Moratti,Branca,Stramaccioni sve idiot do idiota

Sta cemo sad bez najboljeg igraca na svijetu Paulinha ? Izvjesno je da nece doci,zasto se onda prodao Coutinho idioti ? Fuj !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Gargamel ko muha bez glave,gledam ga protiv Torina,svaki duel Cerci ga budalom napravi,nije on igrac za sredinu,nizak,nema pas igru,treba tu neko robusniji pored gargamela propuh,e ko nama drzi sredinuadointer je napisao/la:kad igra bolji je od Gargamela
Kupit cemo GagaMago je napisao/la:Koja komedija od kluba![]()
![]()
![]()
Sta cemo sad bez najboljeg igraca na svijetu Paulinha ? Izvjesno je da nece doci,zasto se onda prodao Coutinho idioti ? Fuj !
ovo fuj mi poznato,,yuto jes to ti?Mago je napisao/la:Koja komedija od kluba![]()
![]()
![]()
garant yuto,on ih voli nazivat idiotima i govorit Fujadointer je napisao/la:ovo fuj mi poznato,,yuto jes to ti?Mago je napisao/la:Koja komedija od kluba![]()
![]()
![]()
Mago je napisao/la:Moratti : "Nema uslova da Paulinho dodje sada,vjerovatnije je da ce doc u junu"![]()
![]()
Druže jači si nego NATO, nema tog bana da tebe zabraneMago je napisao/la:Koja komedija od kluba![]()
![]()
![]()
Cim je rekao mozda dodje u junu odma znaj da ce sad polovnjaka uvalitScarpini je napisao/la:Da hoce makar Quintero (Pescara) ili Belloma (Bari) ali cini mi se da je presidente nas dobro zahebomale su samse da ce nam se ijedan igrac pridruziti al eto (lets hope)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.