Haj nemoj zayebavat', u proljetnom dijelu naleti do Sarajeva dan prije utakmice, okrećemo kozu, biće cuge, a za tebe i sok.Chinaglia je napisao/la:sarajlijice, a posebno bagrcavi, platit' ćete zbog skrnavljenja kozeima rogove da nabije brki u pakšu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Chinaglia je napisao/la:sarajlijice, a posebno bagrcavi, platit' ćete zbog skrnavljenja kozeima rogove da nabije brki u pakšu
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
gio10 je napisao/la:Za njeg sok i ć
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
e čuj kozu da okrenubagrcavi je napisao/la:Haj nemoj zayebavat', u proljetnom dijelu naleti do Sarajeva dan prije utakmice, okrećemo kozu, biće cuge, a za tebe i sok.Chinaglia je napisao/la:sarajlijice, a posebno bagrcavi, platit' ćete zbog skrnavljenja kozeima rogove da nabije brki u pakšu
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mene oko ove "famozne" utakmice sa slobodom jedna stvar zivcira. sto pojedini navijaci zelje, padaju na fore "tuzlaka" i na njihove komentare o utakmici i prizivanju nekakve osvete itd? svako iole normalan bi ignorisao slobodine navijace, jer ocigledno da je ovo njima utakmice sezone, utakmica, godine, utakmica, desetljeca itd. nama bi ovo trebalo biti kao gostovanje u ugljevik ili zivinice. znaci bez nekog potenciranja sa nase strane. meni je licno ova utakmica bezze, samo eto sto je tuzlacima bitna, ne mora i nama biti bitna... polako, i ne padajte na provokacije onih sa sjeveroistoka bosne. 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ko kaze da je nama ova tekma bitna...ovo je nama odradzivanje posla kao protiv obarske ili travnika u najboljem slucaju...i ako smo vam toliko nebitni prestanite vec jednom smarati na nasoj temi...imate ovdje pa svrsavajte po zelji,leotaru ili kome vecjovanmaksimovic je napisao/la:mene oko ove "famozne" utakmice sa slobodom jedna stvar zivcira. sto pojedini navijaci zelje, padaju na fore "tuzlaka" i na njihove komentare o utakmici i prizivanju nekakve osvete itd? svako iole normalan bi ignorisao slobodine navijace, jer ocigledno da je ovo njima utakmice sezone, utakmica, godine, utakmica, desetljeca itd. nama bi ovo trebalo biti kao gostovanje u ugljevik ili zivinice. znaci bez nekog potenciranja sa nase strane. meni je licno ova utakmica bezze, samo eto sto je tuzlacima bitna, ne mora i nama biti bitna... polako, i ne padajte na provokacije onih sa sjeveroistoka bosne.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Stana,Eldar i Benjo.Takodje isticu ugovori u ljeto sljedece godine. Od nabrojane petorice,dvojicu ce se morati prodati,sa ostalima ce se produzavati ugovori,ito vec na zimu.Fidelito je napisao/la:Da upravu si majstore,znao sam za Tomu,ali ne i za KvesuFKZ1921 je napisao/la:Kvesa je prvi u redu za prodaju.On i Tomo.Njihovi ugovori ističu u ljeto sljedeće godine.Obzirom da su oba već jednom produzavali ugovore,male su šanse da još jednom to urade.Zbog toga im se ,skoro pod moranje,zimus treba naći kupac.Fidelito je napisao/la:Kvesa me oduševio do kraja polusezone bit će na onom starom nivou i još bolji,oni pravi centaršutevi tz rezani koje protivnička ekipa ne može lahko izbit,lik je pravi sportista,zbog odbijanja malenih nedavno i kapiten ekipe zaista zaslužuje to,naravno Stana je trenutno neprikosnoven,ali u slučaju njegove prodaje na zimu,Kvesa treba da bude kapiten ekipe.
Isto tako,pod moranje je do zime naći lijevog beka i zadnjeg veznog.
U subotu ocekujem da navijaci slobode mole da stanemo sa trpanjem ko zadnji put
Dajte ljudi ohanite malo s tom Slobodom. I ovdje i na njihovoj temi.
[quote="FKZ1921"]Dajte ljudi ohanite malo s tom Slobodom. I ovdje i na njihovoj temi.[/quote
mogli bi stvarno malo sic sa nase teme ?
mogli bi stvarno malo sic sa nase teme ?
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Silazim sa Slobode hajde kad ste navalili.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zna li se ko igra u prvom timu sutra ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
https://www.facebook.com/1921.ba?fref=photo" onclick="window.open(this.href);return false;
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Svaka cast na pracenju naseg sutrasnjeg protivnika na tekmi protiv Sutjeske, tako se ozbiljno pristupa utakmici. Da ove apsolviramo sutra a onda mesare maksimalno dokrajciti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Ljiljani87
- Kontakt:
Da je sutra ovu jaču Slobodu dobit , lahko ćemo sa ovon tuzlanskom .
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
pred ogledalo, istisni te pubertetske bubuljice, razmlisli dobro sta pricas, pa se vrati! mozda sta pametno i konkretno i napises (pod uslovom da imas mozak, a ne plivadon u glavi) vidi ti bijednog huligana i jada, majko mojaChinaglia je napisao/la:sarajlijice, a posebno bagrcavi, platit' ćete zbog skrnavljenja kozeima rogove da nabije brki u pakšu
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Mozes mu jezik samo nabiti
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Gledam Deportivo na Sportklubu kad zavrti se reklama onih Derby banana.
Šta bi sa tom pričom ako nije tajna?
Šta bi sa tom pričom ako nije tajna?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.