Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Bravo Sani..9 poena
Sikiras 3 faula, ne zna se koji je gluplji, mora malo oprezniji biti
Sikiras 3 faula, ne zna se koji je gluplji, mora malo oprezniji biti
-
- Kontakt:
Ovog Sanija je milina gledati
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
U košarci nije kao u fudbalu. U košarci ako nastupas za neku repku do 16g (kao Sulejmanovic) i posle toga čekaš 21. Godinu onda možeš promjeniti. Ako odigras jednu oficijelnu za u17 pa na dalje, ne možeš mjenjati bez dozvole saveza. Ovo ti je 100% tačno. Evo ovaj novi savez je ovog Adzica vratio pod nasu zastavu uz saglasnost KSSChstal je napisao/la:O cemu pricas? On moze sa 21 godinom da igra za koju hoce reprezentaciju takva su pravila.Tracy3McGrady je napisao/la:Do danas je mogao, više ne može.Chstal je napisao/la: do 21 godine, kasnije moze promjeniti kao sto je uradio Sulejmanovic
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sani je brutalan, strasan
-
- Kontakt:
Rekoh ja prosle godine na ovom prvenstvu ovaj momak ce igrati u NBA !
MES QUE UN CLUB!
godina u Real Madridu i odma duplo bolji igracmirzatele je napisao/la:Sani je brutalan, strasan
Hahahaha pa sta radis Sani? 

Sani Campara

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sulejmanovic je igrao i za U-20 Finske. Kada igras za omladinske selekcija U18 i U20 i ove neparne U17 i U19. Onda moras cekati do 21 godine kako bi promjenio nacionalni tim.U košarci nije kao u fudbalu. U košarci ako nastupas za neku repku do 16g (kao Sulejmanovic) i posle toga čekaš 21. Godinu onda možeš promjeniti. Ako odigras jednu oficijelnu za u17 pa na dalje, ne možeš mjenjati bez dozvole saveza. Ovo ti je 100% tačno. Evo ovaj novi savez je ovog Adzica vratio pod nasu zastavu uz saglasnost KSS
Penny Hardaway #1
Ako ima dvije ili vise nacionalnosti i ako nije zaigrao za glavnu reprezentaciju onda moze i sa 18 godina promjeniti nacionalni tim.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sani imaj milosti 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kad to?Chstal je napisao/la:
Sulejmanovic je igrao i za U-20 Finske.
Suljo je igrao samo za u16 Finske
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Znaci lik koji pise poene za FIBA-u je totalno napusen :32-32 /34-32 / 34-30...
-
- Kontakt:
Moze se ovo dobiti samo malo pametnije odigrati i pospremati zicere
MES QUE UN CLUB!
A nije igrao za U20, pa bio na našim pripremama za U20 tad je i onu odluku FIBA-e saznao.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Nije brate grijesis. Ja sam ti već napisao pravilo za košarku a ti sad kako hoćeš.Chstal je napisao/la:Sulejmanovic je igrao i za U-20 Finske. Kada igras za omladinske selekcija U18 i U20 i ove neparne U17 i U19. Onda moras cekati do 21 godine kako bi promjenio nacionalni tim.U košarci nije kao u fudbalu. U košarci ako nastupas za neku repku do 16g (kao Sulejmanovic) i posle toga čekaš 21. Godinu onda možeš promjeniti. Ako odigras jednu oficijelnu za u17 pa na dalje, ne možeš mjenjati bez dozvole saveza. Ovo ti je 100% tačno. Evo ovaj novi savez je ovog Adzica vratio pod nasu zastavu uz saglasnost KSS
Penny Hardaway #1
Ako ima dvije ili vise nacionalnosti i ako nije zaigrao za glavnu reprezentaciju onda moze i sa 18 godina promjeniti nacionalni tim.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Svejedno je meni, ali ovaj Cerkezovic je motor ove ekipe. Momak igra sve, pokriva od 1 do 5, strasna odbrana, skace, krade lopte, radi bukvalno sve. Adzic igra odlicnu odbranu, Jankovicu malo fali koncentracije, primasio je par zicera nakon odlicne solo akcije. Steta za Sikiraseva tri faula.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Treneri.MElloo je napisao/la:godina u Real Madridu i odma duplo bolji igracmirzatele je napisao/la:Sani je brutalan, strasan
https://www.fiba.com/downloads/v3_expe/ ... LAYERS.pdfChstal je napisao/la:Sulejmanovic je igrao i za U-20 Finske. Kada igras za omladinske selekcija U18 i U20 i ove neparne U17 i U19. Onda moras cekati do 21 godine kako bi promjenio nacionalni tim.U košarci nije kao u fudbalu. U košarci ako nastupas za neku repku do 16g (kao Sulejmanovic) i posle toga čekaš 21. Godinu onda možeš promjeniti. Ako odigras jednu oficijelnu za u17 pa na dalje, ne možeš mjenjati bez dozvole saveza. Ovo ti je 100% tačno. Evo ovaj novi savez je ovog Adzica vratio pod nasu zastavu uz saglasnost KSS
Penny Hardaway #1
clan 23
ako je igrac nastupio na fiba takmicenju nakon napunjenih 17 god ne moze promijeniti reprezentaciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.