Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
dobar je Nani ali vec toliko igraca imamo prema naprijed da bi bilo bezze sad da i njega dovedemo,a Barcinom niti jednom igracu ne prijeti suspenzija 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma jednog štopera i dobrog veznjaka dovest i dosta. Ostalo jeL-Train je napisao/la:dobar je Nani ali vec toliko igraca imamo prema naprijed da bi bilo bezze sad da i njega dovedemo,a Barcinom niti jednom igracu ne prijeti suspenzija

Čelik Zenica 1945
- Los_Blanos2
- Kontakt:

Jedno je sigurno puno nam fali Khedira i Carvalho

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
to jest sigurno,al ja bi umjesto ovog Lassa stavio Kaku pa kud pukne nek pukneLos_Blanos2 je napisao/la:
Jedno je sigurno puno nam fali Khedira i Carvalho

Nema nijedan igrač u 1/2 finalu (u oba duela) da mu prijeti suspenzija. Kartoni se brišu nakon 1/4 finala.Madridism je napisao/la:Ima li ijedan igrac Barce da mu prijeti suspenzija u drugoj polufinalnoj utakmici
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ma i Lass fakticki nije spreman, lik odigrao u subt, a koliko je bio van terena 4,5 sedmica
Ovaj stoperski tandem Albiol- Ramos, fakat jesu uigrani..

Ovaj stoperski tandem Albiol- Ramos, fakat jesu uigrani..

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
To pravilo važi za Europsko i Svetsko prvenstvo. U LP nema brisanja kartona._BooS_ je napisao/la: Nema nijedan igrač u 1/2 finalu (u oba duela) da mu prijeti suspenzija. Kartoni se brišu nakon 1/4 finala.

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria, Sergio Ramos y Raúl Albiol están apercibidos de sanción de cara al partidos de ida de las semifinales de la Champions_BooS_ je napisao/la:Nema nijedan igrač u 1/2 finalu (u oba duela) da mu prijeti suspenzija. Kartoni se brišu nakon 1/4 finala.Madridism je napisao/la:Ima li ijedan igrac Barce da mu prijeti suspenzija u drugoj polufinalnoj utakmici

http://www.as.com/futbol/articulo/jugad ... sftb_5/Tes
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Zanimljivo W. Stark veliki fan patuljka.

http://www.as.com/futbol/articulo/stark ... sftb_8/Tes
Njemacki "Kicker" je W.Starka u januaru proglasio za najgoreg sudiju u Bundesligi tj. prvoj 1/2 sezone (prema izboru 286 igraca iz BL), sigurno ce biti pobijednik i na kraju
Takodjer je 2001g, 4 mijeseca sudijo u japanskoj ligi.
smrdi mi na Ovreba..
http://www.as.com/futbol/articulo/jugad ... sftb_9/Tes

http://www.as.com/futbol/articulo/stark ... sftb_8/Tes
Njemacki "Kicker" je W.Starka u januaru proglasio za najgoreg sudiju u Bundesligi tj. prvoj 1/2 sezone (prema izboru 286 igraca iz BL), sigurno ce biti pobijednik i na kraju

Takodjer je 2001g, 4 mijeseca sudijo u japanskoj ligi.

http://www.as.com/futbol/articulo/jugad ... sftb_9/Tes
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Nani bi samo usporio razvoj Sarabie i buduceg WC igraca - Jese..
Nego Morata 92 Jese 93 , napadacki tandem, jedan mladji godinu dana, oba djeca Reala.. Na koga vas ovaj tandem podsjeca

Nego Morata 92 Jese 93 , napadacki tandem, jedan mladji godinu dana, oba djeca Reala.. Na koga vas ovaj tandem podsjeca

Butragueno, Michel, VazquezL_blancos je napisao/la:Nani bi samo usporio razvoj Sarabie i buduceg WC igraca - Jese..
Nego Morata 92 Jese 93 , napadacki tandem, jedan mladji godinu dana, oba djeca Reala.. Na koga vas ovaj tandem podsjeca![]()
![]()
![]()

Ne znam, volio bih da nesto bude od njih, ali gledaj, u timu vec sada imamo fantasticnog Di Mariju, Higuaina na kojeg cemo moci racunati u narednih 10. godina, a tu su jos Benzema, Ozil, CR7 y otros. Tako da ce ja mislim se od njih cetiri samo jedan probiti do prve postave, najvece sanse dajem Jeseu, eventualno Sarabiji.
A i zaboravio si u tu skupinu ubrojati Juana Carlosa, Leon leti, Juan postaje profesionalac. Nebi bio niko sretniji od mene da napokon imamo jednog igraca striktno iz vlastite skole, ali dok imamo ovakav roster, tesko...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Los_Blanos2
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Bane Madridista
- Kontakt:
Samo da ne primimo gol u Madridu,to je najvažnije,teško će biti odbrani bez ministra Carvalha,a mislim da bi trebao i Albiol odigrati bolje-da se iskupi za kiks u prvenstvu.Velika šteta za Khediru,koliko se momak trudi.Ako ove sezone uspijemo osvojiti Ligu Šampiona,onda ćemo pokazati ko je najveći klub na svijetu.Mislim da bi onda i Mourinho dobio svu slobodu u svim pogledima vođenja kluba i ostao sigurno duže u Realu.Sam je izjavio da bi se volio vratiti u Englesku,a i Abramovič želi da izmiri nesuglasice s njim i da ga vrati na Stamford Bridge.Ali,nadam se da od toga neće biti ništa i da će Special One ostati na na tronu našeg velikana još dugo,dugo godina.Dobro bi bilo kad bi doveli Subotića ili nekog boljeg štopera,Carvalho je odličan,ali neće on moći još dugo,s obzirom da ima 33 godine.Mislim da bi čak odlično bilo da dovedemo i Hummelsa,jer on i Subotić su stvarno odličan tandem.Visoki su,snažni i što je najbitnije,nemaju još ni po 23 godine.Bio bi to tandem na 10 godina najmanje,plus Marcelo koji je njihovo godište.I Ramos će moći sigurno još 10 godina,s obzirom na njegov mentalitet i fizičku pripremljenost,jer i njemu je tek 25.Bila bi to najbolja zadnja linija po mom mišljenju.Garaya i Albiola prodati u neki klub gdje bi više igrali...
HALA MADRID!!!

HALA MADRID!!!
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Neznam po cemu su Subotic i Hummels nisto bolji od Garaya i AlbiolaDobro bi bilo kad bi doveli Subotića ili nekog boljeg štopera,Carvalho je odličan,ali neće on moći još dugo,s obzirom da ima 33 godine.Mislim da bi čak odlično bilo da dovedemo i Hummelsa,jer on i Subotić su stvarno odličan tandem.Visoki su,snažni i što je najbitnije,nemaju još ni po 23 godine.Bio bi to tandem na 10 godina najmanje,plus Marcelo koji je njihovo godište.I Ramos će moći sigurno još 10 godina,s obzirom na njegov mentalitet i fizičku pripremljenost,jer i njemu je tek 25.Bila bi to najbolja zadnja linija po mom mišljenju.Garaya i Albiola prodati u neki klub gdje bi više igrali...

Znam da je Garay u Racingu rasturao u odbrani, Albiol u Valenciji tako da.. problem sto nemaju vecu minutazu, a kad dodje sansa, ipak nisu spremni za velike tekme..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 25 apr 2011, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma ovaj David Luiz je životinja za ostalo ćemo vidjet,a ima u Španiji dobrih mladih stoperaLos_Blanos2 je napisao/la:Nista Subotic i Hummels nisu bolji od Garaya i AlbiolaDobro bi bilo kad bi doveli Subotića ili nekog boljeg štopera,Carvalho je odličan,ali neće on moći još dugo,s obzirom da ima 33 godine.Mislim da bi čak odlično bilo da dovedemo i Hummelsa,jer on i Subotić su stvarno odličan tandem.Visoki su,snažni i što je najbitnije,nemaju još ni po 23 godine.Bio bi to tandem na 10 godina najmanje,plus Marcelo koji je njihovo godište.I Ramos će moći sigurno još 10 godina,s obzirom na njegov mentalitet i fizičku pripremljenost,jer i njemu je tek 25.Bila bi to najbolja zadnja linija po mom mišljenju.Garaya i Albiola prodati u neki klub gdje bi više igrali...![]()
Garay je u Racingu rasturao, Albiol u Vaslenciji tako da..

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bane Madridista
- Kontakt:
Upravu si,ali trebaju nam neki,mlađi,uigraniji,za duže staze.Ili je možda bolje da Ramos igra na mjestu štopera,a da dođe neki desni bek,mada mislim da je šteta da se ne iskoristi Ramosova tehnika i brzina
Katalonci mnogo manje primaju golova-jeste da njihova odbrana ima manje posla,ali ipak igraju sjajno.Imamo mlad tim,trebali bi nam nekih 1-2 ekstra igrača koji imaju 27-30 godina,pogotovo u defanzivi.

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Ma nema toga u Ligi prvaka, evo sad vidim da pisu da nema nijedan igrac Barce problema sa kartnoima_BooS_ je napisao/la:Nema nijedan igrač u 1/2 finalu (u oba duela) da mu prijeti suspenzija. Kartoni se brišu nakon 1/4 finala.Madridism je napisao/la:Ima li ijedan igrac Barce da mu prijeti suspenzija u drugoj polufinalnoj utakmici
kao prvo Bane dobro-dosao
u zadnje vrijeme sve nas je vise i vise
kao drugo steta je sto nismo uspjeli ukrati Luiza Chelseau jer momak def. vec sad obecava da ce postati jedan od najbolji stopera na svijetu.Ovaj Thiago Silva iz Milana mi se cini kao dobar stoper samo ne znam da li je Milan spreman prodati ga

kao drugo steta je sto nismo uspjeli ukrati Luiza Chelseau jer momak def. vec sad obecava da ce postati jedan od najbolji stopera na svijetu.Ovaj Thiago Silva iz Milana mi se cini kao dobar stoper samo ne znam da li je Milan spreman prodati ga

- Blue_He4rt
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ma ovaj David Luiz je životinja za ostalo ćemo vidjet,a ima u Španiji dobrih mladih stoperaLos_Blanos2 je napisao/la:Nista Subotic i Hummels nisu bolji od Garaya i AlbiolaDobro bi bilo kad bi doveli Subotića ili nekog boljeg štopera,Carvalho je odličan,ali neće on moći još dugo,s obzirom da ima 33 godine.Mislim da bi čak odlično bilo da dovedemo i Hummelsa,jer on i Subotić su stvarno odličan tandem.Visoki su,snažni i što je najbitnije,nemaju još ni po 23 godine.Bio bi to tandem na 10 godina najmanje,plus Marcelo koji je njihovo godište.I Ramos će moći sigurno još 10 godina,s obzirom na njegov mentalitet i fizičku pripremljenost,jer i njemu je tek 25.Bila bi to najbolja zadnja linija po mom mišljenju.Garaya i Albiola prodati u neki klub gdje bi više igrali...![]()
Garay je u Racingu rasturao, Albiol u Vaslenciji tako da..
E jesi pikiro Luiza

Chelsea F.C.
-
- Kontakt:
Nisam bas u toku pa moze li neko reci ko ce nam falit u polufinalu ?? sto zbog kartona sto zbog ozljeda iako se nesjecam da se neko povrjedio samo da provjerim 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.