Mora biti slobodan u trenutku transfer roka iza tog ako dobije papire nmz ga registrovat ala Benkoboki86 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:30Jesi siguran? Meni koliko je u glavi, da slobodni mogu potpisati kad hoce i da ih se moze registrovati bar mjesec dana poslije roka?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:10Nama bi odgovarali njegovi slobodni papiri isključivo do sutra.
Već preskosutra ako raskine, mi od njega nemamo ništa jer može zaigrati tek u februaru.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kone ganjaju Iliju Mašića, i evo šta piše jučer na članku:boki86 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:30Jesi siguran? Meni koliko je u glavi, da slobodni mogu potpisati kad hoce i da ih se moze registrovati bar mjesec dana poslije roka?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:10Nama bi odgovarali njegovi slobodni papiri isključivo do sutra.
Već preskosutra ako raskine, mi od njega nemamo ništa jer može zaigrati tek u februaru.
Ali svakako su šanse da Lončar dođe skoro ravne nuli, tako da bezveze se nadamo. Daj Bože da se situacija promjeni.Posljednji rok za raskidanje ugovora je svakako 30. avgust, jer ukoliko bi slobodni papiri došli iza tog datuma, Mašić zbog pravilnika o transferima u WWin ligi Bosne i Hercegovine, ne bi mogao potpisati za Željezničar.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ja procitah da je Loncar sklon kocki i drugim porocima, ako je to tacno nemoj ga bogati nama da je Messi himself.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:47Kone ganjaju Iliju Mašića, i evo šta piše jučer na članku:boki86 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:30Jesi siguran? Meni koliko je u glavi, da slobodni mogu potpisati kad hoce i da ih se moze registrovati bar mjesec dana poslije roka?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:10
Nama bi odgovarali njegovi slobodni papiri isključivo do sutra.
Već preskosutra ako raskine, mi od njega nemamo ništa jer može zaigrati tek u februaru.Ali svakako su šanse da Lončar dođe skoro ravne nuli, tako da bezveze se nadamo. Daj Bože da se situacija promjeni.Posljednji rok za raskidanje ugovora je svakako 30. avgust, jer ukoliko bi slobodni papiri došli iza tog datuma, Mašić zbog pravilnika o transferima u WWin ligi Bosne i Hercegovine, ne bi mogao potpisati za Željezničar.
Mada opet, on je Zekicev igrac, pa ako Zeko to moze hendlat, onda mi sjedimo i gledamo

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Nešto ne znam da je Zekić trenirao Lončara. Jest Rožman doduše, sreća pa je ostao što bi tele rek'o.
Da vas pitam ko sutra neće igrati. Zeka je rekao na press da ima tu par problema
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije Zekić nikad sa njim surađivao, ali ne sumnjam da poznaje njegove kvalitete.pjankesarajevo je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:56Ja procitah da je Loncar sklon kocki i drugim porocima, ako je to tacno nemoj ga bogati nama da je Messi himself.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:47Kone ganjaju Iliju Mašića, i evo šta piše jučer na članku:Ali svakako su šanse da Lončar dođe skoro ravne nuli, tako da bezveze se nadamo. Daj Bože da se situacija promjeni.Posljednji rok za raskidanje ugovora je svakako 30. avgust, jer ukoliko bi slobodni papiri došli iza tog datuma, Mašić zbog pravilnika o transferima u WWin ligi Bosne i Hercegovine, ne bi mogao potpisati za Željezničar.
Mada opet, on je Zekicev igrac, pa ako Zeko to moze hendlat, onda mi sjedimo i gledamo![]()
Ali opet kažem, vjerovatno da od Lončara nema ništa, osim ako se nešto ekstremno ne promjeni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Biti će još igrača, ne znam što ste nestrpljivi. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Nije ove sedmice bilo onog medicinskog biltena il' sam ga ja propustio, Kapeta i Krdžalića nema sigurno, Kyeremeh i Unušić su imali neke navodno lakše povrede, e sad ne znam je l' se još ko povrijedio u međuvremenu.
a ti fino nastavi misliti da nam ne trebaju pojacanja.thebain666 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 23:11Fino napravi sebi igricu football manager i dovedes sve nabrojane
Trener iz sedmice u sedmicu javno govori kako mu još igrača treba.
Zašto misliš da je Zrinjski ispred nas po kvaliteti?nokee je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:491. ZrinjskiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:39Pitanje. Kad gledamo iskljucivo trenutni igracki kadar, sta mislite koja smo ekipa po jacini u ligi?
2. Borac i Sarajevo bare bare vjerojatno
4. Komsinica
5. Velez
Itd
Da ne padamo u euforije bezveze nismo favorit broj 1 sigurno ali mislim da će biti fajta do kraja sezone za razliku od prošlih.
Ajde napravi komparaciju igrača 1 na 1 pa da vidimo gdje nas to ušivaju?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Nesto su oni syebali posto rok ne zavrsava sutraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:47Kone ganjaju Iliju Mašića, i evo šta piše jučer na članku:boki86 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:30Jesi siguran? Meni koliko je u glavi, da slobodni mogu potpisati kad hoce i da ih se moze registrovati bar mjesec dana poslije roka?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:10
Nama bi odgovarali njegovi slobodni papiri isključivo do sutra.
Već preskosutra ako raskine, mi od njega nemamo ništa jer može zaigrati tek u februaru.Ali svakako su šanse da Lončar dođe skoro ravne nuli, tako da bezveze se nadamo. Daj Bože da se situacija promjeni.Posljednji rok za raskidanje ugovora je svakako 30. avgust, jer ukoliko bi slobodni papiri došli iza tog datuma, Mašić zbog pravilnika o transferima u WWin ligi Bosne i Hercegovine, ne bi mogao potpisati za Željezničar.
"Utvrduje se trajanje Ijetnog registracionog perioda u 2024 godini za igrače
profesionalce i to u
periodu od 15.06. do 06.09.2024. qod."
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Brate ne igra igrač nego ekipa, PSG prije par godina trebao je imati sve, RM treba onda ove sezone uzeti sve. Nije ovo igrica da jedan igrač uzme loptu pa pređe sve i da gol.Amcho1 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 18:22Zašto misliš da je Zrinjski ispred nas po kvaliteti?nokee je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:491. ZrinjskiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:39Pitanje. Kad gledamo iskljucivo trenutni igracki kadar, sta mislite koja smo ekipa po jacini u ligi?
4. Komsinica
5. Velez
Itd
Da ne padamo u euforije bezveze nismo favorit broj 1 sigurno ali mislim da će biti fajta do kraja sezone za razliku od prošlih.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ja se nadam da ce Mustafic i Djurickovic biti u rosteru.svabonja je napisao/la: ↑29 avg 2024, 18:26Hvala legendo
-
- Kontakt:
Zavrsava se prelazni u ostalim ligama sutra. Zato valjda i jesmo mi produzili nas prelazni.
Onda se mozemo necemu nadati slijedece sedmice

- feniksptica
- Kontakt:
Pa sve super, onda recite ko ima uigraniju/uštimaniju ekipu, a ne koja je kvalitetnija.H8Z7 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 18:32Brate ne igra igrač nego ekipa, PSG prije par godina trebao je imati sve, RM treba onda ove sezone uzeti sve. Nije ovo igrica da jedan igrač uzme loptu pa pređe sve i da gol.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Ja isto mislim da smo mi (samo zbog Zekica) puno jaci nego prosle godine.Amcho1 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 18:22Zašto misliš da je Zrinjski ispred nas po kvaliteti?nokee je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:491. ZrinjskiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 avg 2024, 14:39Pitanje. Kad gledamo iskljucivo trenutni igracki kadar, sta mislite koja smo ekipa po jacini u ligi?
4. Komsinica
5. Velez
Itd
On moze izvuci bolje sa ovim pojacanim rosterom nego Rozman. Mada sam ja i njega cijenio.
Ne mogu da kazem da su Zrinjski ili Borac bolji od nas, ipak je trener velika prevaga; o Zelji da i ne govorim, igraju grozno ono sto sam protiv Slobode gledao.
Nama ce puno toga pokazati tekme protiv Radnika i Posusja.
Ako to uzmemo ovako sa po 2 razlike, onda ce moja vec velika nada za ovu sezonu porasti bas

Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 29 avg 2024, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: boki86, Gomis99, hase73, Hordas1990, mosarajvosa83, NazorUso, pitarcenga, skoJaa i 63 gosta.