To se zove argumentovano, a ne lupetanje u prazno bez pokrica kao neki koji svaku kritiku kvalifikuju kao pljuvanje... a svaki potez svog dragog vodje dozivljavaju kao dominiranje
Prle je napisao/la:Ne znam ako si čitao nedavni intervju Watzkea, a mora da jesi jer ga silno obožavaš![]()
Ma jok to su ovi standardni objektivci, sto bi svrsavali i da je FatcKe za 5% izvukao 10 partizanki u kajmaku (bez luka)...
Bravo. Zasto onda prodaje ispod vrijednosti? Zasto sada kad smo puni ko brod i negori pod nogama. Jel to Fatcke mozda konta da ce kurs skrhat u skorije vrijeme?Prle je napisao/la: kad je izjavio da je cijena BVBa najmanje 600 m €, dakle puno veća nego što je njegova trenutna cijena na burzi, .
Zahvaljujuci Fatzketu? Tolika sam ekskluziva da se igraci otimaju da igraju u BVBeu (gece, levat, kagawa, Ilkay,... to be continued). Jedini zasluzni sto se BVB digao je KLOPP. Da njega nije bilo mogo bi se Fatzke malo morgen *urcit. I mojne odmah ko je doveo Doktora. Koliko je njega doveo toliko je i Dolla, tako daPrle je napisao/la: A pogledaj gdje smo danas, sama ekskluziva smo postali.
Pa i kod kriminalaca sada sva trojca drze po 8%.... zasta su izkesirali ca. 280 mio ili ti ga 35 mio za jedan procenat. A sad izracunaj koliko ce Fatzke dignut u prosjekuPrle je napisao/la: I btw. taj postotak od 9 % od Evonika će pasti budući da će se izdavati novih 24.6 mio novih dionica, to neće biti ni 6 % udjela ukupno.
Pa naravno. Zasto bi odbili tako jeftinu mogucnost.Prle je napisao/la: Ako je vjerovati handelsblattu u vrlo izglednim pregovorima smo s Pumom koji bi trebali biti naš sljedeći veliki dioničar:
Koliko je to Mio u prosjeku po jednom procentu?Prle je napisao/la: U klub će ući još oko 110-120 milijuna € (ovisi naravno o cijeni dionica). Ako će izdavati najavljenih 24,6m €, onda je to pomnoženo s današnjim kursom od 4,72 EUR = 116,12 m €. Da moj Lokos: 116.120.000,00 EUR
Nemaju KloppaPrle je napisao/la: Bere i VW masTnu lovu od VWa i šta sad, jel VW uspješniji od BVBa?
I sta sad zbog tog mi netrebamo da "uzmemo" realnu cijenu nego kao #2 u svabskoj, redovni ucesnik CL i jedini ozbiljni konkurent buyernu u bundeski trebamo da imamo slabiji ugovor od salkea ili wolfsburga?
Uvjek se navodi fiksni dio. Mislis da buyern nema premija od adidasa il telekoma?Prle je napisao/la: ovo je fiksni dio 20 mio € od Evonika, bez premija koje su izrazito poticajne - u to budi siguran.
Jok.Prle je napisao/la: Vrlo lako je moguće da se taj iznos koji daje puma poveća ako bi oni ušli u klub, slično kao Evonik. Alis sigurno ne kao kod Arsenala. No, koliko je meni poznato Arsenal se odrekao znatnih dijelova prava licence...ne može se to uspoređivat.![]()
Ev, pa citaj:
http://www.handelsblatt.com/sport/fussb ... 79642.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve je to super i podrzavam, jedino sto kritikujem je niska cijena ili ti ga prodaja potencijala kluba zarad sada sigurnih par miliona koje ionako gomilamo u dobi kada cinze na stednju nisu bile nikad nize.Prle je napisao/la: Nismo napisali da BVB otvara predstavništvo u Aziji, mislim da je riječ o Singapuru (?). Dakle, širimo se po cijelom svijetu. Taman bi nam uz to sjelo i dovođenje nekog Azijata![]()
Sljedeće sezone se planira turneja po SADu itd...ove godine smo gosti na spektakularnom Anfieldu u friendly meču i to će biti najvj. jedna od, ako ne i NAJSUSRET predsezone.![]()
Slazem se!Prle je napisao/la: Navijač BVBa se treba samo sjetiti gdje je klub bio 2005. i pogledati gdje smo to danas.
> KLOPP