Pa legenda nije sigurno.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
bas tako zato za mene nije igrac,jer ne zna igrati velike turnireedin_tm87 je napisao/la:Sto volim objektivnije parametreKako ce ga tucat Murray !
@reto
3. igrac svijeta... 0 od 14 najvaznijih turnira, neko ga svrstava u legende![]()
![]()
![]()
kakve to veze ima sa fizickom spremom? Nikakve, odavno je poznato kako izdrzava meceva od 5 setova...
Što volim ove pune mržnje što ne znaju šta će od sebe, pa se unaprijed naslađuju nečim što se neće desiti.edin_tm87 je napisao/la:Sto volim objektivnije parametreKako ce ga tucat Murray !
@reto
3. igrac svijeta... 0 od 14 najvaznijih turnira, neko ga svrstava u legende![]()
![]()
![]()
kakve to veze ima sa fizickom spremom? Nikakve, odavno je poznato kako izdrzava meceva od 5 setova...
nikakvu promenu ne vidimWilly je napisao/la:Ako Novak osvoji turnir evo kako će izgledati vrh ATP liste:
Rafael Nadal 12390
Roger Federer 7965
Novak Djokovic 7880
Ali ne znam onda oko cega mi diskutujemo, ko je bolji izmedju Murraya i Djokovica? Njih dvojica se kao i ostatak ATP-a ne mogu porediti sa Fedexom i Rafom. Ja sam samo spomenuo da je Nole trenutno jedan od spremnijih igraca na touru, sto je cinjenica i da je imao solidnu proslu sezonu. Koja je na kraju ispala dobra sa DC.edin_tm87 je napisao/la:1. i 2. ne mogu osvajati svih 14 turnira u jednoj godini, znaci onda mora treci, ali 0, pa daj sta nabrajas finala polufinala, pa Rozer je imao ne znam ni ja koliko minimum polufinala zaredom, sto je rekord kojeg niko nece dostici, titule se gledaju i vidjecete sta ce se desiti, mozete mi se slobodno smijati, ako se desi suprotno..retro je napisao/la:Ko je za vas onda igrac, osim Nadala i Rogera?![]()
Njih dvojica vec godinama medjusobno dijele najvece titule, onda ispade da niko nije "igrac".
Ne samo da je jedan od spremnijih, već trenutno igra najbolji tenis na planeti. Gledajući zasluge, sigurno da je odigrao najbolje i da je pokazao najviše u Melburnu, trenutno ima 11. vezanih pobjeda i favorit je u finalu. Međutim Murray ga je pobjeđivao, zna kako se igra protiv njega i nije bez šansi.retro je napisao/la:Ja sam samo spomenuo da je Nole trenutno jedan od spremnijih igraca na touru, sto je cinjenica i da je imao solidnu proslu sezonu. Koja je na kraju ispala dobra sa DC.
O čemu ti? Mislim da ti nije mjesto ovdje.jeremija je napisao/la:Što će Novak da utiša ove srbomrzce u nedjelju....
edin_tm87 je napisao/la:Jos jedan idiot na forumu....jeremija je napisao/la:Što će Novak da utiša ove srbomrzce u nedjelju....
zvornicki klan je napisao/la:¥ " ' уз &,$ " говно!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сретно ујтру,/ устат.![]()
![]()
![]()
Monolog je napisao/la:Što u 5 kad je meč u pola 10? Valjda ne ulazim u intimu kada pitam čemu ustajanje 4 sata ranije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.