.. i vi ko kakve tetkice . .Besic je napisao/la:Čujem spremaju širok repertoar psovki Bekićima još kad im ga uvali neki od njih , NEKIDEEE i kolege iz zološkog kaveza na zapadnoj tribini će srušit tribinu od muke . Joooogeee poćeraj
Očigledno je i na Husrefa uticala tuzlanska radioaktivnost počeo i on da 'lupa
http://radiokameleon.ba/2016/03/husref- ... smo-donji/
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nee kontam za ove bekice,ne moze se halaliti sto su momci napredovali u karijeri,ili ima nesto sto ne znam!?
Ne znam tko je prvi počeo sa jadikovanjem zbog pazi 3 utakmice u 6 dana 

Hoćemol naložit naše da slome nogu Haurdiću ? Izdajnik znamo s kakvim je namjerama prešao u SloboduSarajlijica1946 je napisao/la:Nee kontam za ove bekice,ne moze se halaliti sto su momci napredovali u karijeri,ili ima nesto sto ne znam!?

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nista samo izbaciti iz kupa!Ne treba se mijesati sa njima vidis da su kanibali,jesic je sad cetnik,bekiici nevaljaju!Jeste napaceni malo je reci
-
- Kontakt:
Ovo su mozda vase teheranske izjaveSarajlijica1946 je napisao/la:Nista samo izbaciti iz kupa!Ne treba se mijesati sa njima vidis da su kanibali,jesic je sad cetnik,bekiici nevaljaju!Jeste napaceni malo je reci
Ti to o Saraj'vu?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne treba se mijesati sa njima vidis da su kanibali

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja ga mozda ne volim,ali ga postujem kao trenera ostalo me ne zanima!Na vasoj temi sam to procitao!
Oni takve dočekuje sa crvenim tepihom nisu to rekli , više su se pojavljivale neke ultraseljačke fraze tipa "Ješić opanak "
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
U Tuzli je Armagedon već bio, sad ga čekamo i u ostatku planete. Istina je da bi se trebao čekati oko milion godina, s obzirom da toliko kaskaju za svijetom, ali pomirili smo se s tim..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Sutra svi na kliniku za kardiovaskularne bolesti Amer Bekić 90+
Udarci ispod pojasa su znak nemoci da se šuk kroz kulturniji nacin podvali. Tema otišla u qurac krasniBadrHari je napisao/la:Citam komentare zadnjih par stranica, i stvarno ste pretjerali.
Toliko je ruzno citati, izgubila se i najmanja trunka humora.
Djeca poput @besica i jos par iz pitarskog tabora su pretjerali.
Nazivas druge bosnjake cernobilcima, vrijedjas tuzlu na ogavne nacine...
Bilo je dobrog prepucavanja, ali dok su stariji vodili kolo.
Upravu je pastrmka, presrali ste momacki
Brato ne znam koliko imas godina ali koja je igračina bio Zlatko Krmpotićkrmpotich je napisao/la:Ti to o Saraj'vu?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne treba se mijesati sa njima vidis da su kanibali

UpravoCocaine je napisao/la:Udarci ispod pojasa su znak nemoci da se šuk kroz kulturniji nacin podvali. Tema otišla u qurac krasniBadrHari je napisao/la:Citam komentare zadnjih par stranica, i stvarno ste pretjerali.
Toliko je ruzno citati, izgubila se i najmanja trunka humora.
Djeca poput @besica i jos par iz pitarskog tabora su pretjerali.
Nazivas druge bosnjake cernobilcima, vrijedjas tuzlu na ogavne nacine...
Bilo je dobrog prepucavanja, ali dok su stariji vodili kolo.
Upravu je pastrmka, presrali ste momacki

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pored istinski domaćinske i gostoljubljive atmosfere dočekuje nas i teren kao iz dženneta ,što se vidi iz priloženog .

Razumijemo seCocaine je napisao/la: Brato ne znam koliko imas godina ali koja je igračina bio Zlatko Krmpotić

-
- Kontakt:
Vidi se da Tusnja u zivotu nisi vidioBesic je napisao/la:Pored istinski domaćinske i gostoljubljive atmosfere dočekuje nas i teren kao iz dženneta ,što se vidi iz priloženog .

Kako ce tu milionerske nogice trčati? Ipak ste vi navikli na uredno uzgojenu i pod strogom temperaturom odgajanu Yorkširsku travu, zrezanu na 4,5 centimetraBesic je napisao/la:Pored istinski domaćinske i gostoljubljive atmosfere dočekuje nas i teren kao iz dženneta ,što se vidi iz priloženog .

Razvaljivao desnu stranu a imao centaršut žestok pravo. Ni jedan ga lijevi bek u ligi tada nije mogao cuvat. Stara dobra vremenakrmpotich je napisao/la:Razumijemo seCocaine je napisao/la: Brato ne znam koliko imas godina ali koja je igračina bio Zlatko KrmpotićOtac nekada u to vrijeme gledao CZ cesto na TV-u tako da je i mene zarazio
Naravno da smo navikli igrati na relativno dobrim terenima , zamisli kakav je šok najskupljoj ekipi lige pristupiti na makadamske terene .
Vrati se pastrmko, sve ti je oprošteno.Cocaine je napisao/la: Udarci ispod pojasa su znak nemoci da se šuk kroz kulturniji nacin podvali. Tema otišla u qurac krasni

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.