Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma pogubio se sudija totalno. Nije trebao dati Robertu crveni ako će kompenzirati kasnije. Oštećen Real svakako, ali po komentarima rekao bi čovjek epska krađa.MElloo je napisao/la:A vama drago sto su vas sudije spasile poraza isto ko nas u LPBlejzer10 je napisao/la:Ono kad se frankovci smiju kobasičarima a onda sedmicu poslije preslikano pišu njihove komentare
Znaci tacna je konstatacija Mourinja da za Barcu i Real samo djeca navijaju,koliko imas god kad to pitas pajdosekretar je napisao/la:Da li se ikad desilo u ligama petice da je neka ekipa uzela titulu bez poraza?
Ahahaha 1932 pa koji ste vi jadnici...trebalo 86 godina da prodjeharden je napisao/la:sekretar je napisao/la:Da li se ikad desilo u ligama petice da je neka ekipa uzela titulu bez poraza?
Da je Rona osto mozda bi bi imali sanse. Ovo je po meni najveci pokazatelj zasto smo -15.Blejzer10 je napisao/la:Ma pogubio se sudija totalno. Nije trebao dati Robertu crveni ako će kompenzirati kasnije. Oštećen Real svakako, ali po komentarima rekao bi čovjek epska krađa.MElloo je napisao/la:A vama drago sto su vas sudije spasile poraza isto ko nas u LPBlejzer10 je napisao/la:Ono kad se frankovci smiju kobasičarima a onda sedmicu poslije preslikano pišu njihove komentare
Ignorira se da je Real ostao s 11 igrača na terenu. Nije trebao. Nije mala stvar igrati 45 minuta s igračem manje.
Ono nad Varaneom kako nije vidio, stvarno mi nije jasno. Još Suarez. Haj da je neki normalniji igrač pa da kažeš, ali znaš da ga je udario ne moraš ni gledat.
Poslije poništen regularan gol Rakitiću.
Penal nad Marcelom.
Žalosna igra Reala s igračem više. Šteta zbog Ronalda. Dobro je odigrao prvo poluvrijeme bez obzira što je imao prilika za hat trick.
Arsenalova titula je prije 15 godina, to se ne sjecaju ni navijaci Arsenala hahha. Dok talijanska mafija i mafijaski Juventus me ne zanima ni malo, kao ni rezultati prije 100 godina.tajger je napisao/la:Znaci tacna je konstatacija Mourinja da za Barcu i Real samo djeca navijaju,koliko imas god kad to pitas pajdosekretar je napisao/la:Da li se ikad desilo u ligama petice da je neka ekipa uzela titulu bez poraza?
I prošle godine bi ostali bez titule. Šta ima cool da budemo k'o Lyon birvaktile.anonymousHD je napisao/la:Biće cool kad dođe VAR.
xaviesta je napisao/la:Ko god je ikad cuo za alžirskog kozojeba.enobarca je napisao/la:Inace ko bi rekao da je Zidane toliki cigo da nece Pasillo odraditi, **** mu Materazzi sestru
Izvini baba Vangaxaviesta je napisao/la:I prošle godine bi ostali bez titule. Šta ima cool da budemo k'o Lyon birvaktile.
Tad je bila sezona 18 utakmica. Živio ti meni.madridist je napisao/la:Ahahaha 1932 pa koji ste vi jadnici...trebalo 86 godina da prodjepo tome cete izjednacit broj titula i primeri tamo 2489 godine
Da baš je to izjavio, facebook izvor. Još se navijax Uniteda javlja, pa ako je iko bok uz bok po bagri koja navija za Barcu i Real onda je to United.tajger je napisao/la: Znaci tacna je konstatacija Mourinja da za Barcu i Real samo djeca navijaju,koliko imas god kad to pitas pajdo
tad se najbolji fudbal igr'omessilla je napisao/la:Tad je bila sezona 18 utakmica. Živio ti meni.madridist je napisao/la:Ahahaha 1932 pa koji ste vi jadnici...trebalo 86 godina da prodjepo tome cete izjednacit broj titula i primeri tamo 2489 godine
TonySosa je napisao/la:Šta ovi slave remi?
Zidane glavni firaun u čergi. Veceras je perezova prćija dotakla samo dno.enobarca je napisao/la:Inace ko bi rekao da je Zidane toliki cigo da nece Pasillo odraditi, **** mu Materazzi sestru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.