Safet Sušić - Pape

Saurman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Saurman » 23 sep 2013, 17:28

U Splitu je nedavno gledao Tina Sušića, sina njegovog brata Seada.

"Normalno je da je standardni igrač Hajduka kandidat za reprezentaciju. I Vršajević također, i on je blizu udarne postave. Tinu su vrata otvorena, igrat će već protiv Argentine u St. Louisu

:lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 sep 2013, 17:30

Saurman je napisao/la:U Splitu je nedavno gledao Tina Sušića, sina njegovog brata Seada.

"Normalno je da je standardni igrač Hajduka kandidat za reprezentaciju. I Vršajević također, i on je blizu udarne postave. Tinu su vrata otvorena, igrat će već protiv Argentine u St. Louisu

Hajduk europska velesila :roll: :mrgreen: :lol:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 sep 2013, 17:30

nadam se da taj citat nije istinit. :|
Vođa zna.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 sep 2013, 17:34

Saurman je napisao/la:U Splitu je nedavno gledao Tina Sušića, sina njegovog brata Seada.

Avdija komandant prve udarne dalmatinske brigade :lol: :lol: Hajde za Tinu inekako, al ovaj dio o Avdiji je za anale :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 sep 2013, 17:39

I njega ponijelo da će igrat' protiv Argentine. Lakopo Pape, Liechtenstein & Lithuania calling
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 sep 2013, 17:43

Isti belaj kao protiv Meksika ono kad smo igrali. ''Pojacanje'' tad je bio Stojan Rivaldo Vranjes medju ostalima..

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 23 sep 2013, 17:44

zizu1991 je napisao/la:I njega ponijelo da će igrat' protiv Argentine. Lakopo Pape, Liechtenstein & Lithuania calling
Kako rece nije strasno i kiksati imamo baraz , maestralni takticar Susic :lol: :lol: :lol:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 sep 2013, 17:47

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 sep 2013, 17:48

Ne znam. Neću vrijeđati, al te izjave graniče sa nečim opasnim.
Prvo smo pucali na prvo mjesto, i što bolju gol razliku, da riješimo sve sa Slovačkom, pa onda, sve je u našim rukama imamo uzvrat sa Slovacima i ostale dvije utakmice, i sada, poslije Slovaka, baraž se pominje. Nevjerovatno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 23 sep 2013, 17:57

Citam danas jutanji i imam sta vidjeti,ovo je ono o cemu pisem vec dugo vremena,covjek jednostavno ne zna,nema mentalni sklop za ovaj posao.Covjek ima svoje neke standarde kojima se vodi,i niko mu nista ne govori,tacno mi dodje da ga na ulici zaustavim,pa pitam o cemu se tu radi,pa ovo prelazi svaku mjeru,ako zove ovu dvojicu,a ne zove Mahmutovica,Besica i jos neke koji su se pokazali u jacim klubovima i ligama od Hajduka i HNL-a,on ili je retardiran ili novinari pogresno prenose njegove izjave.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 sep 2013, 18:00

Metanor je napisao/la:Citam danas jutanji i imam sta vidjeti,ovo je ono o cemu pisem vec dugo vremena,covjek jednostavno ne zna,nema mentalni sklop za ovaj posao.Covjek ima svoje neke standarde kojima se vodi,i niko mu nista ne govori,tacno mi dodje da ga na ulici zaustavim,pa pitam o cemu se tu radi,pa ovo prelazi svaku mjeru,ako zove ovu dvojicu,a ne zove Mahmutovica,Besica i jos neke koji su se pokazali u jacim klubovima i ligama od Hajduka i HNL-a,on ili je retardiran ili novinari pogresno prenose njegove izjave.
Pa, covjece, sta ti je cudno? Pogledaj prezime selektora i tog malog anonimusa Tina: poklapa se svako slovo. ;)
Nasa posla... :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 23 sep 2013, 18:04

To sto je pape izjavio danas je otprilike jednako ovome

" onclick="window.open(this.href);return false;

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 23 sep 2013, 18:12

Ako je ovo istina Pape sam treba odstupiti ili jos bolje roknuti se..... Jer je i prije bilo bruka u medijima al' koje su dokazane...
Al' ja se ipak nadam da nije i da je ovo jos jedan u nizu relevantnih i ''istinih'' intervjua sa Hrvatima....
Mada ne znam sto bi ljudi sada ista izmisljali jer tema i nije toliko ''peckava'' kao ona o 'Alilovicu da se trebaju koristiti sva nedozvoljena i dozvoljena medijska sredstva i oruzja.......
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 23 sep 2013, 18:17

Consigliere je napisao/la:
Metanor je napisao/la:Citam danas jutanji i imam sta vidjeti,ovo je ono o cemu pisem vec dugo vremena,covjek jednostavno ne zna,nema mentalni sklop za ovaj posao.Covjek ima svoje neke standarde kojima se vodi,i niko mu nista ne govori,tacno mi dodje da ga na ulici zaustavim,pa pitam o cemu se tu radi,pa ovo prelazi svaku mjeru,ako zove ovu dvojicu,a ne zove Mahmutovica,Besica i jos neke koji su se pokazali u jacim klubovima i ligama od Hajduka i HNL-a,on ili je retardiran ili novinari pogresno prenose njegove izjave.
Pa, covjece, sta ti je cudno? Pogledaj prezime selektora i tog malog anonimusa Tina: poklapa se svako slovo. ;)
Nasa posla... :roll:

Ali koristi nevjerovatno opravdanje,to je najjace,kao kad' ga pitas,cime je to Tin zasluzio da igra za reprezentaciju BiH,a on ti odgovori:''Pa cesto je u prvom sastavu Hajduka.''.Ovo je nevjerovatno,koja glupost,i sto je najgore,ja sam ovo vidio,kada su ga skoro svi branili,i naslusao sam se raznih uvreda i gluposti zbog toga sto sam znao da je Susic takav,kakav jeste..Ovi novinari..Nemam rijeci,pa zasto se ovo malo ne kritikuje,kakav Tin Susic,kakvi bakraci,neko je stavio spisak igraca koji su pod ugovorom s njegovim bratom..Kada se to procita,sve ti bude jasno,a najgore od svega je sto nigdje ne isplivava glas razuma,pa kao da je ovo normalno da nam je selektor ovako ogranicen.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 sep 2013, 18:18

pa svakako je proslo sve i svasta kroz reprezentaciju. Pogledajte historiju, uvijek je bilo nekih kvazi igraca. Ali sve to ima svoju kratku epizodu ko Rivaldo Vranjes. Probati ono sto je najblize konkurenciji, ako ne valja, lahko ga je nepozvati :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 23 sep 2013, 18:25

Bosniacum Lilium je napisao/la:pa svakako je proslo sve i svasta kroz reprezentaciju. Pogledajte historiju, uvijek je bilo nekih kvazi igraca. Ali sve to ima svoju kratku epizodu ko Rivaldo Vranjes. Probati ono sto je najblize konkurenciji, ako ne valja, lahko ga je nepozvati :)

Samo se nadam da niko od ovih novih prevara nece odigrati solidnu utakmicu,jer vidio si Zahirovica,odigra protiv Grka koji nisu napadali na poziciji zadnjeg veznog,ono sto bi mogao bilo ko obaviti,pa nas Sule dobi kredita da ga zove 2-3 godine zbog toga,iako momak od tada nije odigrao(a nije ni tada)ni na kakvom nivou,a nas narod jadni(medju takvima sam i ja),odma ugleda Maskerana u stvaranju,pri tom ignorisuci(neko duze,neko krace) nekvalitet istog..Imas naravno i primjer Avdije,koji nikada nije odigrao nista ni solidno za nasu repku,pa se ne skida sa spiska,imam osjecaj da bi prije Dzeko otpao,nego on.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 sep 2013, 18:29

ma realno, nama fali ta sirina na klupi. Ni za jednu poziciju nemamo dostojne zamjene, za neke pozicije (DMF prije svega) nemamo ni adekvatnog prvotimca. Zato smo mi BIH, a ne Brazil, Argentina, Spanija... Zato nam, nazalost, sada ne preostaje nista drugo nego ovako da se krpimo i da probamo tako jednog po jednog igraca :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 sep 2013, 18:36

Sve pohvale za Papeta zbog odluke da pozove Tina Susica i Kvrzica,ali ovo brate za Avdiju ne kontam :mrgreen: .Prijateljsku protiv Argentine treba maksimalno iskoristiti da se testira koji novi igrac,a upravo to Pape i zeli uraditi preko Kvrzica i Susica.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 sep 2013, 18:41

Nemam pojma koliko je ovaj intervju napuhan od strane novinara, pred nama je da vidimo. Ja samo mogu jedan zaključak izvući, a to je da nijedan igrač Hajduka (ovog sada) od njih 20-25 ne može biti reprezentativac A reprezentacije koja pretenduje odlazak u Brazil, zvao se on Avdija, Tin, Pero, Jozo...totalno nebitno. Hajduk je goli prosjek od kluba čak i za Balkan, a za Evropu da ne govorim. Da ne spominjem raniju izjavu Safeta, nekoliko dana prije da ga ne zanimaju igrači iz prosječnih liga i klubova. Najžalosnije je to, što mi nemamo nijednog normalnog sportskog novinara da ga upita neke stvari, bez cenzurisanja, dupeuvlakačkog stava, kakve su mu ovo izjave, zašto ima dvostruke aršine, zašto ponavlja jedne te iste greške, zašto se neki igrači ne zovu iz jačih ekipa nego što je Hajduk itd, itd...???

High

Post Postao/la High » 23 sep 2013, 18:42

Je li ko gledao tog Tina Ujevića? Kakav je mali?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.