FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve i da jeste, debili bacaju baklje a tim im vodi 2:0.cala je napisao/la:Gdje je to zapelo pa da ih puste tek u 70. minuti?
Ocigledno je da je opet policija negdje zasrala.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sta vam je mladen kriv... za ovo su nasi navijaci krivi
Željeznicar za život cijeli !
U 70 - oj minuti ih puste na stadion pa to je bezobrazluk cisti! A u 80-oj ih istjeraju. **** policiju ako nije u stanju obezbjediti utakmicu da svi koji plate karte gledaju od pocetka do kraja, pa nije rat.tplink je napisao/la:kakva smo mi stoka, puste ih na stadion da gledaju utakmicu i oni baklje bacaju, ma fuuj, bolje da ih nisu pustili ccc
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa znalo se da će naši napraviti belaj,to je tamo sve nadrogirano,prvo momci iz moje mahale koji po čitav dan u parku sjede i pucaju se horsom,a nisu brat bratu 2 godine otišli na tekmu i čuli da će se u Tuzli napravit belaj i odmah otišli za belajom.
Nisu to naši navijači to su fašisti i drogeraši treba zabraanit gostovanja pod hitno.likusa je napisao/la:sta vam je mladen kriv... za ovo su nasi navijaci krivi
jest, navijaci su gradili loptu bespotrebno i poklonili gollikusa je napisao/la:sta vam je mladen kriv... za ovo su nasi navijaci krivi

joj kuduzoviću je.bem ti mater mesarsku
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
kako ti možeš braniti ovakve navijače, koji dopuste da sloboda dođe do daha da malo ohanu, da rizikuješ 3-0 za slobodu i sve ostalo i ti ih još braniš, e jesi mi ti neki pametnjaković.pile87 je napisao/la:U 70 - oj minuti ih puste na stadion pa to je bezobrazluk cisti! A u 80-oj ih istjeraju. **** policiju ako nije u stanju obezbjediti utakmicu da svi koji plate karte gledaju od pocetka do kraja, pa nije rat.tplink je napisao/la:kakva smo mi stoka, puste ih na stadion da gledaju utakmicu i oni baklje bacaju, ma fuuj, bolje da ih nisu pustili ccc
- RobertoBaggio
- Kontakt:
E sad je već Sloboda krenula sa svojim prepoznatljivim, mesarskim stilom.
FK Željezničar 1921
Ubise nas mesari, jos njihovi navijaci gadjaju igrsce
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FKŽ !
ZNACI OVO JE MORAO BITI CRVENI KARTON !
Kuduzovicu nanu ti je.em
DAJJ MU VISEE CRVENIII **** MU POROD!
Kuduzovicu nanu ti je.em
DAJJ MU VISEE CRVENIII **** MU POROD!
Zadnja izmjena: Nydalen, dana/u 20 sep 2014, 18:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Joj kad forumaši počnu o tribini i navijačima
našli se stručnjaci ispred monitora da komentarišu grupu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kuduzovic uvijek bio neadertalac
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
1-2 igra se još 10 min
**** ti takvu smećarsku grupu koja radi protiv klubaVirtu4l je napisao/la:Joj kad forumaši počnu o tribini i navijačimanašli se stručnjaci ispred monitora da komentarišu grupu
Zadnja izmjena: asko75, dana/u 20 sep 2014, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ovdje bi mogli biti mrtvih kako igraju 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
bolje da su uletili svi i na mrtvo ubili ovog mesara, ubi nam dijete majmun, ma prvi bi im halalio !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.