FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Ako nije zbog novca, mogli su ga posuditi na godinu i pol.
Znaci lik nam nije nista otkrio ako on konta da ovaj tim kakav jest sada moze dogurat do LP nek ne dovodi nikog..
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=41956&L=en" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=41956&L=en" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
U 22. kolu talijanskog nogometnog prvenstva milanski je Inter na San Siru odigrao tek 2-2 protiv Torina. "Nerrazzurri" su tako propustili iskoristiti ranije kikseve Juventusa i Lazija, te se osvajanjem triju bodova dodatno približiti vrhu...
Dobar dio krivnje za neosvajanje triju bodova preuzeo je trener Andrea Stramaccioni, čija je momčad vodila već od 5. minute golom Cristiana Chivua iz slobodnog udarca, da bi potom primili dva gola i kasnije morali spašavati čak i bod.
- Dobro smo započeli i naš je cilj bio spriječiti Torino da igraju onako kako žele. Poveli smo, ali su oni bili bolji od nas, a onda smo primili gol nakon greške (Guarin je izgubio loptu pred vlastitim kaznenim prostorom, op.a.). Takve su greške uvijek momčadske greške. Zašto ih nazivam momčadskima? Jer ne volim svaljivati krivnju na jednog igrača, a bila je to krivnja cijele obrane – rekao je Stramaccioni.
- Krivi smo i ja, vratar i Guarin. Svi mi dijelimo krivnju. Prosuli smo vodstvo.
O ciljevima momčadi do kraja sezone Stramaccioni kaže:
- Naš je cilj osvajanje trećeg mjesta, bez obzira doveli pojačanja ili ne. Stanje na ljestvici vrlo je tijesno i protiv Torina smo propustili priliku – dodao je trener trenutno četvrtoplasirane momčadi Serije A koja za trećeplasiranim Lazijem zaostaje tri boda, ali za kojim petoplasirani gradski rival Milan također zaostaje tek tri boda.
Prodje i danasnji dan al nikog ne kupismo 
Sent from my ST21i using Tapatalk HD

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ako zelimo da napredujemo moramo izmjeniti dosta igrackog kadra, dosta nasi igraca je istrosena roba stari bez zelje neke za pobjedom i morala, kada bi zamjenili ove igrace imali bi tek tada neki prostor za napredak a ovako sada kako je stvari samo stagniraju (toplo/hladno) :
Samuel Walter Adrian
Jonathan Cicero Moreira
Chivu Cristian
Stankovic Dejan
Mudingayi Gaby
MacDonald Mariga Wanyama
Rocchi Tommaso
Cassano Antonio ?
Milito Diego Alberto ?
Cambiasso Esteban Matias ?
a nasa uprava umjest da se rijesi klocova ona njih dovodi a prodaje malde talentovane igrace i kako ce neko doci u inter kada se rjesis tako lako nekog igraca koji je buducnost ekipe pored ovi klocova normalno da mali nema mjesta za napredak. Mozda zvucim hladno ili nesto ali svi igraci Intera su mi dragi ali kada je red da se nesto promjeni niko nije veci od INTERA.
A evo Cou kao u stand-by dok se ne vidi sto ce biti sa Paulinhom ???
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104966" onclick="window.open(this.href);return false;
Samuel Walter Adrian
Jonathan Cicero Moreira
Chivu Cristian
Stankovic Dejan
Mudingayi Gaby
MacDonald Mariga Wanyama
Rocchi Tommaso
Cassano Antonio ?
Milito Diego Alberto ?
Cambiasso Esteban Matias ?
a nasa uprava umjest da se rijesi klocova ona njih dovodi a prodaje malde talentovane igrace i kako ce neko doci u inter kada se rjesis tako lako nekog igraca koji je buducnost ekipe pored ovi klocova normalno da mali nema mjesta za napredak. Mozda zvucim hladno ili nesto ali svi igraci Intera su mi dragi ali kada je red da se nesto promjeni niko nije veci od INTERA.
A evo Cou kao u stand-by dok se ne vidi sto ce biti sa Paulinhom ???
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=104966" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
- stomaklija
- Kontakt:
Vidim ima dosta ovdje onih koji brljave treba dovesti ovoga ili onoga. Inter ima 95% ekipe 1 ili 2 covjeka jos trebaju. Ono sto ne valja u Interu jeste TRENER!!! NIsam vidio defanzivnijeg i pic.... lika, kada treba da napada i lomi protivnika on uvodi Cambia ili jos nekog defanzivnijeg. Za njega su jos uvijek juniori i to je to. Na klupi treba neko ko moze iskoristiti potencijal Intera kojeg svakako ima.
da budemo ozbiljna ekipa trebaju nam igrači na idućim pozicijama
_____________Handanović____________
?????____(Rannochia)__Juan Jesus___?????
_________Guarin_____???????__________
??????_________????????___________???????
______________(Milito)________________
ovi u zagradama ne spadaju ovdje, ali nekako sam ih uguro 

_____________Handanović____________
?????____(Rannochia)__Juan Jesus___?????
_________Guarin_____???????__________
??????_________????????___________???????
______________(Milito)________________

#SuningOUT
Gazzetta: Branca ponudio Silvestrea za Icardija 
Nemoguce da ovo prodje

Nemoguce da ovo prodje

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Sta znas, mozda u slobodno vrijeme ovi iz Sampe koriste neke droge pa prihvate, let's hope. 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma nisu nam dali Polia kada samo pare nudili a kamo li ovog kloca hhhh al hope 

Svi se pojacavaju samo nasi nesto mudruju 

FORZA INTER!
FORZA INTER!
Mi prodajemo, mi cemo zalet uhvatit na ljeto.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ja sam gledao jednom ovog lika -YOUSSOUF MULUMBU- u WBA i stvarno me iznenadio lik svojom igrom pa da li je jos iko od vas ga gledao?
Tritolone je napisao/la:Mi prodajemo, mi cemo zalet uhvatit na ljeto.

lavoriamo vediamo lavoriamo vediamo,a luglio a luglio

FORZA INTER!
FORZA INTER!
Paulinho’s agent: “Paulinho will not leave”
Eh sad da li cemo stopirati Coutinhov transfer bas me zanima, i cisto sumnjam 

inace ?
Un sogno sempre più difficile da realizzare. L’Inter ha praticamente ceduto Coutinho e vuole Paulinho. Non c’è però grande ottimismo, non sarà una trattativa facile. L’Inter ha mandato un emissario in Brasile, sta parlando con il Corinthians. Nella notte comunicherà all’Inter il prezzo del brasiliano, quanto costa esattamente tra clausole, agenti e fondi. L’Inter poi deciderà se prenderlo, se far partire la missione. Ma tra tempi ridotti e richiesta alta del club, dall’Inter non trapela ottimismo.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Coutinho je vec sletio u Liverpool,sutra medicinski pregledi.JohnLowe je napisao/la:Paulinho’s agent: “Paulinho will not leave”
![]()
Eh sad da li cemo stopirati Coutinhov transfer bas me zanima, i cisto sumnjam
Agent: “Paulinho Not Leaving.” Inter Not Surrender However
Robert Calenda je covjek kojeg je Inter poslao na pregovore za Paulinha,ali ovi su odlucni da ga ne puste.
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 29 jan 2013, 00:01, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Tocno sam znao da ce se ovo desit, koji amateri 

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trito nije sve tako crnoTritolone je napisao/la:Tocno sam znao da ce se ovo desit, koji amateri

Longo Wants To Return To Inter Now
He seemed to destined to stay at Espanyol but according to Sky, Longo has changed his mind and wants to return to home, to Inter. The Italian striker, according to Gianluca Di Marzio, has asked Inter to terminate the loan and take him back to wear the black and blue shirt. If this happens, Livaja will be sold to Eintracht Frankfurt in negotiations for June, but for June.
Evo vice Milita yebo ih Roki

FORZA INTER!
FORZA INTER!
nisi skontao,rekli su da ce im dat Silvestrea do jula ako ce imat prednost nad ostalim da dovedu na ljeto Icardija,,a ovi sigurno ako im se svidi Silvestre mogu se nekako dogovorit da im Inter ne daje svu lovusanjingr je napisao/la:Gazzetta: Branca ponudio Silvestrea za Icardija
Nemoguce da ovo prodje
Inviato dal mio iPad con Tapatalk HD
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 29 jan 2013, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.