Zar nije licemjerno tako govoriti o srbiji i cedi, a kod komšija bošnjaka priželjkivati neku navodnu građansko-ljevičarsku opciju?Tribalian je napisao/la:Ti volis da te neko tapse po ramenu, da prica ono sto volis da cujes, volis da te laze neko. Vecina ljudi to ne voli. A to da ce taj da pobedi , to druze neces da docekas.madridist je napisao/la:Ja nisam nikad krocio na tlo Srbije ali svaki puta kad su izbori nadam se da Ceda nesto napravi,dosad doduse zalud ali..![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: Chat
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- JohnCleese
- Kontakt:
Prelijepa pjesma velikog interpretatora i umjetnika

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Preseli se samo u Tuzlu i uclani u SDP, to je najcesci primjerak ljudskog bica ovdjeDex je napisao/la:Čuj do 40, ja ne planiram da umrem prije 90-te

- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo ne želim da postanem mrzovoljni starac kojem se dan svodi na plaćanje računa, gledanje dnevnika i laprdanja kako ništa, a posebno omladina ne valja.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Za sad od ove tri stvari samo račune plaćam, tačnije račun za kablovskurasavoje je napisao/la:Na dobrom si putu da postanes.

Btw neki dan sam u pola 8 otišao da platim račun, pola sata prije otvaranja same banke, a 24 njih se već naguralo pred ona vrata. Baš sam stao i prebrojao ih fino. Kad im sabereš godine možeš hladno dobacit nazad do pada zapadnog rimskog carstva

Sta cu kad nisam smio, napadose me i ja se jadan povio k'o vrba (ako postoji to poredjenje)...sekerbay je napisao/la: i ti onda obriso![]()
lipi spoiler.

Najveci problem je taj sto je dosta toga i bilo u spoilerima, pa je opet post bio poprilicno dug.

Očekivao sam da ti je san, da umreš kao mrzovoljni starac od srčanog udara, dok na njemu sjedi prostitutka s lašvanske petljeDonnie Darko je napisao/la:Samo ne želim da postanem mrzovoljni starac kojem se dan svodi na plaćanje računa, gledanje dnevnika i laprdanja kako ništa, a posebno omladina ne valja.

Kad ZDA osvoji Tuzlu, doselit ću setuzlak1987 je napisao/la:Preseli se samo u Tuzlu i uclani u SDP, to je najcesci primjerak ljudskog bica ovdjeDex je napisao/la:Čuj do 40, ja ne planiram da umrem prije 90-te

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Zar ne rece da ne placas vise racune.Donnie Darko je napisao/la:Za sad od ove tri stvari samo račune plaćam, tačnije račun za kablovskurasavoje je napisao/la:Na dobrom si putu da postanes.![]()
Btw neki dan sam u pola 8 otišao da platim račun, pola sata prije otvaranja same banke, a 24 njih se već naguralo pred ona vrata. Baš sam stao i prebrojao ih fino. Kad im sabereš godine možeš hladno dobacit nazad do pada zapadnog rimskog carstva

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš zanimljivo. Još da para imaš, šta ćeš bolje.Donnie Darko je napisao/la:Samo ne želim da postanem mrzovoljni starac kojem se dan svodi na plaćanje računa, gledanje dnevnika i laprdanja kako ništa, a posebno omladina ne valja.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A zamisli kako je meni kad dodjem i idem polozit pazar,sad ja imam prednost nad svim.I prolazim ja pored penzica koji pricaju o trenutnom stanju u drzavi,omladini koja ne radi i kako je u Titino vrijeme bilo najbolje.I kad me ugledam da idem ispred njega i stajem za salter,koncert zvizduka i uvreda ahahhahaha 11 sekjuritija ih ne moze smirit haahhaahahaha Kriiminalac i lopov zato i ima prednost hahahahaah reko buraz ako ne platim zakasnit ce ti penzija ahahahahahaaha

!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da li se putem euroExpressa može poslati laptop? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- IlProfessore
- Kontakt:
Prati li ko onog malog Ivana Pernara? 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Zašto da neko prati imbecila?IlProfessore je napisao/la:Prati li ko onog malog Ivana Pernara?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
NLB zar nebambus je napisao/la:A zamisli kako je meni kad dodjem i idem polozit pazar,sad ja imam prednost nad svim.I prolazim ja pored penzica koji pricaju o trenutnom stanju u drzavi,omladini koja ne radi i kako je u Titino vrijeme bilo najbolje.I kad me ugledam da idem ispred njega i stajem za salter,koncert zvizduka i uvreda ahahhahaha 11 sekjuritija ih ne moze smirit haahhaahahaha Kriiminalac i lopov zato i ima prednost hahahahaah reko buraz ako ne platim zakasnit ce ti penzija ahahahahahaaha![]()

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
http://www.alo.rs/banda-tinejdzera-silo ... danu/77553
Postaviti zice na granicu i zabraniti ulazak u EU

100% sportski i krajnje opušten potpis
Donnie Darko je napisao/la:Za sad od ove tri stvari samo račune plaćam, tačnije račun za kablovskurasavoje je napisao/la:Na dobrom si putu da postanes.![]()
uvijek je guzva,ali uvijek
Kad bih te ocjenjivao kao ti mene iz ovog posta bi se dalo zakljucit da si dobar komunista a qrac od covjeka.Tribalian je napisao/la:Hteo sam da kazem da ljudi obicno iz dosade prate te gluposti npr. odes na politicki forum iz Srbije i vidis tamo gomilu dzabalebarosa koji tupe qrac o svetskoj politici , analiziraju sve sto vide na tv-u a skoro da nemaju dodira sa spoljnim svetom i realnoscu, isto je kod vas na klix-u. Zato ti kazem da me cudi sto te toliko interesuje. A sport ne mesaj sa tim, sport je strastSlevinKelevra je napisao/la:
Ne kontam te...Isto bi mogao reci za bilo koji sport, 'koji qurac pratis gluposti'. I, ne... nisam.
a politika nije, politika je tupljenje qrca u svrhu lopovluka.
Pitao sam te da li si bio u USA , da vidim da se mozda tu ne krije kljuc tvoje ljubavi prema toj drzavi.
Ti volis da te neko tapse po ramenu, da prica ono sto volis da cujes, volis da te laze neko. Vecina ljudi to ne voli. A to da ce taj da pobedi , to druze neces da docekas.madridist je napisao/la:Ja nisam nikad krocio na tlo Srbije ali svaki puta kad su izbori nadam se da Ceda nesto napravi,dosad doduse zalud ali..![]()
Ne znam odakle ti pravo da ovako nadmeno pises o Muji ili Sulji iz tamo neke Bosne.
Ali Mujo i Suljo vise ne trebaju nicije odobravanje i tapsanje po ramenu.Tu si se zezno.
I da Cedo je ljudina covek na mestu docim premijer i predsjednik Srbije kad se malo film premota u stvari svoje glasace svrstavaju ondje gdje ti mislis da ja spadam.
Da skratim supacki ti je ovo bilo.
Nismo nikad kafu ili pivo popili .
Cedine sanse u Srbiji su manje od dumpovih u SAD znam to ali kad se zna o kakvim profilima ljudi se radi to dosta govori o Srbiji i SAD.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
RiNo je napisao/la:http://www.alo.rs/banda-tinejdzera-silo ... danu/77553
Kako retardirana država. Al yebo ti to, važna je jeftina radna snaga i multikulturalnost.Možda će se javnosti ovo činiti kao blaga kazna, ali za maloletnike one moraju da se fokusiraju na obrazovanje, a ne na kažnjavanje
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin