Safet Sušić - Pape

FCS
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la FCS » 23 sep 2013, 15:28

velez_mostar je napisao/la:Nista drugo nismo mogli ni ocekivat od Susica..sramota!!

Ima boljih igraca koji zasluzuju priliku, ali tu je familija koja se mora zbrinut preko ledja repke, fuj!

Seoska lola na celu repke koja hinjavo radi samo za sebe, i koristi igracki kadar i potencijal repke za svoj interes.

I nedavno je u emisiji izjavio da su ga zvali i prije u repku ali nije htio dok nije ojacala, i javno je priznao da gradi karijeru.

Ako vec gradi svoju karijeru ne mora i familiju gurat.
Nazalost je tako, meni najdrazi igrac ikada ali trener :oops: :oops: :oops:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 sep 2013, 15:29

"Normalno je da je standardni igrač Hajduka kandidat za reprezentaciju. I Vršajević također, i on je blizu udarne postave. Tinu su vrata otvorena, igrat će već protiv Argentine u St. Louisu. Zoran Kvržić iz Rijeke je vrlo zanimljiv igrač, znam da ima bosanski pasoš i učinit ćemo sve da ga dovedemo. Doći ću na prvu njegovu utakmicu, vjerovatno u Zagreb", kazao je Sušić.

Inače je Češka liga slaba liga, zato i imaju predstavnika u Ligi prvaka. Hajduk je elita dok mu Gruzijci ne dođu.

Nemaš napadača, šta će nama Zec i Mahmutović.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 23 sep 2013, 15:33

ciza je napisao/la:a sta zelite da kaze? Dok nenabavimo desnog beka jer ga proizvest ne znamo zvace Avdiju.Sta treba rec dovescu vam zabaletu ,Ivanovica,srnu?
radije neka cuti!! ne moze reci da je ceska liga losa, a mi imamo igrce iz hrvatske, turske i slicnih liga. Liga ne treba da bude najmjerodavnija, najbitnije u svemu je profil tog igraca, da li bi ili ne unaprijedio igru i kvalitet nase reprezenacije, ali je to za safeta misaona imenica, jer da nije ne bi istovremeno imao na terenu misketa, pjanica i medunjanina.
Volim te Bosno!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 23 sep 2013, 15:33

Uredu je to da Pape pozove Tina i Kvrzica za Argentinu al trebao bi jos neke igrace dodati jer te priateljske tekme su prava prilika za testiranje potencijalnih igraca.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 sep 2013, 15:35

Amar Dzeko je napisao/la:Izjavio je i ovo: "Normalno je da je standardni igrač Hajduka kandidat za reprezentaciju. I Vršajević također, i on je blizu udarne postave."

mrak na oci :(

Al yebiga alternativu za Mujdzu osim Avdije ni nemamo.
kako nemamo? Dilaver igra tu poziciju,Bicakcic takodjer moze za nevolju igrati tu poziciju.Neka pozove Zukanovica i Cocalica kao alternative za nedaj Boze Bicu i Spahu i rijesen problem.Nismo valjda toliko baksuzi da se sva 3 igraca povrijede.Sto se Vranjesa tice,sve zavisi kada ce uci u formu.

A sto se tice Tina,ne znam cemu njegovo guranje u A repku kada jos uvijek moze igrati za U21,zar upravo Susic nije govorio da igrac ne smije preskakati selekcije.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 sep 2013, 15:37

Nije Dilaver nista bolji od Avdije.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 sep 2013, 15:42

daj pape jos i bukvu i eto nam pola hajduka u reprezentaciji :roll:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 sep 2013, 15:43

TMovac je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Izjavio je i ovo: "Normalno je da je standardni igrač Hajduka kandidat za reprezentaciju. I Vršajević također, i on je blizu udarne postave."

mrak na oci :(

Al yebiga alternativu za Mujdzu osim Avdije ni nemamo.
kako nemamo? Dilaver igra tu poziciju,Bicakcic takodjer moze za nevolju igrati tu poziciju.Neka pozove Zukanovica i Cocalica kao alternative za nedaj Boze Bicu i Spahu i rijesen problem.Nismo valjda toliko baksuzi da se sva 3 igraca povrijede.Sto se Vranjesa tice,sve zavisi kada ce uci u formu.

A sto se tice Tina,ne znam cemu njegovo guranje u A repku kada jos uvijek moze igrati za U21,zar upravo Susic nije govorio da igrac ne smije preskakati selekcije.
Cocalic treba da ganja poziciju rahimicu i Zahirnovicu.
Nama umjesto avidje treba igrac koji je desni bek dok ga ne nadjemo zvace njega.
U napadu imamo dva klasna napdaca, koga god da zovne nece zaigrat u ove dvije utakmice.A za Brazil nek zove treceg.
Said Husjenovic da je pozvan HNL bi bio top liga,ali relano Kvrezic zasluzuje poziv prije njega.

KOd nas bi mjenjali napdaca za golmana,beka za veznog,spica za trenera,selektora za sekretara itd..

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 sep 2013, 15:45

Ne znam ljudi šta vi mislite ali meni se ova odluka Papeta nikako ne sviđa. Zvati ovog Sven-Sušića protiv Argentine, bez obzira što je prijateljska je malo :? :?
Ajde za Vršajevića ima opravdanje, a to je da nemamo nikoga drugog na toj poziciji, ali za ovog malca se ne može reći. Igra pozicije koje su u našoj reprez. dobro popunjene, a on je još uvjek na nivou Hajduka. To jest veliki klub, ali zadnjih godina su daleko daleko od dobrog.
Gledajući po toj logici, postoji još igrača - boljih igrača koji su zaslužili poziv, ali ovako svi znamo kako izgleda što Pape poziva svog bratića u tim protiv jedne Argentine. Ja sam se nadao jednom napadaču, jer stvarno sam i zaboravio ko nam je tu poslije Džeke i Vede.
Ne valja ovakva odluka, barem za mene.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 23 sep 2013, 15:47

Ja kad god pljujem po Papetu zbog njegovih retardiranih izjave odmah me napadaju, evo sad 2 stranice pljuvanja i niko nista :roll:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 sep 2013, 15:47

Amar Dzeko je napisao/la:Nije Dilaver nista bolji od Avdije.
Mozda nije bolji ali je mladji i samim tim perspektivniji. Ukoliko se radi o 2 igraca priblizinih ili istih kvaliteta ja bi uvijek dao prednost mladjem.Jer mladji ima sanse da postane jos bolji,dok ovi stariji igraci od 27-28+ godina mogu samo stagnirati.Dok Dilaver sa svoje 22 godine moze napredovati.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 sep 2013, 15:51

Jbo te Tino :twisted: :twisted:

Imamo tonu otpada u reprezentaciji kojeg se moramo rješiti do Brazila tj. zamjeniti ih boljim igračima ti ćeš sad zvati bratića na čijoj poziciji smo najjači + ako je promjenio papire on može kod Jagodića u mladu repku, svakako bi tamo bio korisniji :roll: :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 sep 2013, 15:55

TMovac je napisao/la:
Mozda nije bolji ali je mladji i samim tim perspektivniji. Ukoliko se radi o 2 igraca priblizinih ili istih kvaliteta ja bi uvijek dao prednost mladjem.Jer mladji ima sanse da postane jos bolji,dok ovi stariji igraci do 27-28+ godina mogu samo stagnirati.Dok Dilaver sa svoje 22 godine moze napredovati.
Slazem se, ali to mozda poslije ovog ciklusa i SP-a. Trenutno mijenjati igrace koji su tu cijeli jedan ciklus ili dva je glupo.

A sto se tice Dilavera, on je rezerva u Austriji, barem sto se tice ovih utakmica u LP, a to ipak govori da on ne moze biti zamjena Mujdzi. I njegov klub, iako nastupa u LP nije nista posebno, jer je Dinamo realno bio puno bolja ekipa u onom dvomecu, a eto on ni tu nije standardan.

Mlad je, kao sto kazes, moze napredovati, ali trenutno sam misljenja da je Vrsajevic bolje rijesenje od njega.
Ustvari obojica su lose rijesenje. :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 sep 2013, 15:57

Kakav Dilaver, pogledajte mu samo ocjene za nastupe :roll:

Austrijska liga nije nimalo jača od HNL-a.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 sep 2013, 15:59

Treba generalni sekretar pod hitno objavit Silenzio Stampa. Susic ako ovako nastavi sa svojim nevjerovatnim izjavama sebi ce stvorit vise neprijatelja, a atmosfera u reprezentaciji ce se pogorsat zbog nasih bajnih novinara. Inace mislim da Susic pocinje gubit konce u reprezentaciji, prvo katastrofalna postavka igre u dvomecu, onda ne zeli da vidi svoje greske, nepotrebno se inati zbog Svrsajevica, mislim da je potpao pod interes odredjenih menadzera, oko reprezentacije se pocinju muvati neki fudbalski anonimusi tipa Hadzic i Tino-Sven, onda izjava o barazu, da je avdija blizu prve udarne proleterske :lol: boze me sacuvaj. Jedino sto je ispravno je da pozove ovog Kvrzica, momak se pokazao kao odlican protiv solidnog bundesligasa, i mislim da mu treba dat priliku vec sada protiv Vinšenšajna :lol: .

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 sep 2013, 16:01

Amar Dzeko je napisao/la: Slazem se, ali to mozda poslije ovog ciklusa i SP-a. Trenutno mijenjati igrace koji su tu cijeli jedan ciklus ili dva je glupo.

:
Ovo je najveća glupost što se može pročitati na forumima, kad neko napiše neka ga tu je od početka, ma da je kapiten ako ima neko bolji od njega on treba da igra i tu je kraj čitave priče ;)

Imaš desetak igrača koji su iznjeli kvalifikacije i oni treba da idu u Brazil ako budu zdravi, ostatak tima nas nije ničim zadužio da bi imao sigurno mjesto u avionu za Brazil ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 23 sep 2013, 16:02

Neutral je napisao/la:Kakav Dilaver, pogledajte mu samo ocjene za nastupe :roll:

Austrijska liga nije nimalo jača od HNL-a.
Ali je Austria mnogo jaca od Hajduka( usotalom izbacili su Dinamo koji je prvak Hrvatske)... jel bolje zvat rezervu od 22 godine iz Austrije koja igra ligu prvaka, il' iz Hajduka od 27 godina koji je LP vidio samo na TV-u.
Ovo za tino susica i kvrzica presmijesno... hajd sto zove od brata igrace nego je poceo i familiju zvat'...bar 10 igraca je prije zasluzilo poziv od t.susica i kvrzica

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 23 sep 2013, 16:04

TMovac je napisao/la:
Mozda nije bolji ali je mladji i samim tim perspektivniji. Ukoliko se radi o 2 igraca priblizinih ili istih kvaliteta ja bi uvijek dao prednost mladjem.Jer mladji ima sanse da postane jos bolji,dok ovi stariji igraci od 27-28+ godina mogu samo stagnirati.Dok Dilaver sa svoje 22 godine moze napredovati.
+1

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 sep 2013, 16:04

legenda reala je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la: Slazem se, ali to mozda poslije ovog ciklusa i SP-a. Trenutno mijenjati igrace koji su tu cijeli jedan ciklus ili dva je glupo.

:
Ovo je najveća glupost što se može pročitati na forumima, kad neko napiše neka ga tu je od početka, ma da je kapiten ako ima neko bolji od njega on treba da igra i tu je kraj čitave priče ;)

Imaš desetak igrača koji su iznjeli kvalifikacije i oni treba da idu u Brazil ako budu zdravi, ostatak tima nas nije ničim zadužio da bi imao sigurno mjesto u avionu za Brazil ;)
Pa mozda si upravu kad je u pitanju dolazak recimo Kolašinca, ali mijenjanje Vrsajevica, Zahirovica za recimo Cocalica i Dilavera bi bila obicna glupost.
Ronaldo - Isco - Bale

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 sep 2013, 16:08

Svi govorite da nemamo zamjenu za Mujidžu, a niko ne spominje Bešića koji je donedavno bio najveći naš talenat i najbolji igrač mlade repke. A Safet ga je iz samo njemu poznatih razloga odpisao.
Može igrati vrlo dobro zadnjeg veznog i desnog beka ti. dvije pozicije gdje smo najtanji.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.