Uvijek biram biti hejter ekipe koja igra protiv mog tima nego jahac k.... ekipe koja nije moja. U 10 od 10 slucajeva biram biti hejter protivnika. Osvoji jednu titulu i godinama nesto radi ligi hahahahah, smijesno brate, nemoj zivota ti.Tracy3McGrady je napisao/la:Kako su pojedinci jadni ovdje jbt. Frajer ima triple double, niko ni riječi, čitav Play off prvi igrač ratnika i onda nakon jedne tekme počne se srati, e yebo sve jedva čekam da se popisa po cijeloj ligi kao što to radi već par godina unazad, i da začepi usta svima koji njegovo ime spominju samo kad odigra nešto lošije.
Kad vam zatrpa 10 trica onda nigdje nikog, fakat ste jadni hejteri.
Penny Hardaway #1
NBA Finals 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA Finals 2017
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada ce liga ovo pogurati na 3-3 da nabije gledanost i uzme pare, nisu ni oni naivni.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la:Najbolja ekipa u historiji kako je ovdje često nazivaju, je sinoć i ušla u historijske knjige.Najviše primljenih poena za jednu četvrtinu, najviše za jedno poluvrijeme, te najviše trica.![]()
Tolika hajka oko sudija, a GSW je u principu imao više slobodnih od Cavsa.
Pa, u osnovi samo si potvrdio da se vjerovatno radi o najboljoj ekipi ikada. Treba ti 150 poena i 20+ trica da ih komforno dobijes, kao sto je to bilo sinoc, a oni mogu imati potpuno prosjecnu, pa cak i ispod prosjecnu i ponovo uzeti kao sto je to bilo u G3.
Best. Team. Ever.
Cek, ti kazes da je u ovom finalu Curry prvi igrac GSWa?Tracy3McGrady je napisao/la:Kako su pojedinci jadni ovdje jbt. Frajer ima triple double, niko ni riječi, čitav Play off prvi igrač ratnika i onda nakon jedne tekme počne se srati, e yebo sve jedva čekam da se popisa po cijeloj ligi kao što to radi već par godina unazad, i da začepi usta svima koji njegovo ime spominju samo kad odigra nešto lošije.
Penny Hardaway #1

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA Finals 2017
Kao što znaš, neutralan sam, prošlo finale sam navijao za vas zbog Jamesa, koji god se sjeća mojih postova potvrditi će, a ti znaš najbolje jer smo o tome pisali danima.adriano_leite je napisao/la:Uvijek biram biti hejter ekipe koja igra protiv mog tima nego jahac k.... ekipe koja nije moja. U 10 od 10 slucajeva biram biti hejter protivnika. Osvoji jednu titulu i godinama nesto radi ligi hahahahah, smijesno brate, nemoj zivota ti.Tracy3McGrady je napisao/la:Kako su pojedinci jadni ovdje jbt. Frajer ima triple double, niko ni riječi, čitav Play off prvi igrač ratnika i onda nakon jedne tekme počne se srati, e yebo sve jedva čekam da se popisa po cijeloj ligi kao što to radi već par godina unazad, i da začepi usta svima koji njegovo ime spominju samo kad odigra nešto lošije.
Penny Hardaway #1
E sad, kad vidim da se Curry spominje samo kad odigra lošije e to mi smeta i onda želim da se popisa po protivniku kao što to radi u 80% tekmi. Čovjek prvi igrač u Play offu (ne u finalu Belmine

Ovdje se lik hejta zbog zaštite za zube, zbog toga što je jednom dobio 2 slobodna koja su diskutabilna, dok ostali non stop dobivaju. I još mnogo stvari ali ne piše se, piše se samo kad odigra loše.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Mi ovdje guštamo kad Curry pišta po hejterima.Završava se ovo već u idućoj,nema nikakve šanse da se i ove godine dopusti nekakav preokret.
A mrznja prema ovoj ekipi GSWa je jednostavno neshvatljiva.Ako ne poštuješ ovo ne mozes se nazivat košaraškim fanom.
A mrznja prema ovoj ekipi GSWa je jednostavno neshvatljiva.Ako ne poštuješ ovo ne mozes se nazivat košaraškim fanom.
Belmin6 je napisao/la:Cek, ti kazes da je u ovom finalu Curry prvi igrac GSWa?Tracy3McGrady je napisao/la:Kako su pojedinci jadni ovdje jbt. Frajer ima triple double, niko ni riječi, čitav Play off prvi igrač ratnika i onda nakon jedne tekme počne se srati, e yebo sve jedva čekam da se popisa po cijeloj ligi kao što to radi već par godina unazad, i da začepi usta svima koji njegovo ime spominju samo kad odigra nešto lošije.
Penny Hardaway #1

Bez KDa, finale bi vec bilo pred zavrsetkom u korist Cavsa. Ovako situacija je obrnuta

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
G5 ce biti strasna. Ako uzmemo G7 je sigurno tu, nece moci u Q Areni da naprave break nakon 2 poraza nema sanse. Ako se ovo okrene James rame uz rame sa MJom vec u ovom trenutku, do kraja karijere vjerovatno ispred, zavisi do kada ce igrati.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
James je odmah iza MJ-a, kako igra u play offu a pogotovo u velikom finalu. Vidi se da u RS igra u drugoj brzini i da se štedi. TD prosjek drži u finalu, to nije niko nikada ostvario. U G5 se nema šta izgubiti, pritisak je na Warriorsima, stisnut kao sinoć pa šta bude
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- adriano_leite
- Kontakt:
Prosle sezone si bio neutralan, bar si mi tako govorio, dok ove sezone kako se blizilo finale, pocinjao si rajdati njihov dik, sto mi je pomalo smijesno koliko hvalis Currya, a Durant ti je recimo vagina. Eh pa druze moj ta ista vagina igra 5 puta bolje od tog tvog ljubimca koji unistava ostatak lige godinama a ima jednu titulu.Tracy3McGrady je napisao/la:Kao što znaš, neutralan sam, prošlo finale sam navijao za vas zbog Jamesa, koji god se sjeća mojih postova potvrditi će, a ti znaš najbolje jer smo o tome pisali danima.adriano_leite je napisao/la:Uvijek biram biti hejter ekipe koja igra protiv mog tima nego jahac k.... ekipe koja nije moja. U 10 od 10 slucajeva biram biti hejter protivnika. Osvoji jednu titulu i godinama nesto radi ligi hahahahah, smijesno brate, nemoj zivota ti.Tracy3McGrady je napisao/la:Kako su pojedinci jadni ovdje jbt. Frajer ima triple double, niko ni riječi, čitav Play off prvi igrač ratnika i onda nakon jedne tekme počne se srati, e yebo sve jedva čekam da se popisa po cijeloj ligi kao što to radi već par godina unazad, i da začepi usta svima koji njegovo ime spominju samo kad odigra nešto lošije.
Penny Hardaway #1
E sad, kad vidim da se Curry spominje samo kad odigra lošije e to mi smeta i onda želim da se popisa po protivniku kao što to radi u 80% tekmi. Čovjek prvi igrač u Play offu (ne u finalu Belmine) i niko (čast izuzecima) ni riječi, kad odigra loše onda se ovdje prvi spominje.
Ovdje se lik hejta zbog zaštite za zube, zbog toga što je jednom dobio 2 slobodna koja su diskutabilna, dok ostali non stop dobivaju. I još mnogo stvari ali ne piše se, piše se samo kad odigra loše.
Penny Hardaway #1
Da nemaju Duranta, finale bi bilo gotovo. Curry je titulu osvojio zahvaljujuci povredama kljucnih igraca Cavsa i to ti treba biti jasno. Da mu sada nije dosao Durant, vjerovatno bi i ove sezone ostao bez titule. Durant ih nosi itekako i zbog Duranta su nepobjedivi, a ne zbog Currya. Da se pita Currya, ishod bi bio kao prosle sezone.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 10 jun 2017, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne kontam sto je problem navijati u finalu za GSW, a ne Cavse. Generalno mi se cini da postoji mrznja prema onima koji se opredjele za ove prve, iako ne kontam sto je to tako.. Ko hoce neka bira tim koji mu je simpaticniji i neka navija za njih. Sta nekog boli k*rac navija li neko neko za jedne ili druge.
Curry igra fenomenalan PO. To sto KD igra bolji je samo odraz kvaliteta koji posjeduju u ekipi. Bilo bi sjajno da LeBron uvede ovo makar u sedmu utakmicu, ali kontam da ce to ovi rijesiti vec u narednoj..
Curry igra fenomenalan PO. To sto KD igra bolji je samo odraz kvaliteta koji posjeduju u ekipi. Bilo bi sjajno da LeBron uvede ovo makar u sedmu utakmicu, ali kontam da ce to ovi rijesiti vec u narednoj..
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije nikakav problem, ali je problem kada ti isti prozivaju ove sto ne navijaju za GSW hejterima. Jer se eto na ovom forumu mora navijati za GSW jer moderator je navijac GSW. EH to je brate moj tuga. Krecem od sebe, zaboli me ko za koga navija, neka pobjedi bolji, ali me itekako nervira kada neko dodje i napise da je neko hejter ako se raduje pobjedi Cavsa ili kaze da mu kod GSW nesto smeta.dscile je napisao/la:Ne kontam sto je problem navijati u finalu za GSW, a ne Cavse. Generalno mi se cini da postoji mrznja prema onima koji se opredjele za ove prve, iako ne kontam sto je to tako.. Ko hoce neka bira tim koji mu je simpaticniji i neka navija za njih. Sta nekog boli k*rac navija li neko neko za jedne ili druge.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: NBA Finals 2017
Razumijem ja da vi njega mrzite, nabio je komplexe, a ako hoćeš da se igramo šta bi bilo kad bi bilo, ni to nije problem. Nakon onakve sezone, bilo je logično da ratnici uzmu titulu, međutim vi ne vidite povredu Currya, koja ga je unazadila i izbacila iz ritma, o tome da su sudije sjebali Greena, da su na silu produžili seriju itd... šta je na kraju bitno, bitno je ko je uzeo titulu i tu sve završava.adriano_leite je napisao/la:Prosle sezone si bio neutralan, bar si mi tako govorio, dok ove sezone kako se blizilo finale, pocinjao si rajdati njihov dik, sto mi je pomalo smijesno koliko hvalis Currya, a Durant ti je recimo vagina. Eh pa druze moj ta ista vagina igra 5 puta bolje od tog tvog ljubimca koji unistava ostatak lige godinama a ima jednu titulu.Tracy3McGrady je napisao/la:Kao što znaš, neutralan sam, prošlo finale sam navijao za vas zbog Jamesa, koji god se sjeća mojih postova potvrditi će, a ti znaš najbolje jer smo o tome pisali danima.adriano_leite je napisao/la: Uvijek biram biti hejter ekipe koja igra protiv mog tima nego jahac k.... ekipe koja nije moja. U 10 od 10 slucajeva biram biti hejter protivnika. Osvoji jednu titulu i godinama nesto radi ligi hahahahah, smijesno brate, nemoj zivota ti.
E sad, kad vidim da se Curry spominje samo kad odigra lošije e to mi smeta i onda želim da se popisa po protivniku kao što to radi u 80% tekmi. Čovjek prvi igrač u Play offu (ne u finalu Belmine) i niko (čast izuzecima) ni riječi, kad odigra loše onda se ovdje prvi spominje.
Penny Hardaway #1
Da nemaju Duranta, finale bi bilo gotovo. Curry je titulu osvojio zahvaljujuci povredama kljucnih igraca Cavsa i to ti treba biti jasno. Da mu sada nije dosao Durant, vjerovatno bi i ove sezone ostao bez titule. Durant ih nosi itekako i zbog Duranta su nepobjedivi, a ne zbog Currya. Da se pita Currya, ishod bi bio kao prosle sezone.
Ovaj Play off Curry igra odlično, u finalu je Durant ispred, ali pravi ljubitelji znaju ko je najzaslužnijih za ovu snagu ratnika, i bez koga ova ekipa ne bi uzela titulu, a to.nije Durant sigurno.
Penny Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja sam napisao hejter zbog činjenice da se većina vas javi samo kad Curry odigra loše, a cijeli PO vas nigdje nije bilo. Da se neko raduje pobjedi svoje ekipe to je najnormalnija stvar, meni smeta ovaj hejt prema Curryu od pojedinaca, što nije fer.adriano_leite je napisao/la:Nije nikakav problem, ali je problem kada ti isti prozivaju ove sto ne navijaju za GSW hejterima. Jer se eto na ovom forumu mora navijati za GSW jer moderator je navijac GSW. EH to je brate moj tuga. Krecem od sebe, zaboli me ko za koga navija, neka pobjedi bolji, ali me itekako nervira kada neko dodje i napise da je neko hejter ako se raduje pobjedi Cavsa ili kaze da mu kod GSW nesto smeta.dscile je napisao/la:Ne kontam sto je problem navijati u finalu za GSW, a ne Cavse. Generalno mi se cini da postoji mrznja prema onima koji se opredjele za ove prve, iako ne kontam sto je to tako.. Ko hoce neka bira tim koji mu je simpaticniji i neka navija za njih. Sta nekog boli k*rac navija li neko neko za jedne ili druge.
Penny Hardaway #1
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma kakve komplekse Sanele prijatelju moj? Njegov tim ima jednu titulu, moj tim ima jednu titulu, o cemu pricamo?
Citajuci vas jahace, stice se dojam da Curry u dosadasnjoj karijeri svake druge sezone osvaja titulu. Ko bi rekao da ima samo jednu...
Sta ja imam pisati o njemu kad ne igra protiv mog tima? Pa nisam jahac...
Citajuci vas jahace, stice se dojam da Curry u dosadasnjoj karijeri svake druge sezone osvaja titulu. Ko bi rekao da ima samo jednu...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Igrao je protiv tvog tima prve 3 utakmice pa ne vidim da si nesto pisao o njemu,ali haj,nisi hejter

- adriano_leite
- Kontakt:
Nisam uopste pisao u tim utakmicama zar ne? Mozda sam radio rano pa nisam imao kad da se prepucavam, mozda mi se nije pisalo jer me nervirao moj tim, mozda sada uzivam u pobjedi jer je moj tim pobijedio? Smije li se slaviti pobjeda tima i losa partija protivnickih igraca? Ili trebam nakon svake tekme uci i napisati najgori smo curry najveci gsw najveci? Ma hajte molim vas.BijelaCokolada je napisao/la:Igrao je protiv tvog tima prve 3 utakmice pa ne vidim da si nesto pisao o njemu,ali haj,nisi hejter![]()
Edit: normalno da hejtam protivnike mog timatima, ali koji je tvoj izgovor sto si jahac? Hahahaha
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 10 jun 2017, 14:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa igrao je do sada 4 tekme, a prvi put si nesto napisao, a imas i tu narav da ga cesto spomenes u negativnom smislu znas i samadriano_leite je napisao/la:Ma kakve komplekse Sanele prijatelju moj? Njegov tim ima jednu titulu, moj tim ima jednu titulu, o cemu pricamo?

Ali eto, vrijeme ce pokazati, a Durant je bio i ostao pichkica, zbog ovoga sto je uradio, isto kao sto je i James za tebe pichkica.
Neka je Durant bolji, ali zna se ko je bez koga mogao a ko nije i ko je kome dosao na noge.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.