ne želi otići bez dobijene utakmice, trebat će mu još jedna godina.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 18 nov 2020, 16:44

šerpa sa neretve ide u historiju
Samo Sloboda | COYG

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 nov 2020, 18:06

Meni prvom je zao i stidim se pogrdnih rijeci upucenih ovakvom covjeku, sportisti, nasem velikanu, ali me isto tako razocarao kao rijetko ko u nasem sportu. Valjda upravo zbog cinjenice o kakvoj sportskoj velicini se radi, a sta je sebi dopustio u ovim godinama.
Neka je na cast Savezu koji ga je gurnuo u ovakvo nesto i protratio jos jednu legendu, a da su najmanje krivice oni prihvatili i odgovarali za sve silne blamaze i mutne radnje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 18 nov 2020, 18:28

:beba:
Beduin je napisao/la:
18 nov 2020, 18:06
Meni prvom je zao i stidim se pogrdnih rijeci upucenih ovakvom covjeku, sportisti, nasem velikanu, ali me isto tako razocarao kao rijetko ko u nasem sportu. Valjda upravo zbog cinjenice o kakvoj sportskoj velicini se radi, a sta je sebi dopustio u ovim godinama.
Neka je na cast Savezu koji ga je gurnuo u ovakvo nesto i protratio jos jednu legendu, a da su najmanje krivice oni prihvatili i odgovarali za sve silne blamaze i mutne radnje.
A on je malouman pa nije mogao odstupiti na vrijeme kada je vidio da ne ide? Nije mogao reći neću da učestvujem u talovima, ili da budem lice stručnog štaba koji se tali? Nije mogao ne lagati i ne lupati gluposti na press konferencijama? Daj, molim te, budi ozbiljan, on je podjednako kriv kao i oni koji su ga postavili.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 nov 2020, 18:53

NeumjesanTip je napisao/la:
18 nov 2020, 18:28
Beduin je napisao/la:
A on je malouman pa nije mogao odstupiti na vrijeme kada je vidio da ne ide? Nije mogao reći neću da učestvujem u talovima, ili da budem lice stručnog štaba koji se tali? Nije mogao ne lagati i ne lupati gluposti na press konferencijama? Daj, molim te, budi ozbiljan, on je podjednako kriv kao i oni koji su ga postavili.
Naravno da je i on kriv, naravno da je mogao i ne prihvatiti ulogu selektora u ovako nezahvalnom okruzenju, ali sigurno da je to uradio iz najbolje namjere. I meni se zgadilo sve ovo sto je radio, preocito je da ga je vrijeme pregazilo i moderni fudbal mu je strana stvar, ali kad se malo strasti slegnu zao mi je svega sto se desilo samo zbog toga jer on jeste sportska velicina i jedan od najvecih sa nasih prostora.
Mogao je i Miske ranije progovoriti pa sinoc objasni sve u detalje i da je sutio zbog cjelokupne situacije i atmosfere u reprezentacije, nije htio je jos vise narusavati. Ocekujem i od Bajevica da slicno uradi i obznani razloge svih silnih propalih izleta i nelogicnosti u poslu koji je obavljao kao nas selektor.
Mogao je i Lulic ranije progovoriti pa bismo, mozda, na vrijeme sasjekli neke stvari u reprezentaciji.
Mogao je i Medunjanin progovoriti o svom stvarima koje je trpip i cutao do onog momenta kad ga se prestalo pozivati.
Mogli su i potpisnici onog famoznog pisma i bojkota imati obraza pa ispoatovati kolege i do kraja gurati, ali nisu.

075 ❤

fareuk25
Kontakt:

Post Postao/la fareuk25 » 18 nov 2020, 19:02

Ja se kladim da on ne zna nabrojati imenom i prezimenom igrače koje je on “pozvao” u reprezentaciju.
Čovjek je tu marioneta, ali mislim da ni on sam nije vjerovao da će to ovako biti. Čak šta više mislim da je i pustio sve niz vodu poslije Irske.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 nov 2020, 19:09

Bajevic je "bio" velika legenda (ma sta ko govorio, on je svoj dojucerasnji ugled medju navijacima koliko toliko srozao katastrofalnim vodjenjem reprezentacije).
Bajevic je u laganom baražu vidio priliku da postane nedodirljiva legenda dok bude svijeta i vijeka, zato se vjerovatno i prihvatio posla. Na njegovu zalost, a pogotovo igraca i nas navijaca, nije mu poslo za rukom.

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 18 nov 2020, 19:24

Beduin je napisao/la:
18 nov 2020, 18:53
NeumjesanTip je napisao/la:
18 nov 2020, 18:28
Beduin je napisao/la:
Naravno da je i on kriv, naravno da je mogao i ne prihvatiti ulogu selektora u ovako nezahvalnom okruzenju, ali sigurno da je to uradio iz najbolje namjere. I meni se zgadilo sve ovo sto je radio, preocito je da ga je vrijeme pregazilo i moderni fudbal mu je strana stvar, ali kad se malo strasti slegnu zao mi je svega sto se desilo samo zbog toga jer on jeste sportska velicina i jedan od najvecih sa nasih prostora.
Mogao je i Miske ranije progovoriti pa sinoc objasni sve u detalje i da je sutio zbog cjelokupne situacije i atmosfere u reprezentacije, nije htio je jos vise narusavati. Ocekujem i od Bajevica da slicno uradi i obznani razloge svih silnih propalih izleta i nelogicnosti u poslu koji je obavljao kao nas selektor.
Mogao je i Lulic ranije progovoriti pa bismo, mozda, na vrijeme sasjekli neke stvari u reprezentaciji.
Mogao je i Medunjanin progovoriti o svom stvarima koje je trpip i cutao do onog momenta kad ga se prestalo pozivati.
Mogli su i potpisnici onog famoznog pisma i bojkota imati obraza pa ispoatovati kolege i do kraja gurati, ali nisu.
Ma drtina matora, koja je po stare dane dozvolila da od njega prave cirkus, sramotio se izjavama kao ona za Demirovića, muka mi je vidjeti ga i slušati onako šlagiranog, ogadio mi se.

R.I.P. Mamba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 nov 2020, 19:37

Zanimljivo koliko se psovalo tuzlacima za "slagiran" oko Osima, a za Bajevica se provlaci kao normalno takvo nesto. Fujj.

I da, i meni se zgadio i kao osoba i kao trener. Cak i protiv Irske ato se izgubilo desava se, ali potezi tokom te utakmice i svake naredne nema opravdanja. Ne postoji logicno objasnjenje pa makar to bilo i isprobavanje svih raspolozivih igraca, vrhunac je ovo sa Demirovicem.

075 ❤

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 18 nov 2020, 20:09

To za Osima je degutantno, ne moze se protiv bolesti.

Dok je Dušan tu svjesno i svjesno hebe cijelu naciju sa rezultatima i ponasanjem.
Sluzi tu kao paravan za kriminlce.

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 18 nov 2020, 20:49

Beduin je napisao/la:
18 nov 2020, 19:37
Zanimljivo koliko se psovalo tuzlacima za "slagiran" oko Osima, a za Bajevica se provlaci kao normalno takvo nesto. Fujj.

I da, i meni se zgadio i kao osoba i kao trener. Cak i protiv Irske ato se izgubilo desava se, ali potezi tokom te utakmice i svake naredne nema opravdanja. Ne postoji logicno objasnjenje pa makar to bilo i isprobavanje svih raspolozivih igraca, vrhunac je ovo sa Demirovicem.
Kolega ispod je lijepo objasnio. Mislim da je Bajević nešto najgore što se ikad desilo ovoj reprezentaciji, a konkurencija je baš velika. Ni u vrijeme kad internet nije postojao se ovoliko laži nije serviralo javnosti kao što ovi idioti rade, bukvalno mi se povraća od reprezentacije i talova da bi se karine od igrača prodale, fuj.

R.I.P. Mamba

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 nov 2020, 21:09

Normalno da zna. Prodao se za sicu savezu. Amatercina i lopov.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 nov 2020, 22:04

Koga ces ti hvatati za vrat majku ti yebem? Smece jedno djubretarsko yebo ti Begic familiju!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 nov 2020, 22:08

Utakmicu repke od Irske nisam pogledo duze od 5 minuta,ali kakva je ovo ubleha u pm :puke:

Najgori selektor u historiji zemlje.. mrs u Grcku rinako sa Neretve
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 nov 2020, 22:12

Sta kazu gospodin?? :rol: :rol: :rol:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 18 nov 2020, 22:13

Kurvin sin, cetnik i smrad.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 nov 2020, 22:13

**** li ti mile

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 nov 2020, 22:14

Vidi se na presicama kakav je to kabadahija i seljacina. Yebo ti sve svoje, unazadio si nas 20 godina.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], katalinski, Proximic, Zglavkar i 30 gostiju.