FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Dokle god se bude izmisljala topla voda, imacemo ovakva sr..ja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kad god se nervirate samo se sjetite da igrače Bayerna boli ****. Ja se upravo zbog toga i nerviram, ali ono nema smisla jer eto njih boli ****, a mi se nerviramo, nema logike.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 10 feb 2024, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Imal Kim uopste lijevu nogu? Prije kontre Kim nesto vuce loptu, pogresno dodaje i odmah kontra

Dolazi na naplatu promasena transfer politika.
Zadnja izmjena: Lenaa, dana/u 10 feb 2024, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Centre forward
- Kontakt:
Jeste li primijetili "trk" Sanea kad je neko od naših ukr'o loptu i kren'o u napad. Ono je za zatvora.
Treb'o je proslavit' k'o da mu je zadnji. Zaslužio je, a i naši takodje.600 je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:57Upravo tako a nas najbolji desni bek igra kod njihCentre forward je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:54Kim je umoran, vidi se na njemu, k'o da je prije pola sata bio na betonaži. Upamecano IQ kao i TT otp, a Englez u strahu da ne napravi neku grešku, napravit' će je. Najspremniji sjedi na klupi. Ironija.
Taktika, snadjite se sami u ovoj novoj formaciji. Izgubljeni k'o abdest.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Dovedeš desnog beka koji se još nije navikao na igru u Njemačkoj, ekipu i sistem, onda postaviš 5-3-2 taktiku koju nisi sto godina igrao a onda tog igrača postaviš kao lijevog beka u značajnoj utakmica gdje taj isti ispada.
Šta očekivati od ekipe u kojoj igra jedan Pavlović grob te pišao. Lik dizelaš mrtvi, novi GAUDINO, ovdje čitam da ga hvale. Lik u mlađim reprezentacijama k od igrača i nije nigdje prolazio a ovdje kao da je novi Veratti.
Sane kakav god da je, ipak ima statistiku, trudi se, drugo krilo ne postoji.
Najvažnija karika koja nedostaje Bayernu je kreator igre. To je trebao s AMC bit Musiala koji stagnira ove sezone kao da je prešao u United pa je nestao s sportskih tv ekrana (Anthony, Sancho, Beek itd).
Kakva sterilna i k igra, apsurdno.
Dier beton igrač, školovan, totalno van sistema za Bayern s dosta pasova iz odbrane, Ligt bez razloga na klupi.
Kupna igrača sličnog Thiagu je "must" a svakako će doći do smjene trenera osim u slučaju osvajanja LP što je u ovom trenutku nemoguća misija.
Šta očekivati od ekipe u kojoj igra jedan Pavlović grob te pišao. Lik dizelaš mrtvi, novi GAUDINO, ovdje čitam da ga hvale. Lik u mlađim reprezentacijama k od igrača i nije nigdje prolazio a ovdje kao da je novi Veratti.
Najvažnija karika koja nedostaje Bayernu je kreator igre. To je trebao s AMC bit Musiala koji stagnira ove sezone kao da je prešao u United pa je nestao s sportskih tv ekrana (Anthony, Sancho, Beek itd).
Dier beton igrač, školovan, totalno van sistema za Bayern s dosta pasova iz odbrane, Ligt bez razloga na klupi.
Kupna igrača sličnog Thiagu je "must" a svakako će doći do smjene trenera osim u slučaju osvajanja LP što je u ovom trenutku nemoguća misija.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 feb 2024, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mijenjaj hajvanu, dok nisi primio 3 do poluvremena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zamislite kakav je to trenutak došao da nam dragi Omer piše ovako nervozno.
What a time to be alive

On je bas danas odlucio izvesti 3 nazad 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
TT pogrijesio, igras citavu sezonu 4 nazad i sad odjednom mijenjas na 3 pa ti bokovi konstantno prazni. Rupamecana stavlja zbog brzine da igre, a dzaba kad je on glup ko qrac i mentalna ameba.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Drago mi je sto je bas on zabioBundesliga je napisao/la: ↑10 feb 2024, 18:58Popisa ih otpadak i ne slavi. Posteno. I to opet Rupamecano lopta kroz noge, a centarsut niko ne izlazi da blokira.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Yebo svoju mater ovaj Upamecano sto mi zivce vadi.
- Centre forward
- Kontakt:
Sreća Wirtz nije zapeo, k'o malo mu i žao potencijalno budućeg kluba. Dugo neki Nijemac nije im'o onakav pas.
Mi ćemo sad otp srljat', oni će čekat' naše greške, a nije da ih neće bit'. Sir potpuno odsječen.
Upamecano vcrs treba napustit', ne Bayern, neg' kompletan fudbal.
Mi ćemo sad otp srljat', oni će čekat' naše greške, a nije da ih neće bit'. Sir potpuno odsječen.
Upamecano vcrs treba napustit', ne Bayern, neg' kompletan fudbal.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Slazem se sve sem Pavlovica. Nije smio njega staviti u ovakvim utakmicama jer nema iskustvo ni petlju. Tuhel ga je gurnuo u vatru i on je sami krivac jer ne zna procjeniti situacija.Neutral je napisao/la: ↑10 feb 2024, 19:01Dovedeš desnog beka koji se još nije navikao na igru u Njemačkoj, ekipu i sistem, onda postaviš 5-3-2 taktiku koju nisi sto godina igrao a onda tog igrača postaviš kao lijevog beka u značajnoj utakmica gdje taj isti ispada.
Prije bih rekao da je potcijenio Leverkusen
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Kakve veze ima ovdje Pavlovic i s cim? TT-ova krivica. Prvo 3 nazad, drugo Rupamecano, trece koji ce ti qrac Sejo Boj na lijevom wingbeku.
Upamecano bi bio najbolji igrač kod Citya. Kod nas s ovakvom igrom je rupa nad rupama i kao takav je davno trebao bit bivši igrač.
Bayern se u budućnosti mora odlučiti kako će igrati, preko krila uz pomoć bekova što je radio godinama s Lahkom, Riberyom i Robbenom, kroz sredinu uz pomoć krila u vaktu Thiaga ili ćemo igrati kao Seria A ekipa, čvrsto, šta se u napadu napravi.
Ovo je igra bez glave, repa i sistema.
I dosta više o bojkotu igrača, tu treba jedan igrač koji će im j mater tipa Bommel, Buyten (karakter), Jeremies, Effenberg i sl. Ovo sve neki manekeni, instagram tim.
Sretno svima u nastavku.
@600
Pratimo svi Bayern čitav život, ja od 1997/1998 sezone. Pavlović je dizelaš, ne može igrati na stepenu kojeg preferira Bayernu samo smo i k od ekipe. On treba ići na posudbu 1-2 godine, pa neka se negdje drugo iskazuje. Nama trebaju borci u vezi, nešto što je imao nekada Goretzka koji je nestao od povrede prije 2-3 godine.
De Ligt ima karakter predvonika, čovjek na klupi.
Čuj kakve veze ima Pavlović, holy fkn shit, nismo pole prešli, nemamo loptu u nogama, vezni red ne postoji, šta ima vezni red s tim
Vraćajte Gaudina, isti igrač po kvaliteti.
Bayern se u budućnosti mora odlučiti kako će igrati, preko krila uz pomoć bekova što je radio godinama s Lahkom, Riberyom i Robbenom, kroz sredinu uz pomoć krila u vaktu Thiaga ili ćemo igrati kao Seria A ekipa, čvrsto, šta se u napadu napravi.
I dosta više o bojkotu igrača, tu treba jedan igrač koji će im j mater tipa Bommel, Buyten (karakter), Jeremies, Effenberg i sl. Ovo sve neki manekeni, instagram tim.
Sretno svima u nastavku.
@600
Pratimo svi Bayern čitav život, ja od 1997/1998 sezone. Pavlović je dizelaš, ne može igrati na stepenu kojeg preferira Bayernu samo smo i k od ekipe. On treba ići na posudbu 1-2 godine, pa neka se negdje drugo iskazuje. Nama trebaju borci u vezi, nešto što je imao nekada Goretzka koji je nestao od povrede prije 2-3 godine.
Čuj kakve veze ima Pavlović, holy fkn shit, nismo pole prešli, nemamo loptu u nogama, vezni red ne postoji, šta ima vezni red s tim

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 feb 2024, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Da, sve je promasio danas, ostane nada da ispravi na poluvremenu ovu vratolomiju od formacijeBundesliga je napisao/la: ↑10 feb 2024, 19:14Kakve veze ima ovdje Pavlovic i s cim? TT-ova krivica. Prvo 3 nazad, drugo Rupamecano, trece koji ce ti qrac Sejo Boj na lijevom wingbeku.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Boey je bas podlegao pritisku, momak je prelos.
Jeb.ote ne mogu da vjerujem da svake sezone imamo debilne stvari koje moramo trpiti a ticu se osnova fudbala.
Jeb.ote ne mogu da vjerujem da svake sezone imamo debilne stvari koje moramo trpiti a ticu se osnova fudbala.
- Centre forward
- Kontakt:
Ne gine mu crveni do kraja.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Pratis Bayern od 98 pa pratim i ja pa sam samo realan. Gaudino ne znam da li ima i ligasku utakmicu u nasem dresu a Pavlovic za 9 utakmica zabio 2 gola i 2 asistencije + fudbal od prije nije isti kao i sada. Budi malo realan jer Pavlovic nije nimalo kriv ovdje nego Tuhel. Tuhel treba znati kada da Pavlovica forsiraNeutral je napisao/la: ↑10 feb 2024, 19:15Upamecano bi bio najbolji igrač kod Citya. Kod nas s ovakvom igrom je rupa nad rupama i kao takav je davno trebao bit bivši igrač.
Sretno svima u nastavku.
@600
Čuj kakve veze ima Pavlović, holy fkn shit, nismo pole prešli, nemamo loptu u nogama, vezni red ne postoji, šta ima vezni red s timVraćajte Gaudina, isti igrač po kvaliteti.
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.