Krije uprava i ljudi oko kluba informacije, i ja sam svašta čuo al niko još da potvrdi. Klubska stranica je bila najaktivnija od svih klubova, međutim odjednom su smanjili aktivnost, sad zbog čega je tako zaista ne znam. S jednim članom Upravnog iz Sloge sam dobar ali nezgodno mi pitatSelebriti je napisao/la: ↑06 jul 2020, 11:05Pošto si vidim upucen oko Sloge de nam kakvih detalja ko ostaje, jesu ista dogovorili, ko je otisao ili ide. Ja sam cuo za Saravanju da je navodno pred dogovorom ako nije vec dogovorio sa Dubrovnikom. Cuo sam za Đikića da je u Jajcu, pa tako da vam je postalo obavezno rezervnog golmana dovesti osim ako ne planirate sa onim debelim od metar i vjetar visine sezonu pregurat.
Sta je sa Simićem? Ostaje li na kraju ili ne?
Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Sastanak navodno 9.7 RS BiH. Najnovije što sam cuo da iz Republike Srpske dolaze. Poenta svega je da se 13.7 najdalje mora poslati Evropi ko ce ucestvovat u evropskim takmičenjima, koliko ce igrat ligu i slicno. Također sam cuo da zbog toga što se Srbima sad zuri sa odlukom zbog Borca, da postoji velika sansa da sad neko iz FBiH bojkotuje sastanak da ne bude kvoruma. Kako god cirkus se nastavlja u istim ulogama 
Ja cuo da ce se ugasiti Premijer liga najmanje godinu dana jer nece biti dogovora o prestanku Premijer lige,Sahman vrsi pritisak na nase da ne daju podrsku Umicevicu a Umicevic zapeo da izbaci Iskru pod pritiskom Sloge GV. Jadno na sta nam rukomet spadeSelebriti je napisao/la: ↑07 jul 2020, 11:08Sastanak navodno 9.7 RS BiH. Najnovije što sam cuo da iz Republike Srpske dolaze. Poenta svega je da se 13.7 najdalje mora poslati Evropi ko ce ucestvovat u evropskim takmičenjima, koliko ce igrat ligu i slicno. Također sam cuo da zbog toga što se Srbima sad zuri sa odlukom zbog Borca, da postoji velika sansa da sad neko iz FBiH bojkotuje sastanak da ne bude kvoruma. Kako god cirkus se nastavlja u istim ulogama![]()
Tako to bude kad se na vrijeme nije poništila ova nakaradna sezonahanssen je napisao/la: ↑07 jul 2020, 15:23Ja cuo da ce se ugasiti Premijer liga najmanje godinu dana jer nece biti dogovora o prestanku Premijer lige,Sahman vrsi pritisak na nase da ne daju podrsku Umicevicu a Umicevic zapeo da izbaci Iskru pod pritiskom Sloge GV. Jadno na sta nam rukomet spadeSelebriti je napisao/la: ↑07 jul 2020, 11:08Sastanak navodno 9.7 RS BiH. Najnovije što sam cuo da iz Republike Srpske dolaze. Poenta svega je da se 13.7 najdalje mora poslati Evropi ko ce ucestvovat u evropskim takmičenjima, koliko ce igrat ligu i slicno. Također sam cuo da zbog toga što se Srbima sad zuri sa odlukom zbog Borca, da postoji velika sansa da sad neko iz FBiH bojkotuje sastanak da ne bude kvoruma. Kako god cirkus se nastavlja u istim ulogama![]()
Ma ne moze se desiti da nema lige, realno sad gledajuci situaciju, bilo je i prije njih bit ce i poslije. Moze se desiti samo sto se i ocekuje da se desi uskoro da EHF suspenduje savez te da dođe do svojevrsne normalizacije. Dat ce im ultimatum do kad moraju rijesit i cao. Nadam se da bude ok, zao mi igrača, klubova i slicno što ispaštaju radi gluposti, ali dok se ne desi nesto veliko nema ovdje na bolje.
Puši **** i ti i Umičević od Sloge GVhanssen je napisao/la: ↑07 jul 2020, 15:23Ja cuo da ce se ugasiti Premijer liga najmanje godinu dana jer nece biti dogovora o prestanku Premijer lige,Sahman vrsi pritisak na nase da ne daju podrsku Umicevicu a Umicevic zapeo da izbaci Iskru pod pritiskom Sloge GV. Jadno na sta nam rukomet spadeSelebriti je napisao/la: ↑07 jul 2020, 11:08Sastanak navodno 9.7 RS BiH. Najnovije što sam cuo da iz Republike Srpske dolaze. Poenta svega je da se 13.7 najdalje mora poslati Evropi ko ce ucestvovat u evropskim takmičenjima, koliko ce igrat ligu i slicno. Također sam cuo da zbog toga što se Srbima sad zuri sa odlukom zbog Borca, da postoji velika sansa da sad neko iz FBiH bojkotuje sastanak da ne bude kvoruma. Kako god cirkus se nastavlja u istim ulogama![]()
Savez dobio novi ID broj. Da vidimo koji ce sad izgovor za nerad biti.
-
- Kontakt:
I Bolje ako su vratili stari , samo da urade kvalitetno reprogram dugovanja , poreska će vjerovatno oprostiti dug , vjerovatno i neke firme da će oprostiti...bordobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2020, 17:54Preokret, nije dobio broj nego su vratili stari ID broj koji ima dug od 3.5 milona. Cirkus se nastavlja
Šta sada onaj krmak Umičević opet riga vatru , sad mu krivo što smo dobili ID broj , vjerovatno je mislio da će vršiti transkcije preko računa iz manjeg entiteta pa ga sada omeli ...
Bas me zanima sta ce biti sa sutrašnjim sastankom, hoce li biti odluke (napokon)...
Tako je. Možemo li mi promjeniti svoj jmb rj. ID broj i da nam neko oprosti sve dugove. To je dozvoljeno pojedinim klubovima koji su nastavili da se takmiče u PL. Ti si sa novim ID brojem novi klub i ideš iz najnižeg ranga. Ovaj savez sa ovim ID brojem je priznat i primljen u EHF. Ljudi gube dvije godine da smute i dobiju novi ID broj umjesto da dogovaraju reprogram dugova a one koji su uzeli ili ukrali novac kazniti uz nalaz nadležne institucije. Bilo bi lijepo funkcionirati kao novi savez bez dugova a ovo prije ko j... Nek vraćaju iz svog džepa. Novi saziv IO je preuzeo obaveze starog kao što će sutra neko i njihove. Umičević je stoka i nek nabroji sve sponzore iz RS koji su davali za savez i reprezentacijuno rules je napisao/la: ↑08 jul 2020, 18:16[quote=bordobijeli post_id=7699558 time=1594223696 user_
I Bolje ako su vratili stari , samo da urade kvalitetno reprogram dugovanja , poreska će vjerovatno oprostiti dug , vjerovatno i neke firme da će oprostiti...
Šta sada onaj krmak Umičević opet riga vatru , sad mu krivo što smo dobili ID broj , vjerovatno je mislio da će vršiti transkcije preko računa iz manjeg entiteta pa ga sada omeli ...
U koliko je taj sastanak zna li iko?
Ljudi evo imam informacije neke da traje sastanak, zestoka je svađa oko opstanka. Nema od proširenja lige nista, opcije su navodno baraz ili trenutni plasman. Ima li iko dodatnih informacija?
Baraz za opstanak : Iskra , gorazde ;Krivaja i Bosna mini liga , Borac šampion, Gračanica i Bosna V u challenge kup.
Pa druze to je malo nelogicno. Prvo imaju igraci u koji bi onda ako se ispadne ostali ni na nebu ni na zemlji sto se tice budućnosti. To se mora odigrat sto prije, da se zna ko je na cemu i to je to da se mogu i pojacat ovi sto upadnu.
Kad ćeš to odigrat što prije? Moraju se ljudi skupit ,pripreme pa uigravanje pa onda na teren. 4 mjeseca niko loptu nije u ruke uzeo, tako da napravljeno je to smišljeno, Bosna ionako nema ekipu mozda i od toga odustanu... Ko zna mozda jos neko sam odustane pa ni ne bude tog zamišljenog baraža, ali sad krece pravljenje ekipa za baraz, Iskra mora postavu dovest čitavu , Krivaja ima solidnu ekipu,Goražde se mora pojačat ako će da ostanu..
Iskra sve zadrzala srbe i ostale igrace iz 2 dijela sem Klisa nije igro svakako 2 dio.Besirevic jos nije dobio papire kao ni Bostan al ako oni odu nemaju beka ni golmana al eto mogu se s gorazdem trenutno nosit realno mogu Ostat oni i krivaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.