FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tm84
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tm84 » 23 okt 2010, 14:52

ekii je napisao/la:
tm84 je napisao/la:medjunavijacke tenzije ne smiju dozvoliti da se psuju licno legende klubova koji su dali dali sve za svoje klubove...

mislim da ova dvojica iznad mene zasluzuju TRAJNI BAN sa ovog foruma... psovati i vrijedjati osima ili haseta je u najmanju ruku odlika malogradjana ili onih koji nemaju postovanja prema njima... ;)

Ko vrijedja Osima i ne znam sto ces ti ovde i ostali stumfici! :idea:
nisam na tebe mislio... pogledaj dobro na kog sam mislio ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 23 okt 2010, 14:54

Elektrika je napisao/la:Žiku mu vugla
slika

Klasični primjer brkate tvorevine iskrivljenih žvalja. Popisham mu se na kafić i njegove "kifle" što izdaje za rođendane. Ovakva persona odlučuje u mom gradu da postavlja neke limite za navijače koji dolaze da bodre svoj klub u svom gradu. Fuj na šta je ovaj grad spao pa ovo je najgori potomak familije Osim! Ivica je bio i ostao dingospo ovaj delegat nikada neće biti kao otac, isto što Danko ne može da igra kao Mirza košarku ;)
Tako je. Ako Osim kaze da je mlijeko crno, mali Elektrika to mora potvrditi. DRŽAVA ŽELJO !

@ekii
Kad ti babo kupi ovaj forum tada me mozes tjerati. Sve dok je suprotno tome, pisat cu gdje mi je kur.cu cejf.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 okt 2010, 14:56

tm84 je napisao/la:medjunavijacke tenzije ne smiju dozvoliti da se psuju licno legende klubova koji su dali dali sve za svoje klubove...

mislim da ova dvojica iznad mene zasluzuju TRAJNI BAN sa ovog foruma... psovati i vrijedjati osima ili haseta je u najmanju ruku odlika malogradjana ili onih koji nemaju postovanja prema njima... ;)

Ovde svako moze vrijedati i Haseta i Vedrana,ali nece dobiti ni ban ,a kamoli trajni,ako ovaj decko -psihota ne bude banovan navijaci Sarajeva vise nemaju ovde sta traziti!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 okt 2010, 14:59

Dobro znamo da su Došljaci koji cine jezgro HZ teško optereceni familijom Osim, tako da nas ne cudi ovo njihovo pljuvanje po legendama.

xcober
Kontakt:

Post Postao/la xcober » 23 okt 2010, 15:00

Svi vi strumfovi vi ste ****** najvece , tribinu nam nedate , jer se Hordi bojite !

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 23 okt 2010, 15:01

ekii je napisao/la:

Ovde svako moze vrijedati i Haseta i Vedrana,ali nece dobiti ni ban ,a kamoli trajni,ako ovaj decko -psihota ne bude banovan navijaci Sarajeva vise nemaju ovde sta traziti!
jeli vam mozda poznato ono I NISMO MU NI DO JAJA, e pa vi AMARU NISTE NI DO JAJA

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 okt 2010, 15:02

Pa nisi im nista novo rekao koda oni to neznaju jos se sjecaju proslg derbija na Grbavici! ;)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 okt 2010, 15:02

Znamo da su Došljaci koji cine jezgro HZ teško optereceni familijom Osim, tako da nas ne cudi ovo njihovo pljuvanje po legendama.
Možete se samo sageti malo Amaru, prije nego što se vratite na svoje.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 okt 2010, 15:04

JoinUnion je napisao/la:
xcober je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:organizovanje javnog prenosa bilo kakvog dogadjaja u komercijalne svrhe bez dozvole nosioca prava nije dozvoljeno
osim toga javno okupljanje gradjana (ovo gledanje utakmice koje organizuju na koševu) mora biti najavljeno 7 dana unaprijed, moraju dobiti dozvolu MUP-a, moraju obezbijediti medicinske ekipe, osiguranje i sl.

laganica svi tranzistore i na kosevo :D
koji si ti debil, znaci za vrijeme svjetskog prvenstva trebali su sve objekte u kojim su se prikazivale tekme zatvorit... glup si i ne seri... a vi hinjavci ste vec prodali prava tako da istim vise neraspolazete ;)

amar osim je ubio derbi, ono malo radosti sto smo imali, zgazio sve tradicije koje su postojale, dobrosusjedske odnose, zasluzio je da ga pljuju po gradu...nemog da vjerujem kako se pi*ic prepo hordi :)))

tati slagiranom glumi kauboja a svoje debilne timijevce u torove parkiraj jednog na drugog pi*kurino, pleme ti je*em cigansko...
POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE
Procitaj ovo.
ekii je napisao/la:

Procitaj prvo iznad tekst svog kolege ne mogu da vjerujem da ga nevidis?

Procito sam i ja ne odobravam nigdje vrijedanje ni sa jedne strane,a posebno mrtvih ljudi to moze samo pacenik koji sa sestrom ima dijete! :idea:

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 23 okt 2010, 15:05

ekii je napisao/la:Pa nisi im nista novo rekao koda oni to neznaju jos se sjecaju proslg derbija na Grbavici! ;)
a bolje vam je i sto ne dolazite, valjalo bi vam opet u rekordnom vremenu se vratiti kuci :D :D

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 okt 2010, 15:06

mangupp je napisao/la:
ekii je napisao/la:Pa nisi im nista novo rekao koda oni to neznaju jos se sjecaju proslg derbija na Grbavici! ;)
a bolje vam je i sto ne dolazite, valjalo bi vam opet u rekordnom vremenu se vartiti kuci :D :D

A ja mislim da ce te i za ovaj derby ispasti smijesni! ;)

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 23 okt 2010, 15:07

ekii je napisao/la:
mangupp je napisao/la:
a bolje vam je i sto ne dolazite, valjalo bi vam opet u rekordnom vremenu se vartiti kuci :D :D

A ja mislim da ce te i za ovaj derby ispasti smijesni! ;)
bolje i to iako je smijesna ta tvoja teorija, nego biti u strahu kako kuci otici :lol: :lol:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 okt 2010, 15:10

Mandrak je napisao/la:Znamo da su Došljaci koji cine jezgro HZ teško optereceni familijom Osim, tako da nas ne cudi ovo njihovo pljuvanje po legendama.
Sine kad naucis da sumadinici i srbijanci nije uvreda onda dodji da pises ko je dosljo posto ti ocigledno jesi ili vam vodja ima pravo sarajevsko prezime!Ka d smo mi to bjezali sa derbija haha

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 23 okt 2010, 15:13

samo sarajevo je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Znamo da su Došljaci koji cine jezgro HZ teško optereceni familijom Osim, tako da nas ne cudi ovo njihovo pljuvanje po legendama.
Sine kad naucis da sumadinici i srbijanci nije uvreda onda dodji da pises ko je dosljo posto ti ocigledno jesi ili vam vodja ima pravo sarajevsko prezime!Ka d smo mi to bjezali sa derbija haha
nas vodja rodjen u sarajevu, a vas u foci (srbinju) :D

xcober
Kontakt:

Post Postao/la xcober » 23 okt 2010, 15:13

mangupp je napisao/la:
ekii je napisao/la:

jeli vam mozda poznato ono I NISMO MU NI DO JAJA, e pa vi AMARU NISTE NI DO JAJA
upravu si brate, sa kim god igramo nabrijan je do jaja, nikom nismo dozvolili da nas sazaljeva kao npr. sto se onaj trener hapuela sazalio nad glavatim moronom i jadnim seljom pa zabranio svojim igracima da prelaze centar, zao mu bi kod sjedi pet da nepredje u fakultetske ocjene, i to gore od litexa ;)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 okt 2010, 15:15

Halo moderatori gdje ste dan pred derbi vas na forumu nigdje il kljucajte ove teme il banujte pa sta ovo lici :shock:

1.A sad malo da kazem iako je nas tema al ovdje vise ima trenutno strumfova pa da ih pitam jel vi imate predsjednika,ljude iz uprave,komesara za sigurnost itd. il je to kod vas sve osim :lol: :roll: jer nije mi jasno sta se on ako trener ima pitat za tribine,organizaciju utakmice i sta sve to samo kod vas ima,
2. prica oko nekih 5% kapaciteta pa naravno da to vazi za sve utakmice a ovo je derbi kao cemo tako gledat nisam za to al mislim da bi trebao biti revansizam pa vam dati iduci put samo jug pa et imacete malo vise od 5% i et bicemo mi tako velikodusni,
3 .nesto pricate za prijenos sto se na AFH gledate kao imamo li pravo pa kako ste gledali kad ste bojkotovali derbi na grbavici preko platna sad se smijete misevi
4.zanimljivo ovo se ponavlja oko derbija kad su bili i u prvom mandatu zujo-osim,kad oni nisu bili zanimljivo nije bilo vecih problema oko karti i prostora

A vezano za Blekica svak cast na podrsci nama navijacima al ipak mislim da nebi trebao on i uprava da bojkutuje jer ipak on predstvalja klub a ne navijace bar je moje misljenje al et steta za igrace koji nece imat nasu podrsku

Sve u svemu ubili ste derbi pa et uzivajte
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 okt 2010, 15:15

mangupp je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:
nas vodja rodjen u sarajevu, a vas u foci (srbinju) :D
Tacno sve :!: Vodja njihov je Focak - nemam ništa protiv bilo koga, ali treba da se vrati svoje i povede jezgro HZ na svoje isto tako.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 23 okt 2010, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 23 okt 2010, 15:15

Elektrika je napisao/la:Žiku mu vugla
slika

Klasični primjer brkate tvorevine iskrivljenih žvalja. Popisham mu se na kafić i njegove "kifle" što izdaje za rođendane. Ovakva persona odlučuje u mom gradu da postavlja neke limite za navijače koji dolaze da bodre svoj klub u svom gradu. Fuj na šta je ovaj grad spao pa ovo je najgori potomak familije Osim! Ivica je bio i ostao dingospo ovaj delegat nikada neće biti kao otac, isto što Danko ne može da igra kao Mirza košarku ;)
najgluplji si lik na forumu i treba ti cestitati.
idi brzo prijavi me,a prije nego sto me prijavis prijavi ove svoje umotvorine uvredljive koje si napisao.
nema nista gore nego kada se levat emancipuje,nema eto te ko vendi si.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 okt 2010, 15:17

Ako je vas vodja sarajlija onda sma ja avganistanac haha,dajte mi da vidim to sarajevsko prezime,znaci rodis se u Sarajevu odma si sarajlija,naucite malo! KOSOVO REPUBLJIK

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 23 okt 2010, 15:18

samo sarajevo je napisao/la:Ako je vas vodja sarajlija onda sma ja avganistanac haha,dajte mi da vidim to sarajevsko prezime,znaci rodis se u Sarajevu odma si sarajlija,naucite malo! KOSOVO REPUBLJIK
... HASIM TACI PREDSJEDNIK :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.