BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Lokos19
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Lokos19 » 30 jun 2014, 20:31

@Prle eve ga :thumbup:
To se zove argumentovano, a ne lupetanje u prazno bez pokrica kao neki koji svaku kritiku kvalifikuju kao pljuvanje... a svaki potez svog dragog vodje dozivljavaju kao dominiranje :kafa:
Prle je napisao/la:Ne znam ako si čitao nedavni intervju Watzkea, a mora da jesi jer ga silno obožavaš :mrgreen:

Ma jok to su ovi standardni objektivci, sto bi svrsavali i da je FatcKe za 5% izvukao 10 partizanki u kajmaku (bez luka)...
Prle je napisao/la: kad je izjavio da je cijena BVBa najmanje 600 m €, dakle puno veća nego što je njegova trenutna cijena na burzi, .
Bravo. Zasto onda prodaje ispod vrijednosti? Zasto sada kad smo puni ko brod i negori pod nogama. Jel to Fatcke mozda konta da ce kurs skrhat u skorije vrijeme?
Prle je napisao/la: A pogledaj gdje smo danas, sama ekskluziva smo postali.
Zahvaljujuci Fatzketu? Tolika sam ekskluziva da se igraci otimaju da igraju u BVBeu (gece, levat, kagawa, Ilkay,... to be continued). Jedini zasluzni sto se BVB digao je KLOPP. Da njega nije bilo mogo bi se Fatzke malo morgen *urcit. I mojne odmah ko je doveo Doktora. Koliko je njega doveo toliko je i Dolla, tako da :nene:
Prle je napisao/la: I btw. taj postotak od 9 % od Evonika će pasti budući da će se izdavati novih 24.6 mio novih dionica, to neće biti ni 6 % udjela ukupno.
Pa i kod kriminalaca sada sva trojca drze po 8%.... zasta su izkesirali ca. 280 mio ili ti ga 35 mio za jedan procenat. A sad izracunaj koliko ce Fatzke dignut u prosjeku ;)
Prle je napisao/la: Ako je vjerovati handelsblattu u vrlo izglednim pregovorima smo s Pumom koji bi trebali biti naš sljedeći veliki dioničar:
Pa naravno. Zasto bi odbili tako jeftinu mogucnost. :wtf:
Prle je napisao/la: U klub će ući još oko 110-120 milijuna € (ovisi naravno o cijeni dionica). Ako će izdavati najavljenih 24,6m €, onda je to pomnoženo s današnjim kursom od 4,72 EUR = 116,12 m €. Da moj Lokos: 116.120.000,00 EUR
Koliko je to Mio u prosjeku po jednom procentu?
Prle je napisao/la: Bere i VW masTnu lovu od VWa i šta sad, jel VW uspješniji od BVBa :nene: ?
Nemaju Kloppa :!:
I sta sad zbog tog mi netrebamo da "uzmemo" realnu cijenu nego kao #2 u svabskoj, redovni ucesnik CL i jedini ozbiljni konkurent buyernu u bundeski trebamo da imamo slabiji ugovor od salkea ili wolfsburga?
Prle je napisao/la: ovo je fiksni dio 20 mio € od Evonika, bez premija koje su izrazito poticajne - u to budi siguran.
Uvjek se navodi fiksni dio. Mislis da buyern nema premija od adidasa il telekoma?
Prle je napisao/la: Vrlo lako je moguće da se taj iznos koji daje puma poveća ako bi oni ušli u klub, slično kao Evonik. Alis sigurno ne kao kod Arsenala. No, koliko je meni poznato Arsenal se odrekao znatnih dijelova prava licence...ne može se to uspoređivat. ;)
Jok. :nene:
Ev, pa citaj:
http://www.handelsblatt.com/sport/fussb ... 79642.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prle je napisao/la: Nismo napisali da BVB otvara predstavništvo u Aziji, mislim da je riječ o Singapuru (?). Dakle, širimo se po cijelom svijetu. Taman bi nam uz to sjelo i dovođenje nekog Azijata :zviz:
Sljedeće sezone se planira turneja po SADu itd...ove godine smo gosti na spektakularnom Anfieldu u friendly meču i to će biti najvj. jedna od, ako ne i NAJSUSRET predsezone. ;)
Sve je to super i podrzavam, jedino sto kritikujem je niska cijena ili ti ga prodaja potencijala kluba zarad sada sigurnih par miliona koje ionako gomilamo u dobi kada cinze na stednju nisu bile nikad nize.
Prle je napisao/la: Navijač BVBa se treba samo sjetiti gdje je klub bio 2005. i pogledati gdje smo to danas :kafa: .
Slazem se!
> KLOPP :tokralju:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 jun 2014, 20:56

gerdmuller je napisao/la:Igrom slucaja jutros sam imao razgovor sa tipom koji je zivio 20-tak godina u Dortmundu,redovno isao na tekme pa cak i treninge Borussije.Kaze mi da je nedavno razgovarao sa Kloppom koji mu je rekao da je nedavno odbio ponudu Reala,tocnije trazio je placu od 30 milijuna eura na godinu na sto Real naravno nije pristao.Zatim da je Jojicu prvi dan na treningu kazao da ce od njega napraviti vrhunskog igraca ali i da pod hitno mora promijeniti mentalitet odnosno poprimiti njemacki.Za Immobilea je rekao da ce sigurno napraviti vise od Lewandowskog a ono sto me najvise iznenadilo je da me uvjerava da je Westfalen najbogatija regija u Njemackoj.
BoŠnjo zna BoŠnju kojem Švabo priča nešto što čitava Njemačka ne zna!!! RESPECT
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jun 2014, 21:45

Nije @gerd Bosnjo, nego je komsija sa zapadne strane. :salut:

Malo li je ovo novca sto se vrti oko Dortmunda, malo li je. :crazy:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 30 jun 2014, 22:07

Večeras 7 igrača FcB i nijedan iz BvB u prvoj postavi Elfa.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jun 2014, 22:56

opel je napisao/la:Večeras 7 igrača FcB i nijedan iz BvB u prvoj postavi Elfa.
Zakon jaceg. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 30 jun 2014, 23:01

Omerbavarac je napisao/la:
opel je napisao/la:Večeras 7 igrača FcB i nijedan iz BvB u prvoj postavi Elfa.
Zakon jaceg. :salut:
zato i je 0-0 :D

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 30 jun 2014, 23:07

Više igrača Sampdorije nego BvB u Elfu.Zakon jačeg.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jun 2014, 23:57

opel je napisao/la:Više igrača Sampdorije nego BvB u Elfu.Zakon jačeg.
Pa ja, kad je Mustafi kvalitetniji od svih iz BvB-a. :mrgreen:

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 01 jul 2014, 01:13

Ako sam dobro preveo, Hummels je odsustvovao zbog visoke temperature.Pisalo je illness.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 jul 2014, 19:54

Schieber u Herthi za 2 do 2,5 mil. eura plus razni bonusi. :facepalm:

http://www.transfermarkt.de/transfer-of ... ews/164572" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... smtwkicker" onclick="window.open(this.href);return false;

Hummels će biti spreman za Francusku :!: :zviz:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jul 2014, 20:20

Igramo prijateljsku sa vama 5. avgusta :) u Lihtenstajnu .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 jul 2014, 20:50

raaymoon je napisao/la:Raja, kakva je situacija sad sa povredama? Hoće li Subotić, Bender, Kuba, Ilkay i Reus biti spremni za početak nove sezone?
Bender hoce,Ilkay i Reus nece...za Nevena i Kubu nisam siguran,treba sacekati pocetak priprema.
Tribalian je napisao/la:Igramo prijateljsku sa vama 5. avgusta :) u Lihtenstajnu .
Jojic u devedesetoj iz slobodnjaka za pobjedu :tralala: :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jul 2014, 21:19

adnan24 je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Igramo prijateljsku sa vama 5. avgusta :) u Lihtenstajnu .
Jojic u devedesetoj iz slobodnjaka za pobjedu :tralala: :D
hahahahah gde se toga seti :mrgreen: to i nije lose s obzirom na ovu situaciju u kojoj se mi nalazimo, realnije je da bude 3:0 za vas :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 01 jul 2014, 23:47

BVB igra tekme 1., 3. i 6. augusta, 5. se nigdje ne spominje :?

Kako prle argumentima raskova lokosa :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 02 jul 2014, 00:58

kraljttbvb je napisao/la: Kako prle argumentima raskova lokosa :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
Kao napr.?
Da nije onaj sa 116 mio za 35% dionica,
dok neki klubovi koje fatcke dominira uzmu ca. 280 mio za 25% dionica.

Salke prosle godine izvuku 16 mio a mi kao prvaci i finalisti cl uzmemo samo 12. Nema sta, dominacija per exellance. :hmmmm:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2014, 01:35

slika
http://4.bp.blogsp.ot.com/-XzIoxIOdKaw/ ... -Kit-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (izbrisati tacku)

:lol: :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 02 jul 2014, 11:58

slika

slika

slika

slika

Ojjj bozeee :wtf: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :o :salut: :salut: :salut: :hmmmmm:

Nadam se da ovo nisu novi dresovi nedaj mi boze ovo je GROZNOOOOOOOO !!1 Fuuuuj najruzniji dres BvBa ikad .
BvB Echte Liebe !!!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 02 jul 2014, 12:07

kakvi su ovo dresovi? :lol: :lol: za limače možda

Evo izgleda da smo zainteresirani za Insignea a osim nas i Arsenal

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jul 2014, 12:09

Dresovi su mrak. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 02 jul 2014, 12:33

Novi dresovi bit' će predstavljeni 22.jula. :salut:

Ovo gore se neko za*ebavo... :kafa:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.