Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kad neće, neće!sport88 je napisao/la: Teško da će biti čak 3 gola u 2. pol. Nije Sevilla smeće. No, svaka ti čast budeš li dobio dobitak.
Svega je bilo više, osim onog što meni treba!SPY je napisao/la:Barca - Cuidad Real 2![]()
Stuttgart - Bajern ps1![]()
Sampdoria - Geona manje od 3odgođena
Real - Sevilla više od 3![]()
Boston - Indiana hendikep 1![]()
Norveška - Švedska hendikep 1 (4,5)(25:20)
Kvota 33
Uplata 1,3
ev. Dobitak 43
1:1volimliverpool je napisao/la:Nije još profulao,ako na kraju bude remi,pogodio je,sića ali...sport88 je napisao/la:Ako se ne varam, sje**** te Lyon. U 1. poluvrijeme završilo je 0:1.mandraX je napisao/la:
Jos Marseille - Lyon pikX (za one koji neznaju, poluvrijeme ili kraj X)..Sampdoria odgodjena...nije neki veliki dobitak aL'...
Citizen-X je napisao/la:albinolefe pijaćenca x 1,55![]()
![]()
na bet live pise 2.70Citizen-X je napisao/la:albinolefe pijaćenca x 1,55![]()
![]()
Citizen-X je napisao/la:albinolefe pijaćenca x 1,55![]()
![]()
jarane zena pored mene danas 40 eura zijanio dekoncentracija i tohodža je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:albinolefe pijaćenca x 1,55![]()
![]()
konačno se udostojio da se pojavi![]()
![]()
![]()
Mafijaška poslaCitizen-X je napisao/la:ma ja kontam cim su pustili u kladjenje ovaj par imaju kontra informaciju da je namjesten ili kec ili 2 a samo da navuku raju...
u ovom slucaju ja kontam da ce albinolefe dat pijaćenci jer je pijacenca bila nekad i u Serie A i nema smisla da ode u 3 ligu - + a i nije nikad otisla u 3 ligu.... ja bih radije pokusao dvicu... i pare i ovce da budu uzete
dok albinolefe koliko toliko odmice od dna tabele...
al pazi ovo 12 dvoznak kod mene 2,15![]()
sve u svemu mislim da se isplati pokusat vise ovaj dvoznak nego glupi X za koji ne mislim da ce da prodje... kao sto rekoh da je to kontranavlakuša...
sve same siguricehodža je napisao/la:e jesi ih probr'o, svaka ti dala
ybi me ako najmanje 2 ne prodju...hodža je napisao/la:jaruga,nemam ja dovoljno sredstava da ovo sve ispratim posebno...morat ću kombinovati
Citizen-X je napisao/la:ybi me ako najmanje 2 ne prodju...hodža je napisao/la:jaruga,nemam ja dovoljno sredstava da ovo sve ispratim posebno...morat ću kombinovati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.