FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedEvil » 11 mar 2016, 21:16

THEC je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma libo me za njih,i njihovog straha od neuspjeha,pa na ovakav nacin traze izvlakusu,na namjestanju i sudijama,mene interesuje Saraj'vo da pocne vise igrat kako treba,jer ovo nije ni blizu onog sto je Jesa najavljivao,ovakvom igrom mi nista postic ni osvojit necemo,volio bi da grijesim,da te ne proziva sisoja na tv-u da prvi put sutas u 60.min :salut: :thumbup:
i ako nas je on prozvao za to automatski je istina jel ?
Nemora tebra biti istina,al ne treba nas ni prozivati pogotovo onaj debil koji i ne poznaje pravila ove igre :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 11 mar 2016, 21:22

zagorski je napisao/la:Nisu ni nasi cisti u ovome,to je i budala mogla skontati. Druga je stvar sto niko u ovoj ligi nit je cisci niti bolji.
Jadno je sve ovo i Liga i klubovi i sve.
Nazalost najveca istina
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 mar 2016, 21:23

Je li ko gled'o Rudar ove sezone, kakva im je igra, ko im je glavni igrac?

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 11 mar 2016, 21:23

Arežina bio sad ga nemaju
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 11 mar 2016, 21:29

joj cim se vi bavite, utakmice je namjestao seljo kao npr. protiv leotara, listica i to vise puta ovo 20 je regularno , a treba ga tuziti za ono kako smo dosli do titule pa nek prosipa šuplje po tuzli .

najveći klub u Bosni i Hercegovini je SARAJEVO :bih: :bow:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 11 mar 2016, 21:29

batigol777 je napisao/la:Neznam sta je tesko priznati ono sto svi znaju a to je husic javno rekao da se stima na svr strane Ovo za Vitez de zna da je istina Naravno da ce Vitez to demantovati. Sramota je da klub kao Sarajevo to radi a radi i ne samo oni vecina. Sloboda je to radila do ere Husrefa.
Ovo sto je rekao Husic je dobro ako se poradi na tome i konacno pocnr igrati fudbal.
Upravo tako, onaj ko misli da je neki klub cist je naivan, svi namjestaju i tako ce uvijek biti, prva Sloboda je kupila ulazak, jer drugacije nije mogla uci i to zna i Husic, pa njegov drugi klub, Simin Han, kakve cirkuse su oni radili.

I ono sto zamjeram nasim je ovaj rat preko medija, umjesto da se usute, oni sav prljavi ves izbacuju na povrsinu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 11 mar 2016, 21:30

Znači Sisoje je rekao ako Sloboda bude šampion,sve je regularno ,a ako mi budemo ili Zrinjski onda je nastinamno.I još jedan zaključak je da je Vitez riskirao radi nas da ispadne iz lige.Znači teorija je da odmah sud presudi u korist Husica.Znači Vitez je nama pustio u predzadnjem kolu i molila Boga da Zvijezda koja je bila ispala i kojoj nizašta nije trebalo otkine makar bod Mladosti koja je igrala kući i imala sve i svojim nogam.Ma bravo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 11 mar 2016, 21:32

Toliko smo kupovali, a titule uzimali Modrica, Brotnjo, Leotar... Husic trazi alibi 10 kola prije kraja. Najgore od svega sto ne spominje ni Siroki ni Zrinjski... On se uhvatio Sarajeva i samo pljuje. Ibrak jeste mafijoza i svasta je radio u klubu, ali nista manja mafija od Jelica iz Sirokog i ostale bagre iz vodecih klubova. Nijedna titula nije cista i nijedan klub. Odgovorno tvrdim da je kompletna liga korumpirana i da nijedan klub nije cist. To ptice na grani znaju. Pa ona kladjenja golamana Leotara na prelaz, izjave Bake u Trebinju nakon 3 ili 4 nula da se nismo ovako dogovrili... Cuvena utakmica Orasja i Zrinjskog itd...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 11 mar 2016, 21:32

joker90 je napisao/la:Ne oderu li Husica na sudu za ovo, ispast ce da je on u pravu, a Dino ce ispast pickica feminizirana kakvom ga i smatram! Kakvo izvinjenje Dino grob te yebo, frajer nam obruka klub ko sto nije niko za 70 godina???
+1
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2016, 21:39

J.ebo vas vise sisati dijasporac.Covjek se javno ogradio u slucaju neuspjeha svoje ekipe.Znaci sta god da bude nisu oni krivi,niko ih ne voli.Nedaju im da budi prvi i cao.Pravi se pritisak na sudije da svaki korner koji svirne a da nije za njih,da ispadne da se radi protiv njih.

Daj okrenite se ljudi sutrasnjoj utakmici.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 mar 2016, 21:42

Nije mi jasno, kako je Husić mogao garantovati Ibrakoviću da će Sloboda pobijediti Mladost?!
Čak je u jednom trenutku rekao da Slobodu ne može niko pobijediti na Tušnju. Šta znači to?
Treba istaći da je Mladost u toj utakmici vodila 2:0 do 60-e minute, znači bili su blizu da pobjede, da bi Sloboda za nekih
15 minuta dala tri gola i na kraju slavila 3:2... s tim da je sudija poništio gol Mladosti u 90 minuti, izgleda čist gol.
Eh, sad, neko zlonamjeran bi rekao da je lično Husić umiješao svoje prste kako bi ispoštovao Ibrakovića.
F.K.SARAJEVO

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 11 mar 2016, 21:46

Ono sto je Husic htio to je i postigao uveo je nemir medu navijace i otvorio front prica oko FK Sarajevo. Meni samo nije jasno zasto pojedini nasi navijaci koriste rijec "namjesteno" ili "namjestili" '''.
U pitanju je 20.000 KM sto je Ibrakovic nudio kao premiju Slobodi, Grcka reprezentacija je isto to ucinila kad smo se plasirali na svjetsko, nudili premije igracima Litvanije da zapnu protiv nas.
Mi trebamo sada trebamo svi stati iza ekipe i nabit Slobodu iz kupa,treba doci u sto vecem broju I podrzatI Jesica i "NAJMLADU EKIPU" u Premier ligi.
A Dino i uprava nek rijese ovo preko suda, sa Husaricem i sa Ibrakovicem ako je nesta mimo znanja uprave radio.
LP

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 mar 2016, 21:48

isko1807 je napisao/la:Ono sto je Husic htio to je i postigao uveo je nemir medu navijace i otvorio front prica oko FK Sarajevo. Meni samo nije jasno zasto pojedini nasi navijaci koriste rijec "namjesteno" ili "namjestili" '''.
U pitanju je 20.000 KM sto je Ibrakovic nudio kao premiju Slobodi, Grcka reprezentacija je isto to ucinila kad smo se plasirali na svjetsko, nudili premije igracima Litvanije da zapnu protiv nas.
Mi trebamo sada trebamo svi stati iza ekipe i nabit Slobodu iz kupa,treba doci u sto vecem broju I podrzatI Jesica i "NAJMLADU EKIPU" u Premier ligi.
A Dino i uprava nek rijese ovo preko suda, sa Husaricem i sa Ibrakovicem ako je nesta mimo znanja uprave radio.
LP
To sve stoji AKO Dino podigne tuzbu. A sta ako ne bude tuzbe?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 mar 2016, 21:56

Jadna je nasa Uprava pa da nije vec odavno napravila jaku ekipu koja bi vec sada trebalo da odskace od ostatka lige. Nije da nisu mogli i nije da nije bilo para. Jok,oni se bavili administracijama,sponzorima,marketingom,promocijom u medijima itd.,a sportski dio i ekipu prepustili uhljupu iz Klokotnice koji je isti ovaj kamiondzija. Upetljao se u sve i svasta i jos druge ljude iz kluba u to uvukao. I sad se valja cupati i popravljati kako znamo i umijemo.
I jos nesto nece biti tuzbe,smijem se kladiti!
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 11 mar 2016, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 mar 2016, 21:58

zagorski je napisao/la:Jadna je nasa Uprava pa da nije vec odavno napravila jaku ekipu koja bi vec sada trebalo da odskace od ostatka lige. Nije da nisu mogli i nije da nije bilo para. Jok,oni se bavili administracijama,sponzorima,marketingom,promocijom u medijima itd.,a sportski dio i ekipu prepustili uhljupu iz Klokotnice koji je isti ovaj kamiondzija. Upetljao se u sve i svasta i jos druge ljude iz kluba u to uvukao. I sad se valja cupati i popravljati kako znamo i umijemo.
:salut: Bravo!
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 mar 2016, 21:59

Dje vam je punac picici udbaski

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 mar 2016, 22:00

Da je Ibrak cist davno bi se ogradio,samo istinu kakva god ona bila!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 mar 2016, 22:00

Sa budalama se ne isplati svadjati, prvo te spuste na svoj nivo pa te onda dotuku iskustvom.

Jedna plemenita recenica koja najbolje opisuje sadasnju situaciju. Seljak Husic, kojeg s namjerom oslovljavam sa seljak a ne gospodin je jos jednom dokazao kakav je primitivac i kompleksas. U svemu trazi imaginarnog krivca za Slobodin neuspjeh bez ikakve doze samokriticnosti. U slucaju da ne dobije licencu za to ce mu biti kriv pitarski savez, a veceras je jasno stavio do znanja sta mislis o savezu kad je rekao da oni nemaju kontrolu ni u cemu.

Dalje, seljak ne zna sta znaci biti parlamentaran, valjda navik'o u zivotu da se dovikuje s ovcama pa upada drugom u rijeci u live emisiji. Time ne postuju sugovornika, voditelja emisije i nas gledaoce. Glumi nekog baju, hvali se dnevnicom od 20 000 KM i Iphono-om koji ima datum :lol: Sta reci, on misli da datum samo ima na Iphonu, valjda misli da ce posjedovanjem Iphona nadomjestiti svoje mane koje su jako izrazene. Covjek ne zna da se izrazava i pokusava cobanskim nacinom da dodje do dominatnosti u emisiji valjda smatrajuci da ce tako izaci kao pobjednik :roll:

Vec je stvorio alibi za ne osvajanje titule, za ispadanje iz kupa, i to 10 kola prije kraja. Iza sebe ima vjerne pudlice koji mu lizu blato s opanka i svrsavaju na njegov primitivni nacin govora. Neka ih u toru, nek se medjusobno uveseljavaju.

Sto se tice Dine i ostalih, mogu samo reci da su premije dozvoljena stvar u fudbalu, za ostale optuzbe sto je rekao seljak Husic nas direktor ne mora da odgovara emisiji ili da polaze racune forumasima. Bosna je pravna drzava sa pravosudnim institucijama pa nek tamo potvrde svoje tvrdnje dokazima. Nema tamo rek'o mi ovaj rek'o mi onaj, tamo se vodi iskljucivo dokazima, a za svako nepostivanje suda u vidu deranja i ostalih neandertalskih radnji biva se udaljen iz sudnice.

Ne zelim nikom nista da namecem, svako ima pravo na svoje misljenje i to da li ce podrzati Selimovica i ostale ili ce upasti u necasne igre seljaka Husica i njegove buduce koalicije.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 mar 2016, 22:01

Da li savez moze dici optuzbu ili neko 3.?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo8

Post Postao/la xeksor » 11 mar 2016, 22:07

I da je istina gdje će klub jedan reć dali smo utakmicu drugom klubu , zbog takvis stvari se ispada iz lige. Premije su svugdje dozvoljene, al dogovor između dva kluba koja igraju Utakmicu nisu. Odoše Azmir i Dino na Janjetinu a mi se i dalje raspravljamo, a njega može Sarajevo tužit kao fizičko lice jer ni jednu javnu funkciju on neobavlja u FK Sloboda.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, keli, nedimmmm1337, Tarapi, Vanja8 i 53 gosta.