Kolko su nasi izbili para klubu, bojim se i procitati taj podatak ukoliko ga i ima.
Ja ne znam ima li ikakve ovlasti onaj Kusturica, il samo uzima platu za predsjednika kluba. Ucini nesta yebo te vakufska banka
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Daj Boze da nisam u pravu i da se pokaze da pricam gluposti, ali...zagorski je napisao/la:Sa ovakvom igrom nasa realnost je 6. mjesto!
Ovo tvrdim hladne glave i sasvim argumentirano i odgovorno!
Takode u KUP-u,vrlo tesko da mozemo proci.
Stoga Upravo i Jesicu:
PODNESITE OSTAVKE DOK JOS NISTE USRALI SKROZ!!!
@evander,kako vrijeme prolazi sve sam vise ubijeden da si u pravu,pogotovo ovaj zadnji dio tvog posta.
TAN,ODLAZI IZ SVETINJE!
Marioneta sa kojom radi ko sta hoceZip je napisao/la:Opade posjeta za utorak za jedno 5 milja![]()
Kolko su nasi izbili para klubu, bojim se i procitati taj podatak ukoliko ga i ima.
Ja ne znam ima li ikakve ovlasti onaj Kusturica, il samo uzima platu za predsjednika kluba. Ucini nesta yebo te vakufska banka
Jedino mozemo na srecu proci, drugacije nikako.Evander je napisao/la:Daj Boze da nisam u pravu i da se pokaze da pricam gluposti, ali...zagorski je napisao/la:Sa ovakvom igrom nasa realnost je 6. mjesto!
Ovo tvrdim hladne glave i sasvim argumentirano i odgovorno!
Takode u KUP-u,vrlo tesko da mozemo proci.
Stoga Upravo i Jesicu:
PODNESITE OSTAVKE DOK JOS NISTE USRALI SKROZ!!!
@evander,kako vrijeme prolazi sve sam vise ubijeden da si u pravu,pogotovo ovaj zadnji dio tvog posta.
TAN,ODLAZI IZ SVETINJE!
A sto se tice utakmice u utorak, realno male su nam sanse da prodjemo.
Sloboda je jednostavno bolja ekipa od nas.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Dovedi Guardiolu i mislis da bi ista bolje bilo?Majkl je napisao/la:Ja sam govorio da ako ne pobjedi Zrinjski da ga treba otjerati ,pa hajde odigra nerjeseno ,igra je bila nešto ,neka ga ,pa onda Čelik nekako pobjedi ,ali stvarno sad ga treba otjerati.
Sto je najgore, opet ce DINO DEBIL staviti 8KM istok...joker90 je napisao/la:U utorak treba ulaz biti 1km za sve tribine, nakon ovih blamaza. Ovako nece biti 1000 ljudi kad gospoda opet stavi istok 8 maraka.
Vidi,vidi, Novica Zdravković vamooZagor je napisao/la:**** se fudbaleri
strucni stabu, ti ne seri
svi imate strasnu cenu
a serete po terenu
Ref. 2x
Rade vas k'o volove
daju vama golove
joj, joj, joj, joj, joj
**** se fudbaleri
igrate k'o penzioneri
zezaju vas, svi vas seve
imate dve noge leve
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 12 gostiju.