Ma goni ga u 3 **** materine ima kompleks visi na ovoj temi a mrzi nas iz dna duše. Koliko bolestan moraš biti ???zlo87 je napisao/la:Opusteno ba ne spustaj se na njihov nivo, iskusniji su na manjimFrancescoTotti je napisao/la:**** TI JA MATER U **** MARŠ SA OVE TEME !!!!!!!!solinas je napisao/la: Druze kaze Dino ovo su ozbiljne optuzbe ali povuci ce tuzbu ako se izvine. ..hej izvine....
Guta knedle
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dokazi su jedino sto vrijedi.Ko je s kim pio kafu i sta je ko rekao me ne zanima.Svi su mutni al bez dokaza se ne moze nista.Fudo je napisao/la:Pokusao sam da gledam ovo kao neutralan i smrdi mi pravo, pogotovo nakon ove recenice dine i njegovog govor atijela. "Povucemo tuzbu ako dobijemo izvinjenje"?? Prepo se Dino, tako mi je izgledo. Ako si upravu i imas dokaze, sta imas povlaciti tuzbu, jedino ako je Azmir upravu ces to reci.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- Osttribine
- Kontakt:
Ma vjeruj ti sta hoces, mogu ja pricati ovo ili ti ono, Azmir jeste iznio optuzbe, vjerovatno je nesto od toga i tacno, to oni izmedju sebe najbolje znaju kako je bilo, ali sud interesuju dokazi, e sad da li ce do toga doci ostaje da vidimo. Jedino sa cime se u ovom razgovoru njih dvojice slazem sa Azmirom je taj dio gdje se spominje da je nas sef strucnog staba Jesic uzeo kao dodatni motiv u revansu psovanje pokojnog Vedrana Puljica. Vedran je spomenut u negativnom kontekstu od strane jednog covjeka, stvari ne treba generalizirati isto kao ni optuzivati sve navijace Sarajeva koji su taj dan bili na Tusnju za ono ulijetanje u teren, evidentno je da nisu svi bili za taj cin (koji osudjujem), nego njih 10-tak.solinas je napisao/la:Druze kaze Dino ovo su ozbiljne optuzbe ali povuci ce tuzbu ako se izvine. ..hej izvine....Osttribine je napisao/la:Upravo ono sto svi znamo, a zbog toga sva ova hampa, a to je relativno nesiguran rezultat za Slobodu, to je i sam potvrdio, kao docekali smo vas, ugostili i jos samo 2,3 gola u vasoj mrezi i to je to. Penal cist kao suza, a inace zbog tih stvari treba da se obrate sudijskoj komisiji nsbih, ako smatraju da su osteceni. A Dino se nije ni trebao pojaviti u ovoj emisiji pogotovo ovako nespreman nego reci mu da sve te optuzbe koje iznosi protiv FK Sarajevo mora dokazati na sudu. Mozda je i istina to sto prica, ali sud interesuju dokazi. A ni on nije cist, dobro on zna kako je usao u PLBiH.
Guta knedle
Sta se bolan nerviras zbog njeg, cuvaj te zivce za Radovca hahahahaahaFrancescoTotti je napisao/la:Ma goni ga u 3 **** materine ima kompleks visi na ovoj temi a mrzi nas iz dna duše. Koliko bolestan moraš biti ???zlo87 je napisao/la:Opusteno ba ne spustaj se na njihov nivo, iskusniji su na manjimFrancescoTotti je napisao/la: **** TI JA MATER U **** MARŠ SA OVE TEME !!!!!!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Istina a zato treba podici tuzbuManuel je napisao/la:Dokazi su jedino sto vrijedi.Ko je s kim pio kafu i sta je ko rekao me ne zanima.Svi su mutni al bez dokaza se ne moze nista.Fudo je napisao/la:Pokusao sam da gledam ovo kao neutralan i smrdi mi pravo, pogotovo nakon ove recenice dine i njegovog govor atijela. "Povucemo tuzbu ako dobijemo izvinjenje"?? Prepo se Dino, tako mi je izgledo. Ako si upravu i imas dokaze, sta imas povlaciti tuzbu, jedino ako je Azmir upravu ces to reci.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jel ko pratio onu emisiju kad pita Amera zasto si uzeo 33 . Kaze to vjernici muslimani znaju zasto hahah ovo je vec neko na forumu pogodio.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ja mislim da je veceras u 2.Tako pise na programu.TupacShakur je napisao/la:Snimak emisije?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Pratili smo svi Slobodin put u Premijer ligu na čelu sa ovim čovjekom - Da napomenem s kim imamo posla. Azmir nema dokaza, osim poruka koje nisu relevantne ni na kojem sudu.
Naši moraju odgovoriti tužbom za klevetu, ako to ne urade priznat će da imamo nekog udjela u ovome, minimalno će priznati da smo ih izlevatili za 20k KM.
A pitanje sad za svakog gledaoca premijer lige, je li bilo sumnjivih ili očiglednih situacija u kojima se vidjelo da je nešto namješteno na korist Sarajeva? Nadigrali smo i Vitez i Slobodu debelo. Široki smo nadigrali, imali sreću protiv Zrinjskog. Slaviju na sreću uzeli golom u zadnjim minutama.
Sačekati epilog i ne dopustiti da nas ovo pomete u bilo kojem smislu. Sutra po tri boda, svi na Koševo u utorak.
Naši moraju odgovoriti tužbom za klevetu, ako to ne urade priznat će da imamo nekog udjela u ovome, minimalno će priznati da smo ih izlevatili za 20k KM.
A pitanje sad za svakog gledaoca premijer lige, je li bilo sumnjivih ili očiglednih situacija u kojima se vidjelo da je nešto namješteno na korist Sarajeva? Nadigrali smo i Vitez i Slobodu debelo. Široki smo nadigrali, imali sreću protiv Zrinjskog. Slaviju na sreću uzeli golom u zadnjim minutama.
Sačekati epilog i ne dopustiti da nas ovo pomete u bilo kojem smislu. Sutra po tri boda, svi na Koševo u utorak.
Samo naprijed Saraj'vo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@ zlo ma ovaj mi se posebno zarezao u pamet jer je nadnaravno poglup a ubacuje se i gdje treba i gdje ne treba...
Nemam šta čuvat za radovca, neće on ni igrat više
Nemam šta čuvat za radovca, neće on ni igrat više

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
sta kazu pitali da li ce sloboda zadnje kolo izaci u najjacem sastavu

Evo izdao Vitez saopstenje, imate na njihovoj stranici hehe
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
ma vise nije ni bitnoi ko je sta stimao jel ocito da smo ucestvovali u tome ,ova uprava gubi konce . Mi smo divovi zelimo biti drugaciji od drugih ne zelim titulekao sto je Osim uzimao ,modrica,siroki .jazelim dabudem ponosan na FK SARAJEVO a tesko je to biti kad Ibrakovic vodi kolo ,oni koji su ga doveli trebaju da odgovaraju
Ako je to Ibrakovic radio radilo je i fks, jok on je iz svog dzepa vadio pare bez znanja drugih u fks, to su price za djecu AKO je ibrakovic to dogovarao..jad ako je tako.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ma daj covjece, u 4 poruke isto govoris, ako nemas nista drugo nemoj ni pisati.bordobijeli je napisao/la:ma vise nije ni bitnoi ko je sta stimao jel ocito da smo ucestvovali u tome ,ova uprava gubi konce . Mi smo divovi zelimo biti drugaciji od drugih ne zelim titulekao sto je Osim uzimao ,modrica,siroki .jazelim dabudem ponosan na FK SARAJEVO a tesko je to biti kad Ibrakovic vodi kolo ,oni koji su ga doveli trebaju da odgovaraju
Ne mozes nikoga osudjivati bez dokoza
Amer Dupovac!
Re: FK Sarajevo8
Nakon mnogobrojnih izjava, izvještaja i navoda oko cijele sapunice zvane 'Husić', zvanično saopćenje uputili su i čelnici Nogometnog kluba Vitez. Saopćenje prenosimo u potpunosti.
"Bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti ćemo se obratiti službenim saopštenjem, ali mogu vam kratko reći da sam u najmanju ruku iznenađen Husićevim navodima. Mi smo mogli ispasti i samo nas je sreća ostavila u ligi, odnosno da je Mladost pobijedila kući Zvijezdu mi bismo sad igrali u Prvoj ligi, tako da nije logično da kolo prije toga dogovramo bilo šta sa Sarajevom. Odgovorno tvrdim da nas iz Sarajeva niko nije kontaktirao i nudio bilo šta. Izgubili smo od Sarajeva koje je u Vitezu imalo podršku bolju nego na Koševu, a i Sloboda je kolo kasnije izgubila od Sarajeva. Cijenim sve što je Husić uradio za bh. fudbal i sutra ćemo uoči našeg susreta popričati o svemu. Mislim da oni i mali pritisak stvaraju zbog sutrašnjeg susreta u kojem ćemo mi pokušati pobijediti."
Optuzuje sve redom posle NSBIH,Zelje,Veleza,na red dosao i Vitez.
"Bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti ćemo se obratiti službenim saopštenjem, ali mogu vam kratko reći da sam u najmanju ruku iznenađen Husićevim navodima. Mi smo mogli ispasti i samo nas je sreća ostavila u ligi, odnosno da je Mladost pobijedila kući Zvijezdu mi bismo sad igrali u Prvoj ligi, tako da nije logično da kolo prije toga dogovramo bilo šta sa Sarajevom. Odgovorno tvrdim da nas iz Sarajeva niko nije kontaktirao i nudio bilo šta. Izgubili smo od Sarajeva koje je u Vitezu imalo podršku bolju nego na Koševu, a i Sloboda je kolo kasnije izgubila od Sarajeva. Cijenim sve što je Husić uradio za bh. fudbal i sutra ćemo uoči našeg susreta popričati o svemu. Mislim da oni i mali pritisak stvaraju zbog sutrašnjeg susreta u kojem ćemo mi pokušati pobijediti."
Optuzuje sve redom posle NSBIH,Zelje,Veleza,na red dosao i Vitez.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 11 mar 2016, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ok izvinjavam se svima ,mnogo sam razocaran ,pozzz bordo bracoRahma je napisao/la:Ma daj covjece, u 4 poruke isto govoris, ako nemas nista drugo nemoj ni pisati.bordobijeli je napisao/la:ma vise nije ni bitnoi ko je sta stimao jel ocito da smo ucestvovali u tome ,ova uprava gubi konce . Mi smo divovi zelimo biti drugaciji od drugih ne zelim titulekao sto je Osim uzimao ,modrica,siroki .jazelim dabudem ponosan na FK SARAJEVO a tesko je to biti kad Ibrakovic vodi kolo ,oni koji su ga doveli trebaju da odgovaraju
Ne mozes nikoga osudjivati bez dokoza
Samo da ti kazem da grijesis ako mislis da poruke nisu relevantne na sudu... Radi toga su pretezno svi u muriji koji se bave svim i svacime. A presude se pretezno i donose bas radi ti poruka i pracanje razgovora.... Malo bolje procitaj zakon pa ces znati sta i kako ideTele33 je napisao/la:Pratili smo svi Slobodin put u Premijer ligu na čelu sa ovim čovjekom - Da napomenem s kim imamo posla. Azmir nema dokaza, osim poruka koje nisu relevantne ni na kojem sudu.
Hajmo sada braco koji ste me yebavali nasuho kad sam prozivao ibrakovica i govorio ko je i sta je taj covjek,dobijao sam banove zbog njega,opet opletite po meni da sam ovakav,onakav,da je abdulah velicanstveni doveo "pojacanja" za cije smo papire dok smo raskinuli ugovore,mogli kupiti koga smo htjeli.
Navalite...
Navalite...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
poruke u kojima pise da su se nasli 27. maja na kafi, rucku, nebitno, sta se time tacno moze dokazati ?Alleenn je napisao/la:Samo da ti kazem da grijesis ako mislis da poruke nisu relevantne na sudu... Radi toga su pretezno svi u muriji koji se bave svim i svacime. A presude se pretezno i donose bas radi ti poruka i pracanje razgovora.... Malo bolje procitaj zakon pa ces znati sta i kako ideTele33 je napisao/la:Pratili smo svi Slobodin put u Premijer ligu na čelu sa ovim čovjekom - Da napomenem s kim imamo posla. Azmir nema dokaza, osim poruka koje nisu relevantne ni na kojem sudu.

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 11 mar 2016, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Hmm, ima ovdje svega... Sad trebamo pružiti podršku našem DIni, uvijek je srčano kao i mi doživljavao i poraze i pobjede!
Samo me zanima, kako je Sloboda u ušla u tu premijer ligu, nakon ispadanja????
Dino je uplašen do maximuma. Al' dogovorit ce se oni, uostalom ovo mi smrdi na raspodjelu novca i da su trebale biti premije, između rukovodećih ljudi našeg kluba, premije su dozvoljene...
Samo me zanima, kako je Sloboda u ušla u tu premijer ligu, nakon ispadanja????
Dino je uplašen do maximuma. Al' dogovorit ce se oni, uostalom ovo mi smrdi na raspodjelu novca i da su trebale biti premije, između rukovodećih ljudi našeg kluba, premije su dozvoljene...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.