Xxbox je napisao/la:Dino ti si bivsi direktor. Ako ima obraza sam ce otici.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Xxbox je napisao/la:Dino ti si bivsi direktor. Ako ima obraza sam ce otici.
stimanje? namjestanje? o cemu ti pricas?!bordobijeli je napisao/la:sta da razmislim optuzuju ih ljudi da su stimali citavo prvanstvo on nije reagovao ,znaci radili su to ,TO JEST IBRAKOVIC SMETLJAR ,OVO JE NAJVECA SRAMOTA FK SARAJEVO poslije Blekica ovo je veliki šamar . ja ne zelim ovakvo FK SARAJEVOrecepivedik je napisao/la:razmisli prije nego nesto napises, uvijek razmisli druze!bordobijeli je napisao/la:UPRAVA FKS TREBA PODNIJETI OSTAVKU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
bordobijeli je napisao/la: sta da razmislim optuzuju ih ljudi da su stimali citavo prvanstvo on nije reagovao ,znaci radili su to ,TO JEST IBRAKOVIC SMETLJAR ,OVO JE NAJVECA SRAMOTA FK SARAJEVO poslije Blekica ovo je veliki šamar . ja ne zelim ovakvo FK SARAJEVO![]()
![]()
![]()
a koje je to argumente imao Husic ? - pa za ovakve njegove izjave ce na svakom sudu popusiti jer nema dokaz ni za starisingforce je napisao/la:Sad je sve jasno, Selimovic nije imao niti jednog argumenta da pobije tvrdnje Husica.. Zlatibor, pripreme, stimanje Vitez..mada je sve ovo bilo odavno poznati, sramota na sta je spao FK Sarajevo..
Ovaj punac je zamalo izje.o i nas u Vitezu, nije odnio pare u Travnik , kad ne ispadosmo zbog punca!zagorski je napisao/la:Ja koliko sam skont'o za sve je kriv punac.
to vise nije moguce, jer ako fks nece podnjeti prijavu hoce neko drugiMortemHz je napisao/la:Prave pritisak, traze alibi za neuspjeh. Tresla se gora, rodio se mis.
volis Sarajevo, vidim, vjerujem i mogu ti reci da grijesis, ajde zanemari ovu besmislenu pricu i pokusaj potkopavanja titule prvaka!bordobijeli je napisao/la:Mene je sramota ,pljuvali smo Osima a radimo kao sto je on radio i gore stvari ,on je bar znao sakriti i nije s seljacima pregovarao . Ibrakovicu jeb .... mamu , Selimovic mora podnijeti ostavku ,Ibrakovica nema ,selimovic je sljedeci
tako je druze moj!MortemHz je napisao/la:Prave pritisak, traze alibi za neuspjeh. Tresla se gora, rodio se mis.
žioslo ti ga sa đaleflek1950 je napisao/la:Đe punac?!!!
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, Vanja8 i 20 gostiju.