FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1921
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1921 » 23 okt 2010, 19:04

UPS je napisao/la:Ako niste pregledali snimak sa press-konferencije toplo vam preporucujem da to ucinite. Tu cete vidjeti glavnog krivca za sve sto se dogadja - jedan jedini glavutan vodene glave koji se jedini pita i on odredjuje, i kraj price!

OK, vi dobivate takodjer 5% i KRAJ PRICE!

Sretno igracima sutra, nece biti lako igrati na golubarniku bez Hz ali sta je tu je. Ja im ne zamjeram tamam i izgubili
slika
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 okt 2010, 19:07

pitar u dusi je napisao/la:
Ultras Sur je napisao/la:Ti nisi dostojan da u usta uzmeš riječ Grbavica, Đilda ni ništa što je povezano sa Željom. Jednostavno nisi odrastao da bi shvatio neke stvari.
Vi ste na toj sugavici pozdravljali prijatelje sa Sokoca na utakmici kada je najmladji amputirac na svijetu izvodio loptu sa centra!
...a da ne pricamo o tome kada ste promijenili ime u NK...i vi ce te pricati nesto !!!!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 23 okt 2010, 19:10

Mislim da nema potrebe da se ovdje na forumu iznosi sta ste culi i vidjeli veceras, jer ima onih koji ce to upotrijebiti protiv nas, pogotovo ovo vezano za uzvrat gostoprimstva, zato vas molim da prvo razmislite prije nego sto bilo sta napisete.......
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 23 okt 2010, 19:11

Dragi Boze daj nasim igracima snage i srece da pobjede sutra, samo zbog bezobrazluka celnih ljudi zelje odnosno straha njihovih navijaca od puno jace i organizovanije navijacke skupine Hz. Ovo sto ni rade neka im se vrati...POBJEDAAAAA
Pazza Inter Amala

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 23 okt 2010, 19:12

Gigante, sve se vec zna jer je grad mahala. Pa mene je jaran prvi nazvao i rekao mi kakve ste glupe pjesme sve pjevali i sta je sve cuo od raje okolo tako da ti ta prica o nekom sakrivanju ne pije vode...
Zadnja izmjena: zlaya_tm87, dana/u 23 okt 2010, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 23 okt 2010, 19:13

UPS je napisao/la:Ako niste pregledali snimak sa press-konferencije toplo vam preporucujem da to ucinite. Tu cete vidjeti glavnog krivca za sve sto se dogadja - jedan jedini glavutan vodene glave koji se jedini pita i on odredjuje, i kraj price!

OK, vi dobivate takodjer 5% i KRAJ PRICE!

Sretno igracima sutra, nece biti lako igrati na golubarniku bez Hz ali sta je tu je. Ja im ne zamjeram tamam i izgubili
slika

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 okt 2010, 19:14

dino lj je napisao/la:Meni je petobanka vagino mala i to sto pricas je glupost nevidjena a naravno LAZ. Nikad nije bilo nikakvog groblja a ni dzamija. Bilo je samo jezero kada se izlije u proljece kos potok pa ako je mogla biti dzamija i groblje a voda svakog proljeca do pasa onda bi mejtova bilo do skenderije...isto ko sto je na sugavici bila klaonica na onom vasem pomocnom ispod sandora a kasnije kad su je srusili...bila obicna livada na kojoj su dolazili luna-parkovi i raja polagala vozacki. Uz sami stadion KONTEJNER (sad se tu pravi dvorana) bila baraka odakle su parkasi isli na poso....
Ne seri vise klocko
I meni je petobanka a te lijepe nazive zadrzi za najdraze,da ozbiljan i da imas zdrav mentalni sklop ne bi se tako ni izrazavao,kada vec pametujes bilo je groblje(za Dzamiju na tom mjestu nisam ni rekao) i tu i na Skenderiji i kod narodnog pozorista kao i u parku kod papagajge kao i Dzamija i tacno je da su to komunjare unistile dekretom kao sto su dekretom zabranili i rad fudbalskih klubova Slavija,Dzerzelez,Zrinjski i mnogih drugi sto je najveca glupost.Samo mi objasni kako to tvoje jezero kada se izlije nije odnijelo ostala groblja oko stadiona ili su ga daljinskim navodili da tece.Imas dovoljno godina da nebi trebao vrijedjati a to je odraz karaktera i kulture i uci se u kuci.[/quote]
Nisi jutros popio terapiju.!!!
Ili samo pijes one sarene a bijele ostavljas sa strane jer ti skode umu.
"Gigantu intelektualni"...dzamije nije bilo a napiso si da jeste ! Prvo groblje i to pravoslavno je bilo ispod stadiona GP BOSNA (nisi ti to gledo u svom selu).Nikada nije bilo muslimansko groblje sve dok cetalji nisu granatama poceli gadjati ovaj grad Kanal za odvod jezera KLOCU je bio tik ispred stadiona gp bosna. A, kako se vidi nisi ti odavde cim ne znas kako je onaj citav dio gdje je svetinja AFH dobio naziv JEZERO....skim ja raspravljam Boze sacuvaj !![/quote]
Prvo procitaj sta sam napisao nisam ni spomenuo Muslimansko a za Dzamiju sam rekao na Skenderiji.
Drugo za tebe i jesam intelektualac i nije me ulica odgajala pa tako i ne koristim te sarene i bijele bez kojih ti ocito nemozez(cim ih tako dobro poznajes) i ne koristim te soferske izraze u komunikaciji sa ljudima.
Trece nisam mogao gledati sa sela za razliku od tebe,ako te bas interesuje potomak sam stare Sarajevske begovske porodice i moj cukuncukun djed je rodjen 1783 u Sarajevu, a najveci dio zivota porodica mi je zivjela u Bakarevica sokaku ako znas gdje je to
Cetvrto i za tebe najbitnije um,karakter, i mentalni sklop ti je na takvom nivou da bi te trebalo klonirati.
[/quote]
Smrdis ti opasno jal na Sjenicu jal na Novi Pazar. Istocna bosna sa Gorazdem za tebe je MJEDENICARU megapolis .....ne rece ti sto se onaj kraj zove jezero...naravno zato sto nisi odavde retardinjo

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 okt 2010, 19:14

Prebacite na TV1 !!!!!!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 okt 2010, 19:15

Zasto uzvratiti istom mjerom ja bi levatima dao jug i pola zapada kao uvjek, uzmes im pare i jos im guzove oderes.Slazem se sa Blekicevom izjavom da Sarajevo nece istom mjerom uzvratiti jer smo mi gentlmeni ,najveci klub u drzavi,a papaka ce uvjek biti i zasto to neiskoristiti! :D

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 23 okt 2010, 19:16

Gledajte tv 1 i vidječete kako gosp.VELIKI BLEK dere malog žuju

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 okt 2010, 19:17

5 % na kosevu,a sami skontajte koliko kosevo prima :D :D nego volim vaseg glupka blekica i sve njegove ljude,taj covjek ce da vas skrese nece vas biti na mapi :D i kako trening jeste li sta palili,zarili d.kali :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

tumadre

Post Postao/la tumadre » 23 okt 2010, 19:17

old school je napisao/la:5 % na kosevu,a sami skontajte koliko kosevo prima :D :D nego volim vaseg glupka blekica i sve njegove ljude,taj covjek ce da vas skrese nece vas biti na mapi :D i kako trening jeste li sta palili,zarili d.kali :D
5% na kosevu je oko 2000 kretenu :roll: jel vam dovoljno ?

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 okt 2010, 19:19

BLEK gospodin,gledajte zuju seljaka doso lik vozom iz piizdica u Sarajevo vozom 60 i neke godine!Kaze zujo nece revansizam prpaaaaaaa

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 okt 2010, 19:20

samo sarajevo je napisao/la:BLEK gospodin,gledajte zuju seljaka doso lik vozom iz piizdica u Sarajevo vozom 60 i neke godine!
a samo mi reci odakle je gda crnogorka dosla :D
tumadre je napisao/la:
old school je napisao/la:5 % na kosevu,a sami skontajte koliko kosevo prima :D :D nego volim vaseg glupka blekica i sve njegove ljude,taj covjek ce da vas skrese nece vas biti na mapi :D i kako trening jeste li sta palili,zarili d.kali :D
eno sad samo toliko :D nema veze mi cemo vas natjerati da nas opet kopirate :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

tumadre

Post Postao/la tumadre » 23 okt 2010, 19:22

old school je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:BLEK gospodin,gledajte zuju seljaka doso lik vozom iz piizdica u Sarajevo vozom 60 i neke godine!
a samo mi reci odakle je gda crnogorka dosla :D
tumadre je napisao/la:
eno sad samo toliko :D nema veze mi cemo vas natjerati da nas opet kopirate :D
da nisi fulao casove matematike znao bi procenat izracunat :lol:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 23 okt 2010, 19:22

Gledajte Centralni Dnevnik sa Hadzifejzovicem...
Seks :D:D:D ubi ga BLEK

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 okt 2010, 19:24

Blekic je iz nSarajeva ako te zanima pogledaj mu licnu kartu tacnije Blekin potok!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 23 okt 2010, 19:30

Joj ko djeca neka haha

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 okt 2010, 19:31

HAha pokazao Blek sta je sarajevska skola,cuj im predsjednika ja navijace gledam ko biznis hahaha! Naucite predsjednika č i ć hhaha

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 okt 2010, 19:34

MNMS je napisao/la:Smrdis ti opasno jal na Sjenicu jal na Novi Pazar. Istocna bosna sa Gorazdem za tebe je MJEDENICARU megapolis .....ne rece ti sto se onaj kraj zove jezero...naravno zato sto nisi odavde retardinjo
Sta ti imas protiv gorazda i istocne bosne odakle si nam ti mangupe seljacki predstavi sebe pa pricaj o drugim klocuu[/quote]
jesi li se to nasao uvrijedjen haha

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.