EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Ko ce u finale Poljska ili Hrvatska? 

Madridska pichkica.Rigoletto je napisao/la:

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
ĆaćaLillard je napisao/la:Ali ono kad je Perišić uhvatio cigana Moratu "šta prijetiš Jedvaju"![]()
Kakav igrač![]()
Lider
Kakva igra Hrvatske, kakav talenat, kakva dominacija nad tika-taka s.r.a.nj.e.m ovih firauna
Ovaj Ivan Perisic je meni licno uz Balea do sada najbolji igrac Europskog prvenstva, nevjerovatno je kako momcina igra. Mislim da mu nakon EURA ne gine transfer u neki top klub Europe i to za masne pare. Ako se za jednog Pogbu npr daje preko 100 miliona, onda ovaj velemajstor vrijedi bar 50 miliona. Ivane velemajstore
Komsijama totalno otvoren put do finala, jos im se vraca najveci dominator sredine terena na svijetu velicanstveni Luka Modric. U nokaut fazi obavezno staviti Kaleta u prvih 11, a Mandzu na klupu, covjek je jednostavno bolji igrac
Idemo komsije do titule, idemo ispisati historiju !

Ovaj Ivan Perisic je meni licno uz Balea do sada najbolji igrac Europskog prvenstva, nevjerovatno je kako momcina igra. Mislim da mu nakon EURA ne gine transfer u neki top klub Europe i to za masne pare. Ako se za jednog Pogbu npr daje preko 100 miliona, onda ovaj velemajstor vrijedi bar 50 miliona. Ivane velemajstore

Komsijama totalno otvoren put do finala, jos im se vraca najveci dominator sredine terena na svijetu velicanstveni Luka Modric. U nokaut fazi obavezno staviti Kaleta u prvih 11, a Mandzu na klupu, covjek je jednostavno bolji igrac

Idemo komsije do titule, idemo ispisati historiju !

- JohnCleese
- Kontakt:
Istina.tuzlak1987 je napisao/la:Hrvatskoj tradicionalno leze Italijani, tako da ako na njih nalete tu imaju dobre sanse..JohnCleese je napisao/la:Bravo Hrvatska, sa Talijanima za zlato, najrealnije
....i jos SUDIJA LOPOVE
Tu neka pobjednika odluci i puka sreca ili neka fora individualca samo neka i jedni i drugi dodju do kraja.
Inace, uvijek za Azzurre ali ovi nasi susjedi jos od prvog meca pokazuju takav ponos da ih stvarno moras voljeti
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Čestitke Hrvatima kakva utakmica, kakva borba svaka cast.Ljudi igraju najbolji nogomet na euru, i ovo je samo došlo kao plod toga. Perišić igrač utakmice definitivno, medjutim djeca su me fascinirala Pjaca, Rog i kompanija.
Netreba zaboraviti da su Hrvati igrali bez 5 prvotimaca i pokretača reprezentacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Netreba zaboraviti da su Hrvati igrali bez 5 prvotimaca i pokretača reprezentacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Po avatar tri mjeseca da Spaanci prolaze Italiju?10DelPiero je napisao/la:Vjeruj mi zavrsenoNYKnicks Fan je napisao/la:Prvo skoci pa reci hop.10DelPiero je napisao/la:Italijani ce izbacit i sugave Spance i sugavu Njemacku ovo peglanje lopte nece proci protiv njih a Njemacka je svakako redovna musterija Italije.
Inace, svaka cast Hrvatima, odlicno su odigrali i zasluzeno dobili.
To je nikakava uspjeh na ovakvom euru, uspjeh ce biti polufinale..nije bitno sto ce dobiti nesto lakse protivnike u nastavku jer svaku ekipu valja pobijediti na terenu.. kako god navijam za Hrvatsku da ide do kraja.terra je napisao/la:Tako je,a to je ogroman uspjeh. Uspjeh o kome ostale Balkanske reprezentacije mogu samo sanjatMomciluk je napisao/la:Samo da vam kazem da je sad Hrvatska prosla u osminu finala a ne u finale.
This time next year we'll be millionaires.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nismo mi toliko slabiji od Hrvata. Samo da smo pobjedili Kipar i Izrael to jest da Pape nije se glupirao sad bi bili na EURU i vrlo vjerovatno slavili prolazak u 1/8 finala.terra je napisao/la:Tako je,a to je ogroman uspjeh. Uspjeh o kome ostale Balkanske reprezentacije mogu samo sanjatMomciluk je napisao/la:Samo da vam kazem da je sad Hrvatska prosla u osminu finala a ne u finale.
Nemojte još o titulama, finalima, i slično. Austria nije nimalo lagan protivnik, pogotovo ne Poljska ili Belgija. Step by step. Poraz manje boli a pobjeda više znači.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne brukaj se i prestanite nas porediti sa jednim od najvecih favorita za titulu na Euru.Unofficialpage je napisao/la:
Nismo mi toliko slabiji od Hrvata. Samo da smo pobjedili Kipar i Izrael to jest da Pape nije se glupirao sad bi bili na EURU i vrlo vjerovatno slavili prolazak u 1/8 finala.
Nad tobom sunce najljepše sja
- exorciiist
- Kontakt:
Ne moze se repka koja gubi od Izraela,Kipra, koja se muci sa Luksemburgom, kojoj 34-godisnji prosjecan stoper govori selektoru ko ce igrat..poredit sa repkom koja igra najljepsi fudbal na prvenstvu..
Volim ja nasu repku najvise ali to je istina
Volim ja nasu repku najvise ali to je istina
pinoglavi je napisao/la:Ne brukaj se i prestanite nas porediti sa jednim od najvecih favorita za titulu na Euru.Unofficialpage je napisao/la:
Nismo mi toliko slabiji od Hrvata. Samo da smo pobjedili Kipar i Izrael to jest da Pape nije se glupirao sad bi bili na EURU i vrlo vjerovatno slavili prolazak u 1/8 finala.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Kakva bolan BiH i osmina finala. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Marsal
- Kontakt:
Šta mi hljeba još trebamo pojest dok stanemo sa njima u rečenicu pa čak i u ovu da nismo toliko slabiji, qurac nismo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Sta ba nisi slabiji?Unofficialpage je napisao/la:Nismo mi toliko slabiji od Hrvata. Samo da smo pobjedili Kipar i Izrael to jest da Pape nije se glupirao sad bi bili na EURU i vrlo vjerovatno slavili prolazak u 1/8 finala.terra je napisao/la:Tako je,a to je ogroman uspjeh. Uspjeh o kome ostale Balkanske reprezentacije mogu samo sanjatMomciluk je napisao/la:Samo da vam kazem da je sad Hrvatska prosla u osminu finala a ne u finale.
Nemojte još o titulama, finalima, i slično. Austria nije nimalo lagan protivnik, pogotovo ne Poljska ili Belgija. Step by step. Poraz manje boli a pobjeda više znači.
Na bar 9 pozicija imaju bolje igrace. Klupa im je nemjerljivo bolja.
Hrvati su za nas u ovom trenutku svemirski brod, realno, spadaju medju top reprezentacije u svakom smisli, dok smo mi realni drugorazdredna ili trecerazredna reprezentacija u kojoj su standarni igraci nekakvi Visca, Vranjes, Sunjic, matori Spahic, Lulic, Medunjanin...
Hvala ljudi svima na cestitkama.
-
-
-
Ja mislim da Cacic ima dogovor s igracima da ovi sami traze zamjenu kad osjete da vise ne mogu. Je da je glupo ali nemam drugog objasnjenja zasto izmjene idu u 90+.
Ali ko ga yebe, nek vise ne mijenja nikoga ako cemo ovako igrati.
-
-
-
Ja mislim da Cacic ima dogovor s igracima da ovi sami traze zamjenu kad osjete da vise ne mogu. Je da je glupo ali nemam drugog objasnjenja zasto izmjene idu u 90+.

Ali ko ga yebe, nek vise ne mijenja nikoga ako cemo ovako igrati.

Hrvatska je top 5 ekipa Evrope, mi smo top 15-20 sta god ko rekao.
Cacketov intervju.
Cacketov intervju.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- exorciiist
- Kontakt:
Jbt Moja TV kad blokiraju HRT :/
- Marsal
- Kontakt:
Begović, Seo, Pjanić bi uletili u prvih XI Hrvatske. Možda Džeko. I to je to.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koje brukanje? I ko poredi nas s njima? I Hrvatska nije jedna od najvećih favorita, što će uskoro Njemci i Španci i pokazat, šteta samo što igraju u istom žrijebu.pinoglavi je napisao/la:Ne brukaj se i prestanite nas porediti sa jednim od najvecih favorita za titulu na Euru.Unofficialpage je napisao/la:
Nisam rekao da nismo slabiji već TOLIKO SLABIJI. Drastična razlika.

Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 21 jun 2016, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.