FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2009, 17:50

Da, tu si u pravu. Sramota je da BSC bude Njemački predstavnik u LP. Onakvom igrom fuj. Ostaje još da se vidi šta će da se desi, siguran sam da neće Werder tek tako dati Vukovima, nadam zadnja umire.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 maj 2009, 18:54

Zbog @riberia i @Gere koji su stvarno ,,prijatni,, i realni navijaci Bajerna. ;)
Volio bi da budu drugi i idu na miru u LS.
Ali zbog drugih koji su totalno nerealni i tendeciozni nebi bio los i totalni krah na Alienz areni. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2009, 18:57

Ne može biti veći krah od pretprošle godine nikako ;)

Idemo u LP 100%, nema šanse da nas Švabe dobiju na Allianz Areni, možda je tuga, jad i čemer trenutno ali titula još nije izgubljena, ima se još nade. I da ne budemo prvaci koga briga, neka idemo u LP, ali sljedećih 5 godina akoBogda redovno Bayern uzima titulu. Vraćamo se staroj navici osvajanjem titula.

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 16 maj 2009, 21:20

Rz88 je napisao/la:Ne može biti veći krah od pretprošle godine nikako ;)

Idemo u LP 100%, nema šanse da nas Švabe dobiju na Allianz Areni, možda je tuga, jad i čemer trenutno ali titula još nije izgubljena, ima se još nade. I da ne budemo prvaci koga briga, neka idemo u LP, ali sljedećih 5 godina akoBogda redovno Bayern uzima titulu. Vraćamo se staroj navici osvajanjem titula.
nemoj biti toliki optimista... svasta se moze desiti... nama treba bod da bi bili sigurni u LP, pretkolo ili direktno to ce zavsiti i od nas i susreta Herte... nadam se da ce Herta izgubiti i da nece ici u LP, i da ce to biti ekipe koje trenutno zauzimaju prva 3 mjesta... ;)
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2009, 21:26

Ma valja biti optimističan. Ako bi mi nedaj Bože kiksali opet će nas KSc izvući vjeruj mi idemo mi u LP kako god hehe. Ma samo laganini, ovo je loša sezona zato čće sljedeća biti bolja akoBogda. Kada skontaš kako smo loši bili a opet smo imali šanse da budemo prvaci, zamisli šta će biti ako budemo igrali kako znamo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 maj 2009, 21:56

Još uvijek je sve otvoreno. Ako u sljedećem kolu Bayern pobijedi, a Wolfsburg izgubi Bayern je prvak. Ali, ako Bayern izgubi, a Hertha i Stutgart pobijede, Bayern neće ni u LIgu prvaka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2009, 22:00

Werder igra sa c timom jer igra Kup Uefa pa onda finale Kupa Njemačke. Treba biti realan, zaslužio je Wolfsburg titulu prije svega Magath veliki đentelmen, svaka mu čast, iako mi je malo mrzak bio u Bayernu radi LP.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 maj 2009, 00:27

harishp je napisao/la:Zbog @riberia i @Gere koji su stvarno ,,prijatni,, i realni navijaci Bajerna. ;)
Volio bi da budu drugi i idu na miru u LS.
Ali zbog drugih koji su totalno nerealni i tendeciozni nebi bio los i totalni krah na Alienz areni. :lol:
Ne bi ti to volio samo radi nas, jer u tebi "cuci" navijac Bayerna, hajd priznaj ;) :lol:

Najvjerovatnije ostajemo bez titule, sezona za zaborav. Barca im pokazala granicu u Evropi, ali su mislili uprkos svemu da mogu osvojiti prvenstvo.
E onda bi skrivali slabosti i uljepsavali stvari, te bez onoga, te sa ovim, tu bi kulminirala Bayernova poznata arogantnost.
Znaci, 2 evt. mjesto je uspjeh za prikazane igre, i posto je poznato kako Uli posluje, mozemo se radovati tome.
Aludiram na to da ce iz nekakvog bijesa i revolta prestati kukati na recesiju, i morati izvrnuti dzepove za dobra pojacanja.
Budite sigurni da ce ih biti, krenuvsi od golmana, pa preko beka sve do napada. ;)
P.S. Jedino da nam Werder ta ocekivanja ne uskrati pobjedom u Wolfo-gradu, nesto slicno kao u DFB Kupu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 maj 2009, 00:37

Mislim da je za Bayern ova sezona gotova. Iako sam u prethodnom postu napisao da još ima šanse, sada vidim da ovu sezonu treba zaboraviti i okrenuti se sljedećoj.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 17 maj 2009, 01:41

Realno svaki navijac Bayerna ce se nadati da Werder moze iznenadit nekim cudom ,al sanse za to su stvarno minimalne.Sad mislim da je najvaznije pobijedit Stuttgarta i osigurati to 2 mjesto i direktan plasman u ligu prvaka ,pa onda slijedece sezone ,sa par novih igraca ,pricati drugu pricu .

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 maj 2009, 09:16

Ko je gledao sinoc Das aktuelle Sportstudio na ZDF-u?
Ulli je jasno a bogme i glasno rekao da u jesenjoj polusezoni nece dovoditi pojacanja.
Doduse spomenuo je da prate nekog igraca ali ne rece kog :evil:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 17 maj 2009, 09:45

Herta pobijedjuje ksc,ovi su vec ispali. Morati ce se Bayern dobro namuciti da dobije stutgarta,jer i "svabe" znaju koliko je ulog u pitanju. Ne daj Boze da izgubite,inace.... Ova uprava Bayerna je gora od BH saveza

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 maj 2009, 10:33

iako navijam za bayern budimo realni i cestitat wolfsburgu na titulli jer ljudi su stvarno zasluzili
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 17 maj 2009, 11:11

majestic je napisao/la:Herta pobijedjuje ksc,ovi su vec ispali. Morati ce se Bayern dobro namuciti da dobije stutgarta,jer i "svabe" znaju koliko je ulog u pitanju. Ne daj Boze da izgubite,inace.... Ova uprava Bayerna je gora od BH saveza
KSC jos nije ispao, zaostaju 1 bod za mjestom koje vodi u baraz, tako da ce KSCdati sve od sebe da pobijede... a nadam se da ce Hertu makar jednom ove sezone napustiti sreca... :D
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 17 maj 2009, 11:33

bayern NECE kupiti nijedno pojacanje za iducu sezonu.reko ulli zbog recesije
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 maj 2009, 11:46

Gledao sam sportstudio i Ulli je rekao da nece kupiti nikoga dok Van Gaal ne preuzme kormilo te da ce onda sjesti i razgovarati o pojacanjima 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2009, 14:16

Eno kako stoje stvari ode nam Ze Roberto. Ionako ima 34 godine,dao je sve što je mogao, osjeća se kod njega da godine stižu. Hvala mu za sve, umjetnik, majstor, prije svega čovjek.

Veoma zanimljivo zadnje kolo pa neće nas valjda Švabe iznenaditi.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 maj 2009, 15:03

Rz88 je napisao/la:Eno kako stoje stvari ode nam Ze Roberto. Ionako ima 34 godine,dao je sve što je mogao, osjeća se kod njega da godine stižu. Hvala mu za sve, umjetnik, majstor, prije svega čovjek.

Veoma zanimljivo zadnje kolo pa neće nas valjda Švabe iznenaditi.
On je rekao na početku ove sezone da ima određenih problema sa fizičkim stanjem. Rekao je d ako se to stanje popravi da će igrati još jednu sezonu. Prema ovom tekstu neće više igrati.

"Rz88" pošto si vatreni navijač Bayerna možeš li mi reći šta je bilo sa onim Dajslerom.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2009, 15:07

Da skratim poludio.....Kada je došao u Bayern imao je stalno problema sa ozljedama, onda je upao u depresiju, vratio se pa opet ozljedio i to dugo, nakon toga oporavka vraća se zabija fenomenalni gol sa 28 metara s lijeve strane, daje par asistencija ali opet se ozljeđiva i onda je svemu došao kraj. Ima i sad ugovor sa Bayernom ali ništa od toga. Imao je centaršut ko Beckham, pucao je slobodnjake strašno, mislim da je sa 27 ili 28 godina prekinuo karijeru, ogroman potencijal ali ozljede su učinili svoje a kasnije i psiha. Nažalost , mogao je da bude jedan od največih.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 17 maj 2009, 16:34

Rz88 je napisao/la:Da skratim poludio.....Kada je došao u Bayern imao je stalno problema sa ozljedama, onda je upao u depresiju, vratio se pa opet ozljedio i to dugo, nakon toga oporavka vraća se zabija fenomenalni gol sa 28 metara s lijeve strane, daje par asistencija ali opet se ozljeđiva i onda je svemu došao kraj. Ima i sad ugovor sa Bayernom ali ništa od toga. Imao je centaršut ko Beckham, pucao je slobodnjake strašno, mislim da je sa 27 ili 28 godina prekinuo karijeru, ogroman potencijal ali ozljede su učinili svoje a kasnije i psiha. Nažalost , mogao je da bude jedan od največih.
trebao je biti bolji od ballacka, toliko

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.