Halo moderatori gdje ste dan pred derbi vas na forumu nigdje il kljucajte ove teme il banujte pa sta ovo lici
1.A sad malo da kazem iako je nas tema al ovdje vise ima trenutno strumfova pa da ih pitam jel vi imate predsjednika,ljude iz uprave,komesara za sigurnost itd. il je to kod vas sve osim

jer nije mi jasno sta se on ako trener ima pitat za tribine,organizaciju utakmice i sta sve to samo kod vas ima,
2. prica oko nekih 5% kapaciteta pa naravno da to vazi za sve utakmice a ovo je derbi kao cemo tako gledat nisam za to al mislim da bi trebao biti revansizam pa vam dati iduci put samo jug pa et imacete malo vise od 5% i et bicemo mi tako velikodusni,
3 .nesto pricate za prijenos sto se na AFH gledate kao imamo li pravo pa kako ste gledali kad ste bojkotovali derbi na grbavici preko platna sad se smijete misevi
4.zanimljivo ovo se ponavlja oko derbija kad su bili i u prvom mandatu zujo-osim,kad oni nisu bili zanimljivo nije bilo vecih problema oko karti i prostora
A vezano za Blekica svak cast na podrsci nama navijacima al ipak mislim da nebi trebao on i uprava da bojkutuje jer ipak on predstvalja klub a ne navijace bar je moje misljenje al et steta za igrace koji nece imat nasu podrsku
Sve u svemu ubili ste derbi pa et uzivajte
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...