FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Lepinja
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Lepinja » 21 jul 2011, 10:48

bparena je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Ma da znam, seratori, to je sve zato sto je kod njih u fudbalu mafija infiltrirana, pa sada ne mogu nista bez njih.

Ipak sam misljenja da je ce se to desiti neminovno, za 5 ili 10 godina sigurno. Jer ovako nema isplativosti. ;)
Dobro vam je i ovako - u tom slucaju tj u ligi od Vardara pa do Triglava - tesko da bi ikad Borac zaigrao u LP.
Isto ko i Zeljo i Sarajevo a ostali klubovi iz PL tesko da bi ikad zaigrali u tom takmicenju :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 jul 2011, 10:50

Lepinja je napisao/la:
bparena je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Ma da znam, seratori, to je sve zato sto je kod njih u fudbalu mafija infiltrirana, pa sada ne mogu nista bez njih.

Ipak sam misljenja da je ce se to desiti neminovno, za 5 ili 10 godina sigurno. Jer ovako nema isplativosti. ;)
Dobro vam je i ovako - u tom slucaju tj u ligi od Vardara pa do Triglava - tesko da bi ikad Borac zaigrao u LP.
Isto ko i Zeljo i Sarajevo a ostali klubovi iz PL tesko da bi ikad zaigrali u tom takmicenju :D

Bogami neki su tu ligu osvajali dva puta.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 jul 2011, 10:51

Čestitke na pobjedi,falilo nam je iskustva i sreće ali jbg biće bolje.Bitno je da naši klubovi pobjedjuju pa čemo za par godina preskakati prva pretkola.

Sretno i u prvenstvu(i da budete peti-iza Želje,Olimpica,Slavije i Sarajeva(ovim redom))
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 21 jul 2011, 10:52

History chanel od tog se ne zivi nemojte biti ko Delije uradite sad nesto pa cu onda da vam cestitam ;)

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 jul 2011, 10:56

bparena je napisao/la:

Nisi procitao sta sam napisao u prvom postu, rekao sam prvak zajednicke lige u LS, tesko da bi to bio neki od nasih klubova, a kroz domace prvenstvo igrati za kvalifikacije i LE 8-)

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 21 jul 2011, 11:02

moram vam cestitat na pobjedi, prikupili ste koji kojicijent pojen za vas a i za nasu ligu :)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 jul 2011, 11:04

Lepinja je napisao/la:
bparena je napisao/la:

Mislio sam naravno na sve timove iz Bosne i Hercegovine. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 21 jul 2011, 11:17

cestitke igracima za 150% zalaganja. Razlika u kvaliteti je ipak bila prevelika i snagom se ipak to nije moglo nadoknaditi. Borac se takodjer mora pozabaviti i sa problemom odliva kvalitetnih igraca. Nemoze se prodati pola prvog tima i ocekivati neki uspjeh na visem nivou.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 jul 2011, 11:18

Mislim da su ulaznice malo skuplje pa je i to jedan od razloga slabije posjete sinocnjoj utakmici Borca..Zar nije logicnije naprimjer 100ljudi kad plati kartu 7KM = 700KM nego li kad 20 ljudi plati 20KM = 400KM hem manje ljudi na stadionu ,a i manje novca...svidja mi se ona pjesma Borac Borac :):) i jos nesto da dodam prosle godine Zeljo igrao sa onim Hapoelom pa nije uspio ostaviti ovakav utisak kao Borac tako da nimalo ne treba podcjenjivat sinocnju pobjedu Borca u smislu kao igrali igraci Maccabija ko preko qrca..Sretno veceras Pitarima i Manijacima da osvjetlamo obraz :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jul 2011, 11:41

Cestitam, gledao sam juce tekmu, i zasluzeno ste slavili.
Steta sto nije dosudjen onaj penal, ili makar da je usao onaj zicer Krunica, bilo bi puno drugacije.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 jul 2011, 13:00

Cestitam na pristupu. Vidi se da nasi klubovi imaju kvaliteta,ali nas .ebe neiskustvo i nedostatak samopouzdanja. Ali polako i to dolazi na svoje. ABd veceras Zeljo i Sarajevo ce prave prvi iskorak...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 21 jul 2011, 13:04

cestitam na pobijedi... najbolja ste ekipa definitivno i ove godine...
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 21 jul 2011, 13:07

čestitam Borcu...igrali ste hrabro,niste imali sreće..a i sudija je "odradio" kod onog penala...Da su se neke stvari poklopile do poluvremena bi na semaforu pisalo 3-0...a ne 2-1...a isto tako da ste imali malo sreće i iskustva u prvom meču ne bi doživjeli (rezultatski) debakl....5-1 je stvarno nerealno...Uglavnom imate po meni najbolji tim i ove godine...Mislim da možete odbraniti titulu..ako ne,onda ste među prva tri 100%.....Samo što će te izgubiti oba meča protiv Rudara :D :D :D pozdrav
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 21 jul 2011, 13:51

Čestitke za ostvarenu pobjedu i odavno neviđenu želju da se napravi čudo.
Očigledno je bilo, u prvom poluvremenu, da će se teško moći i protiv onog pajaca od sudije - penal...pa priznat gol tek na intervenciju pomoćnog..hrpa bezveznih žutih na samom početku (strašno opterećenje za igrače...)...sve mi se čini da je ušla ona Krunućeva (prečka) ili Mikićeva (fila) lopta u gol da bi ga poništio iz nekog 'njegovog' razloga.... :evil:

Što se tiče igre, neki su napravili analizu - Devilova mi je nekako najbliža... Ipak, malo analize od mene :oops:

Kako god ko ovo shvatio - utakmica nije bila na visokom nivou a Borac ima snage za puni tempo cca 50 minuta i još nekih 15-ak za 'održavanje'....
Odbarana je i dalje bolji dio tima, ali to može i da zabrinjava, jer Stakić+Marković nisu isto što i Trivunović (Stakić)+Ćorić, to je očito, za onog ko hoće da vidi. Žarić među boljima!? Raspudić nije bek i bilo je 'propuha' po toj strani. Šteta, jer je Raspudić odličan "razbijač" na poziciji zadnjeg veznog i kad je u sredini tada je Borčeva igra mnogo čvršća.
Stakić nesigurniji nego obično (to može biti posljedica neuigranosti (ili nepovjerenja) sa Markovićem koji je solidan stoper ali, da ne pretjerujemo - vrhunski nikako, ni za ovu našu PL.
Kovačević nije nivo za jak Borac, a Vidaković je najbolji kad uđe s klupe i odigra nekih 20-25 minuta... Stajić opet na pogrešnoj poziciji, Stupar na krilu, i još ispade dobar (!) :o
Najbolji, najkvalitetniji su bili (a inače i jesu) izvrsni Krunić, veteran Mikić i sve bolji mladi Grahovac. Ovaj momak odlično napreduje nakon povrede, a ja sam davno napisao da je njemu mjesto više 'naprijed' da nikako ne valja da igra u zadnjoj veznoj liniji, jer je najopasniji kad je bliže suparničkom golu. Avdukić, za njega je sve rećeno od prije.
Činjenice: Borac nema prave bekove, fali i još jedan jak defanzivniji "veznjak", krila pogotovo. "Špic" i nije tako problematičan kad je tu Stajić, koji dobro otvara prostor za ubacivanje Krunića, Grahovca...
I pored sjajnog uspjeha - pobjede protiv Makabija uz svo uvažavanje navijačke euforije - meni Borac ne djeluje nimalo jače ni čvrše (a o "lepršavosti igre za 'ere' Stojnića ni govora) u odnosu na šampionsku ekipu.
Možda će biti kad dođu ta veličanstvena pojačanja koja se ovdje neprestano najvaljuju!???

Cvetković - i dalje smatram da nije trener za Borac (a volio bi da se varam) i vrijeme će sve pokazati. Za sad djeluje ona 'narodna - nova metla dobra u početku - mada je opet pokazao da ne zna kad treba i koga treba mijenjati ....

I kad se sve sumira - sve je lijepo sve je krasno...nije šala pobjediti puno bogatiju i ipak kvalitetniju ekipu koja je imala i startnu 'debelu' pomoć sudije.... Međutim, bez euforije - moglo se primjetiti u drugom poluvremenu da su Izraelci igrali mnogo manje prepotentno i da se činilo da mogu dati go kad god im zatreba...možda nisam u pravu, ali tako mi je izgledalo....

Još jednom čestitke za pobjedu i poboljšanje koeficijenta za BiH, a nek vam je sretno u prvenstvu - trebaće vam podosta sreće da odbranite titulu....
Bosno moja poharana....

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jul 2011, 14:15

Apsolutno se slažem sa Triggerom i ovo uzdizanje sinočnje Borčeve pobijede u nebeske sfere je van svake pameti... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 jul 2011, 14:16

Ma naravno.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 21 jul 2011, 14:22

...pobjeda je pobjeda, stoga, sve cestitke igracima i strucnom stabu borca ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 jul 2011, 14:54

Borac se ima cime i uzdizati,barem je revans dobio :mrgreen:
Od srca sve cestitke,prvacima nase zemlje ......
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 21 jul 2011, 15:16

E nek je i ove **** neko otreso, daj boze da im ovo bude uvertira za trahanje koje slijedi im imenjacima iduce sedmice, sve u svemu cestitke na pobjedi

The Groomlake
Kontakt:

Post Postao/la The Groomlake » 21 jul 2011, 17:24

ovaj tenkre trigger je pravi..on i njegove analize..jarane nisi bio na tekmi šuti malo,te priče kad hoću mogu dati t o zajebi malo..nekažem da nisu ušli malo kako se kaže klaj klaj ali ka dje kruna zabio prvi gol i kad je stadion eksplodirao, e onda počinje borba za njihov goli život u fudbalskom smislu naravno vidio sam takvih napucavanja kakvih nisam vidio od žnj ekipa u ovoj našoj kikiriki ligi lopte nasumično izbijane samo da dođu do daha.Naravno u nečemu se slažem da Borac nema daha za više od 50-60min paklenog ritma..ali zar taj ritam nije trebao donijeti prednost i da piše 4-1 na semaforu??tako rade iskusne i velike ekipe utrpaju na vrijeme i onda drugo poluvrijeme otaljavanje i kraj tekme..ovako ostaju gole činjenice Borac u svemu nadvisio velikog rivala,nadigrao pobijedio.to će ti potvrditi svaki objektivni navijač u banjaluci.prije trećeg gola su držali im loptu 2-3min prije nego što je žara dobio loptu i gurnuo malom vidakoviću....A ako ćeš glumiti insajdera zajebi to nemožeš znati neke stvari više od mene jer kad bih iznio zaljuljao bih se forum ovaj..zato malo ohani sa recenzijama i gledaj svoja posla..ili onaj dado koji pametuje koliko ima došljaka u banjaluci koliko starosjedioca..manite se banjaluke bolan gledaj svoja posla budi objektivan a ko šta i kako to nije u vašem domenu..pozdrav sa starčevice,borac i banjaluka zauvijek.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.