"Normalno je da je standardni igrač Hajduka kandidat za reprezentaciju. I Vršajević također, i on je blizu udarne postave. Tinu su vrata otvorena, igrat će već protiv Argentine u St. Louisu

Hajduk europska velesilaSaurman je napisao/la:U Splitu je nedavno gledao Tina Sušića, sina njegovog brata Seada.
"Normalno je da je standardni igrač Hajduka kandidat za reprezentaciju. I Vršajević također, i on je blizu udarne postave. Tinu su vrata otvorena, igrat će već protiv Argentine u St. Louisu
Avdija komandant prve udarne dalmatinske brigadeSaurman je napisao/la:U Splitu je nedavno gledao Tina Sušića, sina njegovog brata Seada.
Kako rece nije strasno i kiksati imamo baraz , maestralni takticar Susiczizu1991 je napisao/la:I njega ponijelo da će igrat' protiv Argentine. Lakopo Pape, Liechtenstein & Lithuania calling
Saurman je napisao/la:U Splitu je nedavno gledao Tina Sušića, sina njegovog brata Seada.
Pa, covjece, sta ti je cudno? Pogledaj prezime selektora i tog malog anonimusa Tina: poklapa se svako slovo.Metanor je napisao/la:Citam danas jutanji i imam sta vidjeti,ovo je ono o cemu pisem vec dugo vremena,covjek jednostavno ne zna,nema mentalni sklop za ovaj posao.Covjek ima svoje neke standarde kojima se vodi,i niko mu nista ne govori,tacno mi dodje da ga na ulici zaustavim,pa pitam o cemu se tu radi,pa ovo prelazi svaku mjeru,ako zove ovu dvojicu,a ne zove Mahmutovica,Besica i jos neke koji su se pokazali u jacim klubovima i ligama od Hajduka i HNL-a,on ili je retardiran ili novinari pogresno prenose njegove izjave.
Consigliere je napisao/la:Pa, covjece, sta ti je cudno? Pogledaj prezime selektora i tog malog anonimusa Tina: poklapa se svako slovo.Metanor je napisao/la:Citam danas jutanji i imam sta vidjeti,ovo je ono o cemu pisem vec dugo vremena,covjek jednostavno ne zna,nema mentalni sklop za ovaj posao.Covjek ima svoje neke standarde kojima se vodi,i niko mu nista ne govori,tacno mi dodje da ga na ulici zaustavim,pa pitam o cemu se tu radi,pa ovo prelazi svaku mjeru,ako zove ovu dvojicu,a ne zove Mahmutovica,Besica i jos neke koji su se pokazali u jacim klubovima i ligama od Hajduka i HNL-a,on ili je retardiran ili novinari pogresno prenose njegove izjave.![]()
Nasa posla...
Bosniacum Lilium je napisao/la:pa svakako je proslo sve i svasta kroz reprezentaciju. Pogledajte historiju, uvijek je bilo nekih kvazi igraca. Ali sve to ima svoju kratku epizodu ko Rivaldo Vranjes. Probati ono sto je najblize konkurenciji, ako ne valja, lahko ga je nepozvati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.