Nemoj biti naivan brateInatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 sep 2025, 13:26Ma imaju brate zamah da se pobiju za PL, cekali su godinama ovo. Sumnjam da su spremni ovo prodati.harden je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:52Tosk sad pobjeduje da moze na proljece prodavati, onaj Djekanovic je smece jednonebeskasila je napisao/la: ↑27 sep 2025, 19:57Izgleda Zericu pasu kritike. Jer dok ga kritikujemo on nam vrati pobjedom. Svaki bod je bitan,pogotovo na strani. Steta za Igman i Tuzlu ali sta je tu je. Pripremiti se za Celik, i ostaviti srce na terenu. Ovdje se i dalje nista ne zna osim da Tosk melje sve redom. Meni ih lijepo vidjeti na prvom mjestu.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Drug , zapitaj seInatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 sep 2025, 13:26Ma imaju brate zamah da se pobiju za PL, cekali su godinama ovo. Sumnjam da su spremni ovo prodati.harden je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:52Tosk sad pobjeduje da moze na proljece prodavati, onaj Djekanovic je smece jednonebeskasila je napisao/la: ↑27 sep 2025, 19:57Izgleda Zericu pasu kritike. Jer dok ga kritikujemo on nam vrati pobjedom. Svaki bod je bitan,pogotovo na strani. Steta za Igman i Tuzlu ali sta je tu je. Pripremiti se za Celik, i ostaviti srce na terenu. Ovdje se i dalje nista ne zna osim da Tosk melje sve redom. Meni ih lijepo vidjeti na prvom mjestu.
Je li bolje zgrnuti lovu ili
Potrositi sve i jos da ti i to bude nedovoljno da opstanes u PL, pa se jos i zaduzivati
- superFrankie
- Kontakt:
Kako mislis jos samo par kola, ima jos skoro 2 mjeseca za igratinebeskasila je napisao/la: ↑28 sep 2025, 14:41Mi kuci moramo dobiti Celik. Ostalo je jos samo par kola do kraja polusezone, i msm da je malo glupo sto su ligu ovolilo skratili. Samo 26 kola, prevelika je pauza izmedju. Ovdje ce sve na kraju biti u bod dva. Imamo ekipu, vidi se, kad se sve postavi kako treba, znaju igrati. Ne znam jel im plata kasnila pa su mslo i oni srali, ali nadam se da nisu te stvari u pitanju i ds imaju sve uredno. Kuci vise kiksati ne smijemo.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma drug sve to stoji, ali onda ovo sto mi gledamo nikakvog smisla nema. Ja ih licno ne mirisem nesto, jel imam neki osjecaj da nas kao i vecina ne vole. Ali za jednu malu sredinu oni imaju sve, privredu, ozbiljne ljude u i oko kluba i sto je najvaznije navijace.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:11Drug , zapitaj seInatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 sep 2025, 13:26Ma imaju brate zamah da se pobiju za PL, cekali su godinama ovo. Sumnjam da su spremni ovo prodati.
Je li bolje zgrnuti lovu ili
Potrositi sve i jos da ti i to bude nedovoljno da opstanes u PL, pa se jos i zaduzivati
Bomba im je ova ekipa, ako je tako kao sto se prica treba vec pikirati neke igrace za nas.
Zna li neko sta se desava sa onim malim spicem iz Sanskog Mosta, trebalo bi da je kvalitetan igrac. Valjda i cokoladnog vidimo sljedece kola na djelu, Neri nam ga opasno nahvalio.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Zna li iko dokle su oni sa stadionom ?
-
- Kontakt:
Odigrano 6 kola, jos 7 i gotova polusezona. I onda 4 mjeseca pauze. Ima li to smisla?superFrankie je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:13Kako mislis jos samo par kola, ima jos skoro 2 mjeseca za igratinebeskasila je napisao/la: ↑28 sep 2025, 14:41Mi kuci moramo dobiti Celik. Ostalo je jos samo par kola do kraja polusezone, i msm da je malo glupo sto su ligu ovolilo skratili. Samo 26 kola, prevelika je pauza izmedju. Ovdje ce sve na kraju biti u bod dva. Imamo ekipu, vidi se, kad se sve postavi kako treba, znaju igrati. Ne znam jel im plata kasnila pa su mslo i oni srali, ali nadam se da nisu te stvari u pitanju i ds imaju sve uredno. Kuci vise kiksati ne smijemo.
Ma niko nista, ja dok sam bio tu svaki drugi dan slikao, ako neko moze prohodati do stadiona uslikati par slika mislim da nije problem.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Centralni dio zavrsen mada nisam siguran da su stolice i pricvrscene. Lijevo sve poskidane i saprano ali nije jos ni prefarbano. Desno nije nista jos dirano
nisu pricvrscene, mislim da to ide tek kad se sve poredaju i ustimaju boje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Na ovaj članak sam slučajno naišao, za one koji su zainteresirani da pročitaju o braći Damiloli i Jomiloju iz Nigerije koji su potpisali. Interesantno. Malo se vidi iza stadion. Ima li neko više informacija? Za one koji prate malo više, jesmo li ranije dovodili igrače iz Nigerije i kako je to prošlo? Hvala unaprijed.

Članak: https://www.thisdaylive.com/2025/09/28/ ... tvo-bihac/

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ogboke je Nigerijac bio ja mislim, tanak dosta. Kad ugledah ovog u odijelu trznuh se da je kakva prica o investitorudenza je napisao/la: ↑28 sep 2025, 21:55Na ovaj članak sam slučajno naišao, za one koji su zainteresirani da pročitaju o braći Damiloli i Jomiloju iz Nigerije koji su potpisali. Interesantno. Malo se vidi iza stadion. Ima li neko više informacija? Za one koji prate malo više, jesmo li ranije dovodili igrače iz Nigerije i kako je to prošlo? Hvala unaprijed.

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Skinute su sve stolice, bar po ovoj slici sa zvanicne stranice.
Izgledaju mi dosta mlado i ne mogu naći nikakve članke o njima na nettu, pitanje je koliko dugo će trebati da dobiju papire da mogu igrati, najvjerovatnije pred kraj polusezone ?
Ovi ako zaigraju ikad bice dobro
Ovi mogu jedino u drugom dijelu sezone, u ovom tesko da ce moci.
Ne zna se ni koje pozicije igraju ni koliko godina imaju.
Čestitke na pobjedama u kupu i ligi. Ne umanjujući važnost pobjeda, Goražde je nivo ispod, dok su Hadžići jedino mjesto gdje nema nikakvog pritiska. Volio bih da me Žera demantuje i da dobije sve utakmice do kraja sezone, jer ispred svega uvijek stavljam uspjeh Jedinstva. Pobjedom kući protiv Čelika bi ovjerili ove dvije pobjede, dok bi porazom vratili u istu poziciju u kojoj smo bili nakon domaće poraza od Tuzle. Ponovio bih da liga ima samo 14 ekipa i sa bez obzira na pravilnike odluka o reorganizaciji se poznavajući ovaj savez može donijeti u sred sezone uz određeni akt ili uredbu, a ovo pričam iz prve ruke. Dobra stvar je ta što su klubovi u RSu većinom u rasulu, pa Vico razmišlja kakav bi to model bio da ih može zaštiti.
Neki komentari su me poprilično udaljili od ovoga foruma i samim tim je u moja aktivnost opala, jer tamo gdje se ne prihvata tuđe mišljenje nema napretka, ovdje ko suprotno misli odmah je protivnik kluba, iako se izrazi na normalan način potkrijepljen nekim vidom dokaza.
Igrači iz Afrike u ovome slučaju iz Nigerije su uvijek bili mačak u vreći, nekad se može samo tako ubosti sa njima, a nekad se desi da imaju ove live. Samo bilo bi bezze da odu džabe ako se pokažu, a Jedinstvo im pruža priliku.
Neki komentari su me poprilično udaljili od ovoga foruma i samim tim je u moja aktivnost opala, jer tamo gdje se ne prihvata tuđe mišljenje nema napretka, ovdje ko suprotno misli odmah je protivnik kluba, iako se izrazi na normalan način potkrijepljen nekim vidom dokaza.
Igrači iz Afrike u ovome slučaju iz Nigerije su uvijek bili mačak u vreći, nekad se može samo tako ubosti sa njima, a nekad se desi da imaju ove live. Samo bilo bi bezze da odu džabe ako se pokažu, a Jedinstvo im pruža priliku.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Novac za radnu dozvolu ali ne treba da cudi s obzirom koji je menadzer ukljucen u transfere nigerijaca..Svakako nece vidjeti terena
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Neri nemoj mi te price, ti ovdje kao stari forumas uvijek imas pravo reci sta mislis pa taman i da je pogresno. Nema udaljavanja.NeRi_K je napisao/la: ↑29 sep 2025, 11:53Čestitke na pobjedama u kupu i ligi. Ne umanjujući važnost pobjeda, Goražde je nivo ispod, dok su Hadžići jedino mjesto gdje nema nikakvog pritiska. Volio bih da me Žera demantuje i da dobije sve utakmice do kraja sezone, jer ispred svega uvijek stavljam uspjeh Jedinstva. Pobjedom kući protiv Čelika bi ovjerili ove dvije pobjede, dok bi porazom vratili u istu poziciju u kojoj smo bili nakon domaće poraza od Tuzle. Ponovio bih da liga ima samo 14 ekipa i sa bez obzira na pravilnike odluka o reorganizaciji se poznavajući ovaj savez može donijeti u sred sezone uz određeni akt ili uredbu, a ovo pričam iz prve ruke. Dobra stvar je ta što su klubovi u RSu većinom u rasulu, pa Vico razmišlja kakav bi to model bio da ih može zaštiti.
Ta jedinstvena liga bi isla samo na ruku nasim klubovima i nije mi jasno sto od toga se pravi bauk. Pa klubovi iz manjeg entiteta su u triput goroj situacija, meni je puno draze gledati TOSK i Bratstvo nego bilo koji klub iz manjeg entiteta.
Daj da zavrsimo sto smo krenuli, ojacamo omladinsku skolu, popravimo infrastrukturu i dovedemo klub na neki nivo. Ja sam cuo da je Sedic poslao pismo tj. molbu potencijalnim invenstitorima i da je sa jedne adresa stigla pozitivna vijest. Samo sto se izgleda o tome jos ne smije govoriti.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Malo sam upućen u svijet investicija i potvrdan odgovor na mail ništa još ne znači, bio sam svjedok gdje su milionske investicije propadale zbog grešaka u slovkanju i nečijeg neurednog stola. Zato dok ne padne potpis sve je to u zraku što se tiče nekih preuzimanja i ozbiljnih investicija...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:34Neri nemoj mi te price, ti ovdje kao stari forumas uvijek imas pravo reci sta mislis pa taman i da je pogresno. Nema udaljavanja.NeRi_K je napisao/la: ↑29 sep 2025, 11:53Čestitke na pobjedama u kupu i ligi. Ne umanjujući važnost pobjeda, Goražde je nivo ispod, dok su Hadžići jedino mjesto gdje nema nikakvog pritiska. Volio bih da me Žera demantuje i da dobije sve utakmice do kraja sezone, jer ispred svega uvijek stavljam uspjeh Jedinstva. Pobjedom kući protiv Čelika bi ovjerili ove dvije pobjede, dok bi porazom vratili u istu poziciju u kojoj smo bili nakon domaće poraza od Tuzle. Ponovio bih da liga ima samo 14 ekipa i sa bez obzira na pravilnike odluka o reorganizaciji se poznavajući ovaj savez može donijeti u sred sezone uz određeni akt ili uredbu, a ovo pričam iz prve ruke. Dobra stvar je ta što su klubovi u RSu većinom u rasulu, pa Vico razmišlja kakav bi to model bio da ih može zaštiti.
Ta jedinstvena liga bi isla samo na ruku nasim klubovima i nije mi jasno sto od toga se pravi bauk. Pa klubovi iz manjeg entiteta su u triput goroj situacija, meni je puno draze gledati TOSK i Bratstvo nego bilo koji klub iz manjeg entiteta.
Daj da zavrsimo sto smo krenuli, ojacamo omladinsku skolu, popravimo infrastrukturu i dovedemo klub na neki nivo. Ja sam cuo da je Sedic poslao pismo tj. molbu potencijalnim invenstitorima i da je sa jedne adresa stigla pozitivna vijest. Samo sto se izgleda o tome jos ne smije govoriti.
-
- Kontakt:
Kakva jedinstvena liga,nema od toga nista. Eventualna Odluka o spajanju mora biti na snazi prije pocetka prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.